Bedste Bitcoin Minesoftware: Et dybtgående kig på de bedste valg

Bitcoin Mining Software

Bitcoin er den mest kendte kryptokurrency og også den ældste, i de tidlige dage var det fuldstændigt muligt at udvinde den ved hjælp af din hjemmecomputer, og der var mange tidlige adoptere af bitcoin, der minede det ved hjælp af simpel hardware – det var endda muligt at udvinde ved hjælp af din bærbare CPU. Ting flyttede derefter til at bruge GPU’er, da sværhedsgraden steg.

I dag er det slet ikke værd at udvinde på en hjemmecomputer, du har brug for specialudvindingshardware kendt som ASIC’er for endda at begynde at konkurrere, selv da er det muligvis ikke muligt at være rentabel, medmindre du har adgang til billig energi til at drive de sultne enheder.

Bitcoin Mining Software

Vi vil se på de tilgængelige muligheder i vores næste guide, men først skal vi se, hvilken software der er tilgængelig for dig.

I denne vejledning dækker vi alt hvad du behøver at vide om den software, du kan bruge til at starte minedrift af bitcoin. Vi dækker alle de bedste muligheder sammen med et afsnit om cloud-mining. Det skal også bemærkes, at hvis du vælger at skyde mine, vil du sandsynligvis tjene mindre sammenlignet med, hvis du køber hardware og mine selv, men dette kommer også med mindre startomkostninger.

Bitcoin Mining Software

Til denne vejledning har jeg rangeret den mere populære og mere omfattende bitcoin-minesoftware til toppen og den mindst populære og funktionsvenlige mod bunden.

CGMiner

CGMiner er sandsynligvis den mest populære og omfattende bitcoin-minesoftware. Det fungerer hovedsageligt til FPGA’er og ASIC’er, men ved at downloade en ældre version (under 3.7.2) af det kan du også bruge det til GPU-minedrift. Det blev skrevet i C for at være hurtig og effektiv og fungerer for alle tre store OS (Windows, Linux og endda Mac).

Det har masser af funktioner, herunder konfigurationsfiler, logning, overvågning samt overclocking-funktioner og API-overvågning. Det giver dig også mulighed for at bruge en række forskellige proxy-metoder til minedrift.

Det giver dig også mulighed for at mine ved hjælp af en pool såvel som solo mine. Det understøtter også de fleste af Bitcoin ASIC-minearbejdere.

CG Miner

Det mere avancerede område af softwaren er dets kontrol på hardwaren. Det giver dig mulighed for at ændre adskillige indstillinger i ASIC- eller FPGA-maskinen, såsom spændinger og andre funktioner.

Hvad jeg kan lide ved denne software er, at kommandoerne er specifikke for din minemaskine. Så for eksempel for at indstille bitmain S2 eller S3 spænding er kommandoen for det – bitmain-voltage.

Der er mange flere funktioner til finjustering med ASIC’er og FPGA’er. Sørg for at læse readme på github, da der sandsynligvis er over 10 sider med oplysninger om, hvordan man bruger denne minesoftware. Readme inkluderer også ofte stillede spørgsmål mod slutningen.

CGMiner

BFGMiner

BFGMiner er en gaffel af CGminer og tilføjer nogle unikke og avancerede funktioner. Den største forskel mellem disse minearbejdere er, at BFGMiner bruger den nyere getblocktemplate vs den ældre getwork-skabelon.

BFG Minearbejder

Det er grundlæggende en decentraliseringsændring, som før blokke blev oprettet ved poolen, og nu oprettes de af minearbejderen. Du kan læse mere om dem på bitcoin wiki og beslut dig, hvilken du hellere vil bruge.

Minearbejderen tilføjer også muligheden for at downloade en separat GUI, der kun fungerer med netop dette stykke minesoftware.

BFGMiner

CCMiner

Vi har dækket CCMiner et par gange for forskellige artikler. CCMiner er bestemt en af ​​mine foretrukne NVIDIA GPU minedrift software. En af grundene til det er, at de i øjeblikket er tre forskellige gafler af CCMiner, og jeg har lyst til, at det bringer en masse konkurrence såvel som fremskridt og kodechecks for at gøre en meget effektiv og funktionsrig minesoftware.

CCminer

CCMiner har været i aktiv udvikling i omkring 6 år nu og har været under navnet cudaminer i de tidligere dage af bitcoin, så softwaren har været tillid til bitcoin-minedrift i ganske lang tid nu.

