Voorspelling: Bitcoin bereikt binnenkort $ 30.000, $ 100.000 in 2021 en $ 500.000 uiteindelijk

Bitcoin

Na een daling van $ 4.000 binnen 48 uur twee weken geleden, lijken bulls klaar om Bitcoin (BTC) opnieuw hoger te duwen. Op het moment van schrijven is BTC 5% gestegen in de afgelopen 24 uur, waarbij het van eigenaar wisselt voor meer dan $ 13.000 per stuk.

In een gesprek met CNBC suggereerde Mark Yusko, een institutionele belegger die crypto-bull en fondsbeheerder is geworden, dat de cryptocurrency ruimte heeft om op te lopen tot $ 30.000 voorafgaand aan een dramatische correctie. Een verhuizing naar $ 30.000 zou betekenen dat Bitcoin 133% zou moeten winnen ten opzichte van waar het nu is.

Bitcoin

Binnenkort $ 30.000, $ 100.000 in 2021

Volgens Yusko zou Bitcoin $ 30.000 kunnen bereiken zonder een sterke, uitgebreide correctie omdat het in een parabool in zijn ogen zit. Inderdaad, de afgelopen maanden heeft de wereld BTC zien stijgen en winsten boeken die institutionele beleggers jaloers hebben gemaakt, terwijl veel reguliere activa relatief stagneerden te midden van de angst voor een naderende recessie..

Bitcoin stier @Mark_van_Dijk zegt dat de cryptocurrency $ 30.000 zou kunnen bereiken vóór de volgende grote terugval pic.twitter.com/JHPY4cc59x

– Fast Money van CNBC (@CNBCFastMoney) 8 juli 2019

De fundamentele reden voor een parabolische stap naar $ 30.000 werd niet precies uitgelegd, door Yusko’s collega bij Morgan Creek Digital Assets, Anthony ‘Pomp’ Pompliano beweert dat onverantwoord fiscaal beleid en institutionele betrokkenheid de komende jaren de belangrijkste drijfveren zullen zijn voor BTC..

Terug naar het interview van CNBC. Yusko vervolgde na het laten vallen van $ 30.000 dat Bitcoin in 2021 $ 100.000 zou kunnen bereiken geschreven in een nieuwsbrief, Pompliano heeft 75% vertrouwen in deze voorspelling, en het kan worden aangenomen dat Yusko dat ook is. Zes cijfers lijken misschien irrationeel voor een actief dat je niet eens kunt aanraken, maar het duo is ervan overtuigd dat de vermindering van de blokbeloning van Bitcoin een monumentaal effect zal hebben op de vraag-aanbodeconomie van deze ontluikende markt..

$ 400.000 uiteindelijk? Wat?

Het is belangrijk op te merken dat volgens Yusko $ 100.000 niet het eindspel is voor Bitcoin. In feite verre van.

Gedurende een interview met BloxLive TV, een crypto-centrische outlet, suggereerde de oprichter van Morgan Creek dat BTC te zijner tijd ergens tussen $ 400.000 en $ 500.000 zou kunnen waarderen. Dit ogenschijnlijk out-of-left-field prijsdoel werd berekend door de marktkapitalisatie van goud te nemen en dat te delen door de geschatte hoeveelheid Bitcoin die er over een decennium of twee zal zijn..

Zie je, zoals Grayscale Investments, Yusko & Co. gelooft dat Bitcoin fungeert als een betere opslag van waarde dan goud. Ten eerste zou het niveau van de belangstelling van kleine beleggers voor goud in theorie met de tijd moeten afnemen, aangezien digitale technologieën fysieke gelden en activa dwingen te verdwijnen. En ten tweede, zoals Yusko uitlegt, is Bitcoin veel gemakkelijker te transporteren, te verdelen en te verhandelen dan goud, wat betekent dat zolang de basisprincipes de prijs bepalen, een groot deel van de waarde van het edelmetaal in cryptocurrency moet worden overgeheveld..

Zoals Grayscale zou zeggen: “doei goud, koop Bitcoin”.

Niet de enige “reguliere” Bitcoin Bull

Yusko was niet de enige fervente Bitcoin-voorstander die deze activaklasse op live televisie prees. De volgende dag riep het ‘Power Lunch’-segment van CNBC Tom Lee, de mede-oprichter van Fundstrat Global Advisors, op om over Bitcoin te praten..

Als gevolg van de schijnbare irrationaliteit van de recente opwaartse beweging van Bitcoin, vroegen de CNBC-ankers de marktanalist naar zijn mening over de katalysatoren achter de stijging. Net als de partners van Morgan Creek richtte Lee zijn blik op het fiscale beleid. Hij vertelde de outlet en zijn kijkers dat de hernieuwde pogingen van de Federal Reserve en andere centrale banken om de rente te verlagen en de economie te versoepelen, een rugwind zullen zijn voor BTC. Zie je, op korte termijn is versoepeling een zegen voor Bitcoin, aangezien lagere rentetarieven helpen om geld naar activa te laten stromen die als “riskant” worden beschouwd. En op de lange termijn vergroot versoepelingsbeleid de kans op aanvallen van hyperinflatie, wat ongetwijfeld een gebeurtenis zal zijn die Bitcoin volledig valideert..

Zoveel positieve factoren ondersteunen hoger $ BTC en macro-factoren, #MMT en de versoepeling van de wereldwijde centrale bank is een rugwind.

Als eerdere gevallen van niveau 10 FOMO (3% van prijsgeschiedenis), #bitcoin overtreft gemakkelijk $ 20k all-time. #BTD

Cc:@MelissaLeeCNBC @RTLnieuws @PowerLunch https://t.co/Hb2wRd1wGc

– Thomas Lee (@fundstrat) 9 juli 2019

Lee merkte ook op dat de vorige keer dat BTC $ 10.000 passeerde, het slechts enkele weken later $ 20.000 bereikte. Hij verwacht dat een soortgelijke ommekeer nu zal plaatsvinden, ondanks hoe irrationeel dat ook mag klinken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me