Sådan Mine Shield (XSH): Komplet begyndervejledning

Sådan Mine Shield Coin XSH

Skjold er en anonym, hurtig og kvantesikker mønt. Denne mønt har mange unikke funktioner. For eksempel er det multi-algoritme og er tilgængelig til minedrift ved hjælp af algoritmerne x17, scrypt, lyra2v2, myr-gr og blake 2s. Shield planlægger også at tilføje POS, masternodes og smarte kontrakter i fremtiden.

Sådan Mine Shield Coin XSH

Nu hvor vi kender detaljerne om Shield, lad os gå ud på at udvinde noget XSH!

Minedrift algoritmer

Da Shield bruger fem forskellige algoritmer, skal du teste dem alle på din minecomputer for at se, hvilken algoritme der er mest rentabel. Jeg vil bruge “groestl- eller myr-gr-algoritmen til både Nvidia og AMD i denne vejledning, men du skal kontrollere, hvilken algoritme der er bedst for dig. Også Nvidia og AMD klarer sig bedre med forskellige algoritmer, så du vil sandsynligvis opdage, at den bedste algoritme på Nvidia ikke er den bedste algoritme for AMD.

Nogle generelle minetip

Så før vi starter denne tutorial, har jeg to tip til at få mest muligt ud af din minedriftoplevelse. Sørg først for, at du har de nyeste drivere til dine GPU’er. For det andet bliver de fleste minesoftware markeret som en virus fra virusscannere. På grund af dette, hvis din minedrift på din normale hverdag eller gamingcomputer, der har et antivirus installeret, vil du udelukke minesoftwaren fra antivirusprogrammet. Hvad jeg kan lide at gøre, er at jeg laver en mappe og derefter lægger al min minesoftware i undermapper. Jeg ekskluderer derefter mappen på øverste niveau fra antivirusprogrammet, og det ekskluderer al minesoftware.

Minedrift puljer

Den første ting, vi har brug for, er en minedrift. Du kan solo mine, men udbetalingerne kan tage måneder afhængigt af hvor kraftig din minedrift er, og minedriftene opkræver normalt et meget lille gebyr (1% eller mindre). Brug af en pool giver dig mulighed for at modtage ensartede udbetalinger flere gange om dagen.

Til denne tutorial bruger vi http://xsh.umine.org/. Jeg har valgt denne pool, fordi poolen har et gebyr på 2%. Med hensyn til deres funktioner er der en stor lille til mellemstor pool, og de understøtter alle fem forskellige algoritmer til skjold.

Sørg for at bruge den korrekte port, da de har en anden port for hver af de forskellige algoritmer.

Brug 3737 til X17-algoritmen

Brug 3433 til scrypt-algoritmen

Brug 4533 til lyra2v2-algoritmen

Brug 5766 til Blake 2s-algoritmen

Brug 5433 til myr-gr algoritmen

Nu hvor vi har en pool, kan vi starte minedrift!

CPU-minedrift

Vi vil ikke fokusere på CPU-minedrift, da det ikke er rentabelt sammenlignet med GPU-minedrift.

GPU Mining – Nvidia

Til GPU-minedrift er der mange programmer til Nvidia, men den, jeg har fundet at være den bedste, er CCminer. Minearbejderen har ikke et Dev-gebyr. Denne minesoftware er kompatibel med Windows og Linux, men der er kun forudkompilerede binære filer tilgængelige til Windows.

Du kan finde den officielle side og downloadlinket på https://github.com/tpruvot/ccminer/releases

Når det er downloadet, er det virkelig nemt at bruge.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

ccminer-x64.exe -a algoritme -o stratum + tcp: //mining_pool: port -u offentlig nøgle -p c =møntsymbol

Udskift “algoritme” med den algoritme, du vil bruge. I dette tilfælde skal vi bruge “groestl”

Udskift “mining_pool” med xsh.umine.org

Udskift “port” med 5433

Udskift “public_key” med din offentlige nøgle

Udskift “mønt_symbol” med XSH

For eksempel er min opsætning:

ccminer-x64.exe -a groestl -o stratum + tcp: //xsh.umine.org: 5433 -u SYLbDn7abvRUe7jdL2pNgHTyoBnxDVU3fA -p c = XSH

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Den røde pil angiver de GPU’er, den har registreret i dit system.

Den blå pil angiver den samlede hastighed for dine GPU’er.

Den grønne pil angiver GPU-urets hastighed, hashes pr. Watt, samlet strømforbrug, temperatur og blæserhastighed.

GPU Mining – AMD

Til GPU-minedrift er der mange programmer til AMD, men den jeg har fundet at være den bedste er sgminer. Minearbejderen har ikke noget Dev-gebyr. Minearbejderen er kompatibel med Windows og Linux. Du kan finde den officielle side og downloadlinket på https://github.com/genesismining/sgminer-gm/releases

Når det er downloadet, er det virkelig nemt at bruge.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

sgminer.exe -k algoritme -o stratum + tcp: //mining_pool: port -u offentlig nøgle -p c =møntsymbol

Fjern alle setx-kommandoer, hvis du bruger Linux.

