Is dit het einde voor Bitcoin SV? Prijs keldert na controverse en delistings

Bitcoin SV

Binance heeft officieel aangekondigd dat het vanaf volgende week niet langer opnames of handelsopties voor Bitcoin SV (BSV) zal aanbieden, per bericht op zijn officiële blog.

In de post wees de beurs erop dat het zal schrappen en zal stoppen met het aanbieden van handel op alle beschikbare handelsparen van BSV, een valuta die pas vorig jaar november werd gecreëerd, nadat Bitcoin Cash had geforked..

Bitcoin SV

Mogelijk einde voor BSV?

In de aankondiging beweert Binance dat het routinematig tokens beoordeelt die op zijn platform staan ​​vermeld om ervoor te zorgen dat “elk activum blijft voldoen aan het hoge niveau van standaard dat we verwachten.” Het bedrijf beweert dat een schrapping van de lijst, zoals deze, alleen nodig zal zijn nadat een activum een ​​grondige beoordeling heeft ondergaan, aangezien zij geloven dat schrapping van de lijst de enige manier is om hun gebruikers te beschermen.

De beurs wees er ook op dat ze, voordat ze overgaat tot schrapping, rekening houdt met factoren zoals de kwaliteit en het niveau van de ontwikkeling van het actief, het reageren op haar verzoeken om due diligence en ‘elk bewijs van frauduleus of onethisch gedrag’.

De beurs sloot af door te zeggen dat het opnames van BSV zal blijven ondersteunen tot 10: 000 uur UTC op 22 juli. Vanaf dat moment zou de valuta niet langer beschikbaar zijn voor enige financiële transactie op zijn platform.

De schrappingactie komt slechts een paar dagen nadat Changpeng Zhao (CZ), Chief Executive Officer van Binance, heeft gedreigd om deze exacte actie uit te voeren. In een tweet CZ had gewaarschuwd dat Binance BSV zou schrappen als Craig Wright, de ontwikkelaar van de valuta, weigerde af te zien van zijn agressieve gedrag op Twitter.

Andere uitwisselingen volgden

Kort nadat de Binance-tweet was verwijderd, begonnen andere uitwisselingen dit voorbeeld te volgen. De eerste was Kraken, die een peiling hield met de vraag aan hun volgers of ze ook BSV moesten schrappen, het resultaat is tot dusverre 72% voorstander van.

Moet Kraken Bitcoin SV (BSV) schrappen? #delistbsv

– Kraken Exchange (@krakenfx) 15 april 2019

De volgende was Erik Voorhees, oprichter van Shapeshift, die ook zei dat ze binnen 48 uur zullen worden verwijderd.

Wij staan ​​voor @binance en de gevoelens van CZ. We hebben besloten om Bitcoin SV te schrappen #BSV van @RTLnieuws binnen 48 uur.

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 15 april 2019

Op het moment van schrijven is Bitcoin SV 21% gedaald in de afgelopen 24 uur.Als meer uitwisselingen meedoen aan het schrappen van de notering, kan dit problemen opleveren voor BSV waarvan het erg moeilijk zal zijn om te herstellen.

Craig Wright: controversiële figuur

Craig Wright heeft – bij meerdere gelegenheden – verklaard dat hij Satoshi Nakamoto is, de maker en oprichter van Bitcoin (BTC).

Wright was onlangs in het nieuws, omdat hij een beloning van $ 5.000 in BSV aanbood aan iedereen die informatie had over de identiteit van Hodlnaut, een Twitter-gebruiker die vooral populair werd door het starten van het Lightning Torch Network, Lightning Network-based crypto humanitair platform.

Hodlnaut, wiens Twitter-account nu is verwijderd, merkte dat hij (of zichzelf, al naargelang het geval) het onderwerp was van de woede van de ondernemer nadat hij hem er rechtstreeks van beschuldigde ten onrechte te beweren Satoshi Nakamoto te zijn en hem een ​​fraudeur te noemen..

Naast Hodlnaut heeft Wright ook juridische mededelingen gedaan aan enkele van zijn tegenstanders, waaronder Peter McCormack, de gastheer van het populaire podcastkanaal “What Bitcoin Did”, die publiekelijk heeft beweerd dat Wright niet Nakamoto is.

https://twitter.com/PeterMcCormack/status/1116733748794540033

Als reactie op de premie van Wright begonnen talloze leden van de cryptogemeenschap een campagne om de entiteit van Hodlnaut te beschermen, waaronder veranderen hun Twitter-profielnamen en afbeeldingen weergeven voor die van de anonieme gebruiker. Aangezien het account van Hodlnaut niet is geverifieerd, zou het voor niemand mogelijk zijn om hem (of haar) te vinden.

Toch stopte de Twitter-cryptoverse daar niet. Ze begonnen de # WeAreAllHodlnaut-campagne in een poging om solidariteit te tonen met de omstreden gebruiker. Daarnaast toonden ze uitgebreide steun aan CZ en riepen ze andere populaire crypto-uitwisselingen op om ook BSV te verwijderen, met de #DelistBSV-hashtag.

Het lijkt erop dat de verzoeken grip beginnen te krijgen. Op zijn Twitter-account voerde de populaire uitwisseling Kraken uit een online poll over het al dan niet verwijderen van BSV. Op het moment van schrijven heeft de enquête 5.264 stemmen gekregen, waarvan 77 procent positief stemde.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me