Bloomberg: Bitcoin-prijs zal waarschijnlijk hoger stijgen naast goud

Bitcoin versus goud

Bitcoin is door de jaren heen veel dingen genoemd. Een van de nieuwste titels is ‘gold killer’.

Een voorbeeld hiervan is dat Grayscale Investments eerder dit jaar een reclamecampagne onthulde die investeerders aanspoorde om ‘goud te laten vallen, Bitcoin te kopen’, waarin werd getoond hoe het edelmetaal nogal inefficiënt en verouderd is in de moderne economie van vandaag..

Hoewel veel voorstanders van het edelmetaal hebben gelachen om het verhaal en het dwaas en fundamenteel onlogisch noemden, steunde Bloomberg onlangs het verhaal..

In een recent rapport waarin de cryptocurrency-markt werd geanalyseerd, merkte Bloomberg Intelligence commodities-analist Mike McGlone op dat een sterke prestatie in goud ten goede zou moeten komen aan Bitcoin, en schijnbaar erop wijzend dat hij denkt dat de twee activa meer gerelateerd zijn dan velen misschien denken..

Bitcoin versus goud

Sterke gouden prestaties om Bitcoin te stimuleren

McGlone merkte in het recente rapport, gepubliceerd op 3 december, op dat Bloomberg’s vooruitzichten voor Bitcoin positief zijn, voornamelijk vanwege de toenemende acceptatie en de overgang van de cryptocurrency naar de ‘cryptomarktversie van goud’.

Hij legde uit dat, met zijn analyse die aantoont dat goud klaar is om “vooruit te gaan zoals verwacht”, Bitcoin begin 2020 tekenen zou kunnen vertonen van het doorbreken van de aanvankelijke weerstand van $ 10.000..

Nieuw Bitcoin-onderzoek vrijgegeven door @Bloomberg.

​ "slechts een kwestie van tijd voordat BTC $ 10k kost"

– bitcoin zal goud nabootsen dat een opwaartse voorkeur heeft

– BTC kan in 2020 100% opwaarts potentieel toevoegen

– BTC zit op goede ondersteuning bij $ 6500 om het jaar af te sluitenhttps://t.co/ThiNds0YOg pic.twitter.com/qePl31WYnr

– Astronaut Capital (@astronautcap) 5 december 2019

Inderdaad, goud, naast Bitcoin, wordt volgens analisten momenteel op macroschaal onderhevig aan een aantal rugwind. Ten eerste heeft China aangekondigd dat het zal reageren op de VS nadat een wetsvoorstel is aangenomen ter ondersteuning van de democratiebeweging van Hongkong op de heuvel.

Ten tweede zijn er groeiende verwachtingen dat er de komende jaren een recessie zal komen die de aandelenmarkt zal verpletteren; dit zou goud en andere alternatieve investeringen ten goede moeten komen.

En tot slot schreef Ray Dalio, een van ‘s werelds meest prominente beheerders van hedgefondsen, onlangs dat hij denkt dat de’ wereld gek is geworden en het systeem kapot is ‘, en merkt op dat het huidige financiële systeem veel ernstige onderliggende tekortkomingen heeft..

Halvering ook een bullish factor

Het verhaal ‘Bitcoin is digitaal goud’ is niet de enige reden waarom de analist optimistisch is over de markt voor cryptovaluta op weg naar 2020. McGlone schreef ook dat Bitcoin ‘de adoptierace tussen crypto-activa wint en steeds schaarser wordt, wat gunstig is voor de prijs. waardering.

Er kan veel misgaan met een opkomend actief, maar tenzij het uitgangspunt omkeert, is de kans groter dat prijsstijging versus afschrijving in stand wordt gehouden. “

Inderdaad, over ongeveer zes maanden zal de leidende cryptocurrency gehalveerd worden, wat betekent dat het aantal munten dat per blok aan mijnwerkers wordt uitgegeven, gehalveerd zal worden, wat in feite betekent dat het inflatiepercentage van Bitcoin zal worden gehalveerd in termen van leek..

Vooraanstaande investeerder in de industrie Anthony Pompliano, naast vele andere analisten en investeerders, is er vast van overtuigd dat de halvering Bitcoin veel hoger zal duwen dan de huidige prijzen..

Pompliano, die een van de luidste cheerleaders van Bitcoin is geworden, plaatste deze tweet hieronder in augustus, waarin hij suggereerde dat de halvering van Bitcoin een gebeurtenis zal zijn waardoor de cryptocurrency meer grip krijgt dan ooit tevoren..

Bank of America gelooft dat de Federal Reserve misschien al in het vierde kwartaal van dit jaar zijn toevlucht moet nemen tot kwantitatieve versoepeling.

Stap 1 was het verlagen van de rentetarieven.

Stap 2 is geld afdrukken.

Stap 3 is de halvering van de bitcoin.

Je kunt geen beter script schrijven voor de opkomst van Bitcoin &# 128293;

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 7 augustus 2019

Anderen Net zo bullish

Bloomberg’s McGlone is verre van de enige andere bekende analist die beweert dat Bitcoin waarschijnlijk een positieve trend zal hebben richting 2020.

Volgens eerdere rapporten van Blockonomi vertelde Thomas Lee, de resident Bitcoin-analist van Fundstrat Global Advisors, vorige week aan CNBC dat er drie factoren zullen zijn die BTC een goede kans geven op winst in de aanloop naar volgend jaar:

  1. De sterke groei van Amerikaanse aandelen, namelijk de S.&P 500, impliceert dat beleggers binnenkort meer kapitaal zullen gaan besteden aan risicovolle investeringen zoals Bitcoin en cryptocurrency.
  2. De halvering.
  3. Hoewel China tot dusverre een harde houding heeft tegenover Bitcoin, merkte hij op dat de autoriteiten in China pro-digitale activa blijven omdat ze pro-blockchain zijn..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me