How to Mine Motion (XMN): Komplet begyndervejledning

Sådan Mine Motion Coin

Bevægelsesmønt er en ny mønt, der bruger x16R-algoritmen. Mønten blev designet til at være en kryptokurrency, der er ASIC-resistent. ASIC er specialiseret hardware, der kan udvinde en bestemt algoritme hurtigere end GPU-minedrift, og som også er meget mere effektive. Hovedargumentet mod ASIC’er er, at det skaber en decentral minedriftoplevelse, da ASIC’er er dyrere og sværere at få sammenlignet med en GPU eller CPU. X16R-algoritmen er unik, fordi den bruger 16 forskellige algoritmer, der er tilfældigt valgt baseret på hash af den sidste blok. På grund af dette er ordren altid tilfældig, hvilket gør det meget svært at opbygge en ASIC til.

Sådan Mine Motion Coin

Motion inkluderer masternoder, smarte kontrakter og privat afsendelse.

Nu hvor vi kender detaljerne om Motion-mønt, skal vi gå ud på at udvinde noget XMN!

Nogle generelle minetip

Så før vi starter denne tutorial, har jeg to tip til at få mest muligt ud af din minedriftoplevelse. Sørg først for, at du har de nyeste drivere til dine GPU’er. For det andet bliver de fleste minesoftware markeret som en virus fra virusscannere. På grund af dette, hvis din minedrift på din normale hverdag eller gamingcomputer, der har et antivirus installeret, vil du udelukke minesoftwaren fra antivirusprogrammet. Hvad jeg kan lide at gøre, er at jeg laver en mappe og derefter lægger al min minesoftware i undermapper. Jeg ekskluderer derefter mappen på øverste niveau fra antivirusprogrammet, og det ekskluderer al minesoftware.

Minedrift puljer

Den første ting, vi har brug for, er en minedrift. Du kan solo mine, men udbetalingerne kan tage måneder afhængigt af hvor kraftig din minedrift er, og minedriftene opkræver normalt et meget lille gebyr (1% eller mindre). Brug af en pool giver dig mulighed for at modtage ensartede udbetalinger flere gange om dagen.

Til denne tutorial bruger vi blockcruncher. Jeg har valgt denne pulje, fordi de har lave gebyrer (0,25%) og masser af funktioner. Med hensyn til deres funktioner er der en lille pool.

Nu hvor vi har en pool, kan vi starte minedrift!

CPU-minedrift

Vi vil ikke fokusere på CPU-minedrift, da det ikke er rentabelt sammenlignet med GPU-minedrift.

GPU Mining – Nvidia

Til GPU-minedrift er der mange programmer til Nvidia, men den, jeg har fundet at være den bedste, er CCminer. Minearbejderen har ikke et Dev-gebyr. Denne minesoftware er kompatibel med Windows og Linux, men der er kun forudkompilerede binære filer tilgængelige til Windows.

Du kan finde den officielle side og downloadlinket på https://github.com/tpruvot/ccminer/releases

Når det er downloadet, er det virkelig nemt at bruge.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

ccminer-x64.exe -a algoritme -o stratum + tcp: //mining_pool: port -u wallet_public_key -p c =møntsymbol

Udskift “algoritme” med den algoritme, du vil bruge. I dette tilfælde skal vi bruge “x16r”

Udskift “mining_pool” med blockcruncher.com

Udskift “port” med 2424

Udskift “wallet_public_key” med din tegnebog-adresse.

Udskift “mønt_symbol” med XMN

For eksempel er min opsætning:

ccminer-x64.exe -a x16r -o stratum + tcp: //blockcruncher.com: 2424 -u MBnWdrzkcn2BiQXmg3HhLPkXR1peK2Ljp2 -p c = XMN

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Den røde pil angiver den opdagede GPU og den samlede hastighed.

Den blå pil angiver GPU-urets hastighed, hash pr. Watt, samlet strømforbrug, temperatur og blæserhastighed.

GPU Mining – AMD

Til GPU-minedrift er der mange programmer til AMD, men den jeg har fundet at være den bedste er sgminer-gm-x16r. Minesoftwaren er kompatibel med Windows- og Linux-operativsystemet. Minesoftwaren har ikke noget Dev-gebyr. Denne minesoftware er kompatibel med Windows og Linux, men der er kun forudkompilerede binære filer tilgængelige til Windows.

Du kan finde den officielle side og downloadlinket på https://github.com/aceneun/sgminer-gm-x16r/releases

Når det er downloadet, er det virkelig nemt at bruge.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

sgminer -k algoritme -o stratum + tcp: //mining_pool: port -u wallet_public_key -p c =møntsymbol

Udskift “algoritme” med den algoritme, du vil bruge. I dette tilfælde skal vi bruge “x16r”

Udskift “mining_pool” med blockcruncher.com

Udskift “port” med 2424

Udskift “wallet_public_key” med din tegnebog-adresse.

