DASH-voorstel om CEO Ryan Taylor af te zetten mislukt: controverse ontstaat

Dash-gids

Een voorstel dat onlangs het Dash-systeem trof, is zojuist met een ruime marge weggestemd. Het voorstel was een zeer controversieel voorstel waarin werd gevraagd om de verwijdering van Ryan Taylor als CEO van Dash Core Group en hem te degraderen tot een “adviserende rol”. De maatregel slaagde er niet in, waarbij een verhouding van bijna 10 tegen 1 van masternode-eigenaren nee stemden over het voorstel. De belangrijkste reden voor het voorstel is volgens de beschrijving dat Taylor de activaprijzen omlaag heeft gebracht en onder andere belangrijke deadlines niet heeft gehaald..

In Dash graven

Dash is in tegenstelling tot cryptocurrency-projecten zoals bitcoin of Litecoin. Dat komt omdat Dash een zelf gefinancierd cryptocurrency-project is dat voor zijn eigen activiteiten en uitbreiding betaalt door een deel van elke blokbeloning toe te wijzen aan een zeer controleerbaar fonds. Dat fonds gaat naar het inhuren van werknemers, zoals ontwikkelaars, marketing, enzovoort. Het stelt Dash ook in staat om verschillende blockchain-evenementen, zoals conferenties, te sponsoren en een aantal van de meest getalenteerde mensen in cryptocurrency vandaag te beveiligen..

Dash-gids

Lees ook: Beginnersgids voor Dash

Dash stond tot voor kort onder leiding van Evan Duffield. Voordat hij zijn rol neerlegde, leidde Duffield de aanval op een plan dat werd genoemd Evolutie. Het zeer gedetailleerde en ambitieuze plan is ontworpen om Dash in de voorhoede van de acceptatie van cryptocurrency te plaatsen. Het beoogt dit te doen door de technologie zowel aan de voorkant voor de gemiddelde gebruiker als aan de achterkant te verbeteren. Verbeteringen aan de backend omvatten wijzigingen in masternodes, verlaging van transactiekosten en een vergroting van de blokgrootte, om er maar een paar te noemen.

Duffield schreef een blogpost een paar maanden geleden waarin enkele van deze veranderingen worden beschreven. Een van zijn suggesties is dat proof-of-work mining in de toekomst achterhaald moet worden en dat het netwerk volledig door masternodes moet worden aangedreven. Op korte termijn, de evolutie routekaart suggereerde dat de groep zou willen investeren in het creëren van een open source ASIC-apparaat om het speelveld voor mijnbouw gelijk te maken en de centralisatie te verminderen vanwege een beperkt aanbod van Dash-compatibele ASIC-mijnbouwapparaten zoals de AntMiner D3.

De aanklacht om Taylor te ontslaan

Het voorstel noemt zeven redenen waarom Taylor zou moeten worden vervangen. Hier zijn ze samengevat.

  1. Taylor “vernietigde het vertrouwen van de markt” door deadlines te missen, en de activaprijzen van Dash zijn merkbaar gedaald, vooral in vergelijking met bitcoin..
  2. Taylor heeft zijn bedrijf op een verantwoorde manier laten groeien en maakt niet goed gebruik van zijn budget. De auteur van het voorstel suggereert dat als de prijs van Dash onder de $ 80 daalt, er “niet alleen geen geld zal zijn voor andere gemeenschapsprojecten, maar ook niet genoeg om de salarissen van DCG-werknemers te betalen.”
  3. Taylor, ondanks het feit dat hij toegang had tot $ 30 miljoen aan financiering, “creëerde hij geen vangnet voor DCG.”
  4. Over de ontwikkeling van Dash zijn een aantal beloftes gedaan, maar die zijn blijkbaar niet waargemaakt. De auteur zegt dat de anonieme functie voor privé verzenden van het project nog steeds veel te traag is (in sommige gevallen dagen in beslag nemen) en dat de portemonnee van het project nog steeds ongewijzigd is ten opzichte van twee jaar geleden.
  5. De auteur van het voorstel bekritiseert Taylor voor de promotie van Fernando Gutierrez tot de functie van Chief Marketing Officer in januari van dit jaar. Ze beweren dat deze persoon een advocaat is met “geen ervaring, creativiteit of talent voor marketing” en dat ze een “indrukwekkend trackrecord van nul resultaten in acht maanden” hebben..
  6. Vervolgens zegt de auteur van het voorstel dat Taylor “de fout heeft gemaakt Bradley Zastrow in te huren” voor bedrijfsontwikkeling. In het voorstel wordt beweerd dat Zastrow “ondermaats mag presteren en te weinig mag leveren zonder gevolgen, ondanks het onevenredige salaris dat hij ontvangt.”
  7. Ten slotte beweert het voorstel dat Taylor “geen leider” is, en dat de Dash Core Group “een oud en saai bedrijf is dat niet innoveert” sinds het vertrek van Evan Duffield..

Dash Community zegt “Nee”

In reactie op dit voorstel heeft een aantal commentatoren zich aangemeld ter verdediging van Ryan Taylor en zijn prestaties sinds de overname. Een persoon met de gebruikersnaam Macrochip zei dat Taylor “geen enkele belofte heeft verbroken of een deadline met een onredelijk bedrag heeft gemist”

Een andere gebruiker beweerde dat het voorstel “Ryan Taylor veel meer de schuld geeft dan gerechtvaardigd is”.

En natuurlijk is het belangrijkste punt van dit voorstel de stemmen die worden uitgebracht door masternode-operators. De eindscore voor het voorstel was 156 voor, 1057 tegen en 22 onthoudingen. Dit suggereert dat slechts een minderheid van masternode-houders zo ontevreden is over Taylor dat ze zouden overwegen hem uit zijn functie te verwijderen en te vervangen door iemand anders. Aan de andere kant leek de overgrote meerderheid van masternode-houders tevreden of blij te zijn met Taylor’s prestatie tot nu toe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me