Nybörjarguide till NordFX: Komplett granskning

NordFX är ett mäklarföretag som betjänar kunder över hela världen och erbjuder ett komplett utbud av tjänster för onlinehandel. Du kan använda NordFX för att handla silver och guld eller valutor på valutamarknaden. Det erbjuder också möjligheten att investera i globala aktier med hög inkomst och kapitalskydd på upp till 100 procent.

NordFX är stolt över att erbjuda minimala spreadar med omedelbar orderutförande. Spreaden på större valutapar är bara 0,2 till 2 punkter, lägre än de flesta konkurrenter. Att besparingar hjälper till att öka vinsten samtidigt som kostnaderna minskas. Kunder kan också dra nytta av skuldsättningsgraden på upp till 1: 1 000, som kunder kan använda för både metaller och alla valutapar. Konton, insättningar och uttag finns alla i USD för enkel användning.

Komplett NordFX Review

Besök NordFX

NordFX startade 2008 och kunder har öppnat mer än 1,2 miljoner konton sedan dess. Dessa kunder är spridda över mer än 100 länder. NordFXs moderbolag är NordFX CY (NFX CAPITAL CY LTD) med huvudkontor i Limassol, Cypern.

För att ge kunderna förtroende för sitt beslut att handla med NordFX, är mäklaren licensierad att tillhandahålla finansiella tjänster av Cyperns Securities and Exchange Commission (“CySEC”), som är det tillsynsorgan som övervakar värdepappersföretag på Cypern.

Kunder kommer också att uppskatta utbudet av tillgångar du kan handla med NordFX. Det finns 33 valutapar i valutor, liksom aktieinvesteringar, kryptovalutor och ädla metaller. De olika plattformarna erbjuder något för alla handelsstilar, inklusive mobil tillgänglighet. NordFX levererar också tillförlitlig, stabil handel på grund av stabiliteten hos sina plattformar och servrar. Tack vare servrarna och plattformarna utförs order på bara 0,5 sekunder.

Det är också väldigt snabbt att registrera sig för ett konto, med hela processen online för enkelhets skull. Det innebär att nya kunder kan börja handla nästan direkt.

NordFX-kontotyper

Det finns fyra typer av konton tillgängliga från NordFX. Alla kontotyper ger dig tillgång till en handelshandbok och MetaTrader 5. Med ett Fix-konto finns det inga provisioner och minsta insättning är bara $ 10. Spridningarna för denna typ av konto börjar vid två punkter och du kan njuta av kreditupptagning på upp till 1: 1 000. Dessa konton kan ha sina saldon i USD, BTC eller ETH och har en offertprecision på fyra siffror. Med denna typ av konto kan kunder handla 28 valutapar samt guld och silver.

Pro-konton har fortfarande ingen provision och har samma hävstångs- och kontosaldovalutor. Det finns en minsta insättning på $ 50 och offerten är exakt med fem siffror. Spreads börjar på bara 0,9 punkter med denna kontotyp. Tillgången till tillgångar är också större, med 33 valutapar plus metaller och kryptovalutor.

Registrering av NordFX-konto

Zero-kontot är idealiskt för handlare som vill ha lägsta möjliga spread eftersom spreads går från 0,0 pips. Det finns en minsta insättning på $ 100 och det finns en provision på 0,0045 procent per handel på varje sida. Du har samma tre kontotsaldotvalutor och hävstång med tillgång till 33 valutapar, kryptovalutor och metaller.

Slutligen erbjuder NordFX ett Crypto-konto med en minsta insättning på $ 1 och sprider sig från en pip. Kontona kan finnas i USD, BTC eller ETH och det finns tillgång till 16 kryptovalutapar plus fyra kryptovalutaindex. Det finns tillverkaravgifter på -0,02 procent (betalas till näringsidkaren) och tagaravgifter på 0,09 procent.

Krav på kontoverifiering

I allmänhet kräver NordFX inga dokument för att registrera ett konto. Ändå är det ibland nödvändigt att tillhandahålla dokument för att verifiera ett konto. Om så är fallet måste du skicka in skanningar av fotolegitimation samt bevis för uppehållstillstånd, med informationen på dessa dokument som matchar informationen i din registrering av ditt handelskonto. Du måste verifiera ditt konto om du planerar att använda ditt bankkort för att göra din insättning.

NordFX Demokonton

NordFX erbjuder ett gratis demo-konto utan något utgångsdatum. Bristen på utgångsdatum är trevligt eftersom många andra mäklare begränsar den tid som handlare kan använda ett demo-konto. Det enda du måste tänka på är att om ditt demo-konto är inaktivt i mer än 14 dagar, raderas det automatiskt. Du kan enkelt skapa ett demo-konto via MetaTrader 4 eller MetaTrader 5 eller i Trader’s Office för ditt live-konto.

Visar Trader’s Office

Trader’s Office är där du hittar din kontoinformation på NordFX. Du ser det när du loggar in på ditt konto. Om du går till avsnittet Personliga inställningar på Trader’s Office ser du dina personuppgifter samt viktiga kontoparametrar, inklusive kontotyp, vald kredithävstång och saldo. Det är här du kan välja att överföra pengar till antingen MT4 eller Trader’s Office. Om du inte väljer ett alternativ krediteras fonderna till ditt MT4-saldo. För de som är bekymrade över säkerhet kan du begränsa IP-adresserna som det är möjligt att komma åt din Trader’s Office från. För att göra det anger du de IP-adresser som är tillåtna och separerar var och en med ett komma, en ny rad eller ett mellanslag.

NordFX-insättningar & Uttag

För att tilltala ett antal kunder erbjuder NordFX en rad finansieringsmetoder. Du kan finansiera ditt konto i USD, EUR eller RUB med en banköverföring som tar tre till fem arbetsdagar. Din bank kan ta ut avgifter för detta, men NordFX kommer inte att göra det. Du kan också göra en omedelbar insättning via Visa eller MasterCard med dessa tre valutor utan provision.

Alternativt stöder NordFX över ett dussin onlinebetalningssystem, som alla är omedelbara. De utan avgifter inkluderar Ngan Luong (i VND), DCPay (i USD eller EUR), Fasapay (i USD eller IDR), Alipay (i USD eller CNY), Yandex.Money (i RUB), Alfa-Click (i RUB) , Neteller (i USD), Skrill (i USD eller EUR) och QIWI (i RUB). Du kan sätta in USD, EUR eller RUB via WebMoney mot en avgift på 0,8 procent men inte mer än $ 50. Du kan göra insättningar från Visa eller Maestro via Neteller mot en avgift på 1,75-4,95 procent respektive 0-4,95 procent. Det är en avgift på $ 0,50 för USD-insättningar hos PayWeb och en provision på 4 procent vid insättning av THB med PayToday. Slutligen kan du sätta in USD eller EUR med Perfect Money, som har en avgift på 0,5 procent på premium- eller verifierade konton och 1,99 procent på icke-verifierade konton..

