Litecoin aangenomen door Crypto Startup Flexa: LTC nu te besteden in 39.000 winkels

Spedn

In 2018 deed Litecoin (LTC) het niet al te heet. De cryptocurrency viel in het klassement van deze markt en verloor zetels aan concurrenten in Bitcoin Cash en EOS. Maar nu de afname van de blokbeloning van het actief nadert, is LTC doordrenkt met een toename in investeringsinteresse en acceptatie.

Eerder deze week onthuld, heeft een opkomende startup voor cryptobetalingen Litecoin toegevoegd, waarmee het het vijfde digitale activum is dat beschikbaar is op zijn platform.

Spedn

Lezen: Wat zijn Flexa & Spedn? Volledige gids

Litecoin kan nu worden uitgegeven bij Amazon’s Whole Foods

Volgens een recente blogpost, Litecoin is nu formeel toegevoegd aan Flexa, een betalingsecosysteem waarmee handelaren cryptocurrencies kunnen accepteren en Amerikaanse dollars kunnen ontvangen. De “OG” Bitcoin-vork, gemaakt door voormalig Google en Coinbase-ingenieur Charlie Lee, voegt zich bij Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en de Gemini Dollar – de vier originele activa die op 13 mei steun kregen van Flexa.

Schijnbaar uitleggend waarom het deze toevoeging maakte, schrijft Flexa in de release dat LTC “zich onderscheidt” van andere blockchain-platforms met lage transactiekosten (vaak minder dan $ 0,01), snelle bevestigingstijden (2,5 minuten), hoge volumes “en een actieve community. van enthousiaste supporters en betalingsliefhebbers. ” Het is inderdaad bekend dat Litecoin een gepassioneerde gemeenschap heeft.

Tyler en Cameron Winklevoss bij een kopje koffie bij Starbucks met behulp van een cryptocurrency die ze hebben uitgevonden. Maar dat is nog maar het begin van dit verhaal, met Nordstrom en Whole Foods die bitcoin, ether accepteren: https://t.co/ftcn7tNX1T door @DelRayMan via @Forbes # Consensus2019 #NYCBlockchainWeek pic.twitter.com/lyJlwNiCKp

– Forbes Crypto (@ForbesCrypto) 13 mei 2019

Vanaf het moment van publicatie kan Litecoin nu worden gebruikt om goederen via Flexa te kopen in meer dan 39.250 winkels (en dat zijn er meer) in de Verenigde Staten. Winkelketens en restaurantketens die door Flexa gesteunde betalingen accepteren, die voornamelijk via Gemini verlopen, zijn onder meer Baskin Robbins, Bed Bath & Beyond, GameStop, Nordstrom, Office Depot, Petco en Whole Foods – waarvan de laatste misschien wel de meest opvallende is omdat de luxe supermarkt eigendom is van Amazon. Tijdens de Asia Blockchain Summit in Taipei op woensdag, zei Lee tegen een menigte:

“Ik ben verheugd om te zien dat Flexa de reguliere acceptatie van Litecoin-betalingen helpt stimuleren. Het is geweldig voor de hele Litecoin-gemeenschap om bij al deze nieuwe grote handelaren met LTC te kunnen betalen. “

Litecoin kan nu worden uitgegeven, en dus worden omgezet in fiat, via de SPEDN-applicatie van Flexa, die momenteel live is op Apple’s iOS en wordt getest op Android.

Dit komt kort nadat de Litecoin Foundation, de organisatie achter een groot deel van de ontwikkeling en acceptatie van cryptocurrency, de handen ineengeslagen heeft met twee crypto-industriepartners, Bibox Exchange en Ternio, om een ​​debetkaart vrij te geven die kan worden ‘geladen’ met LTC, Bibox Token en Ternio-teken. Dit is aantoonbaar groter nieuws dan Flexa, omdat gebruikers hiermee elk van de bovengenoemde digitale activa kunnen uitgeven in elke winkel die Visa-plastic accepteert.

Zwelling adoptie

Dit komt omdat cryptocurrencies in het algemeen hun levensvatbaarheid als ruilmiddel, zowel digitaal als fysiek, beginnen te zien toenemen. Zoals gemeld door deze outlet op een eerdere datum, is de streamingdienst voor videogames Twitch begonnen met het accepteren van abonnementsbetalingen via BitPay, waardoor kijkers de kans krijgen om bij te dragen aan hun favoriete gamers met Bitcoin en Bitcoin Cash. Ook elektronicadistributeur Avnet, privacygerichte browser Tor en telecommunicatiegigant AT&T heeft onlangs cryptocurrency-betalingen toegevoegd.

Prominente blockchain-onderzoeker Willy Woo beweert dat dergelijke gevallen van adoptie een positieve groeikatalysator voor Bitcoin zouden moeten zijn:

“Iedereen blijft maar debatteren waarom BTC als betaalmiddel wordt geaccepteerd. TLDR; “Who cares, het is de marketingblootstelling die het genereert.” Het draagt ​​bij aan het Bitcoin SoV borg-effect. “

Het is duidelijk dat grote bedrijven beginnen in te zien dat er een gebruik is voor Bitcoin en zijn soortgenoten als besteedbare activa. Maar sommige commentatoren van cryptocurrency hebben betoogd dat het irrationeel is om Bitcoin uit te geven aan kwetsbare consumptiegoederen. In feite vertelde de prominente industrieanalist en investeerder Murad Mahmudov ooit de voormalige Wall Streeter Tone Vays dat hij geneigd zou zijn om zijn Bitcoin meer dan 10 jaar te behouden om geen enkel voordeel te missen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me