Sådan udvinder du Webchain-mønt (WEB): Komplet begyndervejledning

Hvordan man udvinder Webchain-mønt

Webkæde er en ny type kryptonight-mønt, der sigter mod at være anti ASIC og give mulighed for smarte kontrakter med ERC20- og EC223-standarder sammen med D-apps. Det er også en kryptonight-mønt, så den har alle de privatlivsfunktioner, som Monero har som ringCT, stealth-adresser osv. Den bruger en ændret version af Cryptonight V7-algoritmen.

En ting at bemærke om denne mønt er blokeringstiden er 10 sekunder. Jeg vil forklare nogle indstillinger, som du muligvis skal ændre fra normale 1-4 minutters kryptonaftvarianter for at få mest mulig udvinding til webkæde.

Hvordan man udvinder Webchain-mønt

Nu hvor vi kender detaljerne om Webchain, skal vi gå ud på at udvinde noget WEB!

Nogle generelle minetip

Så før vi starter denne tutorial, har jeg to tip til at få mest muligt ud af din minedriftoplevelse. Sørg først for, at du har de nyeste drivere til dine GPU’er. For det andet bliver de fleste minesoftware markeret som en virus fra virusscannere. På grund af dette, hvis din minedrift på din normale hverdag eller gamingcomputer, der har et antivirus installeret, vil du udelukke minesoftwaren fra antivirusprogrammet. Hvad jeg kan lide at gøre, er at jeg laver en mappe og derefter lægger al min minesoftware i undermapper. Jeg ekskluderer derefter mappen på øverste niveau fra antivirusprogrammet, og det ekskluderer al minesoftware.

Webchain Mining Optimeringer

En ting, jeg bemærkede, da jeg udvandt denne mønt, var at jeg fik en masse ny jobanmodning uden at have nogen aktier accepteret meddelelser. Dette skyldes sandsynligvis, at blokkene er 10 sekunder fra hinanden, hvilket betyder, at min computer fortsatte med at skifte til at arbejde på den nye blok og ikke indsende noget i den tid.

Normalt er retargetiden på puljer ca. 30 sekunder, medmindre manuelt ændres, hvilket er fint for andre mønter på mere end 1 minut. Jeg vil foreslå at få mest muligt ud af minedrift-webkæde, som du mine med statisk vanskelighed, hvis din pool understøtter den (den i vejledningen ikke) eller du vælger den laveste sværhedsport, der skal udvindes på.

Dette giver dig mulighed for at sende aktier hurtigere, afhængigt af hvor meget hashkraft du har. En ting at bemærke om dette er dog, at du ikke vil have det for hurtigt til det sted, hvor det sender så mange anmodninger, at du bruger for meget af din tilgængelige båndbredde på din forbindelse, da minedriftcomputere normalt ikke genererer meget båndbredde sammenlignet med at downloade filer osv..

Alles båndbredde og hashkraft er forskellig, så jeg foreslår at bruge lidt tid på indstillingerne, indtil du får et godt forhold. I mit tilfælde ville jeg have forsøgt at få forholdet til omkring en anmodning hvert 3. sekund, da dette ville efterligne i min opsætning, hvad der normalt sker, når jeg miner en 1 eller 2 minutters kryptonmønt.

Minedrift puljer

Den første ting, vi har brug for, er en minedrift. Du kan solo mine, men udbetalingerne kan tage måneder afhængigt af hvor stærk din minedrift er, og minedriftene opkræver normalt et meget lille gebyr (1% eller mindre). Brug af en pool giver dig mulighed for at modtage ensartede udbetalinger flere gange om dagen.

Til denne tutorial bruger vi https://webcn.loudmining.com/#/ . Jeg har valgt denne pulje, fordi de har et lavt gebyr (0,5%) og mange funktioner til minesoftwaren. Webchain er for det meste en CPU-mineagtig mønt, da den har en modificeret algoritme, og ingen af ​​de mere almindelige minesoftware har implementeret ændringerne endnu for at tilføje den særlige algoritme. Denne pool tilbyder minesoftware til AMD og Nvidia, der har de anvendte ændringer.

De har også en bred vifte af porte at vælge imellem

Nu hvor vi har en pool, kan vi starte minedrift!

CPU-minedrift

Download den officielle CPU-minearbejder fra https://github.com/webchain-network/webchain-miner/releases. Dette er en xmrig gaffel, så den opfører sig som xmrig. Du kan downloade det til Windows, Linux og Android. Udpak mappen og kør derefter denne kommando fra en terminal eller kommandoprompt

webkæde-minearbejder -o minedrift:Havn -u wallet_public_key -p x -arbejder-id Arbejder –doner-niveau = 1 –cpu-prioritet = 0

Udskift “mining_pool” med webcn.loudmining.com

Udskift “port” med en port. Jeg ville bruge 2222, hvis din CPU er en quad-core eller mere, ellers brug 1111

Udskift “wallet_public_key” med din tegnebog-adresse

”Arbejder” er valgfri. Brug dette, hvis du har flere minedriftcomputere. For eksempel kunne jeg lave officecomputer til en computer og derefter spillecomputer til en anden computer. På denne måde kan du holde styr på dem på poolens instrumentbræt.

Du kan også ændre donationsniveauet og ændre CPU-prioriteten, i tilfælde af at du stadig har brug for computeren, mens den minedrift.

Du skal så se dette skærmbillede

GPU Mining – Nvidia

Til GPU bruger vi softwaren fra minepuljen. Dette er bare ændrede versioner af xmrig-amd og xmrig-Nvidia.