Udskift “algoritme” med den algoritme, du vil bruge. I dette tilfælde skal vi bruge “groestl”

Udskift “mining_pool” med xsh.umine.org

Udskift “port” med 5433

Udskift “public_key” med din offentlige nøgle.

Udskift “mønt_symbol” med XSH

For eksempel er min opsætning:

sgminer.exe -k groestl -o stratum + tcp: //xsh.umine.org: 5433 -u SYLbDn7abvRUe7jdL2pNgHTyoBnxDVU3fA -p c = XSH

Hvis du kører store GPU’er (1 GB hukommelse eller mere pr. GPU, skal du hoppe ned til næste afsnit, selvom minesoftwaren ser ud til at fungere)

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Den røde pil angiver GPU-hastighed og total hastighed.

Den blå pil angiver GPU-temperaturer og blæserhastighed.

Hvis der er problemer, har du muligvis ikke nok virtuel hukommelse. Du har muligvis brug for 16 GB virtuel hukommelse (til Vega GPU’er har du brug for mere som 16 GB pr. GPU) for at ændre dette, gå til Kontrolpanel -> System og sikkerhed -> System og klik på Avancerede systemindstillinger til venstre. Derfra skal du klikke på indstillinger under den avancerede fane. Klik derefter på skift, og fjern derefter afkrydsningen automatisk fra den tredje skærm, vælg brugerdefineret størrelse, og skriv størrelsen (i MB) for begge tekstfelter. Tryk derefter på knappen Set, og derefter på knappen OK.

Generel fejlfinding

En ting at overvåge for er uaktuelle eller afviste aktier. Hvis du ser mange forældede aktier, kan du prøve en server, der er tættere på dig. Hvis du ser mange afviste aktier, så prøv at sænke minearbejderens intensitet, hvis den er tilgængelig.

Hvor meget XSH tjener jeg om dagen?

For at finde ud af dette ville du gå til https://www.crypto-coinz.net/coin-info/?127-SHIELDGroestl-XSH-Groestl-calculator/ og brug deres lommeregner. Lommeregneren giver et groft skøn, så du kan få betalt et højere eller lavere beløb end hvad lommeregneren faktisk siger.

De har en lommeregner til hver forskellige algoritme, så sørg for at bruge den lommeregner, der passer til den algoritme, du bruger.

Brug https://www.crypto-coinz.net/coin-info/?126-SHIELDX17-XSH-X17-calculator/ til X17-algoritmen

Brug https://www.crypto-coinz.net/coin-info/?125-SHIELDScrypt-XSH-Scrypt-calculator/ til scrypt-algoritmen

Brug https://www.crypto-coinz.net/coin-info/?128-SHIELDLyra2v2-XSH-Lyra2v2-calculator/ til lyra2v2-algoritmen

Brug https://www.crypto-coinz.net/coin-info/?127-SHIELDGroestl-XSH-Groestl-calculator/ til myr-gr algoritmen

Brug https://www.crypto-coinz.net/coin-info/?124-SHIELDBlake2s-XSH-Blake2s-calculator/ til Blake 2s-algoritmen

De fleste af værdierne er allerede korrekt indtastet, og du behøver kun at redigere et par værdier.

Hash-hastighed: Indtast din samlede hastighed (i kraftige blink pr. Sekund) for alle dine minecomputere. Dette ville være “total hastighed” -værdien i din minesoftware. Sørg for at tilføje alle de computere, du bruger til skjoldminedrift.

Strøm: Indtast den samlede mængde strøm (i watt), som din minedrift bruger. Noget minesoftware måler dette for dig. Du kan også måle det samlede strømforbrug til din computer ved hjælp af speciel software eller et kilowattmeter. Jeg foretrækker at bruge en kilowattmeter, fordi jeg finder det mest nøjagtigt. Sørg for at tilføje alle de computere, du bruger til skjoldminedrift.

Elektricitetsomkostninger: Indtast omkostningerne pr. Kilowattime, som du betaler til dit elselskab. Jeg var i stand til at finde disse oplysninger i min månedlige regning såvel som på deres hjemmeside.

Poolgebyr: Indtast poolgebyret + mineafviklingsgebyret for miner. For vores eksempel skal du indtaste 2 + 0 = 2

Hardwareomkostninger: Indtast de samlede omkostninger for al din hardware.

Sørg for at vælge en udveksling fra rullemenuen.

I dette billede kan vi hurtigt se, hvor mange mønter og USD-værdi vi laver i bestemte tidsrammer. Du vil se på kolonnen Profit, da dette er værdien efter at have betalt for dit elforbrug. Jeg fokuserer normalt kun på den daglige udbetaling i USD. Ved bare at fokusere på dette nummer kan du køre lommeregneren til et par forskellige mønter og hurtigt se, hvilken mønt der er mest rentabel for din opsætning af minerig. Husk, at du også vil afveje den daglige udbetaling med markedsværdien. En mønt med lav markedsværdi kan være rigtig rentabel en dag og derefter kunne have halvdelen af ​​udbetalingen i morgen.

Det er det. Du skal nu udvinde Shield! Sørg for at indtaste din offentlige nøgle i minedriftens instrumentbræt for at holde styr på dine statistikker.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me