Cryptonight Algorithm Mining Software Oversigt og sammenligning

Cryptonight Mining Software

Cryptonight er en Proof-of-Work-algoritme, der bruges af en række privatlivsmønter som Monero, Electroneum og Bytecoin og kan udvindes ved hjælp af computer-CPU’er og GPU’er.

I denne artikel vil vi undersøge det meste af Cryptonight-minesoftwaren, så læserne får en bedre forståelse af hver af softwaren og kan træffe en mere uddannet beslutning om, hvilken de vil bruge.

Denne artikel forsøger ikke at finde ud af, hvilken software der er “den bedste”, da det skal bestemmes af hver enkelt minearbejder, baseret på de funktioner, de ønsker i en minesoftware. Denne artikel er mere af en casestudie, en oversigt over det meste af Cryptonight-minesoftwaren samt en hvordan man kan for at kunne teste dem selv.

Cryptonight Mining Software

Alle meninger eller hastighedsbenchmarks præsenteret i denne artikel er kun meninger og grove skøn. De er ikke fakta. Mest sandsynligt vil alles opsætning af minedrift give forskellige hastighedsbenchmarks, selvom du har den samme hardware- og softwarekonfiguration, som jeg bruger.

Testopsætning

Til testopsætningen bruger jeg Windows 10 med 3 Vega64 GPU’er. Med hensyn til chaufførerne bruger jeg Blockchain-driverne på https://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-Beta-for-Blockchain-Compute-Release-Notes.aspx

Jeg vil udvinde Electroneum under denne test og bruge https://electroneum.hashvault.pro som min minedrift.

I øjeblikket bruger jeg XMR-Stak, fordi jeg følte, at denne minesoftware havde de funktioner, jeg ledte efter. Jeg var dog nysgerrig efter at se, hvor godt det fungerede mod anden minesoftware, og jeg ville også undersøge mere om funktionerne i den anden minesoftware.

Funktioner, jeg ledte efter i minesoftwaren

Personligt var min hovedprioritet at finde den hurtigste minesoftware. Jeg ønskede også evnen til at fjernovervåge, om minearbejderen stadig kørte, og hvilken hastighed den kørte med. Jeg kan godt lide ideen om open source-software, men jeg ville primært have den hurtigste miner. Jeg var heller ikke ligeglad med GPU-overvågningsfunktionerne.

Minesoftware

For minesoftwaren gennemgår vi følgende software:

Jeg sørgede også for at bruge de nyeste versioner af hver af minesoftwaren.

 • XMR-Stak version 2.2.0
 • XMRig version 2.5.0
 • Claymores Cryptonote AMD GPU Miner version 11.2
 • Cast XMR version 0.9.0

Her er et funktionsdiagram, jeg har oprettet for hurtigt at sammenligne hver af de minesoftware, jeg vil gennemgå:

XMR-Stak anmeldelse

Her er XMR-Staks funktioner

XMR-Stak er sandsynligvis den minesoftware, der har de fleste funktioner og kan køre på de fleste platforme. Det eneste, som XMR-Stak synes at mangle, er GPU-overvågningsfunktionerne.

Dette er den konfigurationsfil, jeg brugte til Vega-systemet:

Her er koden til batchfilen:

xmr-stak.exe – ingenCPU

For at starte testen kørte jeg minearbejderen i en time, og derefter tog jeg den gennemsnitlige hastighed på 15 minutter, som den rapporterede, som hastighedsbenchmark.

XMR-Stak rapporterede, at hastigheden var 5952,6 H / s. XMR-Stak gav ingen uaktuelle eller ugyldige aktier under testen.

XMRig AMD anmeldelse

Her er XMRigs funktioner:

Det ser ud til, at XMRig AMD også har mange funktioner, men også mangler GPU-overvågningsfunktioner. En ting at bemærke er, at denne minesoftware heller ikke understøtter SSL.

Her er koden til batchfilen:

xmrig-amd.exe – donat-niveau 1 –api-port 8000 –opencl-platform = 0 – opencl-enheder = 0,0,1,1,2,2 –opencl-launch = 1900×8,1900×8 , 1900×8,1900×8,1900×8,1900×8 -o pool.electroneum.hashvault.pro:7777 -u wallet_public_key -p officecomputer: myemail

 • –Donat-niveau 1 er at indstille minearbejderen til at bruge et 1% Dev-gebyr
 • –Api-port 8000 er at aktivere fjernrapportering på port 8000
 • –Opencl-platform = 0 er at bruge standard opencl-installationen
 • –Opencl-enheder = 0,0,1,1,2,2 er at bruge GPU 0,1 og 2. Jeg har dobbelt tal, fordi jeg vil bruge 2 tråde pr. GPU.
 • –Opencl-launch = 1900 × 81900 × 81900 × 81900 × 81900 × 81900 × 8 er at fortælle GPU-tråde, hvilken intensitet og størrelse de skal bruge.

For at starte testen kørte jeg minearbejderen i en time, og derefter tog jeg den 15-minutters gennemsnitshastighed, som den rapporterede, som hastighedsbenchmark.

XMRig AMD rapporterede, at hastigheden var 5907,2 H / s. XMRig AMD gav ingen uaktuelle eller ugyldige aktier under testen.

Resultaterne var lidt lavere end XMR-Stak. Jeg kan heller ikke lide, at du skal downloade separate programmer for at bruge CPU-, Nvidia- eller AMD-komponenter. Jeg bruger personligt ikke SSL, men jeg vil gerne have muligheden for at bruge det. Af disse grunde vil jeg fra nu af stadig bruge XMR-Stak som min minesoftware.

Claymores Cryptonote AMD GPU Miner Review

Her er Claymores Cryptonote AMD GPU Miner-funktioner:

Claymores Cryptonote AMD GPU Miner er ikke open source, men den har GPU-overvågningsfunktioner.