Det er også forbløffende, hvordan softwaren aktivt har holdt op og i nogle tilfælde er den hurtigste minearbejder for nogle bestemte mønter, som du kan udvinde. Den anden ting, jeg kan lide ved CCMiner, er det faktum, at det kan udvinde næsten alle typer kryptokurrency mineargoritme.

Det er grundlæggende en one-stop minearbejder for alle, der har en NVIDIA GPU, da den også understøtter Windows og Linux-operativsystemer.

CCMiner

GUIMiner

GUIMiner er en grafisk frontend til minedrift af Bitcoin, der giver en bekvem måde at betjene Bitcoin minearbejdere fra en grafisk grænseflade. Det understøtter både AMD- og NVIDIA-GPU’er samt CPU-minedrift.

GUIMiner

Du kan vælge mellem samlet minedrift og solo minedrift – softwaren integrerer en liste over minedrift puljer at vælge imellem.

GUIMiner

Multi Miner

MultiMiner er en desktop applikation til krypto-mønt minedrift og overvågning på Windows, Mac OS X og Linux. MultiMiner forenkler at skifte individuelle enheder (GPU’er, ASIC’er, FPGA’er) mellem kryptovalutaer som Bitcoin og Litecoin.

Multi Miner

MultiMiner bruger den underliggende minemotor (BFGMiner) for at opdage tilgængelig minedrifthardware og præsenterer derefter en intuitiv skærm til valg af de mønter, du gerne vil udvinde.

Multi Miner

CPUMiner

CPUMiner er en meget simpel CPU-minesoftware. Hvad jeg kan lide ved denne software er, at den er meget enkel at bruge og er fantastisk til at komme i gang med at lære om minedrift generelt og minedrift bitcoin, du kan bruge den til at lære om minedrift generelt, men du bør ikke forvente at tjene alt fra det.

CPU Minearbejder

Det fungerer med Windows, Linux og Mac, og du kan bruge det til min Bitcoin eller Litecoin. Dette var en af ​​de originale bitcoin-minesoftware, og det er her, CGMiner gaffelede fra CPU-minearbejder.

CPU Minearbejder

EasyMiner

EasyMiner er en open source GUI-minearbejder, der arbejder med CGMiner, minerd eller cudaminer (nu ccminer). Det er ikke en enkeltstående minearbejder, men mere en GUI for en af ​​de minearbejdere, som du har installeret på din computer.

Easy Miner

Det giver en brugervenlig GUI til nogen af ​​de tre bitcoin-minedrift-software, der er anført ovenfor. Du bliver først nødt til at downloade og konfigurere en af ​​de minedrift-software, der er anført ovenfor, og derefter kan du downloade GUI’en, så den fungerer.

Easy Miner

Poclbm-mod

Poclbm-mod er en meget effektiv open source python minearbejder til openCL (AMD) platforme. Det bruger getwork-protokollen til minedrift.

Poclbm-mod

Hvad der er interessant ved denne software er, at den leveres med en GUI og en CLI-build, så du kan bruge den version, du er mere komfortabel med at bruge. Softwaren fungerer med Windows og Linux.

Poclbm-mod

Cloud Mining

Cloud mining er en meget unik måde at udvinde bitcoin på. Du køber grundlæggende en kontrakt til et fast antal hashes pr. Sekund og i et fast tidsrum fra et cloud mining-firma. Derefter lader du virksomheden mine til dig, og de betaler dig belønningerne normalt en gang om dagen.

Der er mange fordele ved at bruge cloud mining til bitcoin. For det første behøver du ikke håndtere de komplicerede opsætninger af hardware og softwaren til minedrift af bitcoin. Du skal heller ikke håndtere det øgede elforbrug, hvis du bruger en cloud mining-kontrakt.

Dette kan være en meget stor aftale for folk, der bor i elektricitetsområder til dyre priser. Også den ekstra varme og støj kan også være en bekymring for nogle mennesker.

Der er også mange ulemper. En ulempe ved skyminedrift ville være det faktum, at du ikke får fuld kontrol over hardwaren til at overklokke den eller lære om processen med bitcoin-minedrift.

En anden stor bekymring er det faktum, at det ser ud til at være sværere at få et højere investeringsafkast på skyminedrift og derefter almindelig minedrift.

