Ultimate Setup Guide til Cryptocurrency Mining med Linux- og Nvidia-kort

Linux Cryptocurrency Mining Guide

I denne vejledning lærer du, hvordan du konfigurerer Linux på en minedriftcomputer, der bruger Nvidia GPU’er. Vi konfigurerer også computeren til at bruge SSH, så vi kan styre computeren fra en anden computer. Den største fordel ved at opsætte din minecomputer ved hjælp af SSH er primært fordi hvis du har flere minecomputere, kan du styre dem alle fra et hovedstation eller en bærbar computer, der er tilsluttet det samme netværk. Du behøver heller ikke at have et ekstra tastatur, en mus og en skærm tilsluttet til alle dine minecomputere på denne måde.

Linux Cryptocurrency Mining Guide

Hovedårsagen til at skrive denne artikel er at guide dig gennem processen med at installere Nvidia-drivere og konfigurere GPU’erne, så man kan kontrollere blæserhastigheden og andre GPU-indstillinger.

Valg af Linux-distribution

Da vi ønsker at bruge en SSH-opsætning, har vi ikke brug for en GUI til vores minecomputer. På grund af dette har jeg valgt Ubuntu-server til vores Linux-distribution.

I skrivende stund (14.4.2018) Vi er cirka 12 dage fra frigivelsen af ​​Ubuntu 18.04 LTS. LTS-versionen af ​​Ubuntu-serveren er den, vi vil downloade. Dette skyldes, at LTS-versionen indeholder opdateringer i cirka fem år efter udgivelsesdatoen. Vi ønsker den langsigtede opdateringsversion, da vi downloader drivere fra deres pakkeopbevaringssted. De ikke-LTS-versioner indeholder kun opdateringer i ni måneder, hvilket betyder, at vi bliver nødt til at geninstallere eller opdatere operativsystemet hver niende måned i stedet for fem år. Plus LTS-versionen gør processen let at opdatere fra en LTS-version til den næste LTS-version uden at geninstallere OS.

Sørg for at downloade 16.04 LTS-versionen, hvis du læser dette før 26-04-2018, ellers download 18.04 LTS-versionen. Jeg bruger betaversionen af ​​18.04, da dette er det fremtidige operativsystem til Ubuntu-serveren, og jeg skal skrive denne artikel til Ubuntu 18.04. jeg LADE VÆRE MED foreslår, at du bruger en betaversion til din minecomputer, så det kan være bedst at bare vente, indtil den officielle Ubuntu 18.04-server frigives. Jeg bruger bare beta, så jeg kan skrive vejledningen til den fremtidige Ubuntu 18.04 og ikke den gamle Ubuntu 16.04.

Opret den startbare disk

Når du har downloadet ISO-filen, skal du skrive filen til en DVD eller et USB-drev og gøre den startbar. Jeg foretrækker at skrive det til et USB-drev, så jeg forklarer dette i vejledningen.

Jeg bruger rufus for at oprette mine bootbare USB-drev. Rufus kører kun på Windows. Download bare rufus, og tilslut derefter det USB-drev, du vil oprette den bootbare ISO-fil.

Bemærk: USB-drevet, du laver startbart, mister alle dets data, så sørg for, at USB-drevet er tomt, inden du går videre. Vælg ikke din harddisk, ellers sletter den din computers harddisk, som du arbejder på. Sørg for, at du har valgt et USB-drev og ikke din Windows-harddisk. Af denne grund har jeg et separat USB-drev, som jeg kun bruger til dette formål.

Kør nu rufus-filen, og du skal se noget som dette

Den røde pil angiver det USB-drev, du vil skrive Linux ISO-filen til.

Bemærk: USB-drevet, du laver startbart, mister alle dets data, så sørg for, at USB-drevet er tomt, inden du går videre. Vælg ikke din harddisk, ellers sletter den din computers harddisk, som du arbejder på. Sørg for, at du har valgt et USB-drev og ikke din Windows-harddisk. Af denne grund har jeg et separat USB-drev, som jeg kun bruger til dette formål.

