Sådan mines med NiceHash: Komplet nybegyndervejledning

Sådan mines med NiceHash

NiceHash er fantastisk til nybegyndere, der ønsker at dyppe tæerne ned i minescenen. Det giver enhver mulighed for at bruge deres computer til at udvinde kryptovaluta med sin GPU (er) og / eller CPU. Med sin brugervenlige software og hurtige opsætning kan enhver opsætte en NiceHash-minearbejder på få minutter.

Sådan mines med NiceHash

Hovedfunktionen i NiceHash er, at den i sig selv automatisk indstiller til den mest rentable kryptokurrencyalgoritme, så du maksimerer din hardware-effektivitet. I denne vejledning gennemgår vi minimumskravene til minedrift, hvordan du opsætter og forbinder din bitcoin-tegnebog, og hvordan du installerer og konfigurerer NiceHash.

NiceHash Mining Guide

Minimumskravene skal være opfyldt for at oprette en stabil minecomputer.

Minimumskrav:

Før du starter, skal du altid sikre dig, at du har de nyeste passende drivere installeret for at sikre, at tingene går glat uden at gå ned. Bemærk også, at næsten al antivirus eller anti-malware vil samle denne software op som malware.

Før du installerer Nicehash, anbefales det at øge din virtuelle hukommelse på dette tidspunkt for at sikre, at minesoftwaren kører problemfrit.

For at sikre, at du har aktiveret den korrekte virtuelle hukommelse, skal du søge efter systemet i startmenuen. Åbn systemet, og klik på venstre side på ‘Avancerede systemindstillinger.’ Gå under fanen avanceret, under ydeevneindstillinger og avanceret igen. Klik derefter på ‘Skift’ under virtuel hukommelse. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, der siger “Administrer automatisk sidefilstørrelse for alle drev”, og indtast derefter en brugerdefineret størrelse på 16384 (eller hvad der er den maksimalt tilladte værdi) i felterne Initial og Maximum. Dette forhindrer dig i at have fejl med den virtuelle hukommelse.

Besøg denne side og vælg enten nVidia- eller AMD-versionen afhængigt af din GPU. I øjeblikket er der en 2.0-version til nVidia-minearbejdere, men AMD-brugere skal stadig downloade den ældre version.

For nVidia

For nVidia skal du blot klikke på download-knappen for at starte download og derefter bare køre for at installere.

NiceHash Minearbejder

Installationsprogrammet installerer også de krævede forudsætninger, f.eks. Microsoft Visual C ++ 2017. Når du er indlæst på hovedskærmen, skal det se sådan ud.

Der er to muligheder for at indstille din bitcoin-adresse. De anbefaler at oprette en NiceHash-konto som forbinder din forud tildelte bitcoin-adresse og har lavere gebyrer.

Til metoden NiceHash tegnebog:

Når du har oprettet en konto og logger ind,

Til din personlige tegnebogmetode:

Når du klikker på tegnebogen, i stedet for at indstille et brugernavn, står der nederst ‘Brug BTC-adresse (avanceret)’, klik på dette og indtast din bitcoin-tegnebogadresse.

Når din tegnebog er indstillet, skal du benchmark dine enheder. Du skal modtage en besked i bunden, der siger: ‘Næsten klar! Benchmark dine enheder for at starte minedrift. ’Du kan klikke på Benchmark dine enheder, eller klik på startknappen øverst.

Det udfører benchmarket, så er du klar til at udvinde!

Når benchmark er afsluttet, starter programmet automatisk minedrift. Hvis du indstiller din konto via et NiceHash-login, bliver du nødt til at gå på din konto for at foretage periodiske udbetalinger. Hvis du opretter din konto via en ekstern bitcoin-tegnebog, modtager du udbetalinger baseret på den mindste udbetaling.

Det er det! Du skal nu minedrift baseret på den hardware, du har valgt.

Til AMD

For AMD klikker du på downloadknappen til GitHub, hvor du henter den nyeste version .zip-fil. For AMD, på tidspunktet for udstationering, ville du downloade NHML-1.8.1.9.zip-filen som vist nedenfor.

Til AMD-minearbejderen skal du udpakke NHML-1.8.1.9.zip i en mappe efter eget valg ved hjælp af et program som winrar eller 7zip.

Dobbeltklik på NiceHashMinerLegacy.exe for at køre som vist.

På dette tidspunkt downloader og installerer programmet mineprogrammerne. Når det er færdigt, skal du markere afkrydsningsfelterne for de enheder, du vil udvinde med.

Før du kan starte minedrift, skal du gøre to ting. Den første kører benchmark. Så klik på benchmark i højre side, og klik derefter på start.

Når benchmarket er afsluttet, skal du indstille din bitcoin-adresse, da alle udbetalinger fra NiceHash vil være i bitcoin. Hvis du ikke allerede har en bitcoin-adresse, kan du følge denne vejledning, inden du fortsætter.

Klik på Indstillinger, når du er på hovedsiden, som vist ovenfor, og indtast din bitcoin-adresse i den første linje som vist.

Når det er færdigt, er der kun én ting tilbage at gøre. Du skal indstille din serverplacering til den nærmeste server. Når du er færdig med det, skal du gemme og lukke. Du er nu klar til at starte minedrift! Du bliver muligvis nødt til at tillade minesoftwaren gennem din Windows Defender.

Og det er det! Du bryder nu med de enheder, du har valgt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me