Sådan Mine Straks (STAK): Komplet begyndervejledning

Sådan Mine Straks

Straks er en mønt, der er baseret på Lyra2REv2-algoritmen, med det mål at være det valgte valg for kryptokurrency i e-handelsfeltet. De sigter mod at gøre dette ved at bruge lave gebyrer, hurtige transaktionstider og en gratis integration for virksomhederne til at begynde at bruge strak. De har allerede også gennemført de fleste af deres mål på køreplanen.

Sådan Mine Straks

Nu hvor vi kender detaljerne om Straks, skal vi gå ud på at udvinde nogle STAK!

Nogle generelle minetip

Så før vi starter denne tutorial, har jeg to tip til at få mest muligt ud af din minedriftoplevelse. Sørg først for, at du har de nyeste drivere til dine GPU’er. For det andet bliver de fleste minesoftware markeret som en virus fra virusscannere. På grund af dette, hvis din minedrift på din normale hverdag eller gamingcomputer, der har et antivirus installeret, vil du udelukke minesoftwaren fra antiviruset. Hvad jeg kan lide at gøre, er at jeg laver en mappe og derefter lægger al min minesoftware i undermapper. Jeg ekskluderer derefter mappen på øverste niveau fra antivirusprogrammet, og det ekskluderer al minesoftware.

Minedrift puljer

Den første ting, vi har brug for, er en minedrift. Du kan solo mine, men udbetalingerne kan tage måneder afhængigt af, hvor kraftig din minedrift er, og minedriftene opkræver normalt et meget lille gebyr (1% eller mindre). Brug af en pool giver dig mulighed for at modtage ensartede udbetalinger flere gange om dagen.

Til denne tutorial bruger vi https://fairmine.pro/site/coininfo?coin=STAK. Jeg har valgt denne pool, fordi fairmine er en bemærkelsesværdig minepool til og har lave gebyrer (0,7%)

Nu hvor vi har en pool, kan vi starte minedrift!

CPU-minedrift

Deres er kun to muligheder for minedrift af Equihash ved hjælp af en CPU. Den ene er Minergate, men jeg foretrækker dem ikke, fordi de tager en stor procentdel af din fortjeneste på grund af det brugervenlige system, de har. Den eneste rigtige minearbejder er Nicehashs nheqminer. Du kan downloade de prækompilerede binære filer til Windows eller Linux.

Vi vil ikke fokusere på CPU-minedrift, da det ikke er rentabelt sammenlignet med GPU-minedrift.

GPU Mining – Nvidia

Til GPU-minedrift er der mange programmer til Nvidia, men den, jeg har fundet at være den bedste, er CCminer. Minearbejderen har ikke et Dev-gebyr. Minearbejderen er kompatibel med Windows og Linux. Du kan finde den officielle side og downloadlinket på https://github.com/tpruvot/ccminer/releases

Når det er downloadet, er det virkelig nemt at bruge.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

ccminer-x64.exe -a algoritme -o stratum + tcp: //mining_pool: port -u brugernavn.arbejdernavn -p c =møntsymbol

Udskift “algoritme” med den algoritme, du vil bruge. I dette tilfælde skal vi bruge “lyra2v2”

Udskift “mining_pool” med eu1.fairmine.pro

Udskift “port” med 4536

Udskift “wallet_public_key” med din tegnebog-adresse.

Udskift “mønt_symbol” med STAK

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Den røde pil angiver den opdagede GPU og den samlede hastighed.

Den blå pil angiver GPU-urets hastighed, hash pr. Watt, samlet strømforbrug, temperatur og blæserhastighed.

GPU Mining – AMD

Til GPU-minedrift er der mange programmer til AMD, men den jeg har fundet at være den bedste er sgminer. Minearbejderen har ikke noget Dev-gebyr. Minearbejderen er kompatibel med Windows og Linux. Du kan finde den officielle side og downloadlinket på https://github.com/genesismining/sgminer-gm/releases

Når det er downloadet, er det virkelig nemt at bruge.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

sgminer.exe -k algoritme -o stratum + tcp: //mining_pool: port -u brugernavn.arbejdernavn -p c =møntsymbol

Fjern alle setx-kommandoer, hvis du bruger Linux.

Udskift “algoritme” med den algoritme, du vil bruge. I dette tilfælde skal vi bruge “Lyra2REv2”

Udskift “mining_pool” med eu1.fairmine.pro

Udskift “port” med 4536

Udskift “wallet_public_key” med din tegnebog-adresse.

Udskift “mønt_symbol” med STAK

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Det røde felt angiver den samlede hastighed for alle GPU’erne tilsammen.

Det blå felt angiver hver GPUs temperatur, blæserhastighed og samlede hastighed.