Den blå pil angiver det partitionsskema, du ønsker til din minecomputer. Jeg bruger normalt det sidste valg “GPT-partitionsskema til UEFI”. For at bruge dette partitionsskema skal du have et bundkort, der understøtter UEFI, så du bliver nødt til at kontrollere specifikationer på dit bundkort. Hvis ikke brug det første valg “MBR-partitionsskema til BIOS eller UEFI”.

Det næste trin er at klikke på det første røde felt i billedet (det ene med dvd’en på harddiskbilledet) og vælge ISO-filen.

Den grønne pil angiver navnet på USB-drevet. Jeg brugte lige standardnavnet.

Når du har sørget for, at du har udfyldt alle indstillingerne korrekt, skal du klikke på startknappen. Dette kan tage et par minutter til et par timer afhængigt af USB-drevets hastighed og ISO-filens størrelse.

Installer Linux OS

Når det er afsluttet, skal du installere Linux OS på din minedrift. Jeg vil ikke forklare denne proces, da den er ret ligetil og varierer på grund af hver enkelt persons hardware. Jeg vil dog give en kort oversigt over, hvordan jeg installerede Linux OS.

Du skal bruge et tastatur, en mus og en skærm, der er tilsluttet minecomputeren for at installere Linux OS.

Først startede jeg computeren op og gik ind i BIOS. Jeg ændrede maskinens opstartsprioritet for at starte fra USB først. Derefter gemte jeg og afsluttede BIOS. Derefter genstartede jeg maskinen med det bootbare Linux USB-drev indsat i maskinen.

Derefter fulgte jeg installationsinstruktionerne.

Opdater Linux OS

Nu hvor du har installeret Linux, skal du logge ind på det brugernavn, du oprettede under installationsprocessen.

Det første trin er at opdatere systemet. Vi kan gøre dette ved at bruge:

sudo apt-get opdatering && sudo apt-get opgradering

Det næste trin er at installere SSH-serveren

sudo apt-get install openssh-server

Min computer sagde allerede, at den var installeret, men du skal installere den, hvis den ikke er det.

Dernæst skal vi få nogle oplysninger om vores netværk. Vi har brug for disse oplysninger for at oprette forbindelse til minecomputeren ved hjælp af SSH og for at opsætte en statisk IP-adresse til minecomputeren. Vi har brug for følgende netværksindstillinger:

Lokal IP-adresse

Netmaske

Netmaske CIDR

Gateway

Interface

Type:

ifconfig | grep netmaske

Den lokale IP-adresse er den ip-adresse, der starter med 192.168 i eksemplet ovenfor er den 192.168.1.71

Netmasken er netmaskeradressen, der er i samme række som den lokale IP-adresse. I eksemplet ovenfor er det 255.255.255.0

Skriv nu:

netstat -r -n

Gatewayen er adressen, der ikke er 0.0.0.0 i eksemplet ovenfor, den er 192.168.1.254

Interfacet er Iface i samme række som gatewayen. I eksemplet ovenfor er det enp1s0

Vi skal nu beregne CIDR for din netmaskeradresse. For at gøre dette skal du køre denne kommando og erstatte “255.255.255.0” med din netmask IP-adresse.

IFS = ’.’ Læs -ra IPADDRESS <<< "255.255.255.0" && IPADDRESSZERO = `(ekko "obase = 2; $ {IPADDRESS [0]}" | bc) ` && IPADDRESSONE = `(ekko "obase = 2; $ {IPADDRESS [1]}" | bc) ` && IPADDRESSTWO = `(ekko "obase = 2; $ {IPADDRESS [2]}" | bc) ` && IPADDRESSTHREE = `(ekko "obase = 2; $ {IPADDRESS [3]}" | bc) ` && ekko -n $ IPADDRESSZERO $ IPADDRESSONE $ IPADDRESSTWO $ IPADDRESSTHREE | awk -F’1 ” NF {print NF-1} ‘

Du skal få et tal mellem 24-30. I ovenstående eksempel får jeg 24.

På dette tidspunkt kan vi afslutte resten af ​​vejledningen fra din hovedcomputer ved hjælp af SSH-funktionen. Du kan nu tage tastaturet, musen og skærmen ud af minecomputeren.