En anden vigtig bekymring forbundet med cloud mining er, at nogle cloud mining-websteder faktisk ikke har noget udstyr til minedrift, og de er intet andet end et ponzi-skema.

Bitcoin Mining Software

En anden bekymring, som jeg har bemærket, er at du så at sige ikke kan slå din kontrakt fra. Hvad jeg mener med dette er, når du køber en normal minearbejder, har du fuld kontrol over den, da den kører i dit eget hjem.

Nogle maskiner tillader også overclocking, så du kan få endnu mere ydeevne ud af din maskine, og med cloud mining kan du ikke gøre det. Lige nu med bitcoin USD-prisen er så lav, hvor du kommer til et punkt, hvor du i nogle områder faktisk kan miste penge ved minedrift bitcoin lige nu på grund af elomkostningerne.

Når din sky minedrift køber du en fast hashrate i et fast tidsrum, så hvis du har en dag, hvor overskuddet er negativt, får du bare ikke noget for den dag. Du kan ikke sige kontrakten midlertidigt, så det er en anden grund til, at cloud mining er lidt mere risikabelt.

Deres er også det faktum, at hvorfor sælger de dig cloud mining-kontrakten? Ville det ikke være mere rentabelt for dem at holde hardwaredrift for sig selv? Svaret er ja, men der er et par grunde til, at de gør dette.

Hovedårsagen er, at de ønsker at udvide deres forretning og ønsker at købe mere hardware hurtigere. De kan sælge dig en kontrakt og få minedriftpenge så at sige for at kunne udvide deres forretning.

Vær dog opmærksom på, at de sælger kontrakter til en pris, hvor de stadig vil tjene penge på minedrift, så det er generelt mere rentabelt, hvis du selv køber hardware og miner bitcoin.

Deres er også det faktum, at sky minedrift måske ikke er så sjovt som minedrift med faktisk hardware, så hvis du tror, ​​du får en vis glæde ved minedrift, kan du også tænke på dette.

Til cloud mining er det vigtigt at vælge en veletableret virksomhed, der har eksisteret i et par år eller er tilknyttet en anden etableret virksomhed, for at minimere din risiko.

Dejlig hash

NiceHash er fantastisk til nybegyndere, der ønsker at dyppe tæerne ned i minescenen. Det giver enhver mulighed for at bruge deres computer til at udvinde kryptovaluta med sin GPU (er) og / eller CPU. Med sin brugervenlige software og hurtige opsætning kan enhver opsætte en NiceHash-minearbejder på få minutter.

NiceHash Minearbejder

NiceHash sælger også cloud mining-kontrakter til Bitcoin, ZCash og Ethereum, så du simpelthen kan købe den mængde hashkraft, du har brug for.

NiceHash

Genesis Mining

Et af de bedste cloud-mineselskaber, jeg har fundet, er Genesis Mining. De har mange forskellige muligheder og størrelser af kontrakter at vælge imellem og har eksisteret i omkring 5 år nu.

Genesis Mining

De har endda kontrakter, hvor du kan dele procenterne af din magt i forskellige mønter på samme tid, og du kan ændre dem dag til dag. De betragtes som den bedste mulighed for skyminedrift i samfundet, og jeg bliver nødt til at være enig i disse udsagn.

Genesis Mining

Hashnest

Hashnest er et firma, der ejes af Bitmain, som er den største producent af ASIC-miner.

Hashnest

De tilbyder også et par forskellige minedriftskontrakter at vælge imellem.

Hashnest

Bitcoin.com

En anden kilde til at tjekke ud, hvis du vil skyde min bitcoin er pool.bitcoin.com. De tilbyder bitcoin og bitcoin kontant minedrift kontrakter. De ser ud til at have flere indgangsniveauer at vælge imellem til deres bitcoin-minedriftskontrakter.

Bitcoin.com Mining Pool

Bitcoin.com Mining Pool

Konklusion

Samlet set er der mange forskellige muligheder, du har, når det kommer til bitcoin-minedrift.

Du kan vælge mellem sky- eller hardwarebaseret minedrift. Der er mange korte og lange tidsperioder for skyminedrift til priser, der passer til en lang række budgetter. Hvis du vælger hardwarebaseret, er der mange forskellige bitcoin-minesoftware, der hver har deres egne unikke og vigtige funktioner.

Uanset de muligheder du vælger at udvinde bitcoins, er bitcoin minedrift for mange mennesker et behageligt eventyr og kommer med håb om også at få din oprindelige investering tilbage!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me