Nybörjarguide till ATFX Broker: Complete Review

ATFX granskning

ATFX är en mäklare som erbjuder möjligheten att handla en rad tillgångar och syftar till att göra deras plattform enkel att använda med stöd för MetaTrader 4-programvaran. ATFX är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser för kunder.

Handel med ATFX ger kunder tillgång till en FCA-reglerad mäklare för handel med CFD: er och valutor. Målet med ATFX är att leverera bästa möjliga handelsupplevelse. Mäklaren har en klientportal som är toppmodern och förlitar sig på de ledande krypteringssystemen.

ATFX använder de senaste överbryggningsteknikerna för att få de bästa räntorna från sin likviditetsleverantör. Betalningssystemen på ATFX är supersnabba, inklusive insättningar och uttag.

Mäklaren gör också processen med öppna konton snabbt och enkelt, vilket möjliggör handel direkt och ger också ett gratis demo-konto för att testa systemet.

ATFX granskning

ATFX har också en mobilapp för handel på språng och bekvämlighet. Det erbjuder 24/5 kundtjänst från ett expertteam. Kunder kan också njuta av fullständig kontohantering via den snygga klientportalen.

ATFX huvudkontor ligger i City of London. De ligger i hjärtat av staden. Den specifika adressen är 1st Floor, 32 Cornhill, London EC3V 3SG, Storbritannien.

Riskvarning: CFD: er är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. 71% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD / Spread betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD / Spread betting fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Besök ATFX

ATFX i korthet

Mäklare ATFX
Förordning FCA – Cysec – FSC – FSA – FSRA
Minium första insättning

$ 100
Demokonto

Ja
Tillgångstäckning Forex, CFD: er på index, aktier, råvaror, kryptovalutor och spreadbetting
Max hävstång UK FCA Retail: 30: 1, UK FCA Professional: 400: 1; MU FSC, 400: 1
Handelsplattformar MetaTrader 4 & Mobila MetaTrader 4-appar & ATFX Connect

Hur regleras ATFX?

Eftersom ATFX har sitt huvudkontor i Storbritannien regleras det av FCA. ATFX officiella namn är AT Global Markets (UK) Limited. Financial Conduct Authority reglerar och godkänner detta företag. FCA-registreringsnumret är 7605555 och företagsnumret är 09827091.

Regleringen och tillståndet från FCA är för ATFX att vara en CFD- och FX-mäklare. FCA CASS-reglerna ger ATFX rätt att hålla kundfonder. Som en del av sin FCA-reglering och auktorisering följer ATFX byråns strikta lagkrav. Dessa inkluderar rättvis behandling av kunder och skydd av kunders pengar.

ATFX regleras också i Mellanöstern och Nordamerika.

Dessutom verkar ATFX Global Markets (CY) Ltd. från Limassol, Cypern. Som sådan regleras detta avsnitt av ATFX från CySEC, Cyprus Securities and Exchanges Commission. CySEC-regler ger tillgång till EU- och EES-länderna. Schweiz och Mellanöstern har också tillgång till ATFX via CySEC-regler.

ATFX-landsbegränsningar

ATFX är totalt sett en global mäklare. Med detta sagt är det inte tillgängligt för kunder i vissa länder i världen. Dessa inkluderar Jemen, Vanuatu, Tunisien, Trinidad och Tobago och Sri Lanka. Det inkluderar också Bosnien och Hercegovina, Irak, Etiopien, Syrien, Sudan, Nordkorea och Turkiet. ATFX kan inte heller användas i Kuba, Japan, Iran, Kanada eller USA. Det är bäst att bekräfta att ATFX är tillgängligt i ditt land om det inte uttryckligen anges. Du kan göra detta genom att kontakta ATFX direkt.

MiFID

Utöver förordningen följer ATFX MiFID, direktivet om marknader för finansiella instrument. Europaparlamentet och rådet antog detta den 1 november 2007. MiFID reglerar marknader för finansiella instrument för tillhandahållande av investeringstjänster och aktiviteter, särskilt inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Denna EES omfattar alla 27 EU-länder förutom Norge, Liechtenstein och Island.

Målet med MiFID var att harmonisera den finansiella marknadsstyrningen inom EES. Det syftar också till att förbättra finansiell transparens, effektivitet, konkurrens och konsumentskydd. Med MiFID kan värdepappersföretag fritt erbjuda tjänster inom andra medlemsstaters territorier eller tredjeparts. Det enda kravet är att värdepappersföretaget måste ha tillstånd för dessa tjänster.

