Andreesen Horowitz Roll-out gratis school voor Crypto-startups

Onderwijs

Ben je technisch onderlegd en denk je erover om je eigen cryptocurrency-bedrijf te starten? De krachtige private venture capital-firma Andreesen Horowitz, gewoonlijk afgekort tot a16z, heeft misschien precies het programma voor u.

Op 8 november onthulde de algemene partner van a16z Chris Dixon de nieuwe van het bedrijf Crypto Startup School (CSS), een programma van zeven weken dat volgend jaar in februari van start gaat.

Onderwijs

Met name zal het VC-bedrijf geen collegegeld aanrekenen aan deelnemers en zal het ook geen eigen vermogen vragen om deel te nemen. Om uit te leggen wat deelnemers konden verwachten, zei Dixon:

“De lezingen zullen persoonlijk plaatsvinden in Menlo Park, Cali., En daarna zullen we video’s van het evenement samen met lesmateriaal online zetten. Het programma is volledig gratis. Er zijn geen kosten aan verbonden en we nemen geen eigen vermogen. Het curriculum is bedoeld als aanvulling op – niet ter vervanging van – de vele andere uitstekende programma’s en bronnen die oprichters helpen te leren over het bouwen van tech-startups. “

De opstelling is klaar om een ​​win-winsituatie te worden voor a16z en zijn studenten. Enerzijds krijgen de deelnemers een uitstekend, versneld curriculum waarmee ze hun eigen blockchain-ondernemingen kunnen uitbouwen. Aan de andere kant zal a16z profiteren van een breder, robuuster cryptocurrency-ecosysteem waarbinnen latere stappen en investeringen kunnen worden gedaan naar eigen goeddunken..

“We denken dat het delen van de belangrijkste lessen die we hebben geleerd de ontwikkeling van bestaande projecten zou kunnen versnellen en meer getalenteerde mensen zou kunnen inspireren om zich bij de ruimte aan te sluiten”, voegde Dixon eraan toe.

En over lessen gesproken, het CSS-programma zal in korte tijd veel terrein bestrijken. Hoewel het curriculum nog steeds aan het veranderen is, zal het voorlopige cursusoverzicht een reeks onderwerpen behandelen, waaronder crypto-economie, toepasselijke bedrijfsmodellen, blockchain-computerprimitieven, onderwerpen over gebruikerservaringen, bestuur, fondsenwerving en de huidige regelgevingsomgeving van de prille arena.

Maak kennis met een van de eerste mentoren van de school

Op dezelfde dag als de Crypto Startup School aankondiging, Spencer Noon, hoofd van DTC Capital, gaf commentaar op zijn deelname aan het initiatief als een van de inaugurele mentoren.

Opgewonden om mee te doen @ a16z Crypto Startup School als mentor! Ik heb een paar gedachten opgeschreven over waarom de timing voor CSS perfect is, en waarom ik geloof dat het starten van een cryptoproject misschien wel de grootste gok is die tech-ondernemers vandaag kunnen maken.https://t.co/ssOc8MbOw0

– Spencer Noon (@spencernoon) 8 november 2019

Noon, een gerespecteerde analist en investeerder in de ruimte, zei in een Medium-post dat de “timing voor CSS niet perfecter kan zijn”, in zoverre de crypto-economie fundamenteel even veelbelovend was als altijd, terwijl ze nog steeds lager was dan in januari 2018. hoogtepunt:

“Gezien het feit dat de prijzen van vandaag duidelijk ondergeïndexeerd zijn op basis van de fundamentele factoren, krijgen ondernemers nu een gouden kans om een ​​buitenmaatse impact te creëren in een branche die klaar is voor algemene acceptatie in de komende jaren. Daarom denk ik dat het starten van een cryptoproject misschien wel de grootste gok is die tech-ondernemers vandaag kunnen maken – en CSS is het perfecte startpunt. “

Beyond Noon, andere opmerkelijke experts uit de cryptocurrency-ruimte zijn ook gepland voor de eerste ronde van mentoren van de school, inclusief maar niet beperkt tot Arianna Simpson, Linda Xie, Jill Carlson, Nick Tomaino en Haseeb Qureshi. Van zijn kant maakte Qureshi onlangs furore voor het co-schrijven van een artikel waarin hij en zijn co-auteur beweerden dat Etheruem ‘onvruchtbaar’ was geworden vanwege de toenemende bekendheid van zijn grootste gedecentraliseerde financiële apps.

Crypto-werkmogelijkheden zijn er in overvloed

U hoeft absoluut geen bedrijf te starten om werk rond cryptocurrency te vinden. En dergelijk werk is acuut in opkomst volgens a nieuwe studie van Indeed, een banenzoekmachine.

Het bedrijf ontdekte dat de vacatures op cryptocurrency en blockchain tussen 2018 en 2019 met 26 procent zijn gestegen. In dezelfde periode merkte Indeed op dat zoekopdrachten naar dezelfde soorten banen met meer dan 50 procent afnamen, wat aangeeft dat er behoefte is aan werknemers in de ruimte. heeft onlangs het aantal beschikbare arbeiders daarin overtroffen.

Wat betreft de blockchain-banen waar de laatste tijd het meest vraag naar was, vond Indeed dat de drie meest gewilde functies waren voor software-ingenieurs, senior software-ingenieurs en software-architecten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me