Anti-Crypto-congreslid Brad Sherman heeft mogelijk aanzienlijke belangenconflicten

Brad Sherman

Brad Sherman lijkt een felle tegenstander te zijn van cryptocurrency. Hij maakte onlangs talloze openbare opmerkingen over crypto’s, maar ze kunnen allemaal worden samengevat door deze vertelling citaat,

“Cryptocurrency bereikt niets behalve het faciliteren van terrorisme, verdovende middelen en belastingontduiking.”

Het idee dat crypto’s uitsluitend worden gebruikt voor misdrijven is natuurlijk belachelijk. Elk verhandelbaar instrument kan worden gebruikt voor legale of illegale transacties. Tegenwoordig kan cryptocurrency op dezelfde manier worden gebruikt als fiat-valuta die door centrale banken is gecreëerd. Het enige grote probleem voor door banken gesteunde politici zoals Brad Sherman is dat crypto’s de tussenpersonen uitsluiten.

Zoals Brad Sherman ten onrechte beweert: “Er is niets dat kan worden gedaan met cryptocurrency dat niet kan worden gedaan met soevereine valuta.” Dit is een overduidelijk valse verklaring van een man die rechtstreeks wordt ondersteund door externe schikkingsbedrijven. Cryptocurrency kan worden gebruikt voor dingen die ‘soevereine valuta’ eenvoudigweg niet kunnen.

Brad Sherman

Een Argentijnse bank, Banco Masventas, bewees dit toen ze SWIFT verving door Bitcoin. In plaats van je te onderwerpen aan een betalingssysteem dat wordt gecontroleerd door de wereldwijde centrale banken, Banco Masventas gebruikt Bitcoin om grote, internationale valutatransfers uit te voeren. Dit nieuwe gebruik voor Bitcoin is veel goedkoper dan SWIFT en de transactie is binnen een dag voltooid.

In zekere zin heeft Brad Sherman gelijk: het SWIFT-systeem staat bijna nooit toe dat transacties met soevereine valuta snel worden uitgevoerd. Zoals veel dingen in het gevestigde financiële systeem, heeft SWIFT al decennia lang een de-facto monopoliepositie, en nu ziet het ernaar uit dat het zou kunnen veranderen.

Brad Sherman lijkt veel op een shill

Niemand bij zijn volle verstand zou beweren dat cryptocurrency niets anders biedt dan door de centrale bank gecreëerde fiat-valuta. Het zou geen verrassing moeten zijn dat Brad Shermans grootste donaties aan de campagne bij zijn laatste herverkiezingsbod afkomstig waren van Allied Wallet, een verwerker van creditcardbetalingen. Met andere woorden, een van de industrieën die het meeste risico lopen door de acceptatie van cryptocurrency op consumentenniveau.

Toen een crypto-investeerder die op Twitter de naam “CryptoDog” draagt, deze connectie tussen Brad Sherman en Allied wallet aan de Twitterverse vertelde, kreeg hij prompt te horen “STOP” door niemand minder dan Brad Sherman zelf. Het is duidelijk dat Brad Sherman een beetje lichtgeraakt lijkt over het potentieel voor beschuldigingen van pay-for-play.

.@BradSherman was zo bezorgd over $ crypto gebruikers die #cryptogeld wegens misleidende en illegale financiële activiteit, maar zijn belangrijkste donatie aan de campagne kwam van een bedrijf dat $ 13,3 miljoen moest verbeuren aan de Amerikaanse regering voor het faciliteren van illegaal gokken. pic.twitter.com/mLn0WHU6jR

– De Crypto Dog&# 128200; (@TheCryptoDog) 18 juli 2018

! pic.twitter.com/IBxlcy5E67

– De Crypto Dog&# 128200; (@TheCryptoDog) 18 juli 2018

Helaas voor congreslid Sherman zorgen uitspraken als deze ervoor dat zijn mening erg gecompromitteerd lijkt

“Zij (cryptocurrencies) helpen terroristen en criminelen om geld over de hele wereld te verplaatsen. Ze helpen belastingontduikers. Ze helpen startende bedrijven om fraude te plegen, het geld aan te nemen en 1% van de tijd dat ze daadwerkelijk een nuttig bedrijf creëren, maar dat durf ik nogmaals te zeggen dat een klein percentage van alle diefstal en criminaliteit helpt iets te financieren dat nuttig blijkt te zijn. “

Dit gaat niet naar “STOP”

Er is al heel vaak op gewezen dat valuta’s zoals de Amerikaanse dollar voor illegale doeleinden kunnen worden gebruikt. Vrijwel elk ruilmiddel kan door criminelen worden gebruikt, maar het Amerikaanse banksysteem zal evengoed corrupte, illegale handelingen plegen die terrorisme en fraude helpen ondersteunen.

De Amerikaanse regering heeft een harde kijk op Iran, en toch, onder president Obama overgedragen meer dan een miljard dollar aan Iran, in contanten.

Iran is door de Amerikaanse regering geïdentificeerd als een staatssponsor van terrorisme, waardoor deze massale contante transactie er nogal vreemd uitziet. Gezien hoe gemakkelijk het is een nucleaire kernkop oppakken in Bulgarije, de hele bijzaak rond het Iraanse nucleaire programma is gestoord, nu Iran zoveel Amerikaanse dollars heeft rondslingeren.

Er zijn ook meerdere voorbeelden van grote geldcentrumbanken zoals JP Morgan die helpen bij het witwassen van geld, en tal van andere illegale handelingen. Het bedrag dat JP Morgan heeft betaald in federale boetes onder CEO Jamie Dimon zit in de tientallen miljarden dollars, wat zou duiden op geen geringe mate van vergrijp van hun kant.

Een deel van de reden waarom cryptocurrencies zo populair kunnen zijn bij de jongere generaties, is het niveau van oneerlijkheid dat aanwezig is bij grote regeringen. Het zou moeilijk zijn om alles wat Brad Sherman zegt over cryptocurrencies serieus te nemen, gezien zijn connecties met het bankwezen en overduidelijke haat voor een ongelooflijke nieuwe technologie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me