Crypto-voorspellingsmarkt vergroot plannen voor eerste grote upgrade

Augur

Na de eerste lancering van zijn gedecentraliseerde marktplatform gedurende twaalf weken, is Augur begonnen met plannen voor de implementatie van een nieuwe versie van zijn protocol.

In een blogpost vrijgegeven op vrijdag, expateerde het bedrijf op contractwijzigingen die het geüpgradede protocol zijn nieuwe reeks functies zullen geven.

Augur

Het platform genoot enorm veel steun van gebruikers nadat het in juli officieel werd gelanceerd. De spin-off in het verkeer van gebruikers zorgde binnen twee weken voor het bedrag van $ 1,5 miljoen dat op de voorspellingsmarkt was ingezet. Om het succesverhaal destijds te prijzen, had Brian Kelly, die al lang aan Fast Money bijdroeg, en CEO van BKCM zei:

“Wat hier interessant aan is [is dat] dit waarschijnlijk een van de grootste gedecentraliseerde apps bovenop ethereum zal zijn.”

Wat leidde tot de upgrade?

Het aantal actieve dagelijkse gebruikers op het Augur-platform nam geleidelijk af, en dit leidde tot vragen bij blockchain- en cryptocurrency-enthousiastelingen..

De belangrijkste klacht van een dwarsdoorsnede van de gebruikers was dat de voorspellingsmarkt niet gebruiksvriendelijk is. Joey Krug, medeoprichter van Augur, omschreef het als “de meest gecompliceerde gedecentraliseerde app op de blockchain van Ethereum.”

Voor een goed feedbackmechanisme opende Augur een wishlist-thread en beloofde upgrades in de nieuwe versie na een litanie van ontvangen klachten over de slechte gebruikersinterface van het platform.

Blockchain-prognoses

Lezen: Blockchain-voorspelling: de wijsheid van de menigte gebruiken om de toekomst te voorspellen

Verwijzend naar de haperingen die werden ondervonden als gevolg van de slechte gebruikersinterface en bugfixes, wees een venture capital-investeerder in een recent interview erop dat “het grootste pijnpunt de gebruikerservaring is.”

“Alle UI-feedback die is verzameld in de verlanglijstthread is beoordeeld en geprioriteerd, en er wordt parallel aan gewerkt. De Augur-app en de gebruikersinterface worden continu bijgewerkt, ”verzekerde het Augur-team.

De stichting kijkt uit naar een efficiënter platform dat gebruikers zullen waarderen vanwege de snelheid en het relatieve kostenvoordeel. “Het einddoel is altijd een betere, snellere en goedkopere Augur.” Operatie leider Tom Kysar zei.

Verdergaand, verduidelijkte het bericht van de Stichting dat de wijzigingen “voorlopig zullen zijn totdat alle code is geschreven en gecontroleerd”. Houders van Augur’s REP-token die willen upgraden, moeten migreren naar een nieuw smart contract. Augur’s mede-oprichter Joey Krug merkte op dat de twee versies ‘afzonderlijke universums’ zouden zijn.

Plannen om de gebruikersinterface van de app te upgraden kunnen als esthetisch worden beschouwd, maar vanuit technisch oogpunt is het een noodzakelijke upgrade. De roep om dergelijke veranderingen was na een paar weken hoog toen het platform in juli werd gelanceerd.

De gebruikersgemeenschap heeft veel aandacht getrokken met een “verlanglijst van versie twee op Reddit. De stichting maakt volgens Kysar op haar beurt gebruik van de feedback van de thread op haar werk.

V2 blauwdruk

De ontwikkelaars van Augur zullen een reeks veranderingen doorvoeren die allemaal klaarstaan ​​om de gebruikerservaring met betrekking tot het maken en verhandelen op het platform te verbeteren. Een groot aantal van deze veranderingen zal de uitdaging aanpakken om onhandige processen te vereenvoudigen.

De upgrade in v2 vernietigt bepaalde functies die aanwezig zijn in de huidige universe. Zo worden momenteel twee versies van elke handelsfunctie ondersteund door Augur. De ‘normale’ volgens de hoofdontwikkelaar van de Forecast Foundation, Alex Chapman, ‘werkt niet’. Met de andere kan de gebruiker het vervolg op de “gas” -limiet instellen waarnaar de functie stopt met handelen. Upgrades in v2 bevatten alleen deze tweede versie.

Om toegang te krijgen tot een slim contract op het ethereum-netwerk, moeten gebruikers in gas (eenheid) betalen. Gebruikers worden soms gevraagd om meer uit te geven dan nodig per transactie, en dit gebeurt in periodes van netwerkcongestie.

Risico-verlichting

Sommige van de verwachte veranderingen zullen ook de daarmee gepaard gaande risico’s verminderen die gepaard gaan met het gebruik van Augur. Een uitstekend voorbeeld van een dergelijke verwachte verandering is de geplande integratie van de DAI stablecoin, bedoeld om gebruikers te beschermen tegen de grote verschuivingen in de waarde van ether, vooral wanneer hun geld maanden of jaren op de markt wordt bewaard..

Er was een golf van razernij in juli na de opkomst van moordmarkten op Augur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me