Air Canada gaat Blockchain Travel Distribution-oplossing integreren

Blockchain van Air Canada

De Canadese nationale luchtvaartmaatschappij Air Canada heeft een overeenkomst met de Zwitserse start-up Winding Tree om deel te nemen aan een op blockchain gebaseerd open source reisplatform.

De intentieverklaring die Air Canada met Winding Tree heeft ondertekend, zal naar verwachting knelpunten wegnemen die verband houden met de distributie en verkoop van vliegreizen. De Zwitserse start-up zal worden opgezadeld met de verantwoordelijkheid om de ziekte aan te pakken door de ontwikkeling van een open-sourceplatform voor reisdistributie om ervoor te zorgen dat klanten betere toegang hebben tot voorraden rechtstreeks van de luchtvaartmaatschappij.

Blockchain van Air Canada

Technologie van de volgende generatie

Directeur van wereldwijde productdistributie voor Air Canada Keith Wallis toonde zich enthousiast over de vooruitziende blik van het management bij het benutten van de volgende generatie technologie voor een efficiëntere dienstverlening.

“We zijn verheugd om met Winding Tree deel te nemen aan dit innovatieve project voor een nieuw reisdistributiekanaal. Als de grootste luchtvaartmaatschappij van Canada en een wereldleider in innovatieve luchtvaartoplossingen, erkent Air Canada het belang van het benutten van de volgende generatie technologie. We zijn van plan om de Direct Connect API van Air Canada en het openbare blockchain-platform van Winding Tree te integreren, zodat gebruikers met blockchain-kennis rechtstreeks vanaf de bron toegang hebben tot onze inhoud. “

Oprichter en Chief Operating Officer van Winding Tree Pedro Anderson prees Canada Airline voor zijn voortrekkersrol bij de integratie van een dergelijke innovatieve technologie in zijn activiteiten.

“Als de eerste Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die samenwerkt met het openbare blockchain-platform van Winding Tree, laat Air Canada zien dat het een echte leider is op het gebied van innovatie,” merkte hij op..

Air Canada, opgericht in 1937, beschikt over de grootste vlootomvang en het grootste aantal passagiers, waardoor het de grootste luchtvaartmaatschappij in Canada is. Zijn bereik als chartervluchttransport is geschikt voor passagiers en vracht in 207 bestemmingen over de hele wereld. Het bedrijf vierde vorig jaar zijn 80-jarig jubileum met de lancering van een rood-zwarte vliegtuiglivery. Met diensten op meer dan 220 luchthavens op zes continenten, behoort de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada tot de 20 grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Winding Tree begon in 2017 als een op blockchain gebaseerd, gedecentraliseerd, open-source reisdistributieplatform met als doel goedkope reislogistiek voor consumenten te bieden en ervoor te zorgen dat leveranciers ook hun rendement maximaliseren. Het voeren van een open wedstrijd helpt om de belemmeringen weg te nemen waarmee nieuwkomers in de luchtvaartsector te maken kunnen krijgen. Het bedrijf komt ook tegemoet aan consumenten door exorbitante transactiekosten te elimineren die de reiskosten zouden kunnen verhogen. Zijn innovatieve diensten bevorderen een omgeving waarin kleine bedrijven kunnen floreren met grote spelers in de reisindustrie.

Vooruitgang in luchtvaartactiviteiten

De integratie van blockchain-technologie in de operationele processen van luchtvaartmaatschappijen wordt een trend die wordt overgenomen door spelers in de industrie. Eerder deze maand, Air France KLM de nodige stap gezet om de integratie van Blockchain-technologie in de reisindustrie te verbeteren. De vooruitgang was gericht op het verbeteren van de toeleveringsketen en logistiek op een manier die een betaalbaar reisaanbod biedt aan klanten en een grotere winstgevendheid voor leveranciers. Met de Blockchain-technologie wordt het aantal tussenpersonen drastisch verminderd en kunnen gebruikers een directere toegang krijgen tot de luchtvaartmaatschappijen.

Brisbane Airport Corporation (BAC) werkte ook samen met TravelbyBit in augustus 2018, om blockchain-betalingen voor winkelactiviteiten in zijn terminals te introduceren. Winkels en winkels zoals Botanist, Windmolen & Co., Spoon en Fort Espresso zullen enorm profiteren van het innovatieve systeem waarmee klanten nu betalingen kunnen doen in Bitcoin, Ethereum, Dash en andere digitale valuta.

Het partnerschap consolideerde het doel van Brisbane Airport om een ​​stimulerende omgeving te bieden voor gemeenschapsprojecten, lokale bedrijven en passagierservaring.

Roel Hellemons, General Manager Strategic Planning and Development van Brisbane Airport Corporation (BAC), zei tijdens zijn toespraak: “Veel mensen over de hele wereld hebben geld verdiend door te investeren in cryptocurrencies, en veel van deze mensen reizen internationaal, dus het is logisch om een ​​digitale valuta aan te bieden. ervaring binnen onze terminals. “

Hij maakte plannen bekend om het gebruik van cryptocurrencies uit te breiden en verklaarde: “Dit is slechts het begin voor ons, aangezien we hopen de opties voor digitale valuta in het hele bedrijf uit te breiden, dus let op de ruimte.​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me