Optimaliseer ETH: nieuwe Ethereum 2.0-beurzen, Berlin Dreams & Compound Rises

Ethereum

De Ethereum-gemeenschap bruist de nieuwe week in, aangezien de Ethereum Foundation (EF) zojuist een nieuwe golf van “ETH 2.0” -beurzen heeft aangekondigd, bouwers de aandacht vestigen op opmerkelijke ontwikkelingen van de Berlin Blockchain Week, en Compound blijft terrein winnen op Maker in de DeFi-arena.

Ten eerste, op 26 augustus onthulde de EF $ 2 miljoen aan subsidies voor projecten die werken aan de Serenity-upgrade van Ethereum, een transitie in meerdere fasen die volgend jaar begint en waarbij de blockchain voor slimme contracten verschuift naar proof-of-stake, sharding en plasmatechnologie.

Ethereum

De subsidies waren verspreid over meer dan een handvol projecten, waaronder verschillende ontwikkelende Ethereum 2.0-klanten zoals Status (Nimbus), Sigma Prime (Lighthouse) en Prysmatic Labs (Prysm).

$ 2 miljoen aan beurzen voor Eth2-teams. &# 128079;

-Harmony $ 189k

-Prysmatic $ 725k

-Sigma Prime $ 485k (met Consensys)

-Status $ 650.000

-Whiteblock $ 184k

-Kettingveilig $ 217k https://t.co/64JXx1Uh6Y

– eric.eth (@econoar) 26 augustus 2019

“In de afgelopen maanden heeft de Ethereum Foundation aanzienlijke prijzen toegekend aan vooraanstaande klantontwikkelingsteams die momenteel belast zijn met het leveren van langdurige multi-client testnets naarmate de ontwikkeling de lancering van fase 0 nadert”, aldus EF..

De stichting gebruikte de aankondiging ook om een ​​drietal premies aan te kondigen, met als belangrijkste een premie van 5 ETH of 1.000 DAI voor ‘aanbevelingen voor substantiële wijzigingen (bugfixes, optimalisaties, enz.) Die de Phase 0 Eth 2.0-specificatie halen voorafgaand aan de Eth 2.0 genesis. “

De laatste subsidies komen nadat de EF in mei zei dat het voor het volgende jaar bijna $ 20 miljoen had gereserveerd voor inspanningen op het gebied van ecosysteemontwikkeling die het “Ethereum van morgen” vormden. De stichting heeft destijds ook $ 8 miljoen uitgetrokken voor huidige “ETH 1.0” -projecten.

In de afgelopen jaren zijn de subsidies van het lichaam cruciaal gebleken om het Ethereum-netwerk te helpen evolueren naar het huidige niveau van prille volwassenheid. De voorstanders van de blockchain hebben zojuist de vierde verjaardag van het platform gevierd, aangezien de inaugurele versie – Frontier – op 30 juli 2014 werd gelanceerd..

Edelstenen uit de Berlijnse Blockchain-week

Het is onmogelijk om kort alle opmerkelijke ontwikkelingen te belichten die voortkwamen uit de Berlin Blockchain Week van dit jaar. Maar nu de festiviteiten ten einde lopen, debuteerden daar een paar projecten waar de Ethereum-gemeenschap al over bruist.

Een van die projecten is de speelse titel LSDai.

Hier is de context: Compound is een dApp waarmee gebruikers cTokens kunnen maken (bijv. CDAI voor Dai) om zo te lenen en er interesse in te krijgen. rDAI is zelf een nieuwe ontwikkeling waarmee iemand interesse van cDai kan toewijzen aan elk Ethereum-adres dat hij kiest. LSDai bouwt voort op deze stapel.

LSDai, ontwikkeld tijdens de ETHBerlin Hackathon van dit jaar, wordt door de makers gekarakteriseerd als een ‘tokenized renteswap op Dai-rente’ die handelaren kunnen gebruiken om zich in te dekken tegen of te speculeren op de variërende Dai-rente van Compound..

Dus ETH → WETH → MKR → DAI → cDAI → rDAI → en nu .. LSDAI.

Een Eth Berlin Hackaton-project, stelt u in staat om te wedden op de toekomstige rente van het rDAI-token, waardoor u een synthetisch token met stabiele inkomsten en stabiele waarde creëert. &# 128579;&# 128565;&# 129327;https://t.co/GX574n3bxN

– Alex Van de Sande (avsa.eth) (@avsa) 26 augustus 2019

“LSDai creëert een Euro-dollar-achtige constructie, dat is een toekomst op de Compound Dai-leenrente gedurende de looptijd van het contract”, legden de bouwers van het project uit..

In die zin is het token-systeem verwant aan een ‘gedecentraliseerde stabilisator voor de DeFi-markt’, stelde het LSDai-team voor.

Bovendien was SelloutDAO een ander interessant project dat de afgelopen dagen in Berlijn werd getoond. Het systeem is ontwikkeld door Mariano Conti en stelt iemand in staat om één ether te betalen om een ​​ontwikkelingsvoorstel te plaatsen bij de basis Ethereum-financieringsgroep MolochDAO. Tot SelloutDAO konden niet-leden Moloch of zijn spin-offs alleen van buitenaf bekijken, geld doneren of inschrijfgeld betalen.

Mijn niet-winnende hack voor @THBerlin heet de SelloutDAO. Werkt aan @MolochDAO en zijn derivaten. Live op Mainnet.

Verkoop toegang tot voorstellen en stemmen. Geen zwarte hoed, misschien grijze hoed?

Koop een Moloch-voorstel voor 1 ETH. DM voor meer info.https://t.co/ynfIPZw6i7

​ &# 128121; Mariano Conti | conti.eth (@nanexcool) 25 augustus 2019

RateLock schitterde ook met name in Berlijn. Met Compound kunnen gebruikers met RateLock gedecentraliseerde leningen met een vaste rente creëren.

En de volgende winnaars zijn … Ratelock! Leningen met vaste rente op @compoundfinance! #Zwei pic.twitter.com/jvEICVyN6j

– Afdeling Decentralisatie / ETHBerlin (@ETHBerlin) 25 augustus 2019

Verbinding in opkomst

Omdat de Compound dApp als basis werd gebruikt in veel projectdemo’s in Berlijn, kende het uitleenplatform een ​​nieuwe opwaartse trend in activiteit.

1 / Met zo veel #ETHBerlinZwei hackathon-demo’s die gebruikmaken van @VoetbalPrimeur, het is geen wonder dat hun TVL (ETH) zijn stijgende lijn vasthoudt (+ 7,5% in de afgelopen 24 uur) pic.twitter.com/Ent2zxrK0F

– DeFi Pulse &# 127815; (@defipulse) 26 augustus 2019

Dienovereenkomstig was het bedrag aan ETH dat in Compound was vergrendeld, op maandag acuut met 8 procent gestegen, terwijl het eigen uitleenplatform van Maker die dag vlak was..

Verbinding nadert opvallende afstand. Afbeelding via DeFi Pulse

Nu bevat Compound ongeveer de helft van de hoeveelheid ETH die Maker momenteel heeft opgesloten. Is er een ander soort flippening in petto voor DeFi’s twee populairste dApps? Of kan Maker standhouden?

Alleen de tijd zal het leren, maar Compound lijkt een kans te maken. Meerdere goede DeFi-opties zijn op zijn minst beter dan slechts één.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me