Binance Prepping voor lancering van Crypto DEX, bevestigt CEO CZ

Ondanks zijn jeugd heeft Binance, een in Malta geregistreerde crypto-exchange, zich snel gevestigd als een van de beste veelzijdige startups in de branche. Voorbeeld: volgens verklaringen van de CEO van Binance, het gouden kind Changpeng “ CZ ” Zhao, de vlaggenschipbeurs sport tien miljoen gebruikers.

Hoewel dit op zichzelf een overweldigende prestatie is, onthulde het bedrijf plannen om in 2018 een gedecentraliseerde beurs (DEX) te lanceren, terwijl CZ de verdiensten van niet-tussenliggende transacties prees.

Binance DEX

Crypto Insider Changpeng Zhao spreekt over de DEX van Binance

Er was weinig bekend over het project tot augustus 2018, toen Zhao een “informele, ruwe en pre-alpha” sneak peek van het platform uitbracht, dat op dat moment geen grafische gebruikersinterface (GUI) had om over te spreken. Sinds die noodlottige datum in augustus heeft de Chinese technologie-ondernemer het gaspedaal ingetrapt en een stroom van video’s, afbeeldingen en uitspraken over dit ontluikende facet van Binance’s activiteiten vrijgegeven..

Dit kwam eerder deze week tot een hoogtepunt, toen CZ naar zijn Twitter-pagina ging, die de ogen en oren van 275.000 man beheerst, om te beweren dat het Binance DEX-team “doorgaat met BUIDL” naarmate het nieuwe maanjaar is gevierd. Door te suggereren dat de release van het platform nabij is, voegde Zhao eraan toe dat niet alleen een testnet van Binance Chain – het thuisveld van de DEX, om zo te zeggen – werd gepusht om partners te selecteren, maar de integratie met Ledger Nano-hardwareportefeuilles is om de hoek.

Gelijktijdig met deze opmerking werd een afbeelding uitgebracht van de nog uit te brengen Binance Block Explorer, gekleed in het gedefinieerde, goed herkende en geelgetinte ontwerp dat het visitekaartje van de parvenu is geworden.

Hoewel het voor sommigen een vakantie is, is ons @binance_dex team blijven #BUIDL, en hebben een nieuwe versie van Binance Chain testnet uitgebracht aan onze partners, met @LodgerHQ ondersteuning, samen met documenten (zeer concept). Het is semi-publiek toegankelijk, als je weet waar. Voorwaarts! pic.twitter.com/KJoKXmbcUE

– CZ Binance (@cz_binance) 6 februari 2019

Zhao vertelde verder over zijn laatste onderneming in een Q&Een livestream. Hij legde uit dat Binance Chain het consensusmechanisme Delegated Proof of Stake (DPOS) zal gebruiken, terwijl BNB zal fungeren als het gas van het netwerk, net zoals ETH dat is voor Ethereum..

De fervente leider van Binance grapte zelfs dat vanwege het barebones-karakter van Binance Chain – het ontbreken van een virtuele machine betekent geen slimme contracten – het netwerk blokken van één seconde zou moeten kunnen genereren, die elk betrekking hebben op “een paar duizend” transacties. Hoewel Vitalik Buterin zou beweren dat zo’n hoge datadoorvoer bull is, lijkt CZ onvermurwbaar dat zijn geesteskind de dupe moet kunnen worden van de transactionele vraag van tienduizenden schreeuwende cryptoconsumenten..

Tot slot, terwijl hij zijn best deed om vaag te blijven, merkte Zhao op dat de bèta-iteratie van de DEX in de komende “paar weken” zal worden gelanceerd, maar was op zijn hoede om de geplande releasedatum voor het eindproduct bekend te maken..

Wat anders is nieuw voor Binance?

Nieuws over de DEX komt net nadat het bedrijf de afgelopen weken een handvol aankondigingen heeft gedaan. Samen met de lancering van een crypto-naar-fiat-uitwisseling in Jersey, waaraan werd voldaan door een grote vraag van Europese burgers, sloot Binance een partnerschap met Simplex, waardoor consumenten cryptocurrencies kunnen kopen met creditcards en betaalpassen. De nieuwkomer in de industrie werkte ook samen met Tron om de ICO van BitTorrent-token te hosten, een project gebaseerd op het wereldberoemde torrenting-ecosysteem dat zijn naam deelt.

De onophoudelijke stappen van Binance in de goede richting hebben zelfs de aandacht getrokken van Erik Voorhees, die door Forbes als “Bitcoin’s laatste revolverheld” wordt beschouwd. In een recente tweet merkte de anti-establishment-advocaat, die achter de ShapeShift Exchange, CoinCap en KeepKey-ondernemingen zit, op dat hij “onder de indruk en geïnspireerd” is door het “ongelooflijke succes” dat Binance in de recente geschiedenis heeft behaald. Voorhees ging verder met het verheerlijken van Zhao, en merkte zelfs op dat hij een oor naar de grond houdt, vooral omdat de voormalige OkCoin-manager de sporten van de crypto-wereld heeft beklommen.

Men kan niet anders dan onder de indruk en geïnspireerd zijn door het ongelooflijke succes dat @binance heeft bereikt in de afgelopen 1,5 jaar. @cz_binance het was geweldig om je beklimming te zien, ga zo door #bouw

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 7 februari 2019

Binance is misschien nog maar een prille in de relatief lange geschiedenis van Bitcoin. Maar met deze verklaring op de voorgrond, zouden velen beweren dat het bedrijf zijn rivalen zal blijven overtreffen, vooral vanwege het vermogen om het hoofd boven water te houden in brute, botverpletterende marktdalingen..

Het feit dat BNB, het in-house token van de parvenu, naar de hogere regionen van de digitale assetruimte is gestegen, benadrukt dit thema alleen maar. Volgens de marktanalysetool van Blockonomi is BNB, dat binnenkort wordt uitgegeven op de eigen blockchain van Binance, nu de tiende meest waardevolle cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me