Ongekend: Blockstack krijgt SEC Nod voor Amerikaanse openbare tokenverkoop

Blockstack

Het eerste tokenaanbod dat wordt goedgekeurd door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) komt naar Amerika en daarbuiten, met dank aan gedecentraliseerde computer- en dapp-firma Blockstack PBC.

Aangekondigd door de leiding van het bedrijf op 10 juli, de goedkeuring betekent dat Blockstack de openbare verkoop van Stacks (STX) -tokens begint in overeenstemming met het Regulation A + -kader van de toezichthouder, een IPO-alternatief dat door startups wordt gebruikt om geld in te zamelen.

Blockstack

De kwalificatie heeft onmiddellijk de weg geëffend voor de start van het STX-aanbod, zei het bedrijf:

“Blockstack zal een bod uitbrengen van $ 28 miljoen in contanten. Het tokenaanbod gaat open op donderdag 11 juli […] Het staat open voor elke koper die wil deelnemen aan het Blockstack-computernetwerk van de volgende generatie, met inachtneming van een klein aantal geografische beperkingen. Dit betekent dat iedereen, van algemene enthousiastelingen, tot langdurige Blockstack-supporters, tot geaccrediteerde of niet-geaccrediteerde investeerders […] kan deelnemen aan de verkoop. “

Deelnemers kunnen zich registreren voor het aanbod via de portal stackstoken.com, waar STX te koop zal zijn zolang de voorraad strekt via betalingen in dollars, bitcoin of ether. $ 100 USD of het equivalent in cryptocurrency is het minimaal toegestane aankoopbedrag.

Er is een pagina omgeslagen

Blockstack chief operating officer Muneeb Ali van zijn kant prees de SEC-kwalificatie als een mijlpaal in de bredere crypto-economische strijd om een ​​nieuw, beter internet te bouwen:

“Door iedereen uit te nodigen, niet alleen geaccrediteerde investeerders, om bij te dragen aan Blockstack, kunnen we effectief de langetermijngroei van onze visie stimuleren om een ​​gedecentraliseerd computernetwerk te bouwen dat de huidige, geïsoleerde versie van internet zal vervangen door een open, eerlijk en door de gebruiker gecontroleerd. “

De kwalificatie is op zijn minst een mijlpaal voor zover deze ongekend is in het Amerikaanse hoekje van de cryptoverse – geen enkele ICO heeft ooit eerder een vergelijkbare SEC-goedkeuring gekregen, waarbij de Commissie in het verleden heeft bewezen een ontmoedigend knelpunt te zijn voor Amerikaanse tokenprojecten.

Zoals juridisch expert Katherine Wu op Twitter uitlegde, geeft de ontwikkeling aan dat Blockstack uitvoerig heeft gecoördineerd met de effectenwaakhond – en de inspanning heeft nu zijn vruchten afgeworpen, als het groene licht een indicatie is.

!! ENORME gefeliciteerd met het geheel @schaatsennl team (en in het bijzonder aan hun advocaten) omdat ze het eerste tokenbedrijf waren dat met succes tokens openbaar aanbood onder Verordening A+!

Gekwalificeerd worden voor een Reg A + -aanvraag kost * veel * werk + heen en weer met het SEC-personeel. https://t.co/FMT5EvlW0w

– Katherine Wu (@katherineykwu) 10 juli 2019

Door uit te zoomen, heeft Blockstack een blauwdruk opgeleverd voor andere token-projecten die hun activa in de handen van Amerikaanse investeerders willen brengen met volledige naleving van de regelgeving. De afhaalmaaltijd? Ga diep in op de Commissie en haar verzoeken (en wees natuurlijk een levensvatbaar project), en je zult een balletje kunnen slaan in Amerika.

https://twitter.com/prestonjbyrne/status/1149080517188493314

Dit wil niet zeggen dat het ICO-seizoen terug zal komen. Maar het laat wel zien dat er een haalbare nieuwe manier is om symbolische aanbiedingen naar de mainstream te brengen.

Wat is STX?

Het Stacks-token is de native asset van de Stacks-blockchain, het hart van het Blockstack-netwerk.

Omdat het de oorspronkelijke activa van het platform zijn, werken Stacks-tokens zoals ether werkt in Ethereum: als gas om te betalen voor de uitvoering van transacties en slimme contractactiviteiten. Dus voor degenen die dapps bouwen bovenop Blockstack, wordt STX gebruikt om die dapps te laten werken en de netwerkgebruikers te helpen hun gegevens te beheren.

Met name kunnen vooraf geregistreerde Blockstack-voucherhouders die zijn goedgekeurd, een eerste lot van $ 3.000 aan STX kopen tegen een prijs van $ 0,12 per token.

Naast de 78.333.333 STX die gereserveerd is voor eigenaars van vouchers, is nog eens 62.000.000 STX gereserveerd voor de algemene waardering van het token van $ 0,30 en nog eens 40.000.000 voor ‘niet-contante vergoeding’, dwz om te betalen voor de ontwikkeling van dapps via de Blockstack ‘App Mining ”Programma.

Van al die tokens wordt slechts $ 50 miljoen aan particuliere beleggers verdeeld, hoewel dat $ 50 miljoen meer is dan wat zou zijn toegestaan ​​bij een reguliere aanbieding van effecten. Dergelijke aanbiedingen staan ​​alleen open voor geaccrediteerde beleggers in de VS..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me