Coinbase Unfurls MakerDAO’s Dai Stablecoin op Coinbase.com, Smartphone Apps

Coinbase

Dai, de banner stablecoin van het groeiende ecosysteem van gedecentraliseerde financiering (DeFi) van Ethereum, is net groot geworden op de belangrijkste platforms van Coinbase voor particuliere beleggers.

Op 23 mei kondigde de in San Francisco gevestigde Amerikaanse cryptocurrency-uitwisselingsgigant aan dat het Dai op zijn hoofdwebsite Coinbase.com vermeldde, evenals op zijn mobiele apps voor Android en iOS..

Coinbase

De ontwikkeling is een belangrijke voor de stablecoin, waarvan de gemeenschap eerder een grote fiat on-ramp had.

Inderdaad, nu kunnen gebruikers die hun CDP’s willen afbetalen of simpelweg hun waarde willen verliezen van de volatiliteitsprijzen van andere crytpocurrencies, Dai rechtstreeks met contant geld kunnen kopen op de populairste platforms van Coinbase in plaats van eerst een andere crypto te moeten kopen, bijv. ether (ETH), om te handelen in Dai.

DAI is nu live bij https://t.co/wHvnDs40HG en in de Coinbase iOS- en Android-apps. Klanten van Coinbase kunnen nu inloggen om DAI te kopen, verkopen, converteren, verzenden, ontvangen of opslaan.

– Coinbase (@coinbase) 23 mei 2019

Met name was Dai-handel al in december 2018 gelanceerd voor geselecteerde rechtsgebieden op de geavanceerde handelsafdeling van Coinbase, Coinbase Pro. De release van donderdag vertegenwoordigt de ontplooiing van ondersteuning voor het token door het hele merk van de beurs..

Het wordt het eerste stablecoin-project waar dan ook in het ecosysteem van Coinbase dat niet wordt ondersteund door Amerikaanse dollars die op fysieke bankrekeningen worden bewaard, bijv. USD Munt (USDC).

In plaats daarvan worden de aan dollar gekoppelde tokens van de Dai gemaakt wanneer gebruikers ether (ETH) onderpand voor zelfleningen in MakerDAO’s collateralized debt posities (CDP). In natura worden Dai verbrand wanneer CDP’s worden afbetaald en gesloten.

In de afgelopen maanden handelde de Dai iets onder zijn $ 1 USD-koppeling, wat ertoe heeft geleid dat de Maker-gemeenschap de CDP-rentetarieven acuut tot 19,5 procent heeft verhoogd om te proberen die koppeling terug te geven door gebruikers aan te sporen hun CDP’s te sluiten, waardoor Dai in brand werd gestoken. het proces.

De campagne is blijkbaar succesvol gebleken vanaf deze maand, aangezien de huidige prijs van de Dai sindsdien is teruggekeerd naar een schone $ 1,00 volgens Coinbase’s nieuwe portaalpagina voor het token. In de toekomst overwegen de belanghebbenden van Maker om de rente van de Dai te verhogen tot “binnen een bereik van 13,50% tot 23,50%“, Volgens de blog van het project.

DeFi News: Compound v2 gaat live, ondersteunt Coinbase Wallet

Compound – momenteel het op een na grootste DeFi-project in de hele crypto-economie – had ook groot nieuws op 23 mei, toen het met succes v2 van zijn uitleenprotocol lanceerde.

Vandaag kondigen we met veel plezier de openbare lancering aan van Compound v2, een renteprotocol bedoeld om de financiële markten van stroom te voorzien & toepassingen van de toekomst.https://t.co/OyT7CVWieD

&# 128181; &# 129522;​

– Verbinding (@compoundfinance) 23 mei 2019

De bijgewerkte Compound heeft cTokens geïntroduceerd, dit zijn tokenized versies van activa die gebruikers inzetten om liquiditeit voor het platform te leveren. cTokens bouwen rente op voor hun houders en kunnen worden verplaatst, zelfs als hun onderliggende activa geblokkeerd zijn. Ondersteunde cryptocurrencies zijn voorlopig ether, Dai, USDC, 0x (ZRX), Augur (REP) en Basic Attention Token (BAT).

Coinbase’s gedecentraliseerde app (dapp) browser Coinbase Wallet was een van de verschillende projecten die ondersteuning voor Compound v2 en zijn cTokens implementeerden bij de lancering.

Grote shoutout naar de @CoinBaseWallet team voor het ondersteunen van cTokens op de lanceringsdag vandaag! Probeer het zelf en sla een cToken door een aanwinst te leveren @compoundfinance via @CoinBaseWallet pic.twitter.com/a04x3oJUeH

– Jayson Hobby (@jaysonhobby) 23 mei 2019

Het spook van DeFi blijft stijgen in de cryptocurrency-ruimte

Mei 2019 heeft bewezen de grootste maand tot nu toe te zijn voor de DeFi-beweging, aangezien het eerder deze maand was dat de waarde van uitstaande leningen die voortkwamen uit de belangrijkste gedecentraliseerde leenprojecten van de Ethereum-blockchain voor de eerste keer ooit de waarde van $ 100 miljoen overschreed..

Over het algemeen zijn de vier grootste DeFi-projecten die momenteel worden gemeten door trackersite DeFi Pulse Maker, Compound, Dharma en Uniswap. De eerste van deze drie zijn cryptocurrency-uitleenspellen, die allemaal bovenop Ethereum zijn gebouwd. Op de vierde plaats komt Uniswap, een steeds populairder wordende gedecentraliseerde uitwisseling (DEX).

De moloch van dat stel tot nu toe is Maker geweest. De hoeveelheid ether die is opgesloten in de CDP’s van het project – een bedrag van meer dan $ 430 miljoen – overtreft ruimschoots de $ 23 miljoen aan ETH die is opgesloten in Maker’s naaste concurrent, Compound..

Natuurlijk, temidden van het spel met munten, zullen deze standen de komende jaren zeker fluctueren. Maar één ding is duidelijk: de twee belangrijkste DeFi-projecten zullen nog veel meer verankerd raken dankzij de toegenomen ondersteuning van Coinbase.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me