Bitcoin Cash wint 275% in 2019: haalt Litecoin in om de 4e plek te claimen

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash (BCH) haalt misschien niet alle krantenkoppen binnen het cryptocurrency-nieuwscircuit, maar het kent zeker een enorme groei in 2019. De Bitcoin-fork is nu de vierde cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie en heeft meer dan 275 procent gewonnen sinds het begin van het jaar.

Ondertussen is de situatie voor Bitcoin SV (BSV) precies het tegenovergestelde, aangezien de prijs blijft dalen en verder daalt na oproepen om het token te verwijderen van cryptocurrency-uitwisselingsplatforms..

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash zet zijn opwaartse traject voort

Gegevens van CoinMarketCap laten zien dat BCH ongeveer 275 procent is gestegen sinds het begin van 2019. BCH begon het jaar te handelen bij $ 80, maar is gestegen tot $ 300 met de Bitcoin-vork die de afgelopen 24 uur bijna zeven procent is gestegen..

Door de heropleving van Bitcoin Cash is de BCH-marktkapitalisatie $ 5 miljard gestegen, waardoor het voorbij Litecoin naar de vierde plek op de ranglijst van marktkapitalisaties is gestuwd. Het handelsvolume van de altcoin bereikt ook ongekende hoogten en bedraagt ​​momenteel meer dan $ 1,3 miljard, wat zelfs dat van XRP in de schaduw stelt..

Bitcoin Cash prijsactie

Dit zijn slechts enkele van de statistieken die de aanzienlijke vooruitgang laten zien die BCH heeft geboekt sinds het einde van de hasjoorlog in november met BSV. BCH-on-chain-transacties zijn iets meer dan 40.000, een stijging van bijna 300 procent.

Tot dusverre hebben altcoins het grootste deel van 2019 een soort renaissance doorgemaakt, aangezien de prijzen aanzienlijk zijn verbeterd na de bearmarkt van 2018. Deze algemene positieve koersrun op de altcoin-markt leidde tot de opkomst van de term altseason.

Bitcoin Cash was een belangrijke deelnemer aan deze heropleving van altcoin, die zelfs leidde tot een daling van de dominantie van Bitcoin van de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency. Toen, begin april, ging Bitcoin ook in op wat volgens velen het begin is van zijn bullish-fase.

De best gerangschikte cryptocurrency won binnen enkele uren meer dan 20 procent toen BTC steeg naar $ 5.000. Op basis van de hoge interne correlatie van cryptocurrency-prijzen, volgde BCH ook zijn voorbeeld en reikte zelfs nog hoger dankzij de opwaartse BTC-prijsactie.

Analisten hebben ook enkele belangrijke ontwikkelingen binnen het BCH-protocol geïdentificeerd die de transactie-efficiëntie van de altcoin zouden kunnen verbeteren. Volgens rapporten zijn BCH-ontwikkelaars het implementeren van protocolupgrades zoals Schnorr-handtekeningen en Simple Ledger Protocol (SLP).

Bitcoin SV valt langs de kant

Terwijl BCH hoog rijdt, lijkt BSV uit de boot te vallen. Binance heeft op maandag (15 april 2019) aangekondigd dat het BSV na zeven dagen van zijn platform zou verwijderen. De aankondiging volgt op de verklaring van Changpeng Zhao, de CEO van Binance dat het platform BSV is Craig S.Wright (CSW) en Calvin Ayre stopt niet met het pesten van hun critici.

Volledig mee oneens

1. Binance is een gecentraliseerde winstgroep

2. Het handelsvolume van BSV behoort tot de laagste van de top 20

3. Schrapping van de notering heeft een hoop voordelen op lange termijn voor Binance + een positief bedrag voor de industrie @cz_binance deed het niet alleen voor hemzelf, maar voor de hele ruimte https://t.co/9zZ8vZyTOM

– Dovey 以德服人 Wan &# 128477; &# 129430; (@DoveyWan) 15 april 2019

Het probleem kwam allemaal voort uit het feit dat CSW Hodlonaut, een populair Twitter-account, dwong om uitspraken te herroepen die de bewering van Wright als Satoshi Nakamoto, de maker van Bitcoin, ontkrachtte. CSW, Ayre en hun juridische team gingen ook door met het instellen van een BSV-premie van $ 5.000 op Hodlonaut.

In de afgelopen weken is BSV van een klif gekropen, waarbij het zelfs de winst van de eerste opleving van begin april verloor. Bitcoin SV is met meer dan 22 procent gedaald en sinds de aankondiging van Binance is de dia nog steiler geworden.

RUST IN VREDE $ BSV pic.twitter.com/Po4OwJivU3

– Tuur Demeester (@TuurDemeester) 15 april 2019

Andere beurzen zouden dit voorbeeld kunnen volgen en BSV schrappen, gezien de naar verluidt slechte marktliquiditeit. Volgens Dovey Wan, medeoprichter van Primitive, is het handelsvolume van BSV een van de laagste voor de top 20 altcoins. Zoals eerder gemeld door Blockonomi, is OKEx echter van plan om samen te werken met BSV.

Aan de andere kant zeggen critici van de verhuizing dat de acties van Binance niet de geest van decentralisatie van de cryptocurrency-industrie volgen. Anderen zeggen dat een heel project niet moet worden betaald voor de wandaden van een paar van zijn voorstanders.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me