Sådan udvinder jeg Ethereum: Komplet begyndervejledning

Sådan mine Ethereum

At finde ud af, hvordan man opsætter alt minedrift til Ethereum, kan være en skræmmende opgave for nogen uden teknisk ekspertise. Efterhånden som markedet ekspanderer, ser flere og flere mennesker på at investere i Ethereum. Hvad nogle mennesker muligvis ikke er klar over, er at du også kan mine Ethereum for passivt at generere en indkomst hver måned.

Sådan mine Ethereum

Så hvordan bliver du involveret i Ethereum Mining?

Først har du brug for en computer eller et grafikkort, der er i stand til at beregne en algoritme, som den forsøger at løse for at generere noget Ether. For Ethereum genereres den ‘blok’, som dine videokort forsøger at finde, i gennemsnit hvert 15. sekund. Det betyder hvert 15. sekund, at Ethereum-netværket betaler til den, der fandt blokken, 5 Ethereum (denne værdi kan ændre sig over tid).

Det skal bemærkes, at Ethereum på et eller andet tidspunkt i fremtiden skifter til bevis for indsats med deres Casper Fork, hvilket betyder, at det ikke længere kan udvindes.

Ethereum Miner Setup

Der er i øjeblikket mange muligheder for Ethereum Miners afhængigt af typen af ​​grafikkort, mængden af ​​videokort, du vil have på et bundkort, og strømkravene.

Standardopsætningen består normalt af:

 • 6x grafikkort (minimum 3 GB, 4 GB anbefales)
 • Bedste Hash / prisanbefaling: Radeon RX 570 4GB
 • 6x risers
  • Stærkt anbefale at få stigrør med alle indbyggede kondensatorer – version 006C
  • Bundkort (med mindst 6 PCI-slots til stigrør)
   • Anbefalinger: Asus Z170-A, Biostar TB250
   • CPU
    • Billigste muligt: ​​G4400
    • Hukommelse
     • Anbefalet: 4 GB afgørende DDR4-2133
     • Strømforsyning
      • Minimum: 80% af den maksimale kapacitet
      • Anbefalet: 1200W Corsair HX1200 eller enhver anden 1200W guld- eller platin-PSU
      • SSD eller harddisk
       • Enhver, minimum 60 GB
       • Diverse
        • Ethernet-kabel (kør ikke wifi), tænd / sluk-knap til bundkort, blæsere til køling
        • Med denne opsætning vil du i gennemsnit finde omkring 0,5Eth pr. Måned. Dette ændres afhængigt af Ethereum Mining Vanskeligheder, du kan bruge hjemmesiden WhatToMine for at foretage beregninger af din indtjening eller finde andre rentable mønter, der skal mine.

         Det er vigtigt at overveje vanskeligheden ved at måle, om der skal fortsættes minedrift i Ethereum, eller om der skal skiftes til en anden algoritme eller mønt til min..

         Ethereum Mining Pool Setup

         Desværre, for nogen der ser på at bygge et par minedrift rigge, kan de måske aldrig finde en blok solo-minedrift. Derfor er det nødvendigt at deltage i en minedrift. En minepool kombinerer hashrytningen fra alle minearbejdere og øger chancerne for, at gruppen er i stand til at finde en blok meget. Dette giver dig derfor mulighed for at få en jævn udbetaling fra puljen, selvom du aldrig selv finder en blok.

         Der er nogle valgmuligheder for Ethereum-minedrift, der varierer afhængigt af, hvordan deres samlede hashrate, gebyrstrukturen og udbetalingsstrukturen.

         NiceHash

         Den nemmeste og hurtigste at blive involveret i er NiceHash. NiceHash-minearbejderen vælger automatisk den bedste algoritme til hash, hvad enten det er Ethereum eller noget andet, der udbetaler i bitcoin. For at bruge NiceHash skal du blot besøge webstedet og download AMD- eller nVidia-installationsprogrammet afhængigt af hvilket grafikkort du har (bemærk: noget antivirussoftware henter minesoftware som ondsindede filer).