Udskift “mønt_symbol” med XMN

For eksempel er min opsætning:

sgminer -k x16r -o stratum + tcp: //blockcruncher.com: 2424 -u MBnWdrzkcn2BiQXmg3HhLPkXR1peK2Ljp2 -p c = XMN

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Det røde felt angiver den samlede hastighed for alle GPU’erne tilsammen.

Det blå felt angiver hver GPUs temperatur, blæserhastighed og samlede hastighed.

Hvis der er problemer, har der muligvis ikke nok virtuel hukommelse. Du har muligvis brug for 16 GB virtuel hukommelse (til Vega GPU’er har du brug for mere som 16 GB pr. GPU) for at ændre dette, gå til Kontrolpanel -> System og sikkerhed -> System og klik på Avancerede systemindstillinger til venstre. Derfra skal du klikke på indstillinger under den avancerede fane. Klik derefter på skift, og fjern derefter afkrydsningen automatisk fra den tredje skærm, vælg brugerdefineret størrelse, og skriv størrelsen (i MB) for begge tekstfelter. Tryk derefter på knappen Set, og derefter på knappen OK.

Generel fejlfinding

En ting at overvåge for er uaktuelle eller afviste aktier. Hvis du ser mange forældede aktier, kan du prøve en server, der er tættere på dig. Hvis du ser mange afviste aktier, så prøv at sænke minearbejderens intensitet, hvis den er tilgængelig.

Hvor meget XMN tjener jeg om dagen?

For at finde ud af dette ville du gå til https://whattomine.com/coins/248-xmn-x16r og brug deres lommeregner. Lommeregneren giver et groft skøn, så du kan få betalt et højere eller lavere beløb end hvad lommeregneren faktisk siger.

De fleste af værdierne er allerede korrekt indtastet, og du behøver kun at redigere et par værdier.

Hash-hastighed: Indtast din samlede hastighed (i megahash pr. Sekund) for alle dine minecomputere. Dette ville være “total hastighed” -værdien i din minesoftware. Sørg for at tilføje alle de computere, du bruger til Motion-minedrift.

Strøm: Indtast den samlede mængde strøm (i watt), som din minedrift bruger. Noget minesoftware måler dette for dig. Du kan også måle det samlede strømforbrug til din computer ved hjælp af speciel software eller et kilowattmeter. Jeg foretrækker at bruge en kilowattmeter, fordi jeg finder det mest nøjagtigt. Sørg for at tilføje alle de computere, du bruger til Motion-minedrift.

Koste: Indtast omkostningerne pr. Kilowattime, som du betaler til dit elselskab. Jeg var i stand til at finde disse oplysninger i min månedlige regning såvel som på deres hjemmeside.

Poolgebyr: Indtast poolgebyret + mineafviklingsgebyret for miner. I vores eksempel ville du indtaste 0,25 + 0 = 0,25

Hardwareomkostninger: Indtast de samlede omkostninger for al din hardware.

Ved hjælp af mit AMD Vega-system som et eksempel vil jeg vise dig, hvordan du læser dataene. I ovenstående billede er der virkelig 3 ting, jeg ser efter.

# 1 Se på Sværhedsgrad 24 timer i døgnet og Sværhedsgrad 7 dage. Vi ønsker, at disse skal være omkring det samme, som de er. Dette fortæller os, at de beregninger, vi vil se på i det andet billede nedenfor, vil være nøjagtige i de kommende dage, så længe prisen ikke er ustabil.

# 2 Se på EX. volumen 24 timer og Markedsværdi. Generelt, jo større disse er, jo mindre ustabil vil prisen være. Vi ønsker, at prisen ikke skal være ustabil, så vores beregninger vil være nøjagtige i de kommende dage. I dette eksempel er markedsværdien lille, så prisen kan ændre sig lidt dag til dag.

# 3 Se på Opret 1 BTC i og Bryde lige ind. Det er altid interessant at se, hvor lang tid det tager din minedrift at oprette 1 BTC. Indbruddet viser dig et groft skøn over, hvor lang tid det vil tage at betale din minedrift ved at udvinde denne særlige mønt. Dette er fantastisk at bruge, før du bygger din minedrift, for at se, hvor lang tid det tager, indtil du vil se overskud.

I dette billede kan vi hurtigt se, hvor mange mønter og USD-værdi vi laver i bestemte tidsrammer. Du vil se på kolonnen Profit, da dette er værdien efter at have betalt for dit elforbrug. Jeg fokuserer normalt kun på den daglige udbetaling i USD. Ved bare at fokusere på dette nummer kan du køre lommeregneren til et par forskellige mønter og hurtigt se, hvilken mønt der er mest rentabel for din opsætning af minerig. Husk, at du også vil afveje den daglige udbetaling med markedsværdien. En mønt med lav markedsværdi kan være rigtig rentabel en dag og derefter kunne have halvdelen af ​​udbetalingen i morgen.

Det er det. Du skal nu udvinde Motion-mønt! Sørg for at indtaste din offentlige nøgle i minedriftens instrumentbræt for at holde styr på dine statistikker.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me