BlockFi lanceert Crypto Compound Interest Accounts voor Ethereum- en Bitcoin-houders

Blockfi

Over het algemeen was de neergang van de cryptocurrency-markt in 2018 een tijd van verlies, zelfs voor de meest intelligente en ervaren Bitcoin-investeerders. Bedrijven hebben ook geleden, waarbij links en rechts personeel werd ontslagen.

Vanaf het hoogtepunt begin 2018 is de totale waarde van alle cryptocurrencies gedaald van $ 830 miljard naar $ 130 miljard momenteel – een verlies van 84%. Maar een start-up, gesteund door de illustere Mike Novogratz, is van plan investeerders een manier te bieden om satoshis (fracties van BTC) en gwei (fracties van Ether) te stapelen, zelfs als de winter blijft knijpen aan de extremiteiten van deze markt..

Blockfi

BlockFi biedt 6,2% APR op Bitcoin & Ethereum-deposito’s

Forbes rapporten that BlockFi, een bedrijf dat afgelopen juli $ 52,5 miljoen ophaalde bij investeerders zoals Novogratz ‘Galaxy Digital, is gelanceerd een potentieel baanbrekend product. BlockFi heeft naar verluidt klanten over de hele wereld de mogelijkheid gegeven om tot 6,2% jaarlijkse rente op Bitcoin- en Ethereum-deposito’s te verdienen. Dit ‘renteaccount’-aanbod gaat samen met het leningaanbod van BlockFi, waarmee gebruikers meer dan $ 2.000 kunnen lenen tegen een rentetarief van 4,5% als ze onderpand storten dat is uitgedrukt in drie toonaangevende cryptocurrencies. In een aankondiging legde Zac Prince of BlockFi uit:

“BlockFi is de eerste crypto-uitdagerbank. Bitcoin- en cryptoleningen, vooral aan particuliere beleggers, zijn een opkomende markt. Het is echter het afgelopen jaar gedreven door institutionele interesse. “

De Gemini Trust van de Winklevoss Twins zal het nieuwe aanbod ondersteunen door middel van bewaring, dat volledige verzekeringsdekking heeft.

Bitcoin-diehard Anthony “Pomp” Pompliano, die via zijn durfkapitaalfonds bij Morgan Creek Digital in BlockFi heeft geïnvesteerd, heeft het aanbod diepgaand afgebroken in een post op Off The Chain. In de uitgave van dinsdag van de publicatie, die door Pomp wordt geleid, werd uitgelegd dat de renterekeningen het hoogst renderende deposito-voertuig in de financiële wereld zouden kunnen zijn. Beter nog, het biedt samengestelde rente, beveiliging en fondsveiligheid via Gemini, en een crypto-uitbetalingssysteem dat aantrekkelijk kan zijn voor fervente investeerders in deze ruimte.

Zou deze crypto-aanbieding Spark Adoption kunnen bieden?

Voor velen zou een rente van 6,2% op hun investering verleidelijk kunnen zijn. Volgens Ryan Todd, een onderzoeksanalist bij The Block, kende een zachte lancering van het financiële aanbod in Japan veel succes, waarbij het BlockFi-team verklaarde dat hun proefrit in het Aziatische land “erg sterk” was.

BlockFi dat 6,2% biedt op zowel BTC- als ETH-stortingen, verandert het spel. Het zal interessant zijn om te zien of / hoe gecentraliseerde crypto-deposito’s en geldschieters van invloed zijn #DeFi volumes overuren. Een draad:

– Ryan Todd (@_RJTodd) 5 maart 2019

Maar het is waarschijnlijker dat de nieuwste onderneming van BlockFi waarschijnlijk geen enkele vorm van wijdverspreide acceptatie over de hele wereld zal veroorzaken. En hier is waarom.

6,2% lijkt misschien geweldig en zo, maar alles wordt betaald in cryptocurrency, wat betekent dat de fiatwaarde van BlockFi-accounts kan dalen, en erger nog, met meer dan de rente die ze ontvangen. Dit zou eigenhandig moeder- en popbeleggers kunnen afschrikken om hun kapitaal aan Bitcoin en Ethereum toe te wijzen voor een aanbetaling op het blockchain-enabled leenplatform. Bovendien kan worden gesteld dat er vergelijkbare (nog betere) rendementen zijn in meer gevestigde investeringen, vooral op traditionele aandelenmarkten.

Maar misschien heeft crypto geen investeringsmogelijkheden met een hoog rendement nodig om grip te krijgen in het Amerikaanse bedrijfsleven en bij het grote publiek. Misschien hebben we alleen een solide infrastructuur nodig. En interessant genoeg liggen zulke belangrijke facetten van deze ruimte misschien om de hoek.

De in Ohio gevestigde Kroger heeft bijvoorbeeld onlangs de ondersteuning voor Visa-creditcards stopgezet vanwege stijgende interbancaire vergoedingen. Binnen enkele uren na de aankondiging begonnen cryptocurrency-enthousiastelingen de winkelier te bombarderen met berichten, waarbij ze de keten vertelden om Bitcoin of een ander digitaal activum te accepteren als een geaccepteerd ruilmiddel. Pompliano deed mee met het plezier door Kroger op Twitter te pingen in een poging om het Amerikaanse bedrijf te laten kijken naar proefondersteuning voor Lightning Network-transacties, waarvan de transacties veel minder kosten dan die met Visa-tegoed. Interessant is dat een vertegenwoordiger reageerde en bevestigde dat hij hierover met Pompliano in gesprek was. Krogers potentiële acceptatie van Bitcoin zou absoluut monumentaal kunnen zijn.

Bakkt, een startup die integraal verbonden is met Intercontinental Exchange (ICE), bleek ook vooruitgang te hebben geboekt in de reguliere acceptatie van cryptocurrencies. Betrouwbare bronnen die met The Block spraken, beweerden onlangs dat het zeer waarschijnlijk is dat de in Seattle gevestigde branderketen in 2019 Bitcoin-transacties zou kunnen accepteren, daarbij verwijzend naar de samenwerking met Bakkt die naar verluidt een transactie van eigen vermogen inhield..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me