Her er koden til batchfilen:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

NsGpuCNMiner.exe -xpool pool.electroneum.hashvault.pro:7777 -xwal wallet_public_key -xpsw officecomputer: myemail

Min plan var at køre minearbejderen i en time, men jeg kørte den kun i 18 minutter, fordi den tydeligvis ikke var så hurtig som de to andre minesoftware.

Claymores Cryptonote AMD GPU Miner rapporterede, at hastigheden var 5349 H / s. Claymores Cryptonote AMD GPU Miner gav ingen uaktuelle eller ugyldige aktier under testen.

Resultaterne var meget lavere end XMR-Stak. Jeg foretrækker også open source-software. Af disse grunde vil jeg fra nu af stadig bruge XMR-Stak som min minesoftware.

Cast XMR anmeldelse

Her er Cast XMR’s funktioner:

Det ser ud til, at Cast XMR er minesoftwaren med den mindste mængde funktioner.

Her er koden til batchfilen:

cast_xmr-vega.exe -S pool.electroneum.hashvault.pro:7777 -u wallet_public_key -p officecomputer: myemail -G 0,1,2 -R –nonicehash –fastjobswitch

 • -G 0,1,2 er til brug af 0,1,1,2 GPU
 • -R er at aktivere fjernrapportering
 • –Nonicehash er at fremskynde minearbejderen, når den ikke bruger nicehash
 • –Fastjobswitch er at fremskynde minearbejderen

For at starte testen kørte jeg minearbejderen i en time, og derefter tog jeg den gennemsnitlige hastighed på 15 minutter, som den rapporterede, som hastighedsbenchmark.

Jeg var nødt til at tage gennemsnittet af en sektion, fordi jeg brugte indstillingen –fastjobswitch. Denne mulighed antages at skifte hurtigt, efter at en andel er blevet sendt, men det vil sænke den gennemsnitlige rapporterede hastighed, da den vil vise 0 H / s i et par millisekunder.

Gennemsnittet blev 2018.4 + 2023.3 + 2021.1 = 6062.8 H / s. Dette er hurtigere end XMR-Stak.

XMR-Stak og Cast XMR sammenligning

Da hastigheden var den vigtigste funktion for mig, måtte jeg lave en anden sammenligning af XMR-Stak og Cast XMR.

Indtil videre er her hastighedsresultaterne:

Hvis du forlader standardgebyret i XMR-Stak, har vi:

XMR-Stak = 5952,6 * 98% = 5833,6 H / s

Cast XMR = 6062,8 * 98,5% = 5971,9 H / s

Da XMR-Stak er open source, kan man dog sænke eller fjerne gebyret fuldstændigt. Hvis vi beregner hastighedsbenchmarks baseret på denne beregning, ville vi have:

XMR-Stak = 5952,6 * 100% = 5952,6 H / s

Cast XMR = 6062,8 * 98,5% = 5971,9 H / s

Disse hastigheder ligger inden for en fejlmargin, så der var behov for mere test.

Til næste testrunde skulle jeg teste dem ved hjælp af statistikkerne om minepuljen. Jeg tester for “Total hashes” samt “Gyldige aktier” og “Ugyldige aktier”.

Jeg kører Cast XMR og XMR-Stak i 4 timer denne gang. Jeg regner med, at dette er lang nok tid til at få en god læsning, men ikke for lang tid til, at en pool mister forbindelse eller noget, der kan gøre testen ugyldig.

Her er tallene, før jeg kørte testen:

Før nogen af ​​testene starter vi med:

Aktier i alt: 1.046.185

Gyldige aktier: 81

Ugyldige aktier: 0

Efter at have kørt Cast XMR i 4 timer har vi følgende resultater:

Dette betyder, at Cast XMR gav os følgende resultater efter at have kørt 4 timer:

Aktier i alt: 77.233.475 – 1.046.185 = 76.187.290

Gyldige aktier: 528-81 = 447

Ugyldige aktier: 0 – 0 = 0

Efter at have kørt XMR-Stak i 4 timer har vi følgende resultater:

Dette betyder, at XMR-Stak gav os følgende resultater efter at have kørt 4 timer:

Aktier i alt: 153.480.475 – 77.233.475 = 76.247.000

Gyldige aktier: 978 – 528 = 450

Ugyldige aktier: 0 – 0 = 0

Så endnu en gang har vi, at de er i fejlmargenen.

Konklusion

Her er diagrammet med alle funktioner, så du nemt kan sammenligne, hvilken minesoftware der passer til dig.

For mig personligt har jeg besluttet at blive hos XMR-Stak. Årsagen til dette var, at den vigtigste funktion for mig var hastighed. Forskellene mellem XMR-Stak og Cast XMR i min maskine og opsætning var omtrent de samme. Jeg foretrækker også Remote Reporting-layoutet (HTML-siden) i XMR-Stak sammenlignet med layoutet (JSON) i Cast XMR. Jeg kan også godt lide, at XMR-Stak er den mest kompatible med operativsystemer og komponenter sammenlignet med den anden minesoftware.

Jeg kan godt lide, at det er open source og giver dig mulighed for at beslutte, om og hvornår du vil donere. Personligt vil jeg hellere donere en donation efter et bestemt antal måneder i stedet for at få min minearbejder til at afbryde og genoprette forbindelse hver X mængde af minutter fra den minedrift, jeg vælger at bruge. Jeg kan også godt lide, at det er open source, fordi samfundet kan lære og bidrage bedre på denne måde.

Jeg håber, at denne artikel hjælper dig med at beslutte, hvilken Cryptonight-minesoftware der passer til dig, baseret på de funktioner, der er vigtige for dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me