Hvis der er problemer, har der muligvis ikke nok virtuel hukommelse. Du har muligvis brug for 16 GB virtuel hukommelse (til Vega GPU’er har du brug for mere som 16 GB pr. GPU) for at ændre dette, gå til Kontrolpanel -> System og sikkerhed -> System og klik på Avancerede systemindstillinger til venstre. Derfra skal du klikke på indstillinger under den avancerede fane. Klik derefter på skift, og fjern derefter afkrydsningen automatisk fra den tredje skærm, vælg brugerdefineret størrelse, og skriv størrelsen (i MB) for begge tekstfelter. Tryk derefter på knappen Set, og derefter på knappen OK.

Generel fejlfinding

En ting at overvåge for er uaktuelle eller afviste aktier. Hvis du ser mange forældede aktier, kan du prøve en server, der er tættere på dig. Hvis du ser mange afviste aktier, så prøv at sænke minearbejderens intensitet, hvis den er tilgængelig.

Hvor meget STAK tjener jeg om dagen?

For at finde ud af dette ville du gå til https://whattomine.com/coins/240-stak-lyra2rev2 og brug deres lommeregner. Lommeregneren giver et groft skøn, så du kan få betalt et højere eller lavere beløb end hvad lommeregneren faktisk siger.

De fleste af værdierne er allerede korrekt indtastet, og du behøver kun at redigere et par værdier.

Hash-hastighed: Indtast din samlede hastighed (i megahash pr. Sekund) for alle dine minecomputere. Dette ville være “total hastighed” -værdien i din minesoftware. Sørg for at tilføje alle de computere, du bruger til STAK-minedrift.

Strøm: Indtast den samlede mængde strøm (i watt), som din minedrift bruger. Noget minesoftware måler dette for dig. Du kan også måle det samlede strømforbrug til din computer ved hjælp af speciel software eller et kilowattmeter. Jeg foretrækker at bruge en kilowattmeter, fordi jeg finder det mest nøjagtigt. Sørg for at tilføje alle de computere, du bruger til STAK-minedrift.

Elektricitetsomkostninger: Indtast omkostningerne pr. Kilowattime, som du betaler til dit elselskab. Jeg var i stand til at finde disse oplysninger i min månedlige regning såvel som på deres hjemmeside.

Poolgebyr: Indtast poolgebyret + mineafviklingsgebyret for miner. I vores eksempel ville du indtaste 0,7 + 0 = 0,7

Hardwareomkostninger: Indtast de samlede omkostninger for al din hardware.

Ved hjælp af mit AMD Vega-system som et eksempel vil jeg vise dig, hvordan du læser dataene. I ovenstående billede er der virkelig 3 ting, jeg ser efter.

# 1 Se på Sværhedsgrad 24 timer i døgnet og Sværhedsgrad 7 dage. Vi ønsker, at disse skal være omkring det samme, som de er. Dette fortæller os, at de beregninger, vi vil se på i det andet billede nedenfor, vil være nøjagtige i de kommende dage, så længe prisen ikke er ustabil.

# 2 Se på EX. volumen 24 timer og Markedsværdi. Generelt, jo større disse er, jo mindre ustabil vil prisen være. Vi ønsker, at prisen ikke skal være ustabil, så vores beregninger vil være nøjagtige i de kommende dage. I dette eksempel er markedsværdien lille, så prisen kan ændre sig lidt dag til dag.

# 3 Se på Opret 1 BTC i og Bryde lige ind. Det er altid interessant at se, hvor lang tid det tager din minedrift at oprette 1 BTC. Indbruddet viser dig et groft skøn over, hvor lang tid det vil tage at betale din minedrift ved at udvinde denne særlige mønt. Dette er fantastisk at bruge, før du bygger din minedrift, for at se, hvor lang tid det tager, indtil du vil se overskud.

I dette billede kan vi hurtigt se, hvor mange mønter og USD-værdi vi laver i bestemte tidsrammer. Du vil se på kolonnen Profit, da dette er værdien efter at have betalt for dit elforbrug. Jeg fokuserer normalt kun på den daglige udbetaling i USD. Ved bare at fokusere på dette nummer kan du køre lommeregneren til et par forskellige mønter og hurtigt se, hvilken mønt der er mest rentabel for din opsætning af minerig. Husk, at du også vil afveje den daglige udbetaling med markedsværdien. En mønt med lav markedsværdi kan være rigtig rentabel en dag og kan derefter have halvdelen af ​​udbetalingen i morgen.

Det er det. Du skal nu udvinde Straks! Sørg for at indtaste din offentlige nøgle i minedriftens instrumentbræt for at holde styr på dine statistikker.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me