Som en del av sin transparens har ATFX en rad juridiska dokument tillgängliga på sin webbplats. Detta inkluderar alla dokument relaterade till efterlevnad och reglering. Var och en är nedladdningsbar för enkelhets skull. De spänner över kategorier som general, CFD och spread betting. Det är här du kan gå för detaljer om villkor relaterade till specifika tjänster och produkter.

Edge-konton

ATFX erbjuder ett Edge-konto som har bättre spridningar och snabbare hastigheter. Den är utformad för avancerade handlare och inkluderar också ytterligare latensminskning.

Denna typ av konto har en minsta insättning på $ 5000. Det inkluderar spreads som börjar vid 0,6 punkter och $ 0 provision per parti. Det finns ett stopp på 50 procent. Edge Accounts har marknadskörning (STP) och maximal hävstångseffekt för privatkunder på 30: 1. Det finns inga rekvisiter eller avslag. Detta konto har negativt saldoskydd för privatkunder. Det har också glidning och tillåter både säkring och expertrådgivare.

Edge-konto

För att välja ett Edge-konto skapar du helt enkelt din ATFX via den vanliga processen. När du har validerat live-kontot kan du kontakta ATFX kundtjänst för att byta till ett Edge-konto. Om ditt Edge-konto sjunker under värdet på 5 000 USD kan ATFX ändra det till en Standardkonto.

Denna typ av konto har begränsad tillgänglighet. Den finns i Storbritannien, som inkluderar England, Skottland, Kanalöarna, norra ön och Wales. Det finns också i den europeiska regionen. Detta inkluderar de flesta länder inom EES.

Villkor för handel med Edge-konto:

Spridar från 0,6 pips
Minsta insättning 5000 dollar
Provision per sida per parti $ 0
Sluta 50%
Maximal hävstång (detaljhandelskunder) 1 30: 1
Typ av utförande Marknad (STP)
Reklamationer Ingen
Avslag Ingen
Expertrådgivare 2 Tillåten
Säkring 3 Tillåten
Slippage 4 Ja
Negativt balansskydd (detaljhandelskunder) 5 Ja

ATFX Professional-kunder

Professionell kund klassificering är också tillgänglig från ATFX. Professionella kunder behöver inte hantera marginalökningarna från ESMA-förändringarna 2018. Europeiska värdepappers- och marknadsmyndigheten begränsade vissa produkter för privatkunder från och med den 1 augusti 2018..

Professionella kunder har också tillgång till hävstångseffekt på upp till 200: 1. Det finns inga ändringar i skatterstatus eller krav på produkter. Det finns inte heller förändringar i klientens penningskydd.

Professionell kund

Professionella kunder avstår från vissa FCA-skydd. Dessa inkluderar brist på negativt balansskydd och undantagna restriktioner för CFD. ATFX kan också använda sofistikerat marknadsspråk när de pratar med professionella kunder och tar högre erfarenhetsnivåer. Det finns också ändringar av överväganden för bästa utförande. För privatkunder prioriteras transaktionskostnaden och det totala priset. För professionella kunder spelar också hastighet och exekveringssannolikhet en roll.

Demokonto

ATFX har ett demo-konto. Detta är ett utmärkt sätt att få en känsla för mäklarens erbjudanden. Det kan också vara ett användbart verktyg för nybörjare som behöver finslipa sina färdigheter. Eller avancerade handlare kan använda demokontot för att testa nya strategier.

Demokonto

ATFX-insättningar

Det finns tre huvudinsättningsmetoder tillgängligt på ATFX: kredit- eller betalkort, banköverföringar och e-plånböcker. E-plånböcker inkluderar Safecharge, Neteller och Skrill. Alla tre metoderna stöder insättningar i EUR, USD eller GBP. Det finns inga avgifter för insättningar som debiteras av ATFX. När det gäller debet- eller kreditkort utanför Storbritannien kan din leverantör ta ut en liten behandlingsavgift. ATFX kommer att ersätta dig för denna avgift om du anger ett kvitto för att bevisa avgifterna. Insättningar gjorda med kreditkort, betalkort eller e-plånböcker visas vanligtvis inom 30 minuter. Banköverföringar kommer att visas på ditt handelskonto inom en arbetsdag efter att ATFX mottagit pengarna.

