Crypto Bullish: Bitcoin BTC & Ethereum’s Ether Smash hoogste prijzen van 2019

Bitcoin Bull Run

Met een groeiende instroom van optimisme, hype en de volgende golf van nieuwkomers in de crypto-economie, worden de markten rond cryptocurrencies warm.

Vrijdag eindigde de bitcoin-prijs de week met $ 10.000 USD, en volgens Messari gedurende de dag met ongeveer $ 700 USD gestegen, terwijl het voor de avond rond $ 10.150 afrekende. BTC heeft sindsdien een hoogste punt van $ 10.800 bereikt, slechts $ 200 minder dan onze analist, de voorspelling van Nikola Lazic gisteren.

Met name de piek van 21 juni heeft BTC tot zijn beste prijs tot dusver in 2019 gebracht, waardoor ‘digitaal goud’ met 60 procent is gestegen sinds dit punt vorig jaar. De ontstaansgeschiedenis van cryptocurrency is nu 156 procent gestegen in de afgelopen drie maanden en maar liefst 1.593 procent in de afgelopen vijf jaar. Boven de $ 10.000 staat bitcoin ongeveer halverwege de hoogste prijs van $ 20.000 in december 2017.

Bitcoin Bull Run

De acute rally is natuurlijk slechts de laatste spijker in de kist tegen de argumenten van nee-zeggers dat bitcoin in de vergetelheid of zelfs waardeloosheid zou verdwijnen nadat de crypto-economie bearmarkt van 2018 de kop opstak..

Terugkijken, vooruitkijken

De opwaartse trend is waarschijnlijk de drijvende kracht achter Libra, de cryptocurrency die socialemediagigant Facebook eerder deze week formeel aankondigde. Terwijl het debat rond Weegschaal in zowel crypto- als reguliere kringen is geëxplodeerd, is Bitcoin natuurlijk naar voren gebracht als de grootste blockchain met de grootste native cryptocurrency.

Weegschaal heeft cryptocurrencies op de voorgrond. Afbeelding via DataLight

Er zijn er, zoals de mede-oprichter van Gemini Exchange, Tyler Winklevoss, die denken dat FOMO – ‘angst om aankopen te missen’ – de bitcoin-prijs in korte tijd tot $ 15.000 zal verhogen als de koopdruk de bitcoin in de komende periode beslist voorbij de $ 10.000 kan houden. dagen.

Als bitcoin 10k breekt, kun je er zeker van zijn dat het 15k gaat breken …&# 128077;&# 127995;&# 128640;

– Tyler Winklevoss (@tylerwinklevoss) 19 juni 2019

Dat is natuurlijk een zeer optimistische projectie, maar zo’n snelle beweging zou niet ongekend zijn. Toen bitcoin in november 2017 voor het eerst $ 10.000 bereikte, duurde het minder dan twee weken voordat FOMO de prijs van de cryptocurrency boven $ 15.000 duwde.

Het valt niet te zeggen of datzelfde traject zich in 2019 nog een keer zal afspelen, maar het is zeker mogelijk nu de laatste Bitcoin halvering nu slechts enkele maanden verwijderd is en de gerealiseerde kapitalisatie van BTC suggereerde onlangs dat een bull-run zich in de beginfase bevond.

Het is nogal verbijsterend hoe krachtig Realized Cap is. De eenvoudigste handelsstrategie – kopen wanneer de marktkapitalisatie onder de gerealiseerde kap komt – geeft u waanzinnig goede signalen. Gewoon … niet vaak. https://t.co/kKbHv88xgj pic.twitter.com/3GCKXK2f6u

– nic carter (@nic__carter) 19 juni 2019

Bitcoin is in ieder geval de begunstigde geweest van verschillende intrigerende krantenkoppen in 2019.

Dit jaar heeft Microsoft tot dusverre aangekondigd te werken aan een gedecentraliseerde identiteit (DID) -tool die zal worden ondersteund door Bitcoin, terwijl mesh-netwerkers GoTenna een dochteronderneming hebben afgesplitst om gedecentraliseerde communicatie mogelijk te maken die wordt aangedreven door bitcoin-microbetalingen..

Op het gebied van ondernemingen bereidt de aanstaande cryptocurrency-exchange Bakkt – die eigendom is van New York Stock Exchange-eigenaar-exploitant ICE – zich voor op het testen van zijn veel gehypte bitcoin-futuresproduct in juli. Wat CME Group betreft, vestigde hun aanbod van bitcoin-futures in mei nieuwe records.

Uitzoomend lijkt de technische horizon ook voor Bitcoin samen te komen, aangezien de voorgestelde schaalvergroting op de tweede laag, het Lightning Network, al die tijd volwassen wordt..

Ethereum bereikt ook de prijsmijlpaal van 2019

Ether, de figuurlijke brandstof van het Ethereum-netwerk, piekte ook op vrijdag tot zijn hoogste prijs tot nu toe dit jaar.

De ether (ETH) -prijs steeg met meer dan 10 procent op de dag, waardoor de op een na grootste cryptocurrency per marktkapitalisatie steeg tot $ 305, waar de prijs een tijdje zweefde.

Dat zet ether nog steeds 39 procent lager sinds deze tijd vorig jaar en 79 procent lager dan het hoogste punt ooit ($ 1.431), hoewel de cryptovaluta in het afgelopen kwartaal met 117 procent is gestegen. Ethereum geniet, net als Bitcoin, de laatste tijd veel positieve krantenkoppen.

Cloudnetwerken-krachtpatser Cloudfare heeft bijvoorbeeld zojuist zijn eigen Ethereum Gateway gemaakt, slechts enkele dagen nadat het Google Cloud-team had laten zien hoe Ethereum kan worden gebruikt om hybride “blockchain-cloud” -apps te maken. In de tussentijd bouwen grote bedrijven zoals JP Morgan en EY Ethereum-tools uit.

Het slimme contractplatform staat ook op het punt om naar de volgende fase te evolueren. De bouwers van Ethereum zien 3 januari 2020 als streefdatum voor de lancering van het genesisblok ETH 2.0.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me