5 Cryptocurrency-projecten om te kijken of het Altcoin-seizoen terugkeert

Alt seizoen

Zoekopdrachten naar ‘Altcoins’, de gebruikelijke uitdrukking van de cryptoeconony voor cryptocurrencies die geen bitcoin (BTC) zijn, winnen de laatste tijd wat nieuwe tractie, per Google trends.

Die dynamiek heeft ertoe geleid dat sommige experts in de ruimte, waarschijnlijk voortijdig, de komst van het altcoin-seizoen hebben geleid, zoals te zien was in 2017, toen veel small-cap-, mid-cap- en big-cap-munten een acute zegen kregen in hun waarderingen..

Alt seizoen

Het oordeel is nog niet bekend of die cyclus zich al herhaalt. Bearish trends kunnen jaren aanhouden. Maar als een altcoin-seizoen nadert, zijn er een paar projecten die het bekijken waard zijn als solide kanshebbers om verder te gaan in het hoogste echelon van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

Altcoins

“Altcoins”

1. ChainLink (LINK)

We hebben hoge verwachtingen van Chainlink; Gedecentraliseerde orakels zijn waarschijnlijk een van de meest onderschatte verhaallijnen in de crypto-ruimte tot nu toe, en dat maakt ChainLink tot een van de meest onderschatte projecten van de crypto-economie.

Chainlink prijsanalyse

Om slimme contracten echt revolutionair te laten worden, moeten ze communiceren met gegevens die buiten een bepaalde keten vallen. Dat is waar een middleware-spel zoals ChainLink om de hoek komt kijken, omdat je met het project je eigen gedecentraliseerde orakels kunt bouwen om blockchains met de echte wereld te verbinden.

Als de ruimte aanslaat en het ChainLink-team technische vooruitgang blijft boeken op hun roadmap, is dit token bestemd voor een veel hogere positie in de crypto-economie.

 • Chainlink Gids
 • Het Oracle-probleem
 • Chainlink-prijsgrafieken

2. Stellaire lumen (XLM)

Het Stellar-betalingsnetwerk heeft het afgelopen jaar een aantal indrukwekkende verbeteringen doorgemaakt in de acceptatie, waardoor de native cryptocurrency van het blockchain-project, lumens (XLM), vooruitgaat voor verder succes..

Stellar consensusprotocol

Deze maand heeft de Duitse crypto-geldschieter Bitbond zijn beveiligingstokenaanbod (STO), de BB1, op het Stellar-netwerk vrijgegeven. De omhelzing kan ertoe leiden dat andere bedrijven hun voorbeeld volgen, wat op zijn beurt de bekendheid van lumen vergroot. Coinbase’s nieuwe vermelding van XLM deze week zal ook het profiel van de munt verhogen.

En als Stellar blijft samenwerken met grootmachten zoals IBM aan projecten zoals het Blockchain World Wire-afwikkelingssysteem, heeft XLM nog meer ruimte om nog verder te stijgen.

 • Stellaire gids
 • Stellar Coinbase-vermelding

3. Cardano (ADA)

Het Cardano-project lijkt een slapende reus te zijn in de crypto-economie.

Het team van het slimme contractspel ging 2019 op sterke voet in met gewoon publiceerde een paper demonstreren hoe proof-of-stake (PoS) sidechains naar Cardano komen. En de Shelley-upgrade van het project, die formeel uitzetten introduceert, is geactiveerd op het Cardano-testnet.

Cardano ADA-prijs

Het leiderschap is goed, de bouwers zijn getalenteerd en zijn visie wordt werkelijkheid. De munt van het netwerk, ADA, zou in de nabije toekomst kunnen consolideren als een top 10 cryptovaluta.

 • Cardano Gids

4. Maker (MKR)

Het Maker-project is gebaseerd op een dual-token-systeem, waarbij MKR het governance- en fee-token is dat wordt gebruikt in combinatie met de Dai (DAI) stablecoin.

De Collateralized Debt Position (CDP) Portal van het Maker-team, die gedecentraliseerde leningen van Dai mogelijk maakt, is het afgelopen jaar enorm populair gebleken binnen de Ethereum-gemeenschap.

Maker Dai

En MKR zag net een opmerkelijke overwinning, nadat ze was gebruikt om te stemmen op een Verhoging van de Dai Stability Fee dat hielp bij het corrigeren van de dollarkoppeling van stablecoin. De opkomst van de Dai en de vraag naar MKR om deel te nemen aan het ecosysteem van stablecoin zou het governance-token de komende maanden hoger kunnen stuwen..

 • Maker Gids
 • Verhoging van de stabiliteitsvergoeding voor de maker

5. Tezos (XTZ)

Tezos en zijn uitzetmogelijkheden zijn blijkbaar een groot deel van de toekomst van Coinbase.

Dat is een recente rapportage die onthulde dat de machtige Amerikaanse beurs Luke Youngblood had ingehuurd, de voormalige architect van het inzetmodel van Tezos. De implicatie? De nieuwe in-house XTZ-maestro zou het bedrijf helpen bij het opbouwen van governance- en uitzetdiensten op zijn Coinbase Custody-platform.

Tezos

Als zodanig is het redelijk om aan te nemen dat XTZ het kroonjuweel kan zijn in de inaugurele staking-services van Coinbase.

Vastgoedportefeuille Elevated Returns kondigde eerder dit jaar ook aan dat ze op zoek waren naar $ 1 miljard USD aan STO’s via het Tezos-netwerk. Het project heeft op zijn zachtst gezegd perspectieven.

 • Tezos Gids
 • Recente Tezos-updates
 • Blockchain-beheer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me