Wat is GET-protocol? Op blockchain gebaseerde Smart Ticketing-oplossing

Krijg protocol

Er zijn veel geweldige ideeën in de blockchain-ruimte. Terwijl projecten zoals Bitcoin werkten om de manier waarop we naar geld kijken te veranderen, zijn andere projecten zoals de KRIJG protocol hebben hun zinnen gezet op meer gerichte zaken, zoals de verkoop van kaartjes voor evenementen.

Hoewel er de afgelopen jaren veel startups zijn gekomen en gegaan, heeft het team van GET Protocol laten zien dat het in staat is om te overleven en een interessant bedrijfsmodel uit te breiden..

Krijg protocol

We houden allemaal van live-evenementen, maar het ticketsysteem dat de meeste locaties gebruiken, is niet perfect. Op sommige plaatsen zijn er grote bedrijven die in het midden komen en een enorme winst maken op de kaartverkoop van een evenement.

Naarmate kaartjes in de publieke sfeer worden verkocht, wordt het nog ingewikkelder. Niet alleen worden tickets gemarkeerd door ongeautoriseerde wederverkopers, vervalste tickets zijn ook een probleem voor iedereen in de evenementenbranche. Als er te dure of nep-tickets worden verkocht, is het slecht voor iedereen door de gewetenloze acteurs.

GET Protocol heeft een blockchain-gebaseerde oplossing om al deze risico’s te verminderen, en het is aangetoond dat het in de echte wereld werkt.

GET-protocol werkt vandaag

Het Guaranteed Entrance Token Protocol (GET Protocol) -project werd opgericht in de onstuimige dagen van 2017 en heeft zijn wereldwijde bereik kunnen vergroten, zelfs toen crypto’s en blockchain worstelden door een ruig 2018 en volatiel 2019. In tegenstelling tot veel startende bedrijven die grote dromen hebben en geen inkomen, GET Protocol is het tegenovergestelde.

Een van de meest recente succesverhalen van het bedrijf betreft het nieuwe Klaytn blockchain-platform, welk GET-protocol was uitgenodigd om als eerste servicepartner toe te treden. Klaytn wordt ondersteund door Kakao uit Zuid-Korea (via dochteronderneming Kakao GroundX), het grootste mobiele platform van het land.

Volgens de Klaytn Startpagina:

Klaytn is een servicegericht blockchain-platform dat een gemakkelijke ontwikkelomgeving en een vriendelijke eindgebruikerservaring biedt. Het is een geavanceerd hybride platform, dat prestaties op ondernemingsniveau combineert op basis van solide betrouwbaarheid en aanzienlijke stabiliteit met open toegang in een gedecentraliseerd vertrouwenssysteem. Met het platform kunnen real-world toepassingen op grote schaal direct worden geproduceerd.

De stap om met het Klaytn-platform te werken is een natuurlijke ontwikkeling voor GET Protocol, dat sinds het live ging meer dan een kwart miljoen tickets via het platform heeft verkocht. Dat aantal zal naar verwachting het komende kalenderjaar met maar liefst 800% toenemen naarmate meer mensen de service gebruiken.

Activiteit

Hoe het wordt gedaan

Zoals hierboven vermeld, heeft de bestaande ticketketen meerdere tekortkomingen die entiteiten op elk niveau treffen, van de uitvoerende artiest tot de locatie, helemaal tot aan de persoon die het ticket koopt..

Het GET-protocol behandelt de hele kaartverkoopketen door voor transparantie op alle niveaus te zorgen. In tegenstelling tot sommige systemen die tickets niet overdraagbaar maken, staat het GET Protocol-platform toe dat tickets door eindgebruikers kunnen worden doorverkocht, maar niet met winst.

Hier is hoe GET Protocol werkt voor iedereen in het ticketecosysteem (via GET Protocol-whitepaper

Gebruikers: GET zorgt ervoor dat deelnemers aan het evenement genieten van een veilige en stressvrije ticketervaring, en biedt een eenvoudige en goedkope manier voor kaarthouders die het evenement niet kunnen bijwonen om hun tickets veilig aan andere consumenten / gebruikers te verkopen.

Content-makers: Het GET-protocol verbiedt commerciële wederverkopers van kaartjes om de waardeketen te verstoren; artiesten kunnen er zeker van zijn dat hun fans een eerlijke prijs betalen voor een gegarandeerd authentiek ticket.

Organisatoren van evenementen: GET biedt een schaalbaar ticketprotocol om de ticketverkoop voor evenementen van elk formaat op een veilige en gecontroleerde manier te beheren. GET controleert en verantwoordt de werkelijke waarde en kosten van transacties, het ticket en mogelijke marges / kortingen. De blockchain zorgt voor transparantie in de werkelijke prijs en eigenschappen van de verkochte tickets. Deze doorzichtigheid is bedoeld om tussenpersonen uit de waardeketen te elimineren. Het protocol verhoogt de efficiëntie van de markt als geheel en vergroot de marges voor de belanghebbenden die werkelijke waarde leveren.

