Blockstack onthult SEC-conforme $ 50 miljoen cryptocurrency-tokenverkoop

Blockstack

Blockstack PBC heeft onlangs aangekondigd dat haar dochteronderneming, Blockstack Token LLC een aanvraag heeft ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) om $ 50 miljoen token-aanbieding in te zamelen via het Regulation A + Framework van de regelgevende instantie.

Het bedrijf spant zich in om te voldoen aan de SEC en goedkeuring zou betekenen dat de Blockstack zijn Stacks (STX) -tokens zou kunnen verkopen. Bovendien zou een knikje van de regelgevende instantie de token van het bedrijf doen gelden als het allereerste SEC-gekwalificeerde tokenaanbod.

Blockstack

Blockstack Token Sale kan een nieuw hoofdstuk zijn voor Crypto Fundraising

Blockstack PBC, een blockchain-computernetwerk met hoofdkantoor in New York, bekend gemaakt op donderdag 11 april dat haar dochteronderneming, Blockstack Token LLC, een aanvraag heeft ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) om $ 50 miljoen aan tokenverkopen op te halen. Volgens de blog van het bedrijf zou het tokenaanbod het Regulation A + -raamwerk van SEC gebruiken.

Het Regulatory A + framework, dat dient als alternatief voor de traditionele IPO, is een geactualiseerde versie van Regulation A. De geactualiseerde versie biedt ook een vrijstelling voor kleinere bedrijven die effecten willen aanbieden en verkopen.

Met de Regulatory A + komen twee niveaus, Tier 1 en Tier 2, waarbij de eerste $ 20 miljoen biedt en de laatste $ 50 miljoen, beide over een periode van 12 maanden. Blockstack heeft een aanbiedingsverklaring ingediend bij de SEC met behulp van Tier 2.

Volgens de indienen donderdag ingediend, zou het bedrijf 295 miljoen Stack Tokens aanbieden. De uitsplitsing omvatte 215 miljoen tokens voor $ 0,12 elk en 40 miljoen tokens voor $ 0,30 elk. Blockstack is van plan om de resterende 40 miljoen Stack Tokens aan te bieden voor “niet-contante vergoeding” in overeenstemming met zijn “App Mining Program” dat zou worden gebruikt om standaardtoepassingen op het platform van het bedrijf te ontwikkelen.

Met goedkeuring van de SEC zou de tokenverkoop van Blockstack het allereerste SEC-gekwalificeerde tokenaanbod zijn. De recente stap van het bedrijf zou het tempo bepalen voor andere spelers in de sector en zou gereguleerde tokens inluiden.

Verkoop van cryptocurrency-tokens die voldoen aan SEC

In de release werd verder opgemerkt dat het bedrijf een raamwerk aan het creëren was in strikte overeenstemming met de SEC-richtlijnen. Dr. Muneeb Ali, medeoprichter en CEO van Blockstack PBC, zei verder over de kwestie:

“We hebben een vertrouwelijk indieningsproces doorlopen met de SEC en boeken vooruitgang op weg naar een SEC-gekwalificeerd tokenaanbod. Onlangs zijn Amerikaanse markten gesloten voor cryptoprojecten vanwege de onzekerheid over de regelgeving, en wij geloven in het openen van de Amerikaanse markten voor innovatie op dit gebied. We werken samen met effectenadvocaten om een ​​juridisch kader te creëren waarmee blockchain-protocollen kunnen voldoen aan SEC-voorschriften. Ons raamwerk is in overeenstemming met de laatste SEC-richtlijnen die vorige week zijn vrijgegeven. “

Muneeb verklaarde verder dat het slepen van de regelgevende lijn een bewuste beslissing was, met de wetenschap dat dit tijdrovend zou zijn en veel werk zou vergen.

De SEC heeft de meeste tokenaanbiedingen constant “effecten” genoemd, terwijl de cryptocurrency-projecten in plaats daarvan naar hun tokens verwijzen als “nut”. In 2017 verklaarde SEC-voorzitter Jay Clayton dat tokens en aanbiedingen die op de markt worden gebracht met als doel winst te behalen, onder de Amerikaanse veiligheidswet vallen. In april 2019 heeft de commissie vrijgelaten een begeleidingskader dat probeerde de categorisatie van tokenaanbiedingen duidelijk te definiëren.

Ivy League University koopt in cryptocurrency

De Blockstack-aanvraag onthulde verder dat Harvard University ook investeert in het tokenaanbod van een miljoen dollar. De schenking van de universiteit neemt samen met twee andere investeerders deel aan de symbolische verkoop van het bedrijf.

Een fragment uit de indiening luidt:

“De token-adviesraad bestaat uit zeven leden. Drie van de leden, Charlie Saravia, Zavain Dar en Rodolfo Gonzalez zijn aangewezen door gelieerde ondernemingen van respectievelijk de Harvard Management Company, Lux Capital en Foundation Capital, commanditaire vennoten van het QP Fund die in totaal 95.833.333 Stacks Tokens hebben gekocht. “

De overige vier zijn onafhankelijke leden, waaronder Koen Langendoen, Arvind Narayanan, Arianna Simpson en Catherine Tucker. Anthony Pompliano van Morgan Creek greep zijn Twitter-account in om de betrokkenheid van de universiteit te tweeten.

BREAKING: de schenking van Harvard investeerde $ 5 miljoen – $ 10 miljoen rechtstreeks in de tokenverkoop van Blockstack.

Dit betekent dat een van de toonaangevende universitaire schenkingen het gemakkelijk vindt om tokens rechtstreeks vast te houden.

HET VIRUS VERSPREIDT &# 128293;

Pomp &# 127786; (@APompliano) 11 april 2019

In 2018 verdiepte een andere Ivy League School, Yale University, zich ook in de virtuele valutamarkt. De universiteit investeerde in een digitaal valutafonds genaamd Paradigm, dat $ 400 miljoen opbracht.

Zelfs met bezorgdheden die grenzen aan een gebrek aan regelgeving en het witwassen van geld, toont de betrokkenheid van verschillende instellingen bij de markt voor cryptocurrency de voortdurende uitbreiding van de industrie. Nu de onderwijssector geleidelijk aan opwarmt naar virtuele valuta, staat de acceptatie op een historisch hoogtepunt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me