Ledger geeft Full Ledger Live mobiele app vrij en voegt Cardano-ondersteuning toe

Ledger Live mobiele app

Als een van de toonaangevende gezichten in de branche, is de fabrikant van hardwareportefeuilles Ledger voortdurend in beweging om zijn cryptocurrency-gebruikers meer opties te bieden.

Deze week hield het bedrijf die trend levend door twee langverwachte functionaliteiten te onthullen: de release van de volledige versie van zijn Android Ledger Live mobiele app en de activering van Cardano (ADA) -ondersteuning op zijn populaire Ledger Nano S-portemonnee.

De ontwikkelingen komen nadat Ledger’s Nano S eerder deze maand een beveiligingscertificaat ontving van de beste cybersecurity-waakhond van Frankrijk, waardoor Ledger de eerste crypto-portefeuillefabrikant is die een dergelijke overheidscertificering heeft ontvangen..

Ledger Live mobiele app

Android-gebruikers kunnen nu gebruikmaken van de mobiele app Full Ledger Live

Voorheen beperkt tot een alleen-consultmodus, is de Ledger Live mobiele app nu volledig opengesteld voor Android-gebruikers.

Gebruikers van het Android 7.0-besturingssysteem en hoger kunnen nu de Ledger Live-app gebruiken om hun cryptocurrency-bezit te bekijken en Nano S-transacties rechtstreeks vanaf hun telefoon te vergemakkelijken. De portefeuillefabrikant merkte op dat iOS-gebruikers nog steeds alleen de consultatiemodus van de mobiele app kunnen gebruiken vanwege ‘technische beperkingen’.

In hun aankondiging typeerde het Ledger-team de productie als een volgende stap in de richting van het gebruik van smartphones om crypto mainstream te maken:

“Met de volledige release van de Ledger Live Mobile-app maken we een enorme sprong om cryptocurrencies toegankelijker te maken. Overal toegang hebben tot en transacties kunnen uitvoeren met uw crypto-activa is altijd een van de doelen van Ledger geweest, wat heeft geleid tot de oprichting van de Ledger Nano X. “

Eindelijk hier: Cardano Support Hits Ledger

Op 26 maart verklaarden Ledger en EMURGO – de ondernemingsvleugel van het Cardano-ecosysteem – dat de fabrikant van hardwareportefeuilles geïntegreerde ondersteuning had voor ADA, het oorspronkelijke activum van de Cardano-blockchain, op de Ledger Nano S.

Ledger en @emurgo_io zijn verheugd om aan te kondigen dat de @Cardano app is nu beschikbaar voor de Ledger Nano S!

Misschien wel de meest gevraagde #crypto door onze community, kunt u nu uw $ ADA veilig met een Nano S via de Yoroi Wallet

Lees verder: https://t.co/bVcAAG1sFv#ADA pic.twitter.com/AddkRfV87J

– Ledger (@Ledger) 27 maart 2019

Op het nieuws noemde het socialemediateam van Ledger ADA “mogelijk de meest gevraagde cryptovaluta door onze community.” Door de integratie kunnen houders hun Nano S naast de door EMURGO ondersteunde Yoroi-portemonnee of de open-source ADALite-portemonnee gebruiken..

In een reactie op de verhuizing merkte Ledger CEO Eric Larchevêque op hoe ADA-ondersteuning bijzonder langverwachte was in het licht van de opkomst van het Cardano-project sinds 2017:

“Onze integratie met Cardano is iets waar de Ledger-gemeenschap al heel lang naar uitkijkt. We werken constant aan het inspelen op de behoeften van onze klanten, dus we zijn verheugd Cardano officieel te verwelkomen op het Ledger-platform en ADA-investeerders beveiliging van wereldklasse te bieden voor hun crypto-activa. “

Wat Cardano zelf betreft, de bouwers hebben zojuist de v1.5-software van de blockchain uitgebracht, wat met name de laatste grote upgrade is voordat het project zijn belangrijkste Shelly-ontwikkelingsperiode ingaat..

Ledger krijgt beveiligingscertificering

Vorige week kondigde Ledger aan dat zijn Nano S-portemonnee een veiligheidscertificering had ontvangen van het National Agency for Information Systems Security, of ANSSI, de beste waakhond voor cyberbeveiliging van Frankrijk die antwoordt op het nationale secretariaat-generaal voor nationale defensie en veiligheid..

Ledger kondigt met trots aan dat de Ledger Nano S nu de eerste en enige gecertificeerde hardware wallet is!

Het verkregen CSPN-certificaat toont de beoordeling van de veiligheid door derden, in plaats van ons op ons woord te geloven.

Lees hier meer: https://t.co/PYrRcFt15u#DontTrustVerify pic.twitter.com/tFGKhLRCbK

– Ledger (@Ledger) 18 maart 2019

De certificering, ook wel het First Level Security Certificate genoemd, maakt deel uit van een “proces voor het ondergaan van evaluatie in verschillende categorieën, waaronder firewall, identificatie, authenticatie en toegang, beveiligde communicatie en embedded software”, aldus Ledger..

Dienovereenkomstig heeft een door ANSSI ingezet laboratorium de Nano S getest en vastgesteld dat deze superieure beveiliging biedt tegen verschillende relevante aanvalsvectoren.

Door de ontwikkeling is Ledger de eerste bekende fabrikant van hardwareportefeuilles die een dergelijke overheidscertificering heeft ontvangen, een realiteit die het bedrijf zal gebruiken om zijn claim te benadrukken dat het de de facto portefeuilleleider van de industrie is in meer dan alleen verkoop..

Het Franse bedrijf verklaarde ook dat het zou werken om het First Level Security Certificate te verkrijgen voor zijn andere apparaten dan de Nano S, zoals de Blue en de Nano X.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me