Opret forbindelse til minecomputeren ved hjælp af SSH ved hjælp af et Windows-system

Hvis din hovedcomputer er Mac eller Linux, har du allerede en SSH-klient installeret. Hvis din hovedcomputer er Windows, skal du downloade den kitt. Jeg kan godt lide den ikke-installerende fil, så jeg ruller ned til de alternative binære filer og downloader putty.exe

Når du har kittet downloadet, skal du åbne filen, og du skal se noget som dette

Det eneste du skal udfylde er IP-adressen, og tryk derefter på åben.

Her er min opsætning

Hvis der vises advarselsbokse, skal du bare klikke på ja.

Det skal derefter bede dig om at logge ind (ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode, som du konfigurerer i installationen af ​​Linux OS)

Opret forbindelse til minecomputeren ved hjælp af SSH ved hjælp af et Linux- eller Mac-system

For at oprette forbindelse til din minecomputer ved hjælp af SSH skal du åbne en terminal og skrive:

ssh IP_adresse_af_minering_computer

For eksempel vil jeg bruge:

ssh 192.168.1.71

Det skal derefter bede dig om at logge ind (ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode, som du konfigurerer i installationen af ​​Linux OS)

Konfigurer en statisk lokal IP-adresse

Først skal vi indstille en statisk lokal IP-adresse til minecomputeren. Hvis vi ikke gør det, kan det ændre IP-adressen efter hver genstart. Jeg foreslår at indstille den statiske IP-adresse til den IP-adresse, den gav dig, da du indtastede ifconfig, på denne måde tildeler vi den ikke en IP-adresse, der allerede er i brug af et andet system på netværket.

Netværksfilen er placeret et andet sted i Ubuntu 18.04 sammenlignet med de tidligere versioner af Ubuntu, og den bruger YAML-formatet i stedet for tekst.

For at finde netværkets filtype

ls / etc / netplan /

Den skal angive en fil. For mig stod det “50-cloud-init.yaml”

Åbn filen ved at skrive:

sudo nano /etc/netplan/50-cloud-init.yaml

Du burde se noget som dette

Skift det, så det ser sådan ud

For den adresse, du vil skrive den ip-adresse, du ønsker (jeg foreslår at bruge den, den gav dig i ifconfig) i slutningen skal du indtaste / og derefter Netmask CIDR, vi har beregnet tidligere. Sørg derefter for, at DHCP for både IPV4 og IPV6 er slået fra, og indtast IP-adressen til dit netværks gateway.

Gem filen ved at trykke på Control + X og derefter på Y og derefter på Enter. Du skal nu automatisk vende tilbage til kommandolinjen.

Genstart derefter systemet:

sudo genstart nu

Tilslut derefter igen til systemet ved hjælp af SSH og din tildelte IP-adresse.

Konfigurer GPU-drivere

Nu skal vi installere Linux Headers ved hjælp af:

sudo apt-get install -y linux-headers – $ (uname -r)

Du har muligvis allerede de nyeste overskrifter.

Nu skal vi installere xorg dev-pakken

sudo apt-get install xorg-dev

Genstart nu:

sudo genstart nu

Dernæst skal vi tilføje PPA til grafikdrivere:

sudo apt-add-repository ppa: grafikdrivere / ppa

Nu skal vi opdatere APT, så den ved om de nyeste drivere i PPA

sudo apt-get opdatering

Nu skal vi finde ud af, hvilke drivere der er de nyeste drivere. Du kan finde ud af dette ved at besøge Grafikdrivere PPA Rul ned til bunden og se på posten, der siger “nvidia-grafik-drivere-” for eksempel de nyeste på tidspunktet for skrivning af denne artikel (4/14/2018) er “nvidia-grafik-drivere-396”

Installer nu driverne såvel som CUDA

sudo apt installation -y nvidia-396 nvidia-cuda-toolkit

filerne er store (ca. 1 GB), så det kan tage et stykke tid

Når installationen er færdig, skal du kontrollere, om den er installeret korrekt ved hjælp af

lsmod | grep nvidia

Hvis intet vender tilbage, mislykkedes driverinstallationen, ellers skulle den vise noget som dette

Nu skal vi oprette Nvidia-konfigurationsfilen

sudo nvidia-xconfig -a –cool-bits = 31 – tillad-tom-initial-konfiguration

Du burde se noget som dette

Hvis det giver dig en fejl, skal du genstarte og prøve at oprette Nvidia-konfigurationsfilen igen.

