Helderdere dagen vooruit: analisten voorspellen dat Bitcoin zal stijgen en $ 250.000 – $ 500.000 per BTC zal bereiken

Bitcoin-prijs zal stijgen

Bitcoin doet het de laatste tijd niet goed. De vader van crypto is de afgelopen dagen herhaaldelijk gecrasht en staat nu op een magere $ 4.400. Dit is mijlen onder de niet-zo-stellaire prijs van $ 6.300, waar het het grootste deel van de afgelopen week op handelde.

Een nieuw rapport stelt dat bitcoin is met ongeveer 75 procent gedaald ten opzichte van het vorige record van $ 19.000 + in december 2017. Dit waren wat sommigen de ‘gloriedagen’ van bitcoin noemen. Uitwisselingen zoals Coinbase ervoeren enorme uitbarstingen in populariteit en het toevoegen van honderdduizenden gebruikers in enkele weken. Bitcoin leek niet te stoppen en iedereen haastte zich om mee te doen aan de actie.

Bitcoin-prijs zal stijgen

Maar 2018 was een flauw, ronduit lelijk jaar voor bitcoin. De valuta begon afgelopen januari te dalen en elf maanden later zijn we er niet beter aan toe.

Veel dingen hebben bijgedragen aan de daaropvolgende valpartijen, waaronder het verbieden van crypto-advertenties bij verschillende van ‘s werelds grootste internet- en sociale-mediabedrijven, en het harde optreden van de Securities and Exchange Commission (SEC) tegen initiële muntenaanbiedingen (ICO’s) en gerelateerde fondsenwervende ondernemingen.

Maar de dingen zijn misschien niet zo erg als ze nu voelen …

De vork die ons allemaal heeft verdoemd

Het schuldspel voor de laatste daling van bitcoin is echter gericht op de bitcoin cash hard fork die afgelopen donderdag plaatsvond. Bitcoin cash heeft eerder harde vorken ondergaan; BCH was in feite het product van een bitcoin-vork die plaatsvond in 2017. Voor het grootste deel is elke vork tot nu toe onbetwist, maar dit voorval markeert een plotselinge verandering in de houding van de meeste industrieleiders.

Joshua Frank – mede-oprichter van het cryptocurrency-analyseplatform TheTIE.io – sprak slecht over de gebeurtenis en zegt dat het sentiment met betrekking tot de recente vork grotendeels negatief is:

“Interessant genoeg zagen we het langetermijngevoel van bitcoin negatief dalen op 7 november, en het sentiment is blijven dalen na de prijsdaling van bitcoin op 14 november. Het ziet er niet naar uit dat er sindsdien een positief herstel is opgetreden in het sentiment op langere termijn. vervolgens. De bitcoin cash fork en de onderlinge strijd binnen de cryptogemeenschap hebben een negatieve invloed gehad op de prijs. Het gesprek rond de vork is negatief, wat een overhang is op de algehele markt. We zien gesprekken rond de BCH-vork die hun weg vinden naar discussies over alle crypto’s over de hele linie. “

Blijf positief, mensen

Ongeacht alles, daar zijn sommige analisten die weigeren te geloven dat bitcoin dood is en dat de prijs weer zal stijgen. Ze beweren dat de recente daling slechts een herstel is vanaf 2017 dat bitcoin voor eens en voor altijd recht zal zetten.

De altijd aanwezige bitcoin-stier Tom Lee van de bekendheid van Fundstrat merkt op:

“ Wereldwijde markten hebben de liquiditeit zien opdrogen en bitcoin wordt niet noodzakelijkerwijs gezien als waardeaandelen, dus nu groeiaandelen, technologie en FAANG [Facebook, Amazon, Apple, Netflix en Google] onder druk komen te staan, zal het bitcoin pijn doen. De neergang in FAANG schaadt degenen die bitcoin bezitten, maar de volgende adoptiegolf zal institutioneel zijn. Er is een crossover gaande. Dit is gewoon een lastige overgang. Zodra we dat hebben, zullen instellingen zich veel comfortabeler voelen bij het plaatsen van weddenschappen [op bitcoin]. “

Adam Back, mede-oprichter van het blockchain-bedrijf Blockstream, heeft gereageerd op Twitter deze week, “Persoonlijk beschouw ik $ 250k- $ 500k / BTC aannemelijk in de komende jaren”.

Dat is het echte omslaan @bobbyclee! persoonlijk beschouw ik $ 250k- $ 500k / BTC aannemelijk in de komende jaren, van het digitale goud, de censuurbestendige concurrent tot fysiek goud, en internet native digitaal geld. https://t.co/hSq2aHvg8z

– Adam Back (@ adam3us) 20 november 2018

De dingen zullen vanzelf werken

Een soortgelijk sentiment wordt aangeboden door Mati Greenspan, een opmerkelijke marktanalist bij de digitale beurs eToro. In een recent interview suggereert Greenspan dat cryptocurrency nog steeds aan het begin staat van een lange (en waarschijnlijk succesvolle) reis. Hij stelt dat de volatiliteit nog steeds springlevend is, maar dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken, aangezien de recente dalingen slechts tijdelijk zijn, terwijl de markt zichzelf in evenwicht houdt voor grotere en betere dingen:

“Wat we nu zien, zijn de na-effecten van de ongekende stijging van bitcoin en andere crypto-activa in 2017. Dit jaar is daar gewoon een herhaling van. Hetzelfde gebeurt ook in bredere markten, waar bijvoorbeeld technologieaandelen een soortgelijk patroon volgen. Zoals bij alle markten, moeten de prijzen zich terugtrekken als ze niveaus bereiken die hoger zijn dan kan worden gerechtvaardigd. Deze cycli kunnen soms worden geaccentueerd in de cryptomarkt vanwege het risicovollere karakter van deze opkomende industrie. Op dezelfde manier waarop eerdere cycli niet het einde hebben betekend voor bredere markten, duiden deze prijsbewegingen niet op het einde voor crypto-activa. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me