Ethereum Classic-rapport: ETC op schema voor grote groei en nieuwe projecten

Ethereum Classic

De Ethereum Classic Cooperative (afgekort ETC Cooperative) heeft zojuist hun nieuwste uitgebracht halfjaarlijks rapport over hun vooruitgang om Ethereum Classic te helpen groeien en een topkeuze te worden voor DApp-producers. In het rapport stelt de groep dat ze momenteel een overschot aan cash hebben en dat ze dit actief gebruiken om het project onder de aandacht te brengen via onder meer sponsoring en door ontwikkelaars in te huren om verbeteringen aan te brengen. Het aantal volgers op sociale media is meer dan verdubbeld en de dagelijkse transactietarieven stijgen enorm.

Ethereum Classic-rapport

Staat van de ETC Blockchain

Hier is hoe we zijn verbeterd $ ENZ

Te veel voor een tweet dus bekijk het volledige rapport met je ogen.

Volledig rapport: https://t.co/LkPKoLlxqu

Aankondiging: https://t.co/UOqiHxGhAG https://t.co/dbu6HLBake

– ETC Cooperative (@ETCCooperative) 9 juli 2018

Net als de klassieke State of the Union-toespraak van de Amerikaanse president, publiceert de ETC Cooperative elk half jaar een rapport met daarin hun successen, mislukkingen en hun plannen voor de toekomst. Ethereum Classic is de afgelopen weken een hot topic geweest in cryptocurrency na de aankondiging dat Coinbase het actief in de nabije toekomst zou noteren.

De ETC Cooperative is in veel opzichten analoog aan de Ethereum Foundation onder leiding van opmerkelijke individuen zoals Vitalik Buterin. Onder leiding van Anthony Lusardi is de coöperatie bezig om een ​​Amerikaanse non-profitorganisatie te worden die hen in staat zal stellen om in de nabije toekomst fiscaal aftrekbare donaties te ontvangen als de aanvraag succesvol is..

Volgens het rapport heeft de groep een jaarlijkse positieve cashflow van $ 375.000 en heeft ze momenteel een USD kasreserve van $ 700.000.

Het groen laten groeien

Het grootste deel van het rapport is gewijd aan wat het team heeft gedaan, wat ze doen en gebieden waarvan ze denken dat ze zich moeten ontwikkelen. Het geeft ook aan hoe ze hun budget besteden, inclusief donaties die ze hebben ontvangen. Laten we nu enkele van die punten bespreken.

Successen

Het doel van de coöperatie is om de “gemeenschaps-, ontwikkelings- en marketinginspanningen binnen het Ethereum Classic-ecosysteem” te ondersteunen met de bedoeling om het te verbeteren door “pijnpunten en obstakels te verwijderen die de huidige en toekomstige gebruikers van ETC verstoren”..

Met dat in gedachten merkt de groep op dat hun volgers op sociale media aanzienlijk zijn gegroeid, waarbij hun subreddit- en Twitter-accounts stijgingen tot 70% zien. De blockchain zelf heeft een toename van 175% in gemiddelde transacties per dag gezien, of ongeveer 47.000 per 24 uur. Voor een bepaalde context ziet Ethereum elke dag ongeveer 10 keer dat aantal.

Ethereum versus Ethereum Classic

Lees ook: Beginnersgids voor Ethereum Vs. Ethereum Classic

Ook in het rapport staat een lijst met verbeteringen die de groep heeft aangebracht aan de technologie achter de blockchain.

In het bijzonder is er veel ontwikkeling op de etherhub.io-site, zijn er verbeteringen aangebracht aan opstartknooppunten en is er een systeem ontwikkeld dat belangrijke belanghebbenden helpt om waarschuwingen te krijgen als er kritieke updates uitkomen. Het team heeft ook hun primaire website, EthereumClassic.org, vernieuwd en een nieuwe site EthereumClassicAsia.org gelanceerd die speciaal is ontworpen om informatie in de moedertaal te verstrekken voor China, Japan en Zuid-Korea..

Mislukkingen

Het rapport noemt ook een aantal gebieden met het project die “onderhandeld” zijn.

Die omvatten het ontbreken van meerdere blokverkenners, het coördineren van updates met mijnwerkers en uitwisselingen verliep niet soepel, de primaire website was tot voor kort verouderd, een aantal taalgroepen was ‘onderbediend’ en misschien nog belangrijker: ‘ETC werd grotendeels gezien als een de bredere Ethereum-gemeenschap “.

Misschien is deze laatste het meest aangrijpend. Inderdaad, als Ethereum Classic in contact kan komen met de bestaande Ethereum-gemeenschap, zoals ontwikkelaars en ondernemers, zou het voor hen gemakkelijker kunnen zijn om meer projecten aan te moedigen er gebruik van te maken, aangezien het een aantal financiële en technologische voordelen biedt ten opzichte van Ethereum. Mede doordat de keten op een of andere manier onderbenut wordt als het gaat om decentrale applicaties.

Een groot voordeel van Ethereum Classic is dat elke code die voor Ethereum is geschreven precies hetzelfde kan functioneren binnen Ethereum Classic, en dus hebben ontwikkelaars die al ervaring hebben met Ethereum-ontwikkeling al deze noodzakelijke vaardigheden om software of contracten voor ETC te schrijven..

Plannen voor de toekomst

Het rapport beschrijft vervolgens de zes hoofddoelen waarop de groep zich zal concentreren voor de volgende zes maanden.

Deze doelen omvatten het voltooien van lopende programma’s, het vergroten van het bereik en marketingpogingen, het beter in contact komen met verschillende taalgroepen, het ontwikkelen van een werkrelatie met een aantal industrieën die baat kunnen hebben bij het gebruik van ETC, het opbouwen van nauwere banden tussen de verschillende ETC-teams, en meer personeel inhuren om aanvullende projecten te ondersteunen.

Met andere woorden, als u op zoek bent naar een baan in de blockchain-ruimte, wilt u misschien eens kijken naar de ETC Cooperative.

Het rapport sluit af met de vermelding dat de groep een “zeer genereuze schenking” heeft ontvangen van Digital Finance Group en Grayscale, een investeringsmaatschappij die de Ethereum Classic Investment Trust beheert. De groep heeft als doel om dit jaar $ 1,75 miljoen aan donaties te ontvangen, waarvan ze beweren dat ze al de helft hebben ontvangen.

Laatste gedachten

Ethereum Classic heeft een lange weg afgelegd sinds het voor het eerst is ontstaan. Het is veranderd van iets dat slechts een paar cent waard was, naar iets dat voor velen in de cryptocurrency-wereld een beetje een sterrenkind aan het worden is..

Maar het is niet alleen maar zonneschijn en rozen, want Ethereum Classic heeft nog een lange weg te gaan als het ooit zijn veel grotere neef zal inhalen. In alle opzichten lijkt het erop dat het doel van de ETC Cooperative niet is om Ethereum te verslaan of te ontslaan, maar om zijn eigen unieke ruimte te vinden in de steeds groeiende blockchain-industrie..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me