         Dejlig hash

         Når programmet er installeret, skal du køre programmet og vente, da programmet kører en hurtig scanning for at opdage din hardware og installere software. Når dette er afsluttet, skal du indtaste din bitcoin-adresse i toppen. Dette er vigtigt, ellers får du ikke betaling. Når du har indtastet din bitcoin-adresse, skal du klikke på benchmark-knappen og starte scanningen. Når dette er gjort, er du klar til at starte minedrift.

         Udbetalinger på Nicehash er mindst 0.1BTC fire gange om dagen. Det er også vigtigt at bemærke, at nicehash er ca. 20% mindre samlet hashrate, men skiftefunktionen kan give dig mulighed for at være mere rentabel, end hvis du simpelthen skulle udvinde Ethereum.

         Nanopool / Ethermine (Claymore Dual Miner)

         Nanopool er den største minedrift med ca. 130.000 aktive minearbejdere. Gebyrer er 1%, og de udbetaler også onkelblokke. Dette betyder, at hvis dine minearbejdere var tæt på at løse den algoritme, der ville have udbetalt blokken, modtager du en bonus for det gennem nanopool.

         Nanopool

         Et andet valg for en minedrift ville være Ethermine. De har omkring 75.000 aktive minearbejdere og har et gebyr på 1% og betaler onkelblokke.

         Både Nanopool og Ethermine kan køre anden software til hash til Ethereum. Jeg anbefaler at køre Claymore Dual Miner, som giver dig mulighed for hash for både Ethereum såvel som en alternativ valuta. Dette skyldes, at Ethereum er stærkt afhængig af hukommelsesforbrug, mens kerneprocessoren sidder inaktiv. Under dobbelt minedrift vil hukommelsen på dit grafikkort hash for Ethereum, og kerneprocessoren hash for Decred eller Siacoin som et eksempel.

         Nanopool har nu en hurtig start, der gør det meget nemt at downloade og opsætte Claymore Dual Miner. På Nanopool-forsiden skal du klikke på ‘Hurtig start’ under Ethereum-banneret. Følg blot trinene for at downloade og installere Claymore’s Miner samt opsætte din konfigurationsfil med konfigurationsgeneratoren.

         Hurtig start

         Når konfigurationsfilen er droppet ned i den udpakkede filplacering, skal du blot klikke på start.bat-filen og minearbejderen indlæses.

         Claymore

         Du skal muligvis sikre dig, at den korrekte virtuelle hukommelse er aktiveret (minimum 16 GB). For at gøre dette skal du søge efter systemet i startmenuen. Åbn systemet, og klik på venstre side på ‘Avancerede systemindstillinger.’ Gå under fanen avanceret, under ydeevneindstillinger og avanceret igen. Klik derefter på ‘Skift’ under virtuel hukommelse. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, der siger “Administrer automatisk sidefilstørrelse for alle drev”, og indtast derefter en brugerdefineret størrelse på 16384 (eller hvad der er den maksimalt tilladte værdi) i felterne Initial og Maximum. Dette forhindrer dig i at have fejl med den virtuelle hukommelse.

         Virtuel hukommelse

         Fortjeneste & Konklusion

         Nu hvor din minearbejder er oprettet, kan du læne dig tilbage og se, når dine videokort får dig passiv indkomst hver måned i form af Ethereum. Det er vigtigt at overveje eventuelle variable omkostninger, du måtte have under minedriften for at bestemme din rentabilitet. Variable omkostninger kan være elektriske omkostninger, vedligeholdelsesomkostninger, poolgebyrer, dev-gebyrer, udvekslingsgebyrer osv.

         På tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel ville den ovennævnte minedrift koste omkring $ 2,250USD og være i stand til at producere omkring 0,5 Ethereum om måneden. Dette er omkring $ 250 pr. Måned før variable omkostninger. Det betyder inden for 9 måneder, at du har betalt din oprindelige investering. Dette forudsætter naturligvis, at prisen på Ethereum forbliver den samme.

         Fortjeneste

         Derfor er Ethereum-minedrift en god investering for folk at blive involveret i, da det reducerer risikoen ved handel på et ustabilt marked og er en fantastisk måde at generere passiv indkomst hver måned. I fremtidige artikler vil vi også adressere behovet for overclocking og undervoltning af dine kort for at øge effektiviteten.

         Mike Owergreen Administrator
         Sorry! The Author has not filled his profile.
         follow me