Uttag av ATFX

ATFX erbjuder samma uttagsmetoder som insättningsmetoder: kredit- eller betalkort, e-plånbok eller banköverföring. Som med insättningar debiteras inga avgifter av ATFX och du kan ta ut i EUR, USD eller GBP. De flesta uttag behandlas inom en arbetsdag, men ATFX ansvarar inte för förseningar. De flesta uttag begär att ATFX får före 14:00 (i Storbritannien) behandlas den dagen.

Efter bearbetning kommer medel vanligtvis att rensas mellan 1 och 3 arbetsdagar. Internationella bankkablar kräver vanligtvis 3 till 5 arbetsdagar för att visas på ditt konto, beroende på bank. Uttag via e-plånböcker kommer vanligtvis inom två dagar. Återbetalningar till betalkort och kreditkort är vanligtvis slutbehandlade på två till fem dagar.

Kom ihåg att uttag måste återlämnas till din ursprungliga betalningskälla av efterlevnadsskäl. När det gäller vinster på transaktioner från insättningar med ett kort går de extra medlen till ett bankkonto. Du måste också fullständigt verifiera ditt ATFX-konto innan du kan ta ut pengar.

Insättningar & amp; Uttag

Hur sätter du in och tar ut medel med ditt ATFX-konto?

För att sätta in pengar på ditt ATFX-konto loggar du bara in på ditt konto. Besök klientportalen och välj Insättning. Kom ihåg att ATFX inte accepterar betalningar från tredje part. Det betyder att dina insättningar måste komma från dina egna konton.

För att ta ut pengar, besök klientportalen igen. Istället för att välja Insättning väljer du Uttag. Tänk på att du bara kan begära ett uttag varje dag. Detta förbättrar effektiviteten för ATFX.

ATFX-erbjudanden

Beroende på vilket land du registrerar dig för ATFX i kan du ha tillgång till en bonus. Det finns en välkomstkreditkampanj på $ 100 USD. Detta kräver bara att du öppnar ett Live-konto och sedan sätter in $ 200. När du handlar sex partier blir krediten uttagen.

Tänk på att denna bonus inte är tillgänglig för alla kunder. Europeiska riktlinjer gör det mycket utmanande att erbjuda bonusar. Dessa är förbjudna direkt i EU.

ATFX handelsinstrument

Ett av fokuserna för ATFX är att erbjuda valutahandel. Mäklaren erbjuder 43 olika valutahandelspar. Dessutom granskar det ständigt sitt produktsortiment. ATFX strävar efter att alltid erbjuda ett så stort antal FX-par som möjligt. Dessa par inkluderar stora, minderåriga och exotiska. Valutamarknaden är tillgänglig 24/5 på ATFX.

ATFX erbjuder också tillgång till handel med ädelmetaller. Närmare bestämt kan du handla London Gold eller London Silver, som båda är på ett spotkontrakt. Denna marknad är öppen 23 timmar varje dag och 5 dagar i veckan. ATFX tillåter öppnande av sälj / kort eller köp / lång position. Marknaden är mycket likvid. Det finns också möjligheten att använda hävstång så högt som 1:20.

Råolja är en annan mycket likvid tillgång som kan handlas med ATFX. Du kan använda ATFX för att köpa eller sälja råvarubaserade olja-ETF: er. Det finns en stor handelsvolym; faktiskt har den den största handelsvolymen i världen. Det upplever också regelbundna prisrörelser.

Du kan handla index med ATFX, med 15 typer av aktieindex från Asien, USA och Europa. Spotindexen på ATFX har låga marginalkrav och låga spreadar. Det finns tillgång till 1-till-1 kundsupport 24/5 plus snäva spreadar och inga provisioner. Handel med denna typ av tillgång börjar med en storlek på 0,10.

Det finns också flera CFD-kryptovalutor tillgängliga. Slutligen stöder ATFX handel med 50 större aktier CFD: er från USA och Tyskland.

ATFX Spread Betting

När du välj att sprida satsning med ATFX, det finns ingen brittisk stämpelskatt eller kapitalvinstskatt. Det finns inte heller några provisioner och spreadar är konkurrenskraftiga, med bara 0,6 punkter. Med Spread betting kan du spekulera i stigande eller fallande marknader. Det möjliggör också handel på marginal. Spread betting görs via MetaTrader 4. Det innehåller verktyg för att begränsa risker, såsom stop-loss-begränsningsorder och balansskydd. Spread betting är populärt för handlare som vill diversifiera sina portföljer. Det är också populärt för dem som vill handla med hävstång och en liten investering.

