China’s grootste krant is van plan om een ​​Blockchain-laboratorium te lanceren

Blockchain van China

In de poging om de reële economie te stimuleren door middel van blockchaintoepassingen, heeft de Investor and Venture Capital-tak van People’s Daily Online – People Capital een strategische partnerschapsovereenkomst gesloten met de in Shenzhen gevestigde Xunlei Limited, volgens een officieel persbericht.

De wereldwijde samenwerkingsovereenkomst tussen People Capital en Xunlei werd ondertekend op 22 juli 2018 en werd voor het eerst bekendgemaakt op de China-US Entrepreneur and Investment Summit, georganiseerd door de People’s Daily Online in Silicon Valley, Californië..

Blockchain van China

In de door beide partijen ondertekende overeenkomst staat het plan om een ​​laboratorium voor ‘technologische innovatie’ op te richten en te dienen als onderdeel van het People’s Capital Blockchain Research Institute. De samenwerking van beide entiteiten zal gericht zijn op het verkennen van de toepassing van blockchain-technologie om het innovatieve systeem in verschillende bedrijven te integreren.

Werkingsmechanisme

General Manager van de People’s Daily Ye Zhenzhen wees op het ‘bedieningsmechanisme’ als het belangrijkste onderdeel van het blockchain-mechanisme. Hij ging verder en verklaarde: “Door de ingenieuze combinatie van technologieën is de eerlijke verdeling van middelen voltooid.”

De samenwerking is klaar om ervoor te zorgen dat blockchain wordt gestroomlijnd, samen met de diensten die worden verleend door de People’s Daily Online, de officiële krant van de Communistische Partij van China (CCP), en de samenwerking zal ook een ‘hoogwaardig industrieel serviceplatform’ bouwen om offline activiteiten zoals zoals workshops, seminars en toepassingswedstrijden.

People Capital

De heer Zhao Yahui, algemeen directeur van People Capital en de heer Lei Chen, CEO van Xunlei en Onething Technologies, hebben gezamenlijk de oprichting aangekondigd van het fundamentele laboratorium voor technologische innovatie van blockchain.. Afbeeldingsbron.

De People’s Daily Online, opgericht in 1997, is de online versie van de People’s Daily en biedt een meertalige internetaanwezigheid met pagina’s in het Arabisch, Frans, Spaans, Russisch, Japans en Engels. Deze pagina’s bieden voornamelijk nieuws over gebeurtenissen in China, maar bieden een minder diepgaande uiteenzetting over sociaal-politieke en economische analyse van het buitenlands beleid en de politieke trajecten van China.

People’s Daily wordt door velen vaak beschouwd als de spreekbuis van de heersende Communistische Partij. Het bedrijf geniet van de vrijgevigheid van de overheid door middel van belastingaftrek, waardoor het de hefboom heeft voor uitbreiding. Het bedrijf was van 2010 tot 2013 vrijgesteld van het betalen van belastingen als onderdeel van concessies om ervoor te zorgen dat door de staat gecontroleerde culturele bedrijven echte bedrijven worden.

De online versie in 2012 werd het eerste Chinese mediabedrijf op de A-Share Market van het land met een redactioneel bedrijf.

Xunlei, een multinationaal technologiebedrijf en een online serviceprovider, is een van de wereldleiders in het leveren van blockchain-infrastructuren en -diensten voor bedrijven in China en daarbuiten. Opgericht in 2003, werd het bedrijf gerangschikt als de meest gebruikte BitTorrent-client ter wereld in 2010. De peer-to-peer software en downloadmanager ondersteunt HTTP-, FTP-, eDonkey- en BitTorrent-protocollen.

BLockchain-toepassingen in media

Vorige maand maakte Beijing Sci-Tech, China’s oudste mediapublicatie over nieuws in de technische industrie, zijn plannen bekend om abonnementen aan te bieden die betaalbaar zijn met Bitcoin (BTC). De ontwikkeling werd met gemengde reacties ontvangen als gevolg van de recente onderdrukking van crypto-uitwisselingen door de regering en het initiële aanbod van munten, waardoor blockchain-operaties bij veel operators stopten.

In juli werd een gewaagd project ter waarde van $ 5 miljoen gesponsord door blockchain-platform ConsenSys to zorgen voor het opstarten van blockchain Civil Media Company met een platform waar onafhankelijke redactiekamers correspondentie kunnen voeren met hun lezers. Deze lezers zullen het voorrecht hebben om inzetten in de vorm van cryptocurrency te bezitten om elke publicatie die ze vertrouwen op de blockchain te ondersteunen. De inspanning die een innovatie is die gericht is op het integreren van journalistiek in de blockchain, geeft lezers het recht om te stemmen op verhalen die zij ethisch achten met hun burgerlijke tokens.

Civil gelanceerd zijn teken (CVL) op 28 september in een fondsenwervingsevenement. Het bedrijf beloofde niet toe te geven aan zijn riemen totdat het een gedecentraliseerd netwerk voor ethische journalistiek heeft gecreëerd. 681 van zijn nieuwslezers hebben hun CVL-token gekocht, en dit bedroeg $ 1.344.721,59.

In februari, Jason Goldberg van Simple Token (OST) werkt samen met fotografieplatform Unsplash om miljarden foto-evenementen te symboliseren en blockchain naar de mainstream van fotojournalistiek te brengen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me