Morpheus Labs denkt dat de ontwikkeling van blockchain eenvoudiger kan zijn

Morpheus Labs

De ontwikkelingskosten van blockchain zijn niet goedkoop. Bedrijf gevestigd in Singapore Morpheus Labs denkt dat hun Blockchain-as-a-Service (BaaS) -platform de adoptie van blockchain zou kunnen helpen verspreiden. Het bedrijf heeft een platform ontwikkeld dat bedrijven kan helpen die op blockchain gebaseerde oplossingen willen creëren, en het krijgt de laatste tijd veel aandacht..

Alles dat gebruikmaakt van het potentieel van blockchain om efficiëntie te creëren, wordt waarschijnlijk een goede plek om te zijn. De blockchain-industrie zal naar verwachting in 2023 uitgroeien tot een industrie van $ 20 miljard + USD, wat een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 80% is. Dat is misschien de reden waarom Morpheus Labs partnerschappen heeft gesloten met een breed scala aan bedrijven, evenals met enkele grote namen in de onderwijsruimte.

Morpheus Labs

Tot nu toe heeft Morpheus Labs werkrelaties opgebouwd met onder meer NULS, VeChain, QuarkChain, NeuroChain Tech en NEM. De band van het bedrijf met VeChain is vooral interessant, omdat het werkt aan het creëren van blockchain-applicaties op bedrijfsniveau die kunnen worden opgeschaald om de banen aan te nemen die grotere bedrijven zoals IBM hebben kunnen binnenhalen.

Morpheus Labs denkt groots

IBM gebruikt momenteel hun versie van Hyperledger om talloze archaïsche informatiesystemen te vervangen. Een van de meest prominente is de IBM Food Trust, die door Walmart wordt ingeschakeld om zijn toeleveringsketen met groene groenten bij te houden. De implicaties voor het platform zijn enorm, en het is mogelijk dat IBM een first-mover-voordeel in de blockchain-ruimte zal versterken vanwege hun bestaande activa en verbindingen.

Chuang Pei-Han, CEO van Morpheus Labs reageerde Forbes dat,

“We hebben de hiaten gezien en de pijn begrepen, dus als first-mover zijn we toegewijd aan het bouwen van een inclusieve en uitgebreide gemeenschap en ecosysteem. Dat gezegd hebbende, zijn wij het eerste platform dat variatie omarmde en de eerste die veel gerenommeerde blockchain-partners heeft ingebouwd. Onze technologische mogelijkheden stellen gebruikers in staat om meerdere blockchains te ontwikkelen en op te starten binnen het gouden tijdsbestek van 5 minuten. “

Het idee dat een bedrijf toegang zou hebben tot kant-en-klare blockchain-architectuur die aan hun behoeften kan worden aangepast, zet de huidige blockchain-ontwikkelingsruimte op zijn kop. In plaats van op maat gemaakte blockchain-ontwikkelingsdiensten te moeten contracteren, kunnen bedrijven blockchain voor hen laten werken, met een minimum aan uitgegeven geld.

Het hebben van open toegang tot goedkope blockchain-architectuur opent ook het veld voor nieuwe ideeën, die geen miljoenen dollars nodig hebben om bètatesten te gebruiken. Blockchain is een esoterische ontwikkelingsruimte geweest, maar dat lijkt te veranderen.

De onderwijshoek

Morpheus Labs werkt ook samen met universiteiten om meer blockchain-ontwikkelaars te creëren. Het bedrijf verwelkomde onlangs EMBA-studenten en onderzoekers van Tsinghua University en National Taiwan Normal University. Tsinghua University heeft ook formele banden met Ripple Labs, een ander bedrijf dat de blockchain-ruimte wil laten groeien via uitgebreide onderwijsopties.

Pei-Han merkte op: “De sleutel tot een goed partnerschap is niet altijd kijken naar de waarde van het oppervlak. Strategische planning en vooruitzichten helpen bij het kiezen van de juiste langetermijnpartner. De basis van een partnerschap moet altijd een aanvulling zijn op elk bedrijf in termen van behoeften, ”in hetzelfde Forbes-artikel.

Op dit punt komt de ontwikkelingsruimte van blockchain net tot zijn recht. Bedrijven zoals Morpheus Labs zijn belangrijk voor de blockchain-ruimte, omdat ze het mkb meer opties bieden voor het ontwikkelen van blockchain-platforms. Nu de prijzen voor blockchain-ontwikkeling dalen, zal de industrie zich waarschijnlijk voeden met zijn eigen succes in een positieve cyclus.

Hoe verloopt de betaling??

De belangrijkste vraag draait dan om crypto’s, en hoe ze zullen passen in de nieuwe op blockchain gebaseerde archiveringssystemen. Bedrijven zoals PowerLedger hebben aangetoond hoe krachtig blockchain kan zijn in alternatieve energiesystemen, maar ze eisen dat transacties buiten het gevestigde financiële systeem worden afgewikkeld.

Om ervoor te zorgen dat blockchain maximale efficiëntie levert, is het waarschijnlijk dat het bestaande financiële systeem, inclusief fiat-valuta, wordt vervangen door een valuta waarmee blockchain de kostenbesparingen kan opleveren die het kan creëren..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me