Abra CEO: JP Morgan’s Crypto “Complete Waste of Time”

JP Morgan Cryptocurrency

Iedereen, overal en op elk moment kan Bitcoin gebruiken – Satoshi Nakamoto zorgde ervoor dat dit het geval was. Maar sinds Nakamoto de cryptocurrency tot stand heeft gebracht, zijn entiteiten begonnen te spelen met de open-source-innovatie van de cryptocurrency-peetvader, voortbouwend op wat is opgericht op zoek naar de volgende geweldige applicatie. Hoewel veel cryptoprojecten met goede wil zijn afgesplitst en geïnspireerd door Bitcoin, worden de woorden ‘privé’ en ‘blockchain’ in dezelfde uiting genoemd..

JP Morgan Cryptocurrency

Hoewel er op zich iets mis is met gecentraliseerde grootboeken, hebben diehard decentralisten de strijd aangegaan met de poging van de legacy-wereld om een ​​privé-draai te geven aan een openbare technologie.

Abra CEO over Private Blockchain Tech: het zal ‘jammerlijk mislukken’

De menselijke samenleving was lange tijd gebaseerd op centralisatie. Regeringen, samen met de instellingen die de politieke gevestigde exploitanten steunen, zijn wat de wereld tikt. Het zou dus niet echt een verrassing moeten zijn dat vooruitdenkende, hoewel controversiële bedrijven hebben besloten dat het verstandig zou zijn om te proberen blockchain-technologieën te beteugelen, met name in een poging om wat gratis en open is te veranderen in iets dat in de schaduw staat en bovenaan staat. naar beneden.

Maar Bill Barhydt, de CEO van Abra, een cryptovriendelijke handelsapplicatie die financiële vrijheid bevordert, had een aantal keuzewoorden voor dergelijke experimenten. In een interview met de interne crypto-column van Fortune, met de toepasselijke naam ‘The Ledger’, hield hij zich niet in met zijn opmerkingen.

Barhydt, die overal vandaan heeft gewerkt Goldman Sachs en de CIA aan NASA en Boost VC, legden uit dat de ongegronde hype van de jaren 90 met betrekking tot het zogenaamde ‘extranet’, een kortstondige rage, veel lijkt op wat er gebeurt met ‘zakelijke blockchain-onzin’. De Abra-vertegenwoordiger voegde eraan toe dat vanuit zijn oogpunt Bitcoin, Ethereum en andere gemakkelijk toegankelijke grootboek-gebaseerde netwerken altijd een merkbare voorsprong zullen hebben op hun gecentraliseerde tegenhangers, meestal gerund door Silicon Valley-grootmachten zoals IBM..

In antwoord op een vraag over de waardepropositie die bedrijfsgrootboeken bevatten, verklaarde Barhydt onvermurwbaar dat deze innovators die aandringen op gecentraliseerd beheer het slachtoffer worden van een misvatting, aangezien het ‘jammerlijk’ mislukken om blockchain te laten werken binnen “de firewall”.

De crypto van JP Morgan is een ‘tijdverspilling’

De Wall Street-hotshot die fintech-goeroe werd, gaf de lezers iets om aan te knabbelen en nam een ​​paar klappen op JP Morgan, vooral in de context van de plotselinge ommekeer van de bank. Hij legde uit dat JPM Coin, de nieuwerwetse stablecoin van de instelling op basis van een Ethereum-achtige maar privéketen, waarschijnlijk een ‘complete tijdverspilling’ is. Verwijzend naar zijn tijd als een insider met grote ogen tijdens de (originele) Dotcom-boom en-bust, voegde hij eraan toe dat JPM Coin, gemaakt om intern te worden afgehandeld om zakelijke betalingen goedkoper en tijdbesparend te maken, veel lijkt op hoe het ‘extranet een verspilling van tijd ”in vergelijking met internet.

Barhydt is natuurlijk verre van de eerste die dit argument aanvoert. Max Keizer, een voorstander van de gevestigde orde die actief bijdraagt ​​aan RT, grapte onlangs dat het bezit van JP Morgan een natte noedel is in vergelijking met Bitcoin, en voegde eraan toe dat Wall Street de dominantie van het vlaggenschip cryptocurrency niet zal inhalen. Travis Kling van Ikigai merkte op dat het digitale activum veel meer zal lijken op “een Google-spreadsheet dan op Bitcoin.” Het is duidelijk dat in de crypto-native gemeenschap door het bedrijfsleven gesteunde grootboeken een no-go zijn.

Bitcoin zal schalen

Ter afsluiting van zijn vernietigende opmerkingen merkte Barhydt op dat de voorstanders van enterprise blockchain het bij het verkeerde eind hebben door te stellen dat openbare netwerken, namelijk Bitcoin, niet op de lange termijn kunnen opschalen. De voormalige analist van Goldman Sachs merkte op dat de huidige tekortkomingen uiteindelijk zullen worden overwonnen, waarbij hij betrekking heeft op oplossingen van de tweede laag en zijketen, zoals het al groeiende Lightning Network.

Barhydt is niet de enige deelnemer in de branche die de indruk heeft dat cryptocurrencies uiteindelijk hun problemen met schaalbaarheid op korte termijn zullen omzeilen met baanbrekende oplossingen. Joey Krug van Pantera Capital heeft ooit uitgelegd dat hoewel een gebrek aan transactionele doorvoer de acceptatie belemmert, technologische ontwikkelingen ketens zullen duwen om duizenden transacties per seconde te ondersteunen.

Krug’s partner in crime, Dan Morehead, maakte een soortgelijke opmerking en vertelde journalist Laura Shin dat mensen die klagen over de snelheid van Bitcoin, hetzelfde is als klagen over TCP / IP in de vroege jaren 90. Met andere woorden, na verloop van tijd zouden deze gedecentraliseerde netwerken moeten worden geschaald om aan de vraag te voldoen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me