Nadat Bitcoin vorige week werd uitgevoerd, leidde Ethereum (ETH) topcoins in weekendwinsten

Ethereum-privacy

Ether, het digitale gas van het Ethereum-netwerk, had een sterk weekend toen de prijs van de cryptocurrency tussen vrijdag en zondag met meer dan 13 procent steeg..

In die periode steeg ETH tijdelijk van $ 162 USD naar $ 185. De opwaartse trend werd in de tussentijd gehandhaafd, aangezien de munt maandag rond de $ 180 schommelde.

Het momentum brengt het kortetermijnrendement op de investering (ROI) van ether verder in het groen; de op een na grootste cryptovaluta qua marktkapitalisatie is nu 26 procent gestegen in de week, 32 procent hoger dan in de maand en 20 procent gestegen in de afgelopen drie maanden.

Ethereum-privacy

ETH is nog steeds 54 procent gedaald ten opzichte van de prijs een jaar geleden, terwijl het meer dan 1.700 procent is gestegen sinds 2016. Het hoogste punt ooit van de munt was $ 1.431 in januari 2018.

Natuurlijk blijft de angst hangen in de ruimte dat de crypto-economische bearmarkt die vorig jaar begon te bijten, nog meer uithoudingsvermogen heeft. Maar het wordt moeilijker om te beweren dat de pagina niet is gedraaid naarmate topmunten zoals ether een positieve ROI op korte termijn behouden.

De andere top 10 cryptocurrencies hebben het ook goed gedaan in de nieuwe week. Bitcoin (BTC) ging maandag binnen en hield nog steeds grond boven het prijsniveau van $ 5.200, terwijl Bitcoin Cash (BCH) licht kromp maar zijn positie boven $ 300 handhaafde. Verschillende andere populaire crypto’s zoals Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB) en Cardano’s ADA ondervonden lichte prijscontracten.

Het handhaven van deze niveaus komt nadat de bitcoin cryptomarkten vorige week omhoog leidden nadat de ontstaanscrypto in één dag van $ 4.100 naar boven $ 5.000 schoot.

Die stijging, naar verluidt aangewakkerd door verschillende gecoördineerde bestellingen voor elk duizenden bitcoin, heeft het optimisme en het bewustzijn rond cryptocurrencies acuut versterkt, wat op zijn beurt schijnbaar een reflexieve dynamiek heeft voortgebracht die heeft geleid tot verdere koopdruk in de ruimte..

Het valt nog te bezien of deze reflexiviteit de volgende langdurige crypto-bullmarkt zal actualiseren of zal uitputten na het verkrijgen van een eerste momentum. Maar er is de afgelopen 90 dagen niet veel gesputterd voor topmunten zoals bitcoin en ether, dus de bullcase groeit gestaag.

Ethereum positioneerde zich goed in DeFi Rat Race

Veel projecten zijn erop gericht om gedecentraliseerde financiering, of DeFi, te vergemakkelijken en te optimaliseren. Projecten zoals Bitcoin, Ethereum, Cardano en Tezos zijn maar een paar voorbeelden van prominente kanshebbers die de arena betraden.

Maar als het gaat om het inventariseren van het huidige veld, heeft Ethereum al vroeg in het leven van de crypto-economie een aanzienlijke voorsprong gekregen, aangezien het platform momenteel negen van de 10 meest gedecentraliseerde financieringsprojecten ondersteunt volgens de DeFi Pulse tracker website.

Het huidige DeFi-klassement. Afbeelding via DeFi Pulse

Meer dan $ 400 miljoen dollar aan ether zit vast in de top drie van die projecten, namelijk cryptolening speelt Maker en Compound en de steeds populairder wordende gedecentraliseerde exchange Uniswap. Bitcoin’s voorgestelde tweede-laags schaaloplossing, het Lightning Network, komt momenteel op de vierde plaats met meer dan $ 5,6 miljoen bitcoin opgesloten in zijn betalingskanalen.

De toekomst van DeFi is zeker nog lang niet vast en er komen al die tijd nieuwe projecten als Cosmos en Polkadot aan. Maar op Ethereum gebaseerde projecten grijpen zeker de dag terwijl de zaken nog pril zijn, en die dynamiek kan dienovereenkomstig veel goeds voorspellen voor ETH in de volgende cryptomarktcyclus..

Kijken naar de toekomst

Na het succesvol doorvoeren van de Constantinopel-upgrade eerder dit jaar, is de Ethereum-blockchain klaar voor de volgende Istanbul-upgrade, waardoor het ASIC-resistente ProgPoW-consensusmodel live zou kunnen gaan..

Verderop is de Serenity “ETH 2.0” -upgrade waarmee Ethereum een ​​drietal schaaloplossingen implementeert in sharding, Plasma en Casper. ETH 2.0-teams zijn al goed aan het sleutelen aan het uitzetten in Ethereum.

48 van onze ETH2.0-validators tonen hun laatste blokstemmen in realtime in ons @prylabs Prysm-testnet! Props voor @ terenc3t voor de grafiek en opgewonden om meer beelden te hebben die de kracht van de ETH2-vorkkeuzeregel laten zien #Ethereum pic.twitter.com/ltd7lRmcQF

– Raul Jordan (@raulitojordan) 8 april 2019

In de tussentijd zal de grootste vraag in de blockchain-gemeenschap zich richten op hoe lang het duurt voordat Serenity wordt geactiveerd. Op dit moment is dat een open vraag, maar het zal er niet altijd een zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me