Sådan mine Aion (AION): Komplet begyndervejledning

Sådan mine Aion

Aion er en mønt, der ønsker at løse problemer med masseadoption med kryptokurrency. De identificerer disse problemer som: interoperabilitet, skalerbarhed. En ting at påpege, Aion er en del af Blockchain interoperabilitetsalliance. Denne alliance mellem Aion, Wanchain og Icon. Denne alliance skal øge udviklingen af ​​interoperabilitetsproblemet mellem blockchains. Aion producerer også en VM, der har EVM-kompatibilitet. Der er meget, de har planlagt til køreplanen. De bruger også equihash-minedriftsalgoritmen.

Sådan mine Aion

Nu hvor vi kender detaljerne om Aion, skal vi gå ud på at udvinde nogle AION!

Nogle generelle minetip

Så før vi starter denne tutorial, har jeg to tip til at få mest muligt ud af din minedriftoplevelse. Sørg først for, at du har de nyeste drivere til dine GPU’er. For det andet bliver de fleste minesoftware markeret som en virus fra virusscannere. På grund af dette, hvis din minedrift på din normale hverdag eller gamingcomputer, der har et antivirus installeret, vil du gerne udelukke minesoftwaren fra antivirusprogrammet. Hvad jeg kan lide at gøre, er at jeg laver en mappe og derefter lægger al min minesoftware i undermapper. Jeg ekskluderer derefter mappen på øverste niveau fra antivirusprogrammet, og det ekskluderer al minesoftware.

Minedrift puljer

Til denne tutorial bruger vi https://aionpool.tech/  Jeg har valgt denne pool, fordi de var den næststørste pool, og de tilbyder 0% gebyrer indtil udgangen af ​​2018.

Nu hvor vi har en pool, kan vi starte minedrift!

CPU-minedrift

Deres er kun to muligheder for minedrift af Equihash ved hjælp af en CPU. Den ene er Minergate, men jeg foretrækker dem ikke, fordi de tager en stor procentdel af din fortjeneste på grund af det brugervenlige system, de har. Den eneste rigtige minearbejder er Nicehashs nheqminer. Du kan downloade de prækompilerede binære filer til Windows eller Linux.

Vi vil ikke fokusere på CPU-minedrift, da det ikke er rentabelt sammenlignet med GPU-minedrift.

GPU Mining – Nvidia

Til GPU-minedrift er der mange programmer til Nvidia, men den jeg har fundet at være den bedste er EWBFs CUDA-minearbejder. Minearbejderen har et 2% Dev-gebyr. Minearbejderen er kompatibel med Windows og Linux. Du kan finde den officielle side og downloadlinket på https://bitcointalk.org/index.php?topic=4466962

Når det er downloadet, er det virkelig nemt at bruge.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

miner – server minedrift –Havn Havn –bruger wallet_public_key.arbejder –passere x –pec – gebyr 0 – algo aion

Udskift “mining_pool” med den ønskede server

Udskift “port” med den ønskede port

Udskift “wallet_public_key” med din tegnebog-adresse.

”Arbejder” er valgfri. Brug dette, hvis du har flere minedriftcomputere. For eksempel kunne jeg lave address.officecomputer til en computer og derefter address.gamingcomputer til en anden computer.

På denne måde kan du holde styr på dem på poolens instrumentbræt.

For eksempel er min opsætning:

miner.exe – server cluster.aionpool.tech –port 3333 –bruger 0xa00983f07c11ee9160a64dd3ba3dc3d1f88332a2869f25725f56cbd0be32ef7a.gamingcomputer – pass x –pec – gebyr 0 –algo aion

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Den røde pil angiver de GPU’er, den har registreret i dit system.

Den blå pil angiver temperaturen og hastigheden for hver GPU såvel som den samlede hastighed.

Den grønne pil angiver strømforbruget for hver GPU.

GPU Mining – AMD

For AMD er der lol minearbejder https://bitcointalk.org/index.php?topic=4724735.0

lolMiner.exe –coin AION – pool minedrift –Havn Havn –bruger wallet_public_key –bestå x

Udskift “mining_pool” med den ønskede server

Udskift “port” med den ønskede port

Udskift “wallet_public_key” med din tegnebog-adresse.

”Arbejder” er valgfri. Brug dette, hvis du har flere minedriftcomputere. For eksempel kunne jeg lave address.officecomputer til en computer og derefter address.gamingcomputer til en anden computer.

På denne måde kan du holde styr på dem på poolens instrumentbræt.

For eksempel er min opsætning:

lolMiner.exe –coin AION –pool cluster.aionpool.tech –port 3333 –bruger 0xa00983f07c11ee9160a64dd3ba3dc3d1f88332a2869f25725f56cbd0be32ef7a.gamingcomputer –pass x

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Hvis der er problemer, kan du prøve et par ting.