Du kan downloade dem fra https://webcn.loudmining.com/#/downloads

Når det er downloadet, er det virkelig nemt at bruge.

xmrig inkluderer et unikt websted, hvor du automatisk kan generere en konfigurationsfil til dig på https://config.xmrig.com/

I slutningen vil du sandsynligvis konfigurere det og teste det for at få de bedste indstillinger.

Du vil også gerne ændre poolen og placere din offentlige adresse på adressestedet. Du vil muligvis også ændre donationsniveauet.

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

GPU Mining – AMD

Til GPU bruger vi softwaren fra minepuljen. Dette er bare ændrede versioner af xmrig-amd og xmrig-Nvidia.

Du kan downloade dem fra https://webcn.loudmining.com/#/downloads

Når det er downloadet, er det virkelig nemt at bruge.

xmrig inkluderer et unikt websted, hvor du automatisk kan generere en konfigurationsfil til dig på https://config.xmrig.com/

I slutningen vil du sandsynligvis konfigurere det og teste det for at få de bedste indstillinger.

Du vil også gerne ændre poolen og placere din offentlige adresse på adressestedet. Du vil muligvis også ændre donationsniveauet.

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Hvis der er problemer, kan du prøve et par ting.

Du har muligvis ikke nok virtuel hukommelse. Du har muligvis brug for 16 GB virtuel hukommelse (til Vega GPU’er har du brug for mere som 16 GB pr. GPU) for at ændre dette, gå til Kontrolpanel -> System og sikkerhed -> System og klik på Avancerede systemindstillinger til venstre. Derfra skal du klikke på indstillinger under den avancerede fane. Klik derefter på skift, og fjern derefter afkrydsningen automatisk fra den tredje skærm, vælg brugerdefineret størrelse, og skriv størrelsen (i MB) for begge tekstfelter. Tryk derefter på knappen Set, og derefter på knappen OK.

Generel fejlfinding

En ting at overvåge for er uaktuelle eller afviste aktier. Hvis du ser mange forældede aktier, kan du prøve en server, der er tættere på dig. Hvis du ser mange afviste aktier, så prøv at sænke minearbejderens intensitet, hvis den er tilgængelig.

Hvor meget WEB tjener jeg om dagen?

For at finde ud af dette ville du gå til https://www.coincalculators.io/coin.aspx?crypto=webchain-mining-calculator og brug deres lommeregner. Lommeregneren giver et groft skøn, så du kan få betalt et højere eller lavere beløb end hvad lommeregneren faktisk siger.

De fleste af værdierne er allerede korrekt indtastet, og du behøver kun at redigere et par værdier.

Hash-hastighed: Indtast din samlede hastighed for alle dine minecomputere. Dette ville være “total hastighed” -værdien i din minesoftware. Sørg for at tilføje alle de computere, du bruger til Webchain-minedrift.

Strøm: Indtast den samlede mængde strøm (i watt), som din minedrift bruger. Noget minesoftware måler dette for dig. Du kan også måle det samlede strømforbrug til din computer ved hjælp af speciel software eller et kilowattmeter. Jeg foretrækker at bruge en kilowattmeter, fordi jeg finder det mest nøjagtigt. Sørg for at tilføje alle de computere, du bruger til Webchain-minedrift.

Koste: Indtast omkostningerne pr. Kilowattime, som du betaler til dit elselskab. Jeg var i stand til at finde disse oplysninger i min månedlige regning såvel som på deres hjemmeside.

Poolgebyr: Indtast poolgebyret + mineafviklingsgebyret. For vores eksempel ville du indtaste 0,5 + 1 = 1,5

Hardwareomkostninger: Indtast de samlede omkostninger for al din hardware.

Ved hjælp af mit AMD Vega-system som et eksempel vil jeg vise dig, hvordan du læser dataene. I ovenstående billede er der virkelig 3 ting, jeg ser efter.

# 1 Se på Sværhedsgrad 24 timer i døgnet og Sværhedsgrad 7 dage. Vi ønsker, at disse skal være omkring det samme, som de er. Dette fortæller os, at de beregninger, vi vil se på i det andet billede nedenfor, vil være nøjagtige i de kommende dage, så længe prisen ikke er ustabil.

# 2 Se på EX. volumen 24 timer og Markedsværdi. Generelt, jo større disse er, jo mindre ustabil vil prisen være. Vi ønsker, at prisen ikke skal være ustabil, så vores beregninger vil være nøjagtige i de kommende dage. I dette eksempel er markedsværdien lille, så prisen kan ændre sig lidt dag til dag.

# 3 Se på Opret 1 BTC i og Bryde lige ind. Det er altid interessant at se, hvor lang tid det tager din minedrift at oprette 1 BTC. Indbruddet viser dig et groft skøn over, hvor lang tid det vil tage at betale din minedrift ved at udvinde denne særlige mønt. Dette er fantastisk at bruge, før du bygger din minedrift, for at se, hvor lang tid det tager, indtil du vil se overskud.

I dette billede kan vi hurtigt se, hvor mange mønter og USD-værdi vi laver i bestemte tidsrammer. Du vil se på kolonnen Profit, da dette er værdien efter at have betalt for dit elforbrug. Jeg fokuserer normalt kun på den daglige udbetaling i USD. Ved bare at fokusere på dette nummer kan du køre lommeregneren for et par forskellige mønter og hurtigt se, hvilken mønt der er mest rentabel for din opsætning af minedrift. Husk, at du også vil afveje den daglige udbetaling med markedsværdien. En mønt med lav markedsværdi kan være rigtig rentabel en dag og kan derefter have halvdelen af ​​udbetalingen i morgen.

Det er det. Du skal nu udvinde Webchain! Sørg for at indtaste din offentlige nøgle i minedriftens instrumentbræt for at holde styr på dine statistikker.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me