Bokslegende Manny Pacquiao: Pac Token Set voor IEO op GCOX

GCOX

Pac Token – het cryptocurrency-token gelanceerd door de Filippijnse bokslegende Manny Pacquiao, is ingesteld voor zijn eerste eerste uitwisselingsaanbod (IEO) op GCOX. De crypto-uitwisseling in Singapore staat bekend om het bieden van ondersteuning aan altcoins die zijn gekoppeld aan beroemdheden.

Initiële investeerders en het kernteam voor de altcoin hopen dat Pacquiao’s star power zal helpen om een ​​succesvolle IEO te activeren met plannen om het token te gebruiken in digitale betalings- en handelaarsdiensten. De ontwikkeling levert ook een verder bewijs van de groeiende interesse in door beroemdheden gesteunde crypto-tokens.

GCOX

Pac-tokenverkoop begint met IEO-vermelding op GCOX

Het in Singapore gevestigde GCOX is klaar om Pac Token op de lijst te zetten voor zijn IEO na een succesvolle aankondiging van de lancering van tokens in september 2019. Door de openbare verkoop kunnen crypto-investeerders de nieuw gecreëerde cryptocurrency kopen.

Bekende figuren zoals voormalig professioneel voetbal van Engeland, Michael Owen en Abu Dhabi royalty, Sheikh Khaled bin Zayed al-Nahyan, nam al deel aan een privé-investeringsronde.

Volgens het projectteam zullen Pac Token-houders kunnen communiceren met de bokser die de Filippijnse senator is geworden op sociale mediaplatforms. Eigenaren van tokens kunnen de cryptocurrency ook gebruiken om handelswaar van het Pacquiao-merk te kopen.

Voor Jeffrey Lin, de CEO van GCOX, gaat de Pac Token IEO verder dan een fondsenwerving voor het project. Volgens Lin is het token-verkoopevenement niet alleen om geld in te zamelen, maar ook om een ​​raamwerk te creëren voor de ontwikkeling van het ecosysteem van de altcoin..

Reagerend op het nut van het token, bracht de Pacquiao in september een verklaring uit, waarin stond:

“PAC-tokens kunnen ook worden gebruikt ter ondersteuning van filantropische en liefdadigheidsdoeleinden die ik verdedig. Samen met mijn fans kunnen we meer mensen in nood helpen en het leven van anderen verbeteren. “

Post-IEO-plannen voor Pacquiao’s Crypto Token

Afgezien van het GCOX IEO-tokenverkoopevenement, is het Pac Token-team naar verluidt op zoek naar Pacpay – een betalingsgateway die het crypto-token zal gebruiken. Eigenaars van een Pac kunnen met korting aankopen doen en ook kortingen krijgen op de service.

Als betalingsplatform heeft Pacpay goedkeuring van de regelgevende instanties nodig. Sommige rapporten suggereren dat de Chinese miljardair Jack Ma, die eigenaar is van het Alibaba-conglomeraat, steun kan krijgen.

Alibaba’s Alipay is een van de belangrijkste Chinese betalingsplatforms met een aanzienlijke aanwezigheid buiten het vasteland van China. Ma was ook kritisch over cryptocurrencies en stelde dat blockchain-technologie een grotere belofte inhouden.

Als Pacpay wordt gelanceerd, wordt het de nieuwste cryptogerelateerde nieuwkomer in de digitale betalingsarena. Over de hele wereld begint cryptocurrency een belangrijkere rol te spelen bij elektronische betalingen, waarbij sommige commentatoren voorspellen dat virtuele valuta uiteindelijk fiat in digitale betalingstransacties zullen vervangen..

Het Pac Token-team zal proberen de aanzienlijke populariteit van de bokslegende te hypothekeren om niet alleen het verkoopdoel van de IEO-token te bereiken, maar ook om massale acceptatie voor het token te bewerkstelligen. Pacquiao zelf heeft een voortrekkersrol gespeeld bij de marketinginspanningen voor het token, wat kan helpen om twijfels bij sommige investeerders weg te nemen.

Crypto-fondsenwerving is aanzienlijk afgenomen met initiële muntenaanbiedingen (ICO’s) en IEO’s die niet langer honderden miljoenen dollars aan tokenverkopen opleveren. Financiële toezichthouders in verschillende landen hebben ook robuuste voorschriften opgesteld om de crypto ICO-markt te beheersen.

Toenemende betrokkenheid van Celebrity Crypto

Terwijl het Pac Token-team zichzelf aanspreekt als betrokken bij de allereerste cryptocurrency van beroemdheden, zijn andere opmerkelijke figuren van over de hele wereld naar verluidt op zoek naar hun virtuele valuta. LaLiga – het topniveau van het Spaanse voetbal heeft ook een samenwerkingsovereenkomst getekend met GCOX om zijn tokenized merchandise te verkopen op de Aziatische en Midden-Oosterse markten.

De opkomst van door beroemdheden gelanceerde tokens lijkt een uitbreiding te zijn van de betrokkenheid van publieke figuren bij altcoin-projecten. Sommige populaire figuren zijn in het verleden in de problemen gekomen voor het onderschrijven van altcoin-projecten, waaronder DJ Khaled en de populaire bokser Floyd Mayweather. Verdachte fraudeurs zijn ook begonnen met het creëren van nep-crypto-investeringsregelingen met valse aanbevelingen van beroemdheden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me