Sådan mine Bitcoin privat: Komplet begyndervejledning

Sådan mines Bitcoin privat

Bitcoin Private er en længe ventet kryptovaluta, der tager det bedste ud af bitcoin, gør det cirka 4 gange hurtigere og tilføjer Zcashs privatliv (zk-SNARKS) aspekt til det. Det er den første gaffel, der involverede to forskellige mønter, både Bitcoin og Zclassic (en gaffel med Zcash).

Indehavere af Bitcoin og Zclassic modtog et 1: 1-forhold på BTCP. Dette betyder, at hvis du havde 1 BTC og 2 ZCL før gaffelen, ville du have modtaget 3 BTCP. Gafflen fandt sted den 28. februar 2018, og mainet-lanceringen var omkring 2. marts 2018.

Sådan mines Bitcoin privat

Her er et hurtigt diagram, som Bitcoin Private-teamet lavede, sammenlignet BTCP med andre BTC-gafler

Du kan finde ud af mere om Bitcoin Private inklusive tegnebøger og hvordan du gør krav på det fra gaffelen i vores dybdegående guide, der er placeret her.

Nu hvor vi kender detaljerne om Bitcoin Private, kan vi komme til minedrift af nogle BTCP.

Nogle generelle minetip

Så før vi starter denne tutorial, har jeg to tip til at få mest muligt ud af din minedriftoplevelse. Sørg først for, at du har de nyeste drivere til dine GPU’er. For det andet bliver de fleste minesoftware markeret som en virus fra virusscannere. På grund af dette, hvis din minedrift på din normale hverdag eller gamingcomputer, der har et antivirus installeret, vil du udelukke minesoftwaren fra antivirusprogrammet. Hvad jeg kan lide at gøre er, at jeg laver en mappe og derefter lægger al min minesoftware i undermapper. Jeg ekskluderer derefter mappen på øverste niveau fra antivirusprogrammet, og det ekskluderer al minesoftware.

Minedrift puljer

Den første ting, vi har brug for, er en minedrift. Du kan solo mine, men udbetalingerne kan tage måneder afhængigt af hvor kraftig din minedrift er, og minedriftene opkræver normalt et meget lille gebyr (1% eller mindre). Brug af en pool giver dig mulighed for at modtage ensartede udbetalinger flere gange om dagen. Bitcoin-privatholdet har en officiel liste over de fleste minedriftspuljer på deres hjemmeside.

Son of a Tech http://equihash.sonofatech.com/
WFMPools https://zpool.wfmpools.com/
Møntblokkere https://btcp.coinblockers.com
Btcprivate.pro http://btcprivate.pro/
Btcprivate.pro

(solo)

http://solo.btcprivate.pro/
Ondskabsfuld minearbejder http://viciousminer.com/
Miningcrypto.cash http://btcp.miningcrypto.cash/
Panda Mines http://pandamines.com/

På hjemmesiden er der fire forskellige kategorier. Den officielle minepulje drives af BTCP-teamet, og alle gebyrer går til udviklingen af ​​mønten. Sponsorerede puljer verificeres og donerer en del af deres gebyrer til BTCP-teamet. Verificerede puljer betyder, at de har testet puljerne og ved, at de betaler. Ubekræftet betyder, at de ikke er blevet testet af BTCP-teamet.

Til denne tutorial bruger vi http://btcprivate.pro – en sponsoreret pool. Jeg har valgt denne pool på grund af deres unikke egenskaber. Deres en større pool, de har servere i USA, EU og Asien, de opkræver 1% gebyrer og donerer halvdelen af ​​deres gebyrer til BTCP-teamet, de har en API samt en side til at kontrollere og ændre dine minearbejdereindstillinger, og de har en tilpasset betalingstærskel. Dette betyder, at du kan samle dine betalinger i en udbetaling om dagen, om ugen eller når som helst du vil!

Nu hvor vi har en pool, kan vi starte minedrift.

CPU-minedrift

Deres er kun to muligheder for minedrift af Equihash ved hjælp af en CPU. Den ene er Minergate, men jeg foretrækker dem ikke, fordi de tager en stor procentdel af din fortjeneste på grund af det brugervenlige system, de har. Den eneste rigtige minearbejder er Nicehashs nheqminer. Du kan downloade de prækompilerede binære filer til Windows eller Linux.

Vi vil ikke fokusere på CPU-minedrift, da det ikke er rentabelt sammenlignet med GPU-minedrift.

GPU Mining – Nvidia

Til GPU-minedrift er der mange programmer til Nvidia, men den jeg har fundet at være den bedste er EWBFs CUDA-minearbejder. Minearbejderen har et 2% Dev-gebyr. Minearbejderen er kompatibel med Windows og Linux. Du kan finde den officielle side og downloadlinket på https://bitcointalk.org/index.php?topic=1707546.0

Når det er downloadet, er det virkelig nemt at bruge.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

miner – server minedrift –Havn Havn –bruger wallet_public_key.arbejder –videregive x –pec

Udskift “miningpool” med den ønskede server (eu.btcprivate.pro, us.btcprivate.pro, asia.btcprivate.pro)

Udskift “port” med den ønskede port (2827 er den eneste mulighed)

Udskift “wallet_public_key” med din tegnebog-adresse. Sørg for at bruge den gennemsigtige adresse, den starter med en b og ikke den afskærmede adresse, den starter med en z

”Arbejder” er valgfri. Brug dette, hvis du har flere minedriftcomputere. For eksempel kunne jeg lave b1PR4MkpD5BpRu6BUbX1uCz9ptuPzjoY3FP.officecomputer til en computer og derefter b1PR4MkpD5BpRu6BUbX1uCz9ptuPzjoY3FP.gamingcomputer til en anden computer.