Du har muligvis ikke nok virtuel hukommelse. Du har muligvis brug for 16 GB virtuel hukommelse (til Vega GPU’er har du brug for mere som 16 GB pr. GPU) for at ændre dette, gå til Kontrolpanel -> System og sikkerhed -> System og klik på Avancerede systemindstillinger til venstre. Derfra skal du klikke på indstillinger under den avancerede fane. Klik derefter på skift, og fjern derefter afkrydsningen automatisk fra den tredje skærm, vælg brugerdefineret størrelse, og skriv størrelsen (i MB) for begge tekstfelter. Tryk derefter på knappen Set, og derefter på knappen OK.

Generel fejlfinding

En ting at overvåge for er uaktuelle eller afviste aktier. Hvis du ser mange forældede aktier, kan du prøve en server, der er tættere på dig. Hvis du ser mange afviste aktier, så prøv at sænke minearbejderens intensitet, hvis den er tilgængelig.

Hvor meget AION tjener jeg om dagen?

For at finde ud af dette ville du gå til http://whattomine.com og brug deres lommeregner. Lommeregneren giver et groft skøn, så du kan få betalt et højere eller lavere beløb end hvad lommeregneren faktisk siger. I dette tilfælde er AION-regnemaskinen placeret på https://whattomine.com/coins/272-aion-equihash-210-9 Lommeregneren giver et groft skøn, så du kan få betalt et højere eller lavere beløb end hvad lommeregneren faktisk siger.

De fleste af værdierne er allerede korrekt indtastet, og du behøver kun at redigere et par værdier.

Hash-hastighed: Indtast din samlede hastighed (i løsninger pr. Sekund) for alle dine minecomputere. Dette ville være “total hastighed” -værdien i din minesoftware. Sørg for at tilføje alle de computere, du bruger til AION-minedrift.

Strøm: Indtast den samlede mængde strøm (i watt), som din minedrift bruger. Noget minesoftware, som EWBF-minearbejderen til Nvidia, måler dette for dig. Du kan også måle det samlede strømforbrug til din computer ved hjælp af speciel software eller et kilowattmeter. Jeg foretrækker at bruge en kilowattmeter, fordi jeg finder det mest nøjagtigt. Sørg for at tilføje alle de computere, du bruger til AION-minedrift.

Koste: Indtast omkostningerne pr. Kilowattime, som du betaler til dit elselskab. Jeg var i stand til at finde disse oplysninger i min månedlige regning såvel som på deres hjemmeside.

Poolgebyr: Indtast poolgebyret + mineafviklingsgebyret.

Hardwareomkostninger: Indtast de samlede omkostninger for al din hardware.

Ved hjælp af mit AMD Vega-system som et eksempel vil jeg vise dig, hvordan du læser dataene. I ovenstående billede er der virkelig 3 ting, jeg ser efter.

# 1 Se på Sværhedsgrad 24 timer i døgnet og Sværhedsgrad 7 dage. Vi ønsker, at disse skal være omkring det samme, som de er. Dette fortæller os, at de beregninger, vi vil se på i det andet billede nedenfor, vil være nøjagtige i de kommende dage, så længe prisen ikke er ustabil.

# 2 Se på EX. volumen 24 timer og Markedsværdi. Generelt, jo større disse er, jo mindre ustabil vil prisen være. Vi ønsker, at prisen ikke skal være ustabil, så vores beregninger vil være nøjagtige i de kommende dage. I dette eksempel er markedsværdien lille til medium, så prisen kan ændre sig lidt dag for dag.

# 3 Se på Opret 1 BTC i og Bryde lige ind. Det er altid interessant at se, hvor lang tid det tager din minedrift at oprette 1 BTC. Indbruddet viser dig et groft skøn over, hvor lang tid det vil tage at betale din minedrift ved at udvinde denne særlige mønt. Dette er fantastisk at bruge, før du bygger din minedrift, for at se, hvor lang tid det tager, indtil du vil se overskud.

I dette billede kan vi hurtigt se, hvor mange mønter og USD-værdi vi laver i bestemte tidsrammer. Du vil se på kolonnen Profit, da dette er værdien efter at have betalt for dit elforbrug. Jeg fokuserer normalt kun på den daglige udbetaling i USD. Ved bare at fokusere på dette nummer kan du køre lommeregneren for et par forskellige mønter og hurtigt se, hvilken mønt der er mest rentabel for din opsætning af minedrift. Husk, at du også vil afveje den daglige udbetaling med markedsværdien. En mønt med lav markedsværdi kan være rigtig rentabel en dag og kan derefter have halvdelen af ​​udbetalingen i morgen.

Det er det. Du skal nu udvinde AION! Sørg for at indtaste din offentlige nøgle i minedriftens instrumentbræt for at holde styr på dine statistikker.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me