‘Paradigmaverschuiving’ Eerste beveiligingstoken arriveert op Ethereum’s Uniswap DEX

Uniswap

In een mijlpaalontwikkeling voor Ethereum, Uniswap en de opmars van tokenisatie in het algemeen, is het eerste ERC20-token dat een traditionele beveiliging vertegenwoordigt, aangekomen op Uniswap, de lieve gedecentraliseerde uitwisseling voor veel DeFi-belanghebbenden.

Dat token komt via het fractioneel investeren in onroerend goed, RealT, dat beleggers toegang geeft tot de Amerikaanse onroerendgoedmarkt via tokenized Limited Liability Corporations (LLC’s), die elk aan een specifiek onroerend goed zijn gebonden..

De onderliggende eigendommen worden beheerd door een aangesloten beheermaatschappij, wat betekent dat RealToken-houders niet de traditionele taken van een verhuurder hoeven uit te voeren om geautomatiseerde huurbetalingen – omgezet in de Dai stablecoin – van RealT-huurders te innen..

Uniswap

Dienovereenkomstig kondigde RealT deze week aan dat zijn eerste uitwisselingspaar is gelanceerd op Uniswap, met name tussen ether (ETH) en het RealToken dat is gekoppeld aan het ‘vlaggenschip’-eigendom van het bedrijf op 9943 Marlowe Street in Detroit, Michigan..

&# 128680; RealT is verheugd om aan te kondigen!&# 128680;

… Dat ons vlaggenschip, 9943 Marlowe, nu beschikbaar is in @RTLnieuws!

RealT-gebruikers kunnen nu 9943 Marlowe RealTokens kopen en verkopen in Uniswap!

Lees onze release hier voor meer informatie:https://t.co/wLtGb1ECJ3

&# 128071;&# 127996; Draadtijd!&# 128071;&# 127996; pic.twitter.com/QCVoMTbMU0

– RealT (@RealTPlatform) 4 november 2019

Dat beveiligingstoken, waarvan er één momenteel $ 63,75 USD kost en een jaarlijks rendement van 13,9 procent voorspelt, staat klaar om veel liquide te worden dankzij de nieuw gelanceerde activapool op Uniswap..

Het RealT-team prees de gedecentraliseerde meld als een ‘paradigmaverschuiving’, en merkte in natura op dat traditionele vastgoedmarkten kunnen lijden onder aanzienlijke illiquiditeit:

“Naarmate er meer en meer 9943 Marlowe-tokens over Ethereum worden verdeeld, zal RealT ook de liquiditeit binnen de Uniswap-beurs vergroten … Dit zou in schril contrast moeten staan ​​met traditioneel onroerend goed, waar de kosten van illiquiditeit de prijs van een actief kunnen verlagen. tot 20-30%. Niet alleen dat, maar het kan 30 dagen of langer duren voordat traditionele onroerendgoedverkopen zijn afgerond, vaak veel langer voor hoger gewaardeerde activa. “

De nieuwe ontwikkeling komt op een interessant moment voor met name Uniswap, aangezien de gedecentraliseerde uitwisseling zojuist haar vierde eerste verjaardag op 2 november. Zelfs buiten hun eerste pool van beveiligingstoken, hebben de bouwers van de exchange het platform al uitgehouwen als een van de eerste grote succesverhalen van Ethereum, en dat hebben ze op korte termijn gedaan.

De witte lijst-factor

Omdat RealTokens in overeenstemming is met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) volgens de Reg D- en Reg S-regels van de federale waakhond, kunnen momenteel alleen niet-Amerikaanse beleggers hun tokens houden.

Die dynamiek werkt door middel van een whitelisting-mechanisme, waarbij RealT-investeerders het complianceproces van het bedrijf voltooien om te worden toegevoegd aan de whitelist van RealToken, die is ingebed in het smart contract van een bepaald token. Na goedkeuring kunnen beleggers hun gefractioneerde vastgoedaandelen verhandelen zoals zij dat nodig achten.

Met name in de nasleep van de oprichting van de Marlowe-token Uniswap-pool legde het Uniswap-team op Twitter uit dat de geautomatiseerde uitwisseling “automatisch werkt met alle op de witte lijst gebaseerde tokens.”

Uniswap werkt automatisch met alle op de witte lijst gebaseerde tokens.

1) Zet ​​Uniswap op de witte lijst

2) Uniswap werkt nu voor iedereen op de witte lijst. Het werkt niet voor iemand buiten de witte lijst

– Uniswap &# 129412; (@UniswapExchange) 4 november 2019

Dus hoewel de 9943 Marlowe RealToken misschien wel de eerste beveiligingstoken is die op Uniswap arriveert, zal het zeker niet de laatste zijn. Daartoe zal het spook van conforme open financiering, aangedreven door openbare Ethereum-infrastructuur, verder worden uitgebreid.

De inaugurele uitstap van RealT op Uniswap laat op zijn minst zien dat gedecentraliseerde uitwisselingen verre van beperkt zijn tot het stereotype dat ze slechts het domein zijn van een modern, transnationaal ‘Wilde Westen’, en activiteiten kunnen vergemakkelijken in overeenstemming met de regels van internationale toezichthouders.

In een verwant Twitter-thread Over waarom Ethereum’s DeFi niet alleen een modegril was, argumenteerde cryptocurrency-expert en analist Eric Wall dat het token van RealT dat op Uniswap arriveerde, een innovatief vertrek was van traditionele financiën:

“Ik geloof dat sommige mensen die sceptisch staan ​​tegenover DeFi niet volledig beseffen hoe omslachtig het is om deze dingen te doen via het traditionele financiële systeem. Het is enorm krachtig om deze dingen te doen zonder een enkel papier te hoeven ondertekenen of een enkele hand te schudden. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me