Spread betting konton har en minsta insättning på £ 100. Stop-out är 0,5 och maximal hävstång för privatkunder är 30: 1. Det finns inga rekvisiter eller avslag. Det är glidning med både säkring och EA tillåtna. Exekveringstyp av STP eller marknad.

Spread Betting

Läs vår kompletta guide till Bitcoin Spread Betting

Beställningstyper

Inte överraskande, ATFX erbjuder körning av marknadsordrar. Marknadsorder skickas till marknaden och utförs sedan till marknadens omsättbara pris. Efter genomförandet kommer informationen om transaktionen att gå till MT4-plattformen. Verkställighetspriset för marknadsorder påverkas av bankernas likviditet och om det räcker. Det kan förändras snabbt. Kom ihåg att MT4-plattformen skickar transaktionsinstruktionerna till den angivna MT4-servern.

ATFX erbjuder en rad olika ordertyper att välja mellan. Väntande orderalternativ inkluderar Buy Limit, Buy Stop, Sell Stop och Sell Limit. A Take Profit eller Stop Less stänger väntande order. Alla väntande beställningar ansluter till företagsinstruktioner på servern. Den väntande ordern utlöses, sedan transakeras och utförs i form av en marknadsorder. Detta inträffar när marknadspriset når rätt punkt. Det är viktigt att komma ihåg att väntande order inte har garanterad exekvering till sitt ursprungliga pris.

ATFX-avgifter

När du handlar med ATFX behöver du inte betala några provisioner. Dessutom är AFTX stolt över att erbjuda snäva spreadar som är mycket konkurrenskraftiga. Detta minskar kostnaderna för handel och öppningspositioner.

Handelsvillkor

Handelsvillkoren på ATFX varierar beroende på tillgång. För enkelhets skull erbjuder ATFX en uppdaterad lista över handelsvillkor för varje enskild tillgång. Dessa är indelade efter kategori, till exempel valutakurser, minderåriga och exotiska. Andra kategorier inkluderar metaller, olja, index, kryptos och aktier. Det finns också handelsbetingelser för spreadbetting som beskrivs för valutamarknader, mindreåriga valutor, metaller, olja och index.

För varje produkt kan du se namn, minsta spridning, kontraktstorlek och minsta och maximala partistorlek. Tänk på att det finns specifika produktspecifikationer för varje kontotyp. Dessa inkluderar Retail – Standardklienter, Standard – Edge Account och Professional Clients.

ATFX har en policy för No Dealing Desk. Detta minskar ingripande från ATFX som mäklare. Detta förbättrar i sin tur transparensen i handelsvillkoren. Det förbättrar också handelsmiljön.

ATFX-hävstång

ATFX erbjuder en lista över standardhävningar för kunder i avsnittet FAQ om handel.

ATFX UK följer FCA / ESMA-reglerna, erbjuder 1:30 för privatkunder och upp till 1: 400 för professionella handlare (med förbehåll för berättigande).

FX exotics är standard vid hävstång på 1:50. Både guld och silver har en standardhävstång på 1: 200. Standardindex för index är 1: 100, förutom att det är 1:50 för USDX. Standardhävstång är 1: 100 för olja, 1: 5 för kryptovalutor och 1:20 för CFD-aktier.

ATFX-plattformar

All handel på ATFX görs via det populära MetaTrader 4-plattform. Denna plattform har stöd för alla typer av enheter, så varje klient kan använda den. På grund av MT4: s popularitet finns det också många guider och resurser tillgängliga online.

MetaTrader 4 för Windows har stöd för flerspråkig handel plus stöd för flera valutor. Det finns också en VPS-tjänst för anslutning hela dagen. MT4 Desktop erbjuder anpassade indikatorer och möjligheten att anpassa bibliotek, EA och skript. Detta låter den möta en rad handelsstilar.

MetaTrader 4

MT4 Desktop erbjuder dessutom avancerade kartverktyg. Det finns mer än 50 indikatorer samt över 30 verktyg för att analysera diagram. Dessutom kan du ställa in parametrar och visningsmetoder för varje diagramtyp och indikator. MT4 Desktop möjliggör diversifiering tack vare fullt stöd för en rad tillgångar.

Användningen av expertrådgivare möjliggör automatiserade handelsstrategier. MT4 har också förbättrad handelshastighet och är känd för sin robusthet och stabilitet.

