Binance voegt Crypto Mining Pool toe aan zijn groeiende dienstenpakket

Binance-pool

Crypteconomy-krachtpatser Binance is de nieuwste grote speler in de bitcoin-mijnbouw.

Op maandag 27 april vindt de populaire cryptocurrency exchange plaats bekend gemaakt de lancering van Binance-pool, een cryptominingplatform dat zowel proof-of-work (PoW) als proof-of-stake (PoS) -projecten ondersteunt.

De eerste onderneming van de nieuwe service is een bitcoin-mijnbouwpool, die al actief is en momenteel de 12e grootste actieve pool is volgens BTC.com, die 1,22% bijdroeg aan de totale hashrate van het Bitcoin-netwerk op het moment dat dit artikel werd geschreven. Er komen ook meer zwembaden, zei Binance.

In een aparte en meer diepgaande introductie post, legde de uitwisselingsgigant uit dat Binance Pool mijnwerkers het voordeel zou bieden om hun gedolven crypto direct en gemakkelijk te gebruiken binnen het bredere serviceaanbod van de beurs:

Met Binance Pool willen we een uitgebreid platform voor mijnwerkers opzetten dat de mijnindustrie meer mogelijkheden zal bieden door traditionele mijnbouw en financiële diensten te overbruggen. Door gebruik te maken van de voordelen van een uitwisselingsplatform, biedt Binance Pool gebruikers lagere vergoedingen en uitgebreidere diensten om de kansen te vergroten en mijnwerkers in staat te stellen meer te verdienen. Binance Pool verbindt miners met Binance’s reeks financiële producten, waaronder Binance Futures, Spot & Margehandel, Binance Lending en Binance Staking. “

Voor de eerste bitcoin-miningpool van Binance gebruikt de service een zogenaamde Full Pay-Per-Share (FPPS) -betaalmethode. Dit betekent simpelweg dat als een deelnemende miner een blok vindt, de pool niet alleen de bitcoin block-beloning zal verdelen, maar ook de transactievergoeding die bij het gevonden blok is geleverd..

De uitrol komt nadat Binance-oprichter en CEO Changpeng Zhao op vrijdag 24 april de ontdekking van Binance Pool’s eerste blok plaagde..

Het eerste blok ooit gedolven door de @Binance Mijnbouw zwembad. Nog steeds in gesloten bèta. Binnenkort live.

Zoals altijd, de LAAGSTE KOSTEN van een mijnbouwpool.

Als je mee wilt doen, stuur dan een e-mail naar: [email protected] pic.twitter.com/uewbRM6UIy

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@cz_binance) 24 april 2020

De verhuizing komt ook nadat enkele van de grootste concurrenten van Binance, namelijk Huobi en OKEx, de afgelopen twee jaar hun eigen mining pool-armen hebben gelanceerd..

Volgens BTC.com staan ​​Huobi en OKEx momenteel op een gedeelde 7e plaats wat betreft de grootste actieve bitcoin-mijnpools, dus een belangrijke rode draad om in de gaten te houden is of Binance Pool uiteindelijk zijn directe concurrentie kan inhalen dankzij het grotere wereldwijde bereik van Binance..

Er gebeurt de laatste tijd veel rond Binance

Binance zat de afgelopen weken achter een hoop grote krantenkoppen. Naast Binance Pool heeft de uitwisseling ook zojuist een nieuwe app voor sociale betalingen gelanceerd Bundel gericht op de Afrikaanse markt.

“We hebben Bundle gebouwd met de digitaal native Afrikaanse gebruiker in gedachten … Ze geven er de voorkeur aan dat hun financiële diensten digitaal worden geleverd via mobiele apps in plaats van fysieke bankfilialen te bezoeken,” zei Bundler-oprichter Yele Bademosi destijds..

Bovendien lanceerde Binance eerder deze maand ook ondersteuning voor de handel in bitcoinopties op de mobiele apps van de beurs. In april hebben we ook gezien dat de crypto-uitwisseling de blockbuster-acquisitie van CoinMarketCap bevestigde en de ontwikkeling aankondigde van Binance Smart Chain (BSC), een Ethereum-achtig slim contractplatform dat het BNB-token als zijn eigen valuta zal gebruiken..

Als we uitzoomen, is het BSC-initiatief dit jaar misschien wel de meest opvallende kop rond het Binance-ecosysteem. Het laat, samen met Binance Pool, zien dat de uitwisseling gaat voor een “al het bovenstaande” benadering van de verschillende sectoren van de crypto-economie. Zoals Binance uitlegde over het project na de release van de whitepaper:

“Vandaag stelt de community-gedreven BCDC het idee voor van een parallelle blockchain aan de huidige Binance Chain, genaamd Binance Smart Chain, die de hoge prestaties van de native blockchain behoudt en tegelijkertijd een intuïtieve versie van Smart Contracts-functionaliteit ondersteunt. Deze innovatieve oplossing brengt de interoperabiliteit en programmeerbaarheid van de Ethereum Virtual Machine (EVM) naar Binance Chain. “

Dit soort inspanningen, in voor- en tegenspoed, zal van Binance een belangrijke kracht blijven maken waarmee in de toekomst rekening moet worden gehouden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me