Locaties: GET biedt gebruikers een eerlijke en fraudevrije ervaring die een hogere bezettingsgraad van de locatie bevordert. Met het token kunnen locaties ook dynamische prijzen van hun tickets aanbieden en daarmee het aantal bezoekers maximaliseren. Omdat tickets alleen door daadwerkelijke bezoekers worden gebruikt, is nauwkeurige re-marketing mogelijk (op basis van opt-in) en kunnen kortingen worden gegeven aan hun loyale en niet-scalperende klanten van hun locatie.

Het is gemakkelijk te zien dat GET een systeem heeft gecreëerd dat op elk niveau van het ticketecosysteem werkt en ervoor zorgt dat iedereen die binnen de regels werkt een eerlijke positie krijgt om zijn tickets te gebruiken of te verkopen. Bovendien zorgt GET ervoor dat eventuele secundaire kaartverkoop vrij is van corruptie, evenals scalperen voor onrechtmatige winsten.

Grassroots Succesverhaal in Native Holland

GET is opgericht en gevestigd in Nederland, waar het een thuis heeft gevonden in de lokale economie. Een van de meest recente successen voor het bedrijf was een overeenkomst die het ondertekende met ITIX, een Nederlands bedrijf dat samenwerkt met de entertainmentindustrie.

ITIX werd tien jaar voor GET opgericht en vandaag zullen de twee bedrijven werken aan het gebruik van blockchain en internet om de best mogelijke ticketervaring aan het Nederlandse publiek te bieden. ITIX heeft in zijn geschiedenis meer dan 14 miljoen tickets verkocht, wat een goed voorteken is voor een uitbreiding van het gebruik van GET.

GET Protocol CEO Maarten Bloemers heeft gereageerd op het nieuwe partnerschap

Onze samenwerking met het Nederlandse ticketbedrijf ITIX is op verschillende manieren erg spannend. We zullen niet alleen leren hoe we de technische onboarding voor ticketverkoopbedrijven zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken met een toegewijde lokale partner, ook de alternatieve kosten om ervoor te kiezen om theaters niet rechtstreeks te bedienen, maar via een gevestigd merk, zijn vrijwel onbestaande. GET Protocol is buitengewoon toegewijd om ITIX te helpen groeien in marktaandeel met onze unieke functies, in ons voordeel.

Het lijdt weinig twijfel dat GET meer zal leren over hoe het met dit nieuwe partnerschap kan uitbreiden naar de bestaande markt, wat het bedrijf zou moeten helpen om zijn wereldwijde groeitraject voort te zetten. De wereld heeft bedrijven nodig zoals GET, die zich inzetten voor het creëren van eerlijke systemen die entiteiten belonen die zich aan de regels houden.

KRIJG Tokenomics

Het GET-platform vereist niet dat eindgebruikers interactie hebben met een blockchain-interface van welke aard dan ook, waardoor het gemakkelijk te verkopen is voor ticketplatforms die het kopen van tickets geen gedoe willen maken. Aan de andere kant is het GET Token heeft overtuigende tokenomics die de ruilwaarde de komende jaren zou kunnen zien stijgen.

Teken

Hoewel de eindgebruikers GET-tokens niet rechtstreeks gebruiken, vormen ze de kern van het GET-platform en zijn ze ontworpen om in aantal te verminderen naarmate het platform wordt gebruikt. Dit kan leiden tot een positieve prijscyclus voor de tokens naarmate de gebruikssnelheid van het GET-platform stijgt en de aantal tokens in omloop daalt.

GET Protocol heeft een groeiende nichemarkt

Live-optredens gaan nergens heen en GET heeft een platform gecreëerd waarop mensen kaartjes kunnen kopen en ervoor zorgen dat ze de real deal zijn. Niet alleen is de legitimiteit van een ticket gegarandeerd voor elke entiteit in het ticketecosysteem, maar eindgebruikers kunnen hun tickets ook tegen eerlijke prijzen aan andere eindgebruikers verkopen..

Het team van GET heeft aangetoond dat het een geweldig idee kan lanceren en het kan ontwikkelen in ongunstige marktomstandigheden. Blockchain is een nieuwe oplossing voor tal van problemen, en GET laat zien dat blockchain een thuis heeft in het wereldwijde ticketecosysteem.

Als je meer wilt weten over GET, GET-tokenomics of de recente, succesvolle verkoop van GET-tokens in Korea, kijk dan eens naar de website, of Middelgroot account. GET brengt eerlijkheid en transparantie naar een markt die lang over het hoofd wordt gezien, en het bedrijf heeft waarschijnlijk een mooie toekomst voor zich!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me