Maker Foundation: Multi-Collateral Dai bijna klaar voor Maker CDP’s

Maker Dai

Het MakerDAO-ecosysteem staat op het punt een van zijn grootste evoluties tot nu toe te maken.

Dat ecosysteem, aangestuurd door de MKR-DAI-token-tandem, is het afgelopen jaar populair gebleken in DeFi-kringen dankzij de belangrijkste dapp, de Maker CDP-portal voor schuldposities met onderpand..

Maar tot nu toe waren gebruikers alleen in staat om ether te onderpand in slimme CDP-contracten om zonder vertrouwen leningen op te nemen in de Dai stablecoin (opmerking: MKR is het governance-token, gebruikt om te stemmen over de rente van de Dai en meer).

Maker Dai

Meer opties voor onderpand voor cryptocurrency zijn nu echter bijna aanstaande.

OFFICIEEL: De Maker Foundation kan vol vertrouwen delen dat ze bereid is om de taken in de late fase te starten die nodig zijn om Multi-Collateral Dai (MCD) op Mainnet te lanceren. Bekijk de laatste mijlpalen:https://t.co/ks6vzWepmp

– Maker (@MakerDAO) 27 juni 2019

Klaar om de trekker over te halen op Multi-Collateral Dai (MCD)

Jaren in de maak, staat de zogenaamde “Multi-Collateral Dai” -functie – de mogelijkheid om Maker CDP’s te onderpand met digitale activa buiten ether – op het punt het speelveld voor DeFi-gebruikers te openen.

Bovendien kondigde de Maker Foundation op 27 juni aan dat het op het punt stond de MCD open te stellen zodat de gemeenschap van het project verder kon gaan en op kon stemmen, legde het team uit in een roadmapupdate:

“Na jaren van samenwerking en planning, codering en gemeenschapsopbouw, wetenschappelijk bestuur en introductie van ecosystemen, kan de Maker Foundation vol vertrouwen delen dat ze bereid is om de taken in een laat stadium te starten die nodig zijn om Multi-Collateral Dai (MCD) op Mainnet te lanceren.”

Hoe zal de lancering plaatsvinden??

Vanaf hier zal het daadwerkelijke activeringsproces een bochtig proces zijn.

Ten eerste moeten de slimme MCD-contracten, die al uitvoerig zijn getest op het Kovan-testnet van Ethereum, formeel worden gecontroleerd en vervolgens moeten de basisdocumentatie worden vrijgegeven..

Na deze eerste stappen omvat de pre-lanceringsfase het volgende:

  • het publiceren van een Collateral Onboarding Guide
  • het houden van een Governance Poll om tokens te bepalen waarmee je verder kunt gaan
  • het publiceren van een Risk Framework-document
  • het houden van een Governance Poll om dat kader goed of af te keuren
  • het houden van een laatste Executive Vote voor MKR-houders om MCD te ratificeren

Met dat gezegd, zullen het Maker-ecosysteem en zijn belanghebbenden ook het proces moeten doorlopen om al het webmateriaal van het project bij te werken en een nieuw dapp-portaal voor MCD CDP’s te creëren..

Dus welke activa kunnen worden onderpand via MCD?

Het simpele antwoord is dat elk token via MCD kan worden gebruikt om een ​​Maker CDP als onderpand te gebruiken.

De vangst is dat elk toekomstige token de verschillende controle- en stemprocessen in de Maker-community moet doorlopen voordat ze voorgoed in de MCD-functie kunnen worden geactiveerd.

Om de bal aan het rollen te krijgen bij de eerste partij nieuwe MCD-kandidaten, heeft de Maker Foundation zes tokens voorbereid als voorlopige vooruitzichten voor opname, met het laatste woord in handen van MKR-kiezers. De projecten die worden overwogen omvatten 0x (ZRX), Augur (REP), Basic Attention Token (BAT), DigixDAO (DGD), Golem (GNT) en OmiseGo (OMG).

Het onderpand typen dat $ MKR kiezers kunnen kiezen om als eerste te evalueren: @AugurProject (REP)@AttentionToken (KNUPPEL)@RTLnieuws (DGD)@ethereum (ETH)@golemproject (GNT)@omise_go (OMG)@ 0xProject (ZRX) pic.twitter.com/gmL1hX5Z8w

– Maker (@MakerDAO) 27 juni 2019

Zoals het Maker-team uitlegde in een vervolgpost op de roadmapupdate van 27 juni:

“Door in eerste instantie te focussen op deze eerste set tokens, kan de Maker Foundation de governance-inspanningen stroomlijnen en mogelijk versnellen. De Stichting zal blijven communiceren met MKR-houders over het bredere risico- en bestuursproces tijdens de voorbereiding van de onderpandprioriteit. “

Dai heeft zojuist weer een on-ramp Boon gekregen

Als u in de Verenigde Staten woont, komt Maker’s Dai stablecoin binnenkort mogelijk naar een geldautomaat bij u in de buurt.

Nou, technisch gezien een bitcoin teller machine (BTM) – dat komt omdat BTM-bedrijf Coinsource, dat meer dan 200 van dergelijke machines in de VS exploiteert – deze week aankondigde dat het Dai koopt en verkoopt via zijn netwerk van apparaten.

De verhuizing gaat vooraf aan Coinsource die Dai-overmakingsdiensten op zijn machines opent. De omhelzing zou Dai zo veel toegankelijker moeten maken en komt nadat de stablecoin vorige maand op Coinbase.com is toegevoegd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me