Sørg nu for, at alle GPU’er er registreret i dit system

nvidia-smi

Som du kan se, har den registreret GT 1030 i computeren.

Det viser dig også blæserhastighed, temperatur og strømforbrug pr. GPU.

Genstart nu

sudo genstart nu

Nu skal vi logge ind som root

sudo su rod

For at konfigurere blæserhastighed, kerneur eller hukommelseshastighed skal vi starte xorg og derefter fortælle systemet, at vores hovedskærm er SSH-konsollen.

X: 1 &

Computerkonsollen skal ikke give nogen fejl, men den vender ikke tilbage til brugernavnet på kommandolinjen. Indtast derefter

eksport DISPLAY =: 1

Derefter skal det vende tilbage til brugernavnet på kommandolinjen.

Konfigurer GPU’erne

Bemærk: ændring af blæserhastighed, GPU-kerneur og GPU-hukommelsesur kan beskadige GPU’en og eller forkorte GPU’ens levetid. Sørg for at vide, hvad du laver, hvis du prøver at redigere disse indstillinger. Jeg støtter ikke eller går ind for, at du skal prøve at ændre nogen af ​​disse GPU-indstillinger.

Du kan ændre blæserhastigheden

nvidia-indstillinger -a [gpu:index_of_GPU] / GPUFanControlState = 1 -a [fan: 0] / GPUTargetFanSpeed ​​=fan_hastighed_procent

For eksempel for at dreje blæserhastigheden til 100 på GPU 0 vil jeg bruge:

nvidia-indstillinger -a [gpu: 0] / GPUFanControlState = 1 -a [fan: 0] / GPUTargetFanSpeed ​​= 100

For at ændre GPU-kernehastigheden skal du bruge

nvidia-indstillinger -a ‘[gpu:index_of_GPU] / GPUGraphicsClockOffset [3] =+eller offset

Du kan bruge + eller – til at øge eller mindske hastigheden ved forskydning. For eksempel for at øge kerneklokken med 1, som vi bruger

nvidia-indstillinger -a ‘[GPU: 0] / GPUGraphicsClockOffset [3] = + 1’

For at indstille den GPU-hukommelseshastighed, du vil bruge

nvidia-indstillinger -a ‘[gpu:index_of_GPU] / GPUMemoryTransferRateOffset [3] =hukommelseshastighed

For eksempel for at indstille hukommelseshastigheden til 3010, som vi bruger

nvidia-indstillinger -a ‘[gpu: 0] / GPUMemoryTransferRateOffset [3] = 3010’

Download minesoftwaren

Okay nu er det tid til at starte minedrift. De fleste minecomputere, der bruger Nvidia og Linux, er bygget til at udvinde equihash-mønter. På grund af dette følger vi en tidligere tutorial, jeg har skrevet om, hvordan man miner Bitcoin Private, jeg vil ikke gå i detaljer om, hvordan man konfigurerer kommandolinjekonfigurationen, så sørg for at følge tutorialen.

Vi skal nu oprette en mappe til vores minesoftware. Jeg valgte at oprette en mappe i min hjemmekatalog kaldet “mining_software”

Skift biblioteket til hjemmekataloget

cd hjem / zach

Opret nu mappen

mkdir mining_software

Giv nu ejerskab af mappen til dit brugernavn

chown brugernavn mining_software

I mit tilfælde ville jeg bruge

chown zach mining_software

Nu skal vi installere EWBF minearbejder Du kan læse mere om det i Bitcoin Private tutorial.

Download tar-filen på din hovedcomputer (Windows, Mac, Linux)

Hvis du bruger Windows, skal vi downloade pscp Til Windows. Dette er en scp-klient til windows oprettet af de samme mennesker, der lavede kitt. Sørg derefter for, at både pscp.exe og EWBF-filen er placeret i den samme mappe. Åbn nu et kommandovindue i den mappe.

Hvis du har Mac eller Linux installeret, har du scp indbygget. Åbn en terminal i mappen, hvor EWBF-filen blev downloadet.

