KFC Venezuela ontkent dat ze Dash for Chicken zullen accepteren

KFC Dash

Dash is een populaire keuze voor Venezolanen die willen ontsnappen aan een kapot fiat-systeem. Maar het lijkt erop dat ze dat niet zullen kunnen kopen Kentucky Fried Chicken with Dash, in ieder geval nog niet.

Antonio Sampayo is de CEO van KFC Venezuela en hij merkte onlangs op dat KFC Venezuela in gesprek is met Dash. Volgens de CEO is er tot dusver geen overeenkomst gesloten. Hij vervolgde met te zeggen dat een samenwerking tussen KFC Venezuela en Dash “geen feit is, noch dat de publicatie van enig nieuws daarover is geautoriseerd.”

KFC Dash

De opmerkingen van de heer Sampayo komen op de hielen van een tweet die is ontstaan ​​bij DashNews. Mark Mason tweette dat KFC Venezuela Dash in de nabije toekomst zou accepteren, te beginnen in Caracas en vervolgens uit te breiden naar 24 andere locaties in Venezuela..

Talloze andere Venezolaanse bedrijven wenden zich tot crypto’s en Dash wordt momenteel geaccepteerd bij 2.400 bedrijven. Grote voedselverkopers zoals Papa Johns en Subway accepteren Dash in Venezuela, wat een teken kan zijn van wat komen gaat.

Het Venezolaanse economische beleid is perfect voor crypto’s

Venezuela verkeert in een slechte staat. De Venezolaanse regering heeft een reeks vreselijke economische beslissingen genomen. Tegenwoordig vertrouwen maar weinig mensen in Venezuela de nieuw geherwaardeerde Bolivar Furete (sterke Bolivar), en het gebruik van cryptocurrencies neemt explosief toe in de Zuid-Amerikaanse natie.

Ironisch genoeg is de Bolivar Fuerte gekoppeld aan de waarde van de Petro, de door de staat gesponsorde crypto van Venezuela. De Petro is naar verluidt gebonden aan de waarde van de Venezolaanse oliereserves, maar niemand is bereid Petros ergens voor te accepteren.

De Venezolaanse regering heeft het gebruik van Petro voor sommige dingen verplicht gesteld, in een poging het bestaan ​​van haar poging tot nog meer financiële enting te rechtvaardigen. De Petro is de nieuwste ontwikkeling in een lange reeks vreselijke economische beslissingen, die allemaal begonnen onder de inmiddels overleden voormalig president Hugo Chavez..

Dash zou dollars vooruit kunnen trekken

Een vreselijk economisch beleid en waardeloze valuta’s zijn enigszins normaal in Zuid-Amerika, maar het lijkt erop dat crypto’s de rol van vreemde valuta overnemen. Er is zelfs een Dash-compatibele telefoon die speciaal is ontworpen om Dash-betalingen in een handomdraai te maken, die goed verkoopt in Venezuela.

De Dash-enabled KRIP is een samenwerking tussen Dash en Kripto Mobile Corporation. Sinds de introductie zijn er in Venezuela meer dan 7.000 KRIP-telefoons verkocht. Het heeft een ingebouwde Dash-portemonnee, evenals een aantal Dash in een papieren portemonnee en geïntegreerde uitwisselingsopties.

Helaas is een KRIP-telefoon voor veel Venezolanen gewoon te duur.

De schrijnende armoede die overal in Venezuela heerst, heeft geresulteerd in de ontwikkeling van Dash Text. Vrijwel elke telefoon kan Dash Text gebruiken, waardoor het gebruik van crypto’s voor een geheel nieuwe doelgroep is geopend.

Alejandro Echeverría hielp creëren Dash-tekst. Hij legde uit dat, “in% (percentage) tarief, het platteland bijna 100% van de Dash Text-portemonnee heeft (natuurlijke redenen). Maar in de stad is het tarief erg hoog sinds mensen hebben gemerkt dat het gebruik van Dash Text gemakkelijker is dan het gebruik van de normale smartphone-portemonnee (geen downloads / internet vereist) en aangezien onze POS van Dash-handelaar al de Dash-tekstfunctie heeft, is het erg handig om Dash Text voor alles te gebruiken. “

De mislukkingen van Fiat

Tegenwoordig zijn de meeste mensen niet bekend met de problemen die verband houden met fiat-valuta’s. De Amerikaanse dollar, het Britse pond, de Japanse yen en de euro zijn minstens sinds de jaren tachtig stabiel. Dit plaatst velen in een lastige positie als het gaat om het begrijpen van de soorten valutaproblemen die kunnen ontstaan ​​als gevolg van een roekeloos economisch beleid.

De bevolking van Venezuela heeft te maken met de gevolgen van minder dan 20 jaar socialistische planning, wilde corruptie in een regering die te maken heeft met dalende inkomsten en internationaal isolement. Hun pogingen om de Venezolaanse economie te beheersen door middel van een verkeerd beleid hebben ertoe geleid dat de meerderheid van de bevolking te kampen heeft met tekorten aan de meest elementaire sociale voorzieningen en met weinig haalbare alternatieven..

Een beter alternatief

Het is veelzeggend dat crypto’s worden gebruikt bij gebrek aan betrouwbare opties.

Crypto’s bieden de Venezolaanse bevolking zelfs voordelen die vreemde valuta niet bieden. In tegenstelling tot papiergeld uit het buitenland, kan Dash binnen het land worden gebruikt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het wordt ontdekt en verhandeld via het bestaande telecomnetwerk.

Vandaag de dag hebben Venezolanen te maken met een mislukte economie en een regering die niet zal stoppen met het tegenwerken van een reeds lijdende bevolking. Gelukkig hebben ze crypto’s om waarde te creëren en handelen ze zonder een gezond economisch beleid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me