På denne måde kan du holde styr på dem på poolens instrumentbræt.

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Hvor den røde pil er på billedet, betyder det de GPU’er, den har registreret. Den blå pil angiver temperaturen og hastigheden for hver GPU såvel som den samlede hastighed. Den grønne pil angiver strømforbruget for hver GPU.

GPU Mining – AMD

Til GPU-minedrift er der mange programmer til AMD, men den, jeg har fundet at være den bedste, er Claymores ZCash-minearbejder. Minearbejderen hash et 2,5% Dev-gebyr eller et 2% Dev-gebyr, når han bruger en SSL-forbindelse. Du kan finde den officielle side og downloadlinket på https://bitcointalk.org/index.php?topic=1670733.0

Hvis du har brug for Linux-versionen, skal du hente den på https://github.com/nanopool/ClaymoreZECMiner/releases

Når det er downloadet, er det virkelig nemt at bruge.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

ZecMiner64.exe -zpool miningpool: havn -zwal wallet_public_key.worker -zpsw x -allpools 1 -i 8 -asm 1

Fjern alle setx-kommandoer, hvis du bruger Linux.

Udskift “miningpool” med den ønskede server (eu.btcprivate.pro, us.btcprivate.pro, asia.btcprivate.pro)

Udskift “port” med den ønskede port (2827 er den eneste mulighed)

Udskift “wallet_public_key” med din tegnebog-adresse. Sørg for at bruge den gennemsigtige adresse, den starter med en b og ikke den afskærmede adresse, den starter med en z

”Arbejder” er valgfri. Brug dette, hvis du har flere minedriftcomputere. For eksempel kunne jeg gøre b1PR4MkpD5BpRu6BUbX1uCz9ptuPzjoY3FP.officecomputer og derefter b1PR4MkpD5BpRu6BUbX1uCz9ptuPzjoY3FP.gamingcomputer

På denne måde kan du holde styr på dem på poolens instrumentbræt.

Hvis du kører store GPU’er (1 GB hukommelse eller mere pr. GPU, skal du springe ned til nr. 5 under afsnittet problemer, selvom minesoftwaren ser ud til at fungere)

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Det første billede viser, at minearbejderen skal afhente alle GPU’erne i dit system (De 3 Vega GPU’er i mit eksempel)

Det næste billede viser GPU-temperaturer og blæserhastighed, hvor den røde pil er, og GPU-hastighed og totalhastighed, hvor den blå pil er.

Hvis der er problemer, kan du prøve et par ting.

  • Brug -asm 0 eller brug ikke asm-flag i stedet for at bruge -asm 1. Bemærk til Vega-kort skal du bruge -asm 1 ellers får du en fejl.
  • Prøv ikke at bruge setx-kommandoerne. For Vega-kort fik jeg en openCL-fejl, før jeg brugte disse muligheder.
  • Hvis du får en ugyldig poolfejl, kan du prøve at tilføje eller fjerne flaget -allpools.
  • Hvis din minearbejder går ned efter et stykke tid, så prøv at sænke intensiteten ved at bruge -i 6 i stedet for -i 8
  • Du har muligvis ikke nok virtuel hukommelse. Du har muligvis brug for 16 GB virtuel hukommelse (til Vega GPU’er har du brug for mere som 16 GB pr. GPU) for at ændre dette, gå til Kontrolpanel -> System og sikkerhed -> System og klik på Avancerede systemindstillinger til venstre. Fra deres klikindstillinger under den avancerede fane. Klik derefter på skift, og fjern derefter afkrydsningen automatisk fra den tredje skærm, vælg brugerdefineret størrelse, og skriv størrelsen (i MB) for begge tekstfelter. Tryk derefter på knappen Set, og derefter på Ok-knappen.

Generel fejlfinding

En ting at overvåge for er uaktuelle eller afviste aktier. Hvis du ser mange forældede aktier, kan du prøve en server, der er tættere på dig. Hvis du ser mange afviste aktier, så prøv at sænke minearbejderens intensitet, hvis den er tilgængelig.

Hvor meget Bitcoin privat vil jeg tjene pr. Dag?

Normalt for at finde ud af dette ville du gå til http://whattomine.com og brug deres lommeregner. For eksempel https://whattomine.com/coins/167-zcl-equihash du kan indtaste din hastighed, strømforbrug og elomkostninger og se et groft skøn over, hvor meget ZCL du ville udvinde på en dag, samt hvor meget det er i USD.

Fordi BTCP blev frigivet i sidste uge, er der ingen lommeregner tilgængelig endnu. Vi kan dog bruge en formel til at bestemme et groft skøn.

block_reward / ((network_hash_rate / your_hash_rate * block_time) / (60 * 60 * 24)) * procent

For BTCP har vi:

  • block_reward = 1.5625
  • network_hash_rate = ændres konstant. Fra http://www.btcprivate.pro startside billede det viste 25.24Msol / s, så vi er nødt til at konvertere til sol / s så 24.25 * 1000 * 1000 = 24250000
  • your_hash_rate = på AMD-systembilledet viser det omkring 1383
  • block_time = 2,5 minutter, men det er mere som 3 minutter, så 3 * 60 = 180 sekunder
  • procent = ville være 100%, men vi er nødt til at trække pool- og minearbejdersoftwaregebyret, så 100- (1 + 2,5) = 96,5%

Med vores eksempel ville vi få

1,5625 / ((24250000/1383 * 180) / (60 * 60 * 24)) * 96,5% = 0,041

Så det betyder, at vi ville have et groft skøn på 0,041 BTCP pr. Dag.

Det er det. Du skal nu udvinde BTCP. Sørg for at indtaste din offentlige nøgle i minedriftens instrumentbræt, for at holde styr på dine statistikker og for at indstille dine tilpassede udbetalingsmuligheder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me