For at kopiere EWBF-softwaren fra din hovedcomputer til din minecomputer skal vi bruge

Hvis du bruger Windows:

pscp-fil brugernavn @ ipaddress: / folder /

Hvis du bruger Mac eller Linux:

scp-fil brugernavn @ ipaddress: / folder /

Jeg bruger Windows, så min kommandolinjekonfiguration er

pscp "Zec Miner 0.3.4b Linux Bin.tar.gz" [email protected]: / home / zach / mining_software

Kontroller nu, om filen blev kopieret

Skift bibliotek til mappen mining_software

cd mining_software

Skriv derefter

ls

Den skal vise, at den eneste fil er EWBF-minesoftwaren.

Når filen er kopieret, kan vi lukke scp- eller pscp-vinduerne på vores hovedcomputer

Nu skal vi udtrække minesoftwaren.

tjære -xf "Zec Miner 0.3.4b Linux Bin.tar.gz"

Kontroller derefter, om minearbejderen er udvundet

ls

Fjern derefter tjærefilen

rm "Zec Miner 0.3.4b Linux Bin.tar.gz"

Kontroller derefter, om filen er slettet

ls

Skift derefter mapper til minearbejdermappen

cd 0.3.4b

Opret derefter en ny fil med kommandolinjekonfigurationen til minearbejderen. Se Bitcoin privat tutorial om, hvordan du konfigurerer dine kommandolinjeparametre. For eksempel bruger jeg

./ miner – server us.btcprivate.pro –port 2827 – bruger b1PR4MkpD5BpRu6BUbX1uCz9ptuPzjoY3FP.miningcomputer4 –pass x –pec –api 0.0.0.0:8000

Gem dette i en scriptfil ved at skrive

echo nohup ./miner – server us.btcprivate.pro –port 2827 – bruger b1PR4MkpD5BpRu6BUbX1uCz9ptuPzjoY3FP.miningcomputer4 –pass x –pec –api 0.0.0.0:8000 & >> mine_BTCP.sh

Vi bruger ip-adresse 0.0.0.0 til API’en, så vi kan kontrollere den på en anden enhed, der er forbundet til netværket

Nohup og & i slutningen tillader os at køre minesoftwaren, når vi afbryder forbindelsen til SSH-klienten.

Gør derefter scriptfilen eksekverbar ved at skrive

chmod 700 mine_BTCP.sh

Start derefter scriptet ved at skrive

./mine_BTCP.sh

Tryk derefter på Control + C.

Minearbejderen skal køre i baggrunden nu. Du kan nu afbryde forbindelsen til SSH-klienten og overvåge minedriftcomputeren fra en webbrowser på enhver enhed, der er forbundet til netværket.

Når du opretter forbindelse til minecomputeren ved hjælp af SSH-klienten, hvis du skal stoppe typen af ​​minesoftware

ps -eaf

Kig efter PID for minesoftwaren. Du kan fortælle, at det er minesoftwaren, fordi processen vil have ./miner i beskrivelsen. I mit eksempel er det 2109

Skriv derefter

sudo dræbe 2109

Det er det. Du skal nu udvinde BTCP!

Sådan opdateres drivere

For at opdatere drivere skal du fjerne den gamle driver ved hjælp af

sudo apt-get purge nvidia *

Genstart derefter systemet

sudo genstart nu

Nu skal vi opdatere APT, så den ved om de nyeste drivere i PPA

sudo apt-get opdatering

Nu skal vi finde ud af, hvilke drivere der er de nyeste drivere. Du kan finde ud af dette ved at besøge Grafikdrivere PPA Rul ned til bunden og se på posten, der siger “nvidia-grafik-drivere-” for eksempel de nyeste på tidspunktet for skrivning af denne artikel (4/14/2018) er “nvidia-grafik-drivere-396”

Installer nu driverne

sudo apt installation -y nvidia-396

Når installationen er færdig, skal du kontrollere, om den er installeret korrekt ved hjælp af

lsmod | grep nvidia

Hvis intet vender tilbage, mislykkedes driverinstallationen, ellers skulle den vise noget som dette

Sørg nu for, at alle GPU’er er registreret i dit system

nvidia-smi

Det er det. Du skal nu finde ud af, hvilken mønt du vil udvinde på dit nye Linux- og Nvidia-minesystem. Du kan gennemse alle Blockonomi-minedriftartiklerne for at lære om forskellige mønter og lære at udvinde dem!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me