5 Cryptocurrency-projekter at se, hvis Altcoin-sæsonen vender tilbage

Alt sæson

Søger efter “Altcoins”, kryptoekononiens sproglige sætning for kryptokurver, der ikke er bitcoin (BTC), får noget nyt greb for sent pr. Google Trends.

Denne dynamik har ført nogle eksperter i rummet som hyldende, sandsynligvis for tidligt, ankomsten af ​​altcoin-sæsonen, som det blev set i 2017, da mange små-cap, mid-cap og big-cap mønter oplevede en akut velsignelse i deres værdiansættelser.

Alt sæson

Dommen er stadig ude om, hvorvidt denne cyklus gentager sig endnu. Bearish tendenser kan fortsætte i årevis. Men hvis en altcoin-sæson er tæt på, er der et par projekter, der er værd at se som solide udbydere for at komme yderligere ind i toppen af ​​kryptovalutaer efter markedsværdi..

Altcoins

“Altcoins”

1. ChainLink (LINK)

Vi har store forhåbninger for Chainlink; Decentrale orakler er sandsynligvis en af ​​de mest undervurderede historier i kryptorummet til dato, og det gør ChainLink til et af kryptoøkonomiens mest undervurderede projekter.

Chainlink-prisanalyse

For at smarte kontrakter virkelig bliver revolutionerende, skal de interagere med data, der er eksterne for en given kæde. Det er her, et middleware-spil som ChainLink kommer ind, da projektet giver dig mulighed for at bygge dine egne decentrale orakler til at forbinde blockchains til den virkelige verden.

Hvis pladsen griber ind, og ChainLink-teamet fortsætter med at gøre tekniske fremskridt på deres køreplan, er dette token bestemt til en meget højere position i kryptoøkonomien.

 • Chainlink Guide
 • Oracle-problemet
 • Chainlink-pristabeller

2. Stellar Lumens (XLM)

Stellar betalingsnetværk har set nogle imponerende fremskridt inden for adoption i løbet af det sidste år, hvilket har sat blockchain-projektets oprindelige kryptokurrency, lumen (XLM) op til yderligere succes fremover.

Stellar Consensus Protocol

Denne måned frigav den tyske kryptolångiver Bitbond sit sikkerhedstoken-tilbud (STO), BB1, på Stellar-netværket. Omfavnelsen kan få andre virksomheder til at følge trop, hvilket igen styrker lumens fremtrædende plads. Coinbases nye notering af XLM i denne uge vil også hæve møntens profil.

Og hvis Stellar fortsætter med at samarbejde med kraftværker som IBM om projekter som Blockchain World Wire-afviklingssystemet, har XLM yderligere plads til at stige stadig.

 • Stjerneguide
 • Stellar Coinbase-oversigt

3. Cardano (ADA)

Cardano-projektet ser ud til at være en sovende kæmpe i kryptoøkonomien.

Teamet til det smarte kontrakt spil gik ind i 2019 med at have lige offentliggjorde et papir demonstrerer hvordan proof-of-stake (PoS) sidekæder kommer til Cardano. Og projektets Shelley-opgradering, der formelt vil introducere indsats, er blevet aktiveret på Cardano testnet.

Cardano ADA-pris

Dens lederskab er god, dets bygherrer er talentfulde, og dets vision realiseres. Netværkets mønt, ADA, kunne konsolideres som en top 10-krypto i overskuelig fremtid i overensstemmelse hermed.

 • Cardano Guide

4. Maker (MKR)

Maker-projektet er afhængig af et dual-token-system, hvor MKR er den regerings- og gebyretoken, der bruges i forbindelse med Dai (DAI) stablecoin.

Maker-teamets Collateralized Debt Position (CDP) -portal, som letter decentraliserede lån fra Dai, har vist sig at være ekstremt populær inden for Ethereum-samfundet det sidste år.

Maker Dai

Og MKR så lige en bemærkelsesværdig sejr efter at have været brugt til at stemme på en Forøgelse af Dai-stabilitetsgebyr der hjalp med at rette stablecoin’s dollarpind. Dai-stigningen og kravet om, at MKR skal deltage i stablecoins økosystem, kunne drive styringstokenet højere i de kommende måneder.

 • Maker Guide
 • Forøgelse af producentens stabilitetsgebyr

5. Tezos (XTZ)

Tezos og dets indsatsmuligheder er tilsyneladende en stor del af Coinbases fremtid.

Det er pr. Nylig rapportering, der afslørede, at den amerikanske centralbørs havde hyret Luke Youngblood, den tidligere arkitekt for Tezos ‘staking model. Implikationen? Den nye interne XTZ-maestro ville hjælpe virksomheden med at opbygge styring og indsatsstjenester på sin Coinbase Custody-platform.

Tezos

Som sådan er det rimeligt at antage, at XTZ kan være kronjuvelen i Coinbases indledende indsatsstjenester.

Ejendomsporteføljen Elevated Returns meddelte også tidligere på året, at de ønskede at lancere STO’er til en værdi af $ 1 mia. USD via Tezos-netværket. Projektet har mildt sagt udsigter.

 • Tezos Guide
 • Seneste Tezos-opdateringer
 • Blockchain Governance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me