Robinhood Stock Trading App voegt Litecoin & Bitcoin Cash Trading toe

Robinhood voegt Litecoin Bitcoin Cash toe

De legendarische provisievrije app Robinhood heeft aangekondigd dat ze zijn begonnen met het aanbieden van Litecoins en Bitcoin Cash-handel. De aankondiging werd op Twitter lovend ontvangen door Robinhood-fans en Litecoin-bedenker Charlie Lee.

Robinhood voegt Litecoin Bitcoin Cash toe

Volgens Lee heeft hij ze “maandenlang lastiggevallen” en dus was het geen totale verrassing voor hem. Robinhood is echter niet hetzelfde als andere apps zoals Coinbase of Abra, en we zullen binnenkort enkele van die details bespreken.

Ik val ze al maanden lastig en heb er een paar keer over gepraat. Het is geen totale verrassing, maar het overrompelde me, want ik wist niet zeker of ze het zouden doen en ik wist niet dat het zo snel zou zijn als ze het zouden toevoegen.

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 12 juli 2018

Wat is Robinhood?

Robinhood is een app voor het verhandelen van aandelen die een paar jaar geleden voor veel opschudding zorgde toen deze op de markt kwam. Robinhood was beschikbaar voor burgers en inwoners van de Verenigde Staten, maar ook voor Chinese burgers die toegang hebben tot een Amerikaanse bankrekening, en was revolutionair omdat het gebruikers toestond aandelen te kopen en verkopen voor absoluut geen commissies in beide richtingen.

De app is niet alleen commissievrij, maar maakt ook directe stortingen en een vorm van pseudo-onmiddellijke afwikkeling mogelijk. Degenen die toegang hebben tot het goudprogramma kunnen een aandeel verkopen en vervolgens de opbrengst van die verkoop onmiddellijk gebruiken om een ​​ander aandeel te kopen zonder enkele dagen op afwikkeling te hoeven wachten. De enige keer dat gebruikers hoeven te wachten op afwikkeling, is wanneer ze hun geld willen opnemen.

Je kunt nu zonder commissie Litecoin en Bitcoin Cash kopen en verkopen op Robinhood Crypto. https://t.co/RvARH0nXxX pic.twitter.com/F8mRKp8Gnb

– Robinhood (@RobinhoodApp) 12 juli 2018

Het systeem heeft echter een anti-day trading-maatregel ingeschakeld, en voor degenen die betrapt worden op daytrading kan hun account ernstig worden beperkt.

Enkele maanden geleden schokte Robinhood de wereld van crypto door aan te kondigen dat gebruikers binnenkort zonder provisie en zonder kosten binnen de app kunnen kopen en verkopen..

Niet zo makkelijk

Opgemerkt moet worden dat Robinhood niet voor iedereen de crypto-app bij uitstek zal zijn. In plaats daarvan zijn IT-services op maat gemaakt voor een zeer specifiek type crypto-investeerder.

Tegenwoordig kan de Robinhood-app alleen worden gebruikt voor het kopen en verkopen van vier cryptocurrencies binnen de app zelf. Dit betekent dat gebruikers Robinhood niet als cryptocurrency wallet kunnen gebruiken. Ze kunnen geen stortingen doen, noch kunnen ze er cryptocurrencies van opnemen. Kortom, elke crypto die in de app wordt gekocht, blijft voor altijd in de app.

Dus voor wie is de Robinhood-app bedoeld? Simpel gezegd, het is voor degenen die cryptocurrencies willen kopen en verkopen om winst te maken op het prijsverschil. Het is niet voor degenen die cryptocurrencies in koude opslag willen kopen en houden, of bitcoin willen kopen en inwisselen voor altcoins, of het in een ICO willen investeren.

Regio vergrendelt in overvloed

Een ander ongelukkig neveneffect van het feit dat Robinhood in de VS is gevestigd en aan alle relevante wetten voldoet, is dat de app alleen handel in cryptocurrency toestaat in een handvol Amerikaanse staten.

Concreet kunnen alleen klanten met een geregistreerd adres in de volgende staten deelnemen. Zij zijn:

Arizona, Californië, Colorado, Florida, Indiana, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, Montana, New Jersey, New Mexico, Pennsylvania, Texas, Utah, Virginia en Wisconsin.

Dus met slechts 17 staten die in aanmerking komen voor deelname, staat meer dan de helft van de Verenigde Staten in de kou. En natuurlijk is dat ook de rest van de wereld.

Het is niet verrassend dat de staat New York niet op deze lijst staat. Dit komt omdat New York berucht is om zijn strikte cryptocurrency-wetten, en ze eisen dat elk bedrijf dat zaken doet met inwoners van New York een zogenaamde “bitlicentie” heeft. Onlangs heeft de Cash-app van Square deze licentie kunnen bemachtigen, maar ze zijn een van de nog kleinere bedrijven die het geluk hebben deze licentie te krijgen.

En helaas voor deze auteur, die zich niet in een van de gelukkige 17 staten bevindt, kunnen we niet uit de eerste hand proberen cryptocurrencies op Robinhood te kopen en verkopen.

Robinhood’s Crypto Future

Volgens de officiële Robinhood cryptocurrency-gedeelte van hun website, het bedrijf overweegt de mogelijkheid toe te voegen om cryptocurrencies van Robinhood op te nemen. Het bedrijf zegt dat hoewel ze opnames nu niet ondersteunen, ze dit in de nabije toekomst willen doen.

Met betrekking tot het storten van cryptocurrency, beweert het bedrijf dat ze dit niet toestaan ​​omdat hun “primaire zorg is om te voorkomen dat geld van illegale activiteiten wordt gebruikt voor transacties op Robinhood Crypto.”

Maar voorlopig, als je het geluk hebt om in een van de 17 goedgekeurde staten te wonen en je primaire doel is om laag te kopen en hoog te verkopen, kan Robinhood een droom zijn die uitkomt. En met de toevoeging van Bitcoin Cash en Litecoin-handel, is die droom net een beetje zoeter geworden.

Voor de rest van ons, geduld.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me