NordFX-insättningar & amp; Uttag

Uttagsmetoder är nästan identiska med några få anmärkningsvärda undantag och en längre överföringsperiod. Uttag via banköverföring tar tre till fem arbetsdagar. Uttag via Visa och Mastercard tar fem till sex arbetsdagar och kostar 4 procent plus 7,50 dollar. PayToday har omedelbara uttag med en provision på 2 procent. De andra onlinebetalningssystemen tar en arbetsdag för uttag. QIWI, Neteller, PayWeb och Ngan Luong tar inte ut några avgifter, medan WebMoney tar ut samma avgift för uttag som insättningar. Skrill debiterar 1 procent och Perfect Money 0,5 procent.

Det finns också ett sista alternativ att ta ut från ditt NordFX-konto som en intern överföring i USD eller EUR utan provision. Det är direkt för konsoliderade konton och tar annars en arbetsdag. Tänk på att alla uttag bara behandlas mellan 9:00 och 18:00 CET. Uttag som lämnas in efter denna tidsgräns kommer att genomföras följande arbetsdag och NordFX behandlar inte uttag på helger eller helgdagar.

Om du av någon anledning gör en insättning men pengarna inte krediteras ditt kontosaldo kan du besöka Trader’s Office online och sedan gå till avsnittet Meddelande om förlorad överföring. Lämna där ett meddelande som innehåller överföringsinformationen. Pengarna ska komma in på ditt konto inom en arbetsdag efter detta. Om den inte gör det ska du skicka e-post till NordFX Finance Department.

Handelsplattformar

Du hittar NordFX som handlas på MetaTrader 5, MetaTrader 4, iPhone / iPad, Android och MultiTerminal.

Handelsplattformar

MetaTrader 5

MetaTrader är en extremt populär plattform och MetaTrader5 är den modernaste versionen som finns tillgänglig. Det finns flera fördelar du hittar från de andra plattformarna och den är utformad mer för valutahandeln och valutamarknaden, liksom för handel med kryptovalutor. Metaquote, utvecklaren, anser att det är lovande på grund av dess effektivitet i handeln på valutamarknaden och den tekniska analysen i realtid som är omfattande.

NordFX Meta Trader 5

Några toppfördelar med MetaTrader 5 inkluderar:

 • Massor av statistiska och grafiska data för effektiv handel i börsen.
 • Kan få nyheter från ledande byråer.
 • För användning med valutahandel.
 • 7 ordertyper och marknadskörningar.
 • MetaTrader 5 Strategy Tester erbjuder expertrådgivare och snabbprövning av utvalda strategier.
 • Möjlighet att få volymer som erbjuds till aktuella priser eller ‘Marknadens djup’.
 • Massor av skript, grafiska verktyg, expertrådgivare och andra tekniska indikatorer inbyggda för att hjälpa till med teknisk analys som är mycket exakt och nödvändig för att ge råd i transaktioner och beslutsfattande.

Det är snabbt när du placerar sälj- eller köporder och med det stora utbudet av handelsstrategier har du många ordertyper tillgängliga. Programmeringsspråket med denna plattform låter dig använda expertrådgivare och tillämpa individualiserade indikatorer, vilket ger högre körhastigheter och mer exakt prisdynamikanalys.

Handelsvy

MetaTrader 5 finns som nedladdning på skrivbordet eller som en applikation för antingen Android eller iPhones.

MetaTrader 4

MetaTrader 4 tillåter handel på valutamarknaden såväl som ädelmetallhandel. Med den här plattformen kan du njuta av omedelbar exekvering såväl som marknadskörning och få tillgång till en rad olika ordertyper så att du kan anpassa din handelsstil. MT4 gör det möjligt att skapa sedan testskript och indikatorer. MetaQuotes Language 4 är lätt för utvecklare att använda för att skapa expertrådgivare och indikatorer för att testa dina handelsstrategier. Eller så kan du använda de inbyggda indikatorerna och andra tillgängliga grafiska verktyg. MetaTrader 4 anses ofta vara standarden för valutahandel, vilket innebär att det finns många handledning och supportresurser tillgängliga. MetaTrader 4 har också hög säkerhet för handelstransaktionerna och kan införliva nyhetsflöden direkt i plattformen.

Några fördelar med MetaTrader 4 inkluderar:

 • Newsfeed-integration från flera byråer, till exempel Dow Jones, den världsberömda byrån.
 • Verktyg som möjliggör teknisk analys i realtid.
 • Möjlighet att skapa och testa sedan dina egna skript och indikatorer.
 • Både marknadsutförande och omedelbar utförande.
 • Olika tidsintervall tillgängliga för handel.
 • Överlägsen säkerhet.

På grund av sin popularitet och omfattande användning kan NordFX-handlare använda MetaTrader 4 på en lång lista med enheter. Det finns stationära versioner för både Windows och Mac samt mobilapplikationer för både Android och iPhone.

Beställa

MultiTerminal

NordFX vädjar också till dem som hanterar flera konton eller handlare med flera konton genom att erbjuda handel via MetaTrader 4 MultiTerminal. Denna plattform är speciellt utformad för chefer och handlare som måste arbeta med flera konton samtidigt. Gränssnittet är mycket användarvänligt och det innehåller alla de viktigaste funktionerna i MetaTrader 4-plattformen.

Med MT4 MultiTerminal kan du göra en köp- eller säljorder, ändra en befintlig order och stänga en position helt eller delvis. Det finns också automatisk eller manuell distribution av den nödvändiga handelsvolymen för varje enskilt konto. Naturligtvis har denna plattform också de förväntade höga säkerhetsnivåerna via Advanced Security för säker dataöverföring.

Några viktiga fördelar med MetaTrader 4 MultiTerminal inkluderar:

 • Förmåga att helt eller delvis stänga positioner.
 • Möjlighet att göra och ändra köp- och säljorder.
 • Endast utför åtgärder på investerarens konto, vilket möjliggör viss tillsyn över förvaltarens handlingar.
 • Val av automatisk eller manuell distribution av den handelsvolym som krävs för varje konto individuellt. (Detta görs antingen genom att låta programmet distribuera handelsvolymer automatiskt baserat på eget kapital eller använda algoritmer med lika fördelning.)

Det är viktigt att notera att användning av en MT4 MultiTerminal-plattform är något utmanande för alla utom avancerade handlare. Som sådan föreslår NordFX starkt att du läser användarhandboken för den här plattformen innan du använder den och att du först testar programmet med ett demo-konto. Du bör också komma ihåg att med MetaTrader 4 MultiTerminal måste alla hanterade konton finnas på en enda server.

Mobila handelsenheter

iPhone och iPad

MT4 för din iPhone är utformad för att användas med MetaTrader 4-användare. De med iOS-mobila enheter kommer gärna att lära sig att appen underlättar valutainstrument onlinehandel var som helst och när som helst. En fördel med applikationen är att den ger ett intuitivt gränssnitt såväl som många av funktionerna från MetaTrader 4 för att ge framgångsrik handel medan mobil.

Några funktioner du kan förvänta dig är:

 • Tre diagramstilar: streckade linjer, ljusstakar och staplar.
 • Total kontokontroll.
 • Realtidskurser på finansiella instrument.
 • Direkt handel från diagrammet.
 • Hela handelshistoriken.
 • Realtidsinteraktiva diagram med rullning och skalning.
 • Fullständiga handelsorder har ställts in samt väntande order.
 • Enkelt att använda gränssnitt.
 • Diagram har volymer och handelsnivåer som tydligt visas.
 • Trettio olika oscillatorer och indikatorer.
 • Alla typer av handelsoperationer som utförs och stöds.
 • Minsta data som används.
 • 7 olika tidsramar: D1, H4, H1, M30, M15, M5 och M1.
 • Nätverk möjliggör säker dataöverföring.
 • Kan gå offline. (Handelshistorik, diagram, kurser och aktuella handelspositioner).

Denna applikation är tillgänglig från Apple Store, med en länk på plattformsbeskrivningen på NordFX webbplats.

Android

Funktionerna på Android-plattformarna som finns tillgängliga från NordFX är i huvudsak identiska med iOS-plattformarna, inklusive den fullständiga listan över funktioner som nämns ovan. Android-applikationen har ett intuitivt gränssnitt och levererar funktionerna i MetaTrader 4.

För att ladda ner Android-applikationen kan du besöka Google Play Store, klicka på nedladdningslänken i applikationsbeskrivningen på NordFX-webbplatsen, skanna QR-koden på den här sidan på din telefon eller ladda ner den via e-post.

Med antingen MetaTrader-mobilapplikationer, oavsett om det gäller iOS eller Android, blir det möjligt att handla på NordFX vart du än går när som helst. Applikationerna har full funktionalitet, även om den mindre storleken på din smartphone-skärm begränsar möjligheten att se information i ett diagram i detalj. Dessa applikationer är dock oerhört användbara för nybörjare som inte vill använda komplicerade strategier. De kan också vara till hjälp för avancerade handlare som måste vara borta från sina datorer under en tid och vill bekräfta att deras handelsstrategier går som planerat.

NordFX Managed Investment Products

NordFX erbjuder investeringsfonder som en enkel, transparent och prisvärd metod för att investera i aktier i ledande företag runt om i världen. Nya investerare med begränsade belopp att investera kan också använda dessa medel för att dra nytta av professionell kapitalförvaltning.

Pro-Industry Fund från NordFX har en förväntad avkastning på 27 procent per år och inkluderar företag som Motorola, Nike, Ferrari, HP Inc, McDonald’s, Johnson & Johnson, Pfizer, Boeing och Coca-Cola. Denna fond har ett lägsta investeringsbelopp på $ 1 000 USD med en investeringsperiod mellan sex månader och ett år.

Förvaltade fonder

Pro-TECH-fonden inkluderar AMD, Adobe Systems, NVIDIA, Cisco Systems, Apple, Microsoft, Intel Corp, Electronic Arts och Alibaba för en förväntad avkastning per år på 40,9 procent. Minsta investering är $ 3000 och investeringsperioden kan sträcka sig från 3 månader till ett år.

Slutligen inkluderar Pro-Expert Fund Netflix, Visa Inc, Amazon.com, Mastercard, PayPal, Facebook, FedEx, Google och 21 Fox. Investeringsperioden är tre månader till ett år med en minsta investering på 5 000 USD och en förväntad avkastning på 57 procent per år.

Förutom NordFX Investment Funds erbjuder mäklaren andra investeringsprodukter. Dessa instrument erbjuder maximalt skydd för investeringar tillsammans med potentiella vinster som överstiger bankinsättningar. NordFX skapar en balans genom att fördela vissa medel till finansiella instrument med lägre risk som är mindre lönsamma och andra till instrument som är relativt riskabla men som har en större vinstpotential. Dessa produkter inkluderar garanterad inkomst och kapitalskydd. Du kan sortera alternativen efter det lägsta investeringsbeloppet och / eller investeringstiden.

NordFX handelsverktyg

Som med alla ansedda mäklare erbjuder NordFX en rad verktygshandlare att använda för att hjälpa dem att strategisera och göra vinst. En av dessa funktioner är regelbunden analys och marknadsnyheter, inklusive veckoprognoser för både forex och kryptovalutor.

Inte överraskande finns det också en ekonomisk kalender som låter handlare veta vilka kommande händelser som kan påverka marknaderna. Den ekonomiska kalendern inkluderar tid och datum för varje händelse, samt titel, valuta, påverkan och siffror för faktiska, prognoser och tidigare. Det är också möjligt att använda filter i den ekonomiska kalendern för att bättre se de händelser som är relevanta för dina handelsstrategier.

Ekonomisk kalender

NordFX-handlare kan använda Trader’s Calculator för att beräkna sin potentiella vinst. Du börjar med att ange din kontotyp, hävstång och valuta. Därifrån kan du räknaren mata in dina handelspositioner. För varje anger du instrumentet, positionens storlek och säljer eller köper. Öppna och stänga priser fylls i automatiskt. När du trycker på beräkna ser du det beräknade priset, pipvärdet, spreadet, bytet, marginalen och vinsten för varje position. Längst ner finns det totala beräkningar som tar hänsyn till alla positioner som matas in i kalkylatorn och visar den totala vinsten och den totala marginalen.

Handlare miniräknare

Alla NordFX-kunder får också tillgång till handelssignaler via MetaQuotes Software Corp. Dessa handelssignaler är integrerade direkt i MetaTrader 4-plattformarna och låter handlare ansluta sig till tusentals olika leverantörer av handelssignaler världen över. Handlare kan sedan automatiskt kopiera de föredragna signalerna direkt i sina konton. NordFX låter också kunder bli signalleverantörer för att öka sina inkomster. Signaltjänsten har en enkel prenumeration och inkluderar skydd mot felberäkningar för handelspartistorlekar samt överdrivna insättningsbelastningar. Det är mycket säkert för signalleverantörer och handlare och inkluderar transparens för handelshistoriken.

Varken handlare eller leverantörer får tillåta tredje parts tillgång till saldon och konton. du behöver inte ens ditt lösenord för att prenumerera på signalerna. Beroende på den valda signalen kommer den att ta en avgift eller vara gratis. Utöver detta ökar inte provisioner eller spreadar med hjälp av signaler och prenumerationsperioden är vanligtvis en månad.

NordFX arbetar också med Fozzy, en värdleverantör, för att ge handlare möjlighet att använda en VPS. Fozzy Forex VPS sitter med NordFX-servrarna och hjälper handlare att se till att de upplever handel dygnet runt hela världen utan några avbrott. Priset för forex VPS från Fozzy för NordFX-kunder är två gånger billigare än standardpriset, vilket ger besparingar. Eftersom Fozzy VPS är rätt av NordFX-handelsservrar finns det en utmärkt överföringshastighet på mindre än ett millisekund, 200 gånger snabbare än växelkursen du får mellan NordFX-servern och din dator. Det finns också 24/7 driftstid med VPS så expertrådgivare kan handla utan avbrott. Tjänsten är också enkel att använda och pålitlig tack vare daglig säkerhetskopiering av all lagrad data.

Utbildningsresurser

NordFX ger också handlare tillgång till ett brett utbud av utbildningsresurser. Learning Center är en online-resurs som ger handlare de resurser de behöver oavsett kompetensnivå. Utbildningsinformationen där kan hjälpa alla handlare att utveckla färdigheter och få insikter för framgångsrik handel. Det finns sektioner för forex, en ordlista, den ekonomiska kalendern, en Trader’s Guide to Markets och möjligheten att testa forex-robotrådgivare. Både valutasektionen och ordlistan tillhandahåller förväntad information och beskriver vad du behöver veta om valutamarknaden och dess grunder i den förra medan den senare innehåller en omfattande lista med definitioner.

Utbildningsverktyg

Trader’s Guide to Markets är särskilt användbart med en rad ämnen, till exempel hur man börjar handla med MT4 och MT5, miniräknare, artiklar om olika strategier, handel med krypto, kryptovalutastrategier, användning av 1: 1000 hävstångseffekt och mer.

Avsnittet för testning av Forex Robot Advisors tittar på några av de mer populära robotrådgivarna för valutahandel och testar dem. Det finns en rad rådgivare som testas i det här avsnittet, inklusive enkla till svåra och de som är gratis samt betalda rådgivare. För att utöka detta avsnitt välkomnar NordFX också handlare att skicka in sina egna resultat när de använder några av robotrådgivarna.

NordFX Awards

NordFX har fått flera dussin utmärkelser genom åren. Tillbaka till 2010 fick mäklaren utmärkelsen Best Forex Dealing Service från Kinas Financial Annual Champion Awards HeXun. 2011 såg mäklaren den sjunde Guangzhou International Investment & Finance Expos bästa Forex-mäklarehandel i Kina och Academy Masterforex-V: s världens bästa Forex Dealing Service-utmärkelser. 2012 utmärkelser inkluderade en upprepning av den senare, liksom världens bästa Micro Forex Broker-ära från samma organisation och titeln Bästa mäklare för handel med rådgivare från IAFT Awards.

2013 vann NordFX CFI.com Magazines bästa valutamäklare i Asien; MENA 12: e Forex Show bästa Forex arabiska plattform; China Forex Expo Awards bästa mikro-Forex-mäklare; och Academy Masterforex-V: s World Best Bonus Program, World Best Dealing Service och World Best Micro Forex Broker. 2014 fortsatte utmärkelser från Academy Masterforex-V, inklusive World Best Micro Forex Broker, World Best Broker with Trading Signals Service och World Best Forex Dealing Service. Utifrån Forex Awards-betyg fick mäklaren titeln Bästa Micro Forex Broker och Best Forex Broker, Ryssland.

NordFX Awards

2015 inkluderade utmärkelser från Forex Awards-betyg för bästa Micro Forex Broker och Best Execution Broker. Det året fick NordFX utmärkelserna som världens bästa Forex-mäklare, världens bästa mikromäklare, världens bästa mäklare för handel med kopior och världens bästa ECN-mäklare från Academy Masterforex-v. NordFX fick också titeln Bästa mäklare i Asien från IAFT Awards och Bästa Broker / Forex Trading India från IAIR Awards.

2016 upprepades de sista av dessa utmärkelser samt utmärkelser för bästa 24/7 kundtjänst (från Forex Expo Awards), mest pålitliga mäklare 2016 (från Forex Awards), världens bästa mäklare (från Academy Masterforex-V), och bästa affiliateprogram (från Forex Awards Ratings). År 2017 fick NordFX titlarna Most Reliable Broker från ShowFx World, bästa bonusprogram och kampanjer i Asien från Forex Expo Awards, den bästa mäklaren att arbeta med kryptovalutor från IAFT Awards, det bästa Forex Affiliate-programmet och världens bästa mäklare från Masterforex-V EXPO och Bästa Crypto Broker Asia från Forex Awards-betyg.

Hittills 2018 har NordFX redan fått titeln Most Trusted Cryptocurrency Broker från Global Brands Awards. Mäklaren har också redan fått utmärkelsen för bästa nyheter & Analysleverantör från Fxdailyinfo Awards och bästa mäklare för handel med kryptovalutor från International Business Magazine Awards.

Hur är NordFX kundsupport?

Du kan komma åt NordFX kundsupport genom att klicka på supportknappen längst upp till höger på sidan. Alternativt kan du klicka på Kontakt i huvudnavigeringsmenyn. Detta tar dig till kontaktformuläret, som ber om viktig information. Börja med att välja den avdelning du vill kontakta, med alternativ inklusive kundtjänst, betalningar, teknisk support, marknadsföring, introduktion av mäklare och personalresurser. Därifrån anger du ditt namn, e-postadress, ämne och ditt meddelande, säger om du redan är NordFX-kund och slutför ett snabbt mänskligt test för att förhindra skräppost.

NordFX kundsupport

Längst ner på denna sida hittar du också telefonnummer för support, med specifika nummer listade för Kina, Ryssland, Thailand, Indien och Sri Lanka. Support-e-postadressen listas också här, liksom en adress i Vanuatu. Denna sida har också en kort FAQ-sektion. Även om det svarar på de viktigaste frågorna är det inte så omfattande som FAQ-sektionerna för vissa konkurrenter.

Tävlande

NordFX konkurrerar med våra liknande mäklare som har täckt tidigare, enligt följande:

 • Plus500
 • AVATrade
 • IQ-alternativ
 • 24alternativ
 • ExpertOption
 • Vantage FX
 • Forex.com
 • Pepperstone
 • ETX Capital

Slutsats

NordFX är en mäklare som ger tillgång till handel med forex, ädelmetaller och kryptovalutor. NordFX är stolt över att erbjuda mycket snäva spreadar och har en rad insättnings- och uttagsalternativ.

Denna mäklare har ett gott rykte och en rad kontotyper för att möta de olika behoven hos kunder från detaljhandlare till mer erfarna handlare.

Deras handelsplattform är bra med en rad alternativ som passar de flesta handlare.

En utmärkande egenskap hos NordFX är ansiktet de också erbjuder förvaltade investeringsfonder, något som inte många andra liknande mäklare erbjuder.

Besök NordFX

NordFX

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-nordfx-komplett-recension.gif”

alt = “NordFX”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Enkel användning

8,0 / 10

Rykte

9,0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

9,0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

 • Lång historia & Väl etablerad
 • Bra handelsplattform
 • Hanterade investeringar tillgängliga
 • Mobilhandel
 • Reglerad av CYSEC

Nackdelar

 • Inget investerarskyddssystem

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"NordFX","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2018 \ / 12 \ /nordfx-review.gif","beskrivning":"NordFX är ett mäklarföretag som betjänar kunder över hela världen och erbjuder ett komplett utbud av tjänster för onlinehandel. Du kan använda NordFX för att handla silver och guld eller valutor på valutamarknaden. Det erbjuder också möjligheten att investera i globala aktier med hög inkomst och kapitalskydd upp…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.60"},"namn":"NordFX","reviewBody":"NordFX är ett mäklarföretag som betjänar kunder över hela världen och erbjuder ett komplett utbud av tjänster för onlinehandel. Du kan använda NordFX för att handla silver och guld eller valutor på valutamarknaden. Det erbjuder också möjligheten att investera i globala aktier med hög inkomst och kapitalskydd på upp till 100 procent. \ R \ n \ r \ nNordFX är stolt över att erbjuda minimala spreadar med omedelbar orderutförande. Spreaden på större valutapar är bara 0,2 till 2 punkter, lägre än de flesta konkurrenter. Att besparingar hjälper till att öka vinsten samtidigt som kostnaderna minskas. Kunder kan också dra nytta av skuldsättningsgraden på upp till 1: 1 000, som kunder kan använda för både metaller och alla valutapar. Konton, insättningar och uttag finns i USD för enkel användning. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesök NordFX \ r \ nNordFX började 2008 och kunder har öppnat mer än 1,2 miljoner konton sedan dess. Dessa kunder är spridda över mer än 100 länder. NordFXs moderbolag är NordFX CY (NFX CAPITAL CY LTD) med huvudkontor i Limassol, Cypern. \ R \ n \ r \ nFör att ge kunderna förtroende för sitt beslut att handla med NordFX, är mäklaren licensierad att tillhandahålla finansiella tjänster av \ u00a0 \ u03a4he Cyprus Securities and Exchange Commission (\"CySEC \") som är det reglerande organet som övervakar värdepappersföretagen på Cypern. \ r \ n \ r \ nKlienter kommer också att uppskatta utbudet av tillgångar du kan handla med NordFX. Det finns 33 valutapar i valutor, liksom aktieinvesteringar, kryptovalutor och ädla metaller. De olika plattformarna erbjuder något för alla handelsstilar, inklusive mobil tillgänglighet. NordFX levererar också tillförlitlig, stabil handel på grund av stabiliteten hos sina plattformar och servrar. Tack vare servrarna och plattformarna utförs order på bara 0,5 sekunder. \ R \ n \ r \ nDet är också mycket snabbt att registrera sig för ett konto, med hela processen online för enkelhets skull. Det innebär att nya kunder kan börja handla nästan direkt. \ R \ nNordFX kontotyper \ r \ nDet finns fyra typer av konton tillgängliga från NordFX. Alla kontotyper ger dig tillgång till en handelshandbok och MetaTrader 5. Med ett Fix-konto finns det inga provisioner och minsta insättning är bara $ 10. Spridningarna för den här typen av konto börjar vid två punkter och du kan njuta av kreditgraden på upp till 1: 1 000. Dessa konton kan ha sina saldon i USD, BTC eller ETH och har en offertprecision på fyra siffror. Med denna typ av konto kan kunder handla 28 valutapar samt guld och silver. \ R \ n \ r \ n Pro-konton har fortfarande ingen provision och har samma hävstångs- och kontosaldovalutor. Det finns en minsta insättning på $ 50 och offerten är exakt till fem siffror. Spreads börjar på bara 0,9 punkter med denna kontotyp. Tillgången till tillgångar är också större, med 33 valutapar plus metaller och kryptovalutor. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNollkontot är idealiskt för handlare som vill ha lägsta möjliga spread eftersom spreads går från 0,0 pips. Det finns en minsta insättning på $ 100 och det finns en provision på 0,0045 procent per handel på varje sida. Du har samma tre kontotsaldotvalutor och hävstångseffekt med tillgång till 33 valutapar, kryptovalutor och metaller. \ R \ n \ r \ n Slutligen erbjuder NordFX ett Crypto-konto med en minsta insättning på $ 1 och sprider sig från en pip. Kontona kan finnas i USD, BTC eller ETH och det finns tillgång till 16 kryptovalutapar plus fyra kryptovalutaindex. Det finns tillverkaravgifter på -0,02 procent (betalas till näringsidkaren) och avgiftsavgifter på 0,09 procent. \ R \ nKrav för verifiering av konto \ r \ nI allmänhet kräver NordFX inga dokument för att registrera ett konto. Ändå är det ibland nödvändigt att tillhandahålla dokument för att verifiera ett konto. Om så är fallet måste du skicka in skanningar av fotolegitimation samt bevis för uppehållstillstånd, med informationen på dessa dokument som matchar informationen i din registrering av ditt handelskonto. Du måste verifiera ditt konto om du planerar att använda ditt bankkort för att göra din insättning. \ R \ nNordFX Demo Accounts \ r \ nNordFX erbjuder ett gratis demo-konto utan utgångsdatum. Bristen på utgångsdatum är trevligt eftersom många andra mäklare begränsar den tid som handlare kan använda ett demo-konto. Det enda du måste tänka på är att om ditt demo-konto är inaktivt i mer än 14 dagar, raderas det automatiskt. Du kan enkelt skapa ett demokonto via MetaTrader 4 eller MetaTrader 5 eller i Trader’s Office för ditt live-konto. \ R \ nVisa Trader \ u2019s Office \ r \ nHandlarens Office är där du hittar din kontoinformation på NordFX. Du ser det när du loggar in på ditt konto. Om du går till avsnittet Personliga inställningar i Trader’s Office ser du dina personuppgifter såväl som viktiga kontoparametrar, inklusive kontotyp, vald kredithävstång och balans. Det är här du kan välja att överföra pengar till antingen MT4 eller Trader’s Office. Om du inte väljer ett alternativ krediteras fonderna till ditt MT4-saldo. För de som är bekymrade över säkerheten kan du begränsa IP-adresserna som det är möjligt att komma åt ditt Trader’s Office från. För att göra det, ange de IP-adresser som är tillåtna, separera var och en med ett komma, ny rad eller mellanslag. \ R \ nNordFX Deposits & Uttag \ r \ n \ r \ n För att tilltala en rad kunder erbjuder NordFX en rad finansieringsmetoder. Du kan finansiera ditt konto i USD, EUR eller RUB med en banköverföring som tar tre till fem arbetsdagar. Din bank kan ta ut avgifter för detta, men NordFX kommer inte att göra det. Du kan också göra en omedelbar insättning via Visa eller MasterCard med dessa tre valutor utan provision. \ R \ n \ r \ n Alternativt stöder NordFX över ett dussin onlinebetalningssystem, som alla är omedelbara. De utan avgifter inkluderar Ngan Luong (i VND), DCPay (i USD eller EUR), Fasapay (i USD eller IDR), Alipay (i USD eller CNY), Yandex.Money (i RUB), Alfa-Click (i RUB) , Neteller (i USD), Skrill (i USD eller EUR) och QIWI (i RUB). Du kan sätta in USD, EUR eller RUB via WebMoney mot en avgift på 0,8 procent men inte mer än $ 50. Du kan göra insättningar från Visa eller Maestro via Neteller mot en avgift på 1,75-4,95 procent respektive 0-4,95 procent. Det är en avgift på $ 0,50 för USD-insättningar hos PayWeb och en provision på 4 procent vid insättning av THB med PayToday. Slutligen kan du sätta in USD eller EUR med Perfect Money, som har en avgift på 0,5 procent på premium- eller verifierade konton och 1,99 procent på icke-verifierade konton. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAvdragningsmetoder är nästan identiska med några få anmärkningsvärda undantag och en längre överföringsperiod. Uttag via banköverföring tar tre till fem arbetsdagar. Uttag via Visa och Mastercard tar fem till sex arbetsdagar och kostar 4 procent plus 7,50 dollar. PayToday har omedelbara uttag med en provision på 2 procent. De andra onlinebetalningssystemen tar en arbetsdag för uttag. QIWI, Neteller, PayWeb och Ngan Luong tar inte ut några avgifter, medan WebMoney tar ut samma avgift för uttag som insättningar. Skrill debiterar 1 procent och Perfect Money 0,5 procent. \ R \ n \ r \ nDet finns också ett sista alternativ att ta ut från ditt NordFX-konto som en intern överföring i USD eller EUR utan provision. Det är direkt för konsoliderade konton och tar annars en arbetsdag. Tänk på att alla uttag bara behandlas mellan 9:00 och 18:00 CET. Uttag som skickas efter denna tidsgräns kommer att genomföras följande arbetsdag och NordFX behandlar inte uttag på helger eller helgdagar. \ R \ n \ r \ nOm du av någon anledning gör en insättning, men pengarna krediteras inte ditt konto balans kan du besöka Trader’s Office online och sedan gå till avsnittet Meddelande om förlorad överföring. Lämna där ett meddelande som innehåller överföringsinformationen. Pengarna ska komma in på ditt konto inom en arbetsdag efter detta. Om det inte gör det ska du skicka e-post till NordFX Finance Department. \ R \ nHandelsplattformar \ r \ n \ r \ nDu hittar NordFX som handlas på MetaTrader 5, MetaTrader 4, iPhone \ / iPad, Android och MultiTerminal. \ R \ n \ r \ n \ r \ nMetaTrader 5 \ r \ nMetaTrader är en extremt populär plattform och MetaTrader5 är den modernaste versionen som finns tillgänglig. Det finns flera fördelar du hittar från de andra plattformarna och den är utformad mer för valutahandeln och valutamarknaden, liksom för handel med kryptovalutor. Metaquote, utvecklaren, anser att det är lovande på grund av dess effektivitet i handeln med handel på valutamarknaden och teknisk analys i realtid som är omfattande. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNågra toppfördelar med MetaTrader 5 inkluderar: \ r \ n \ r \ n \ tMassa av statistiska och grafiska data för effektiv handel med börshandel. \ R \ n \ tKan kunna få nyheter från ledande byråer. \ R \ n \ tFör användning med valutahandel. \ r \ n \ t7 ordertyper och marknadskörningar. \ r \ n \ tMetaTrader 5 Strategy Tester erbjuder expertrådgivare och snabbprövning av utvalda strategier med hög precision. \ r \ n \ tMöjlighet att få volymer som erbjuds till aktuella priser eller \ u2018Djup av marknaden. \ u2019 \ r \ n \ t Massor av skript, grafiska verktyg, expertrådgivare och andra tekniska indikatorer inbyggda för att hjälpa till med teknisk analys som är mycket exakt och nödvändig för att ge råd i transaktioner och beslutsfattande. \ n \ r \ nDet är snabbt när du placerar sälj- eller köporder och med det breda urvalet av tr annonseringsstrategier har du många ordertyper tillgängliga. Programmeringsspråket med denna plattform låter dig använda expertrådgivare och tillämpa individualiserade indikatorer, vilket ger högre körhastigheter och mer exakt analys av prisdynamik. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMetaTrader 5 finns som en nedladdning för skrivbord eller en applikation för antingen Android eller iPhones. \ r \ nMetaTrader 4 \ r \ nMetaTrader 4 möjliggör handel på valutamarknaden samt handel med ädelmetaller. Med den här plattformen kan du njuta av omedelbar exekvering såväl som marknadskörning och få tillgång till en rad olika ordertyper så att du kan anpassa din handelsstil. MT4 gör det möjligt att skapa sedan testskript och indikatorer. MetaQuotes Language 4 är lätt för utvecklare att använda för att skapa expertrådgivare och indikatorer för att testa dina handelsstrategier. Eller så kan du använda de inbyggda indikatorerna och andra tillgängliga grafiska verktyg. MetaTrader 4 anses ofta vara standarden för valutahandel, vilket innebär att det finns många handledning och supportresurser tillgängliga. MetaTrader 4 har också högkvalitativ säkerhet för handelstransaktionerna och kan inkludera nyhetsflöden direkt i plattformen. \ R \ n \ r \ nNågra fördelar med MetaTrader 4 inkluderar: \ r \ n \ r \ n \ tNyhetsflödesintegration från flera byråer , som Dow Jones, den världsberömda byrån. \ r \ n \ tVerktyg som möjliggör teknisk analys i realtid. \ r \ n \ tMöjlighet att skapa och testa dina egna skript och indikatorer. \ r \ n \ tBåda marknaden Exekvering och omedelbar körning. \ R \ n \ tSkilda tidsintervall tillgängliga för handel. \ R \ n \ tSuperior säkerhet. \ R \ n \ r \ nPå grund av dess popularitet och utbredda användning kan NordFX-handlare använda MetaTrader 4 på en lång lista av enheter. Det finns stationära versioner för både Windows och Mac samt mobilapplikationer för både Android och iPhone. \ R \ n \ r \ n \ r \ nMultiTerminal \ r \ nNordFX vädjar också till dem som hanterar flera konton eller handlare med flera konton av erbjuder handel via MetaTrader 4 MultiTerminal. Denna plattform är speciellt utformad för chefer och handlare som måste arbeta med flera konton samtidigt. Gränssnittet är mycket användarvänligt och det innehåller alla de viktigaste funktionerna i MetaTrader 4-plattformen. \ R \ n \ r \ nMed MT4 MultiTerminal kan du göra en köp- eller säljorder, ändra en befintlig order och stänga en placera antingen delvis eller helt. Det finns också automatisk eller manuell distribution av den nödvändiga handelsvolymen för varje enskilt konto. Naturligtvis har denna plattform också de förväntade höga säkerhetsnivåerna via Advanced Security för säker dataöverföring. \ R \ n \ r \ nNågra viktiga fördelar med MetaTrader 4 MultiTerminal inkluderar: \ r \ n \ r \ n \ tMöjlighet att helt eller delvis stänga positioner. \ r \ n \ tMöjlighet att göra och ändra köp- och säljorder. \ r \ n \ tBär endast operationer på investerarens konto, vilket möjliggör viss tillsyn över förvaltarens åtgärder. \ r \ n \ tVal för automatisk eller manuell distribution av den handelsvolym som krävs för varje konto individuellt. (Detta görs antingen genom att låta programmet distribuera handelsvolymer automatiskt baserat på eget kapital eller genom att använda algoritmer med lika fördelning.) \ R \ n \ r \ nDet är viktigt att notera att användning av en MT4 MultiTerminal-plattform är något utmanande för alla utom avancerade handlare. Som sådan föreslår NordFX starkt att du läser användarhandboken för den här plattformen innan du använder den och att du först testar programmet med ett demo-konto. Du bör också komma ihåg att med MetaTrader 4 MultiTerminal måste alla hanterade konton finnas på en enda server. \ R \ nMobile Trading Devices \ r \ niPhone och iPad \ r \ nMT4 för din iPhone är utformad för att användas med MetaTrader 4 användare. De med iOS-mobila enheter kommer gärna att lära sig att appen underlättar valutainstrument onlinehandel var som helst och när som helst. En fördel med applikationen är att den tillhandahåller ett intuitivt gränssnitt såväl som många av funktionerna från MetaTrader 4 för att tillhandahålla framgångsrik handel medan du är mobil. \ R \ n \ r \ nNågra funktioner du kan förvänta dig inkluderar: \ r \ n \ r \ n \ tTre diagramstilar: streckade linjer, ljusstakar och staplar. \ r \ n \ tTotalt kontokontroll. \ r \ n \ tRealtidsnoteringar på finansiella instrument. \ r \ n \ tDirekt handel från diagrammet. \ r \ n \ tHele handelshistoriken. \ r \ n \ tRealtids, interaktiva diagram med rullning och skalning. \ r \ n \ tFullständiga handelsorder har ställts in, samt väntande order. \ r \ n \ tEnkel att använda gränssnittet . \ r \ n \ tCharts har volymer och handelsnivåer som tydligt visas. \ r \ n \ tTrett olika oscillatorer och indikatorer. \ r \ n \ tAlla typer av handelsoperationer som utförs och stöds. \ r \ n \ tMinimal data som används. \ r \ n \ t7 olika tidsramar: D1, H4, H1, M30, M15, M5 och M1. \ r \ n \ tNätverk möjliggör säker dataöverföring. \ r \ n \ tKan gå offline. (Handelshistorik, diagram, kurser och aktuella handelspositioner). \ R \ n \ r \ nDetta program finns tillgängligt från Apple Store med en länk på plattformsbeskrivningen på NordFXs webbplats. \ R \ nAndroid \ r \ nFunktionerna på Android-plattformar tillgängliga från NordFX är i huvudsak identiska med de på iOS-plattformar, inklusive den fullständiga listan över funktioner som nämns ovan. Android-applikationen har ett intuitivt gränssnitt och levererar funktionerna i MetaTrader 4. \ r \ n \ r \ nFör att ladda ner Android-applikationen kan du besöka Google Play Store, klicka på nedladdningslänken i applikationsbeskrivningen på NordFX-webbplatsen, skanna QR-koden på den här sidan på din telefon eller ladda ner den via e-post. \ r \ n \ r \ nMed antingen MetaTrader-mobilapplikationer, oavsett om det är för iOS eller Android, blir det möjligt att handla på NordFX vart du än går när som helst . Applikationerna har full funktionalitet, även om den mindre storleken på din smartphone-skärm begränsar möjligheten att se information i ett diagram i detalj. Dessa applikationer är dock oerhört användbara för nybörjare som inte vill använda komplicerade strategier. De kan också vara till hjälp för avancerade handlare som måste vara borta från sina datorer under en tidsperiod och vill bekräfta att deras handelsstrategier går som planerat. \ R \ nNordFX Managed Investment Products \ r \ nNordFX erbjuder investeringsfonder som en enkel, transparent och prisvärd metod för att investera i aktier i ledande företag runt om i världen. Nya investerare med begränsade belopp att investera kan också använda dessa medel för att dra nytta av professionell kapitalförvaltning. \ R \ n \ r \ n Pro-Industry Fund från NordFX har en förväntad avkastning på 27 procent per år och inkluderar företag som Motorola, Nike , Ferrari, HP Inc, McDonalds, Johnson & Johnson, Pfizer, Boeing och Coca-Cola. Denna fond har ett lägsta investeringsbelopp på 1 000 USD med en investeringsperiod mellan sex månader och ett år. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Pro-TECH-fonden inkluderar AMD, Adobe Systems, NVIDIA, Cisco Systems, Apple, Microsoft, Intel Corp, Electronic Arts och Alibaba för en förväntad avkastning per år på 40,9 procent. Minsta investering är $ 3000 och investeringsperioden kan sträcka sig från 3 månader till ett år. \ R \ n \ r \ n Slutligen inkluderar Pro-Expert Fund Netflix, Visa Inc, Amazon.com, Mastercard, PayPal, Facebook, FedEx, Google och 21 Fox. Investeringsperioden är tre månader till ett år med en minsta investering på 5 000 USD och en förväntad avkastning på 57 procent per år. \ R \ n \ r \ n Förutom NordFX Investment Funds erbjuder mäklaren andra investeringsprodukter. Dessa instrument erbjuder maximalt skydd för investeringar tillsammans med potentiella vinster som överstiger bankinsättningar. NordFX skapar en balans genom att fördela vissa medel till finansiella instrument med lägre risk som är mindre lönsamma och andra till instrument som är relativt riskabla men som har en större vinstpotential. Dessa produkter inkluderar garanterad inkomst och kapitalskydd. Du kan sortera alternativen efter det lägsta investeringsbeloppet och \ / eller investeringstiden. \ R \ nNordFX Trading Tools \ r \ n Som med alla ansedda mäklare erbjuder NordFX en rad verktygshandlare att använda för att hjälpa dem att strategisera och göra en vinst. En av dessa funktioner är regelbundna analyser och marknadsnyheter, inklusive veckoprognoser för både forex och kryptovalutor. \ R \ n \ r \ n Det är inte förvånande att det också finns en ekonomisk kalender som låter handlare veta vilka kommande händelser som kan påverka marknaderna. Den ekonomiska kalendern inkluderar tid och datum för varje händelse, samt titel, valuta, påverkan och siffror för faktiska, prognoser och tidigare. Det är också möjligt att använda filter i den ekonomiska kalendern för att bättre se de händelser som är relevanta för dina handelsstrategier. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNordFX-handlare kan använda Trader’s Calculator för att beräkna deras potential vinst. Du börjar med att ange din kontotyp, hävstång och valuta. Därifrån kan du räknaren mata in dina handelspositioner. För varje anger du instrumentet, positionens storlek och säljer eller köper. Öppna och stänga priser fylls i automatiskt. När du trycker på beräkna ser du det beräknade priset, pipvärdet, spreadet, bytet, marginalen och vinsten för varje position. Längst ner finns det totala beräkningar som tar hänsyn till alla positioner som matas in i kalkylatorn och visar den totala vinsten och den totala marginalen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAlla kunder i NordFX får också tillgång till handelssignaler via MetaQuotes Software Corp. Dessa handelssignaler är integrerade direkt i MetaTrader 4-plattformarna och låter handlare ansluta till tusentals olika leverantörer av handelssignaler över hela världen. Handlare kan sedan automatiskt kopiera de föredragna signalerna direkt i sina konton. NordFX låter också kunder bli signalleverantörer för att öka sina inkomster. Signaltjänsten har en enkel prenumeration och inkluderar skydd mot felberäkningar för handelspartistorlekar samt överdrivna insättningsbelastningar. Det är mycket säkert för signalleverantörer och handlare och inkluderar transparens för handelshistoriken. \ R \ n \ r \ n Varken handlare eller leverantörer måste tillåta tredjepartsåtkomst till saldon och konton. du behöver inte ens ditt lösenord för att prenumerera på signalerna. Beroende på den valda signalen kommer den att ta en avgift eller vara gratis. Utöver detta ökar inte provisioner eller spreadar med användning av signaler och prenumerationsperioden är vanligtvis en månad. \ R \ n \ r \ nNordFX arbetar också med Fozzy, en värdleverantör, för att ge handlare möjlighet att använda en VPS. Fozzy Forex VPS sitter med NordFX-servrarna och hjälper handlare att se till att de upplever 24 \ / 7-handel över hela världen utan några avbrott. Priset för forex VPS från Fozzy för NordFX-kunder är två gånger billigare än standardpriset, vilket ger besparingar. Eftersom Fozzy VPS är rätt av NordFX-handelsservrar finns det en utmärkt överföringshastighet på mindre än ett millisekund, 200 gånger snabbare än växelkursen du får mellan NordFX-servern och din dator. Det finns också 24 \ / 7 upptid med VPS så expertrådgivare kan handla utan avbrott. Tjänsten är också enkel att använda och pålitlig tack vare daglig säkerhetskopiering av all lagrad data. \ R \ nUtbildningsresurser \ r \ nNordFX ger också handlare tillgång till ett stort utbud av utbildningsresurser. Learning Center är en online-resurs som ger handlare de resurser de behöver oavsett kompetensnivå. Utbildningsinformationen där kan hjälpa alla handlare att utveckla färdigheter och få insikter för framgångsrik handel. Det finns avsnitt för valutor, en ordlista, den ekonomiska kalendern, en handelshandbok för marknader och möjligheten att testa valutarobotrådgivare. Både valutasektionen och ordlistan tillhandahåller förväntad information och beskriver vad du behöver veta om valutamarknaden och dess grunder i den förra medan den senare innehåller en omfattande lista med definitioner. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHandelsguiden för marknader är särskilt användbar med en rad ämnen, till exempel hur man börjar handla med MT4 och MT5, miniräknare, artiklar om olika strategier, handel med krypto, kryptovalutastrategier, med användning av 1: 1 000 hävstång, och mer. \ r \ n \ r \ n Avsnittet för testning av Forex Robot Advisors tittar på några av de mer populära robotrådgivarna för valutahandel och testar dem. Det finns en rad rådgivare som testas i det här avsnittet, inklusive enkla till svåra och de som är gratis samt betalda rådgivare. För att utöka detta avsnitt välkomnar NordFX också handlare att skicka in sina egna resultat när de använder några av robotrådgivarna. \ R \ nNordFX Awards \ r \ nNordFX har fått flera dussin utmärkelser genom åren. Tillbaka till 2010 tjänade mäklaren utmärkelsen Best Forex Dealing Service från Kinas Financial Annual Champion Awards HeXun. 2011 såg mäklaren den sjunde Guangzhou International Investment & Finance Expo: s bästa Forex-mäklarehandel Kina och Academy Masterforex-V: s världens bästa Forex Dealing Service-utmärkelser. 2012 utmärkelser inkluderade en upprepning av den senare, liksom världens bästa Micro Forex Broker-ära från samma organisation och titeln Bästa mäklare för handel med rådgivare från IAFT Awards. \ R \ n \ r \ n 2013 vann NordFX CFI.com Magazine: s bästa FX-mäklare i Asien; MENA 12: e Forex Show: s bästa arabiska plattform för Forex; China Forex Expo-priser \ u2019 Bästa Micro Forex-mäklare; och Academy Masterforex-V: s världens bästa bonusprogram, världens bästa handelstjänst och världens bästa mikrovalutamäklare. 2014 fortsatte utmärkelser från Academy Masterforex-V, inklusive World Best Micro Forex Broker, World Best Broker with Trading Signals Service och World Best Forex Dealing Service. Från Forex Awards Ratings fick mäklaren titeln Bästa Micro Forex Broker och Best Forex Broker, Ryssland. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n2015 inkluderade utmärkelser från Forex Awards Ratings för bästa Micro Forex Broker och Best Execution Broker. Det året fick NordFX utmärkelserna som världens bästa Forex-mäklare, världens bästa mikromäklare, världens bästa mäklare för handel med kopior och världens bästa ECN-mäklare från Academy Masterforex-v. NordFX fick också titeln Bästa mäklare i Asien från IAFT Awards och Best Broker \ / Forex Trading India från IAIR Awards. \ R \ n \ r \ n2016 såg en upprepning av den sista av dessa priser samt utmärkelser för bästa 24 \ / 7 Kundtjänst (från Forex Expo Awards), mest pålitliga mäklare 2016 (från Forex Awards), världens bästa mäklare (från Academy Masterforex-V) och bästa affiliate-program (från Forex Awards Ratings). År 2017 fick NordFX titlarna Most Reliable Broker från ShowFx World, bästa bonusprogram och kampanjer i Asien från Forex Expo Awards, den bästa mäklaren att arbeta med kryptovalutor från IAFT Awards, det bästa Forex Affiliate-programmet och världens bästa mäklare från Masterforex-V EXPO och Bästa Crypto Broker Asia från Forex Awards Ratings. \ R \ n \ r \ n Hittills 2018 har NordFX redan fått titeln Most Trusted Cryptocurrency Broker från Global Brands Awards. Mäklaren har också redan fått utmärkelsen för bästa nyheter & Analysleverantör från Fxdailyinfo Awards och bästa mäklare för handel med kryptovalutor från International Business Magazine Awards. \ R \ nHur är NordFX kundsupport? \ R \ nDu kan komma åt NordFX kundsupport genom att klicka på supportknappen längst upp till höger på sidan. Alternativt kan du klicka på Kontakt i huvudnavigeringsmenyn. Detta tar dig till kontaktformuläret, som ber om viktig information. Börja med att välja den avdelning du vill kontakta, med alternativ inklusive kundtjänst, betalningar, teknisk support, marknadsföring, introduktion av mäklare och personalresurser. Därifrån anger du ditt namn, din e-postadress, ämnet och ditt meddelande, säger om du redan är NordFX-kund och slutför ett snabbt mänskligt test för att förhindra skräppost. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLängst ner på denna sida hittar du också telefonnummer för support, med specifika nummer listade för Kina, Ryssland, Thailand, Indien och Sri Lanka. Support-e-postadressen listas också här, liksom en adress i Vanuatu. Denna sida har också en kort FAQ-sektion. Även om det svarar på de viktigaste frågorna är det inte lika omfattande som FAQ-sektionerna om vissa konkurrenter. \ R \ nKonkurrenter \ r \ nNordFX konkurrerar med våra liknande mäklare som tidigare har täckt, enligt följande: \ r \ n \ r \ n \ tPlus500 \ r \ n \ tAVATrade \ r \ n \ tIQ Option \ r \ n \ t24option \ r \ n \ tExpertOption \ r \ n \ tVantage FX \ r \ n \ tForex.com \ r \ n \ tPepperstone \ r \ n \ tETX Capital \ r \ n \ r \ nSlutsats \ r \ nNordFX är en mäklare som ger tillgång till handel med forex, ädla metaller och kryptovalutor. NordFX är stolt över att erbjuda mycket snäva spreadar och har en rad olika insättnings- och uttagsalternativ. \ R \ n \ r \ nDen här mäklaren har ett gott rykte och en rad kontotyper för att möta de olika behoven hos kunder från detaljhandlare till mer erfarna handlare. \ r \ n \ r \ nDen handelsplattform är bra med en rad alternativ som passar de flesta handlare. \ r \ n \ r \ nEn utmärkande funktion i NordFX är ansiktet de också erbjuder förvaltade investeringsfonder, något som inte många andra liknande mäklare erbjuder. \ r \ nBesök NordFX","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2019-07-24"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me