MetaTrader 4 har också en WebTrader som är optimerad för att maximera webbaserad prestanda. Det fungerar i alla webbläsare och kräver ingen nedladdning alls. Denna speciella version av MT4 är utformad för bekvämlighet. Det är användarvänligt och stöder många språk. WebTrader inkluderar också handel med ett klick. Den innehåller till och med realtidsinformation så att handlare kan fatta sina beslut med all tillgänglig information. Det inkluderar också den fulla flexibiliteten på skrivbordet och avancerad kartläggning.

Mobilhandel

De mobila handelsplattformarna för ATFX är också versioner av MetaTrader 4. Du kan ladda ner en applikation för antingen Android- eller Apple-enheter, så att alla kan handla på språng.

IPhone MT4-applikationen innehåller de mest användbara funktionerna, till exempel EA och anpassningsbara indikatorer. Detsamma gäller för Android-applikationen. Endera mobilversionen har full funktionalitet och alla de andra versionernas verktyg. Det har också fullständigt flerspråkigt stöd tillgängligt 24/5. Den innehåller information i realtid som hjälper till med beslutsprocessen. MT4 för iOS eller Android inkluderar också avancerad kartläggning, såsom anpassning och snabb analys. Du får flexibiliteten att anpassa dig till din handelsstrategi och fullt stöd för tillgångar, vilket möjliggör diversifiering.

Mobilhandel

Avancerade handelsverktyg i MetaTrader 4

För att se alla produkter som ATFX erbjuder på MetaTrader 4, besök Market Watch-fönstret. När du högerklickar väljer du Visa alla. På det här sättet kan du hitta valfri tillgång och använda tillgängliga avancerade handelsverktyg med den.

Om du vill infoga en diagramindikator, besök toppmenyn på plattformen. Klicka på Infoga och välj sedan Indikatorer. Alternativt kan du gå till Navigation och välja Indikatorer. Därifrån kommer du att kunna anpassa indikatorn.

Det är också enkelt att skapa studier för rörelser som trendlinjer. Besök toppmenyn och välj Infoga. Välj din valda trendlinje där. Du kommer att märka att en hårkorsikon visas där. Flytta den här ikonen till det valda diagrammet. Du kan justera trendlinjens storlek genom att klicka och hålla ned musen. Det finns också ett snabbare alternativ. Du kan välja Bläddra, sedan Verktygsfält och Linjestudie. Detta visar ikonen i menyraden. Klicka på Fibonacci Retracement, hårkors eller trendlinjen för ännu fler alternativ.

Trading Central

Trading Central är känt för sina avancerade tekniska analysresurser. ATFX-kunder får tillgång till Trading Central-funktioner, vilket hjälper till med hela investeringsstrategin. Trading Central är väl respekterat över hela världen och bedriver forskning för över 200 investeringsbanker, professionella återförsäljare, mäklare och fondförvaltare. Den används i 45 olika länder. Alla ATFX-klienter får fri tillgång till Trading Central.

Handelscentralen ger professionell dataanalys och tekniska strategier för en rad tillgångar. Dessa inkluderar index, ädelmetaller, valutor och råvaror. Strategier uppdateras tio gånger varje dag för varje produkt för aktuell information.

För att ge handlare förtroende för Trading Central-informationen är den en del av tre olika föreningar för oberoende forskningsleverantörer. Dessa inkluderar Asien IRP, Euro IRP och Investorside Research. Trading Central har inte heller någon investeringskonflikt. Det är en registrerad investeringsrådgivare med SEC (U.S.) och SFC (Hong Kong).

Trading Central

Forskningen som visas i Trading Central använder kartistanalys för att bestämma mål och prisriktning. Den innehåller också matematiska modeller för att bestämma tidsrelevans och bekräfta riktningar. Trading Central använder dessutom japanska ljusstakar och relaterade signaler för att verifiera accelerations- eller reverseringsmarknader.

Trading Central innehåller också avancerade funktioner som adaptiva ljusstakar som känner igen ljusstake mönster i realtid fortsättning och återföring. Det har också Adaptive Divergence Convergence baserat på MACD-indikatorn. Detta verktyg möjliggör visualisering av köp- och säljsignaler direkt från diagrammen.

För att dra nytta av Trading Central laddar du bara ner installationspaketet. Det finns också en installationsguide om du behöver hjälp.

Ekonomisk kalender

Som förväntat av en mäklare gör ATFX verkligen har en ekonomisk kalender. Mäklaren hänvisar till det som en “levande forex-nyhetskalender.” Kalendern uppdateras automatiskt så att handlare kan ha den senaste informationen. Det inkluderar också möjligheten att kontrollera tidigare händelser i historien. För varje händelse i kalendern ser du tid, valuta, betydelse, händelse, faktiska, prognos och tidigare siffror.

Du kan ändra tidszonen eller de datum du vill visa. Det finns också filter, inklusive för land, tid, betydelse och kategori. Kategorin innehåller alternativ som centralbanker, balans, ekonomisk aktivitet, inflation, obligationer och mer. Eller så kan du söka efter en specifik händelse efter namn genom att klicka på filter.

Ekonomisk kalender

Teknisk analys

ATFX har ett fullständigt avsnitt tillägnad teknisk analys. Detta inkluderar marknadsnyheter och analyser för populära produkter som olja, ädelmetaller, index, guld, krypto och FX-majors. Teknisk analys publiceras flera gånger i veckan. Uppdateringar fokuserar på specifika produkter och inkluderar förutsägelser, influenser och mer.

Expertanalys

För att hjälpa handlare att ta välutbildade beslut har ATFX en daglig marknadsrapport. Detta inkluderar de senaste översikterna för känslor och tekniska element. Rapporten har uppfattningar om både små och stora aktörer. Den innehåller också de viktigaste strategierna och de tekniska för handlare, oavsett om de är motstridiga eller konforma.

Detta är en daglig marknadsrapport och du kan ladda ner den direkt från ATFX-webbplatsen. Tidigare marknadsrapporter finns också på samma sida, inklusive de senaste månaderna.

Marknadsrapporterna skapas av en tredje part. ATFX tar inget ansvar för rapporternas fullständighet eller noggrannhet. Ändå är inkluderingen av rapporterna för ATFX-klienter ett otroligt användbart verktyg. Det kan leda till mycket tidsbesparingar i forskning eller komplettera en kunds andra forskningsstrategier.

Förutom de dagliga marknadsrapporterna erbjuder ATFX också grundläggande kommentarer. Detta kommer från forskningsgruppen för marknadsanalys. Den innehåller detaljerad, uppdaterad grundläggande kommentar. Du hittar artiklar relaterade till grundläggande drag, kommande händelser i den ekonomiska kalendern och avancerade ekonomiska indikatorer. Dessa grundläggande marknadskommentarer är veckovisa. De är också tillgängliga för nedladdning i ATFX-analysavsnittet. De innehåller ett antal äldre rapporter så att du kan se historisk information. Som med marknadsrapporterna kommer den grundläggande kommentaren från en tredje part och ATFX tar inte ansvar för noggrannhet.

Teknisk analys

Utbildning

Utbildningsavsnittet på ATFX fokuserar på webinarier. Du hittar inte e-böcker eller det stora utbudet av resurser som många andra mäklare erbjuder. Det finns dock fler webinarier tillgängliga från ATFX än många konkurrenter erbjuder. Webbinarierna är gratis för ATFX-klienter men kräver registrering.

Utbudet av webinarier hjälper kunder att utveckla handelsfärdigheter eller öka förståelsen för koncept. Det finns webbseminarier för alla färdighetsnivåer, från professionella handlare till nybörjare. De drivs alltid av proffs för att ge en hög nivå av korrekt information.

Listan med webbseminarier innehåller alltid titel, språk, datum, starttid och varaktighet. Du kan också läsa en beskrivning av webbseminariet för att hjälpa dig att avgöra om du vill registrera dig. Webbseminarierna innehåller vanliga ATFX Daily Market Updates flera gånger i veckan på engelska. Du kan också hitta webbseminarier på italienska, tyska, spanska och andra språk. Förutom marknadsuppdateringarna kan webbseminarier också fokusera på användbara handelsfärdigheter, såsom handel med RSI och glidande medelvärden eller Fibonacci-handel.

VPS-tjänster

Beroende på vilken typ av konto du har är det också möjligt att använda en VPS via ATFX. Användningen av en virtuell privat server leder till ett säkrare genomförande av Expert Advisors. Det utförandet tenderar att vara snabbare med en VPS och mer tillförlitlig.

Tävlande

ATFX konkurrerar med liknande mäklare som tidigare har täckt, enligt följande:

 • Plus500
 • AVATrade
 • IQ-alternativ
 • 24alternativ
 • ExpertOption
 • Vantage FX
 • Forex.com
 • Pepperstone
 • ETX Capital
 • NordFX
 • Stadsindex
 • Binary.com
 • XTB
 • FXTM
 • Markets.com

ATFX medlemsprogram

De ATFX medlemsprogram är utformat för att hjälpa kunder att växa sin valutaföretag. Den inkluderar transparent rapportering med massor av detaljer plus konkurrenskraftiga uppdrag och exceptionell kundservice. För att använda affiliate-programmet registrerar du dig bara för att vara ATFX-partner. Din webbplats kommer att godkännas och du kan komma igång. Ta en titt på de olika ATFX-marknadsföringsmaterialen så att du kan öka dina omvandlingar. För varje kund du introducerar tjänar du en CPA-provision. Du får provisionen när klienten uppfyller ett minimitröskelvärde.

Det finns också ett Introducing Broker Partnership Program. Detta gör det möjligt för partners att få rabatter för kunder som de hänvisar till. Det finns ingen oro över komplexiteten under integrationsprocessen i ATFX. Du behöver inte heller göra några investeringar i förväg. Som en introduktionsmäklare introducerar du bara klienten. ATFX tar det därifrån och du tjänar en rabatt. Det finns inga begränsningar för provisioner per klient.

Rabattalternativen är anpassningsbara och konkurrenskraftiga. Det finns också en kommissionsutbetalningsmekanism på flera nivåer. Detta innebär att varje ATFX-klientreferensärende leder till vinster. Varje sluten affär från din remiss leder till en provision. Du kan också få intäkter från remitteringar under IB. Provisionsbetalningar sker omedelbart utan dolda avgifter eller avgifter.

Partners får också 24/5 live support från en tilldelad kontoansvarig. Detta stöd är flerspråkigt. IBs får även utbildning för att hjälpa dem att maximera vinsten. Det finns guider från experter beroende på planer, affärsmål och dina konkurrensfördelar. IB får också fri tillgång till Trading Central och andra handelsverktyg.

ATFX Awards

Under åren har ATFX vunnit många utmärkelser över olika marknader. Det utsågs till den bästa NDD Forex Broker 2018 från Online Personal Wealth AwardsMoneyAM. ATFX hedrades också med Bästa Forex Kundtjänster 2017 vid Entreprenör JFEX Awards och 13: e Jordan Forex Expo. Det utnämndes till den bästa valutamäklaren 2017 av den tredje sessionen av kinesiska valutamäklares årliga konferens HT Financial. ATFX var också den bästa märkesmäklaren 2017 från Shenzhen Huiyu Financial. Det var också den bästa valutamäklaren 2017 på Tapei International FinanceWord Forum FinanceWord.

Global Banking & Finance Awards 2018 utsåg också ATFX till Årets FX-mäklare, Storbritannien. Detta är ett tillskott till titeln Best Forex CFDs Broker från UK Forex Awards i Share Magazine. År 2017 var mäklaren den snabbast växande valutamäklaren, Europa 2017.

Hur skyddar ATFX klientfonder?

ATFX har ett starkt åtagande att se till att kundernas medel alltid är säkra. Företaget använder den senaste krypteringstekniken som för närvarande är tillgänglig för att skydda data. Detta kombineras med effektiva skyddsåtgärder och strikt tillsyn. Resultatet är en handelsmiljö som är säker och pålitlig.

Dessutom separerar ATFX kundfonder på förtroendekonton. Dess depåbank är Barclays Bank PLC. Att hålla kundfonder på segregerade konton säkerställer att fonderna alltid är skilda från ATFX. Dessutom, om något händer med ATFX och det blir insolvent, är dina medel säkra. Eftersom de är separerade kan de inte användas för att ersätta borgenärer.

För att öka skyddet i den osannolika fallet av insolvens har AT Global Markets (UK) Limited FSCS-täckning. Schema för kompensation för finansiella tjänster är tillgängligt för kunder i organisationer som regleras av FCA. Systemet spelar in i sällsynta fall att ATFX inte kan tillgodose sina återbetalningskrav. I denna situation tillhandahåller FSCS så mycket som £ 50 000 i kompensation per person för berättigade investeringar.

ATFX har också ett eget självutvecklat redovisningssystem som är automatiskt. Det säkerställer att uttag endast är möjliga när klientens identitet matchar informationen på kontot. För ytterligare finansiell transparens har ATFX partnerskap med EY, en professionell revisionsorganisation.

Hur kontaktar du ATFX?

För att underlätta för kunderna erbjuder ATFX flera metoder för att kontakta teamet. Det finns huvudtelefonlinjer tillgängliga på vardagar mellan 09:00 och 17:00, brittisk tid. Det finns ett 800-nummer från Storbritannien och ett separat nummer för samtal utanför Storbritannien. Eller så kan du skicka ett mejl till relevant avdelning. Avsnittet Kontakta oss på ATFX-webbplatsen visar alla. E-postadresser är för allmän information, klagomål / tvister, partnerskap, support och försäljningsförfrågningar. Du kan också kontakta support via livechatt längst ned till höger på sidan.

ATFX hjälpcenter

Ett område där ATFX saknas är ett hjälpcenter. De flesta mäklare har ett uppenbart hjälpcenter eller avsnitt med vanliga frågor. Det finns inget sådant uppenbart avsnitt på ATFX-webbplatsen. Istället finns det webbseminarier och det finns färdig information för att kontakta kundsupport. Det finns några avsnitt med vanliga frågor, till exempel de som rör handel. Sammantaget finns det dock inget bekvämt sätt att hitta information om andra vanliga frågor. Det skulle vara trevligt att ha ett särskilt avsnitt för information som denna. Det skulle göra det lättare att öppna ett konto, finansiera kontot och göra grundläggande felsökning utan att kontakta ATFX.

ATFX klagomål

Eftersom ATFX är ett reglerat företag har det ett tydligt förfarande för klagomålshantering. Alla klagomål hanteras noggrant. Detta inkluderar ett fullständigt svar samt en förklaring. Personalen på ATFX genomgår alla utbildning i klagomålshantering. I de flesta fall kan ATFX lösa klagomål tidigt.

I sällsynta fall av ett olöst klagomål kan kunder ibland hänvisa till FOS. Detta oberoende organ har till syfte att undersöka klagomål mot reglerade företag. FOS kommer att undersöka ditt klagomål och ge ett svar. För bästa resultat och minst krångel föreslår ATFX att du bara kontaktar FOS efter ett slutligt svar från ATFX.

ATFX sponsring

För att vara med i samhället sponsrar ATFX några evenemang. Detta inkluderar The Duke of Edinburgh Cup, China Event 2018. ATFX valde att sponsra just detta evenemang sedan det började i Storbritannien och marknadsförs i regioner över hela världen. Dessutom är Duke of Edinburgh Cup en känd välgörenhetsorganisation som har Royal Patronage. Välgörenheten hjälper unga människor runt om i världen. Detta stämmer överens med ATFX filosofi, som ytterligare uppmuntrade mäklaren att sponsra evenemanget. Denna speciella händelse har länge varit med 18 års händelser. Över 20 länder från fem kontinenter har deltagit och det har varit över 134 turneringar.

Slutsats

ATFX är en mäklare med sitt huvudkontor i Storbritannien, särskilt London. Denna mäklare erbjuder handel för en rad tillgångar, inklusive forex, CFD och råvaror. Det finns flera typer av konton tillgängliga, inklusive för professionella kunder.

ATFX erbjuder konkurrenskraftiga spreadar och har inga provisioner.

Handel sker via MetaTrader 4 med stöd för alla enheter, både mobila och stationära. Kundtjänst är tillgänglig 24/5. Utbudet av insättnings- och uttagsmetoder erbjuder något för de flesta handlare.

Om du är baserad i Storbritannien kan spread betting-alternativet vara attraktivt för dig eftersom denna handelsmetod är kapitalvinst skattefri.

Besök ATFX

Riskvarning: CFD: er är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. 71% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD / Spread betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD / Spread betting fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

ATFX

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-atfx-mäklare-komplett-recension-12.jpg”

alt = “ATFX Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Enkel användning

8,0 / 10

Rykte

9,0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

9,0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

 • Väl reglerad av FCA
 • Inga provisioner
 • Rimliga spridningar
 • Demokonton
 • Spread Betting för Storbritannien

Nackdelar

 • Endast MetaTrader 4

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"ATFX","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2020 \ / 01 \ /atfx-150×150.jpg","beskrivning":"ATFX är en mäklare som erbjuder möjligheten att handla olika tillgångar och syftar till att göra deras plattform enkel att använda med stöd för MetaTrader 4-programvaran. ATFX är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser för kunder. Handel med ATFX ger kunder tillgång till en FCA-reglerad mäklare för handel med CFD: er och valutor. Målet…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.60"},"namn":"ATFX","reviewBody":"ATFX är en mäklare som erbjuder möjligheten att handla olika tillgångar och syftar till att göra deras plattform enkel att använda med stöd för MetaTrader 4-programvaran. ATFX är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser för kunder. \ R \ n \ r \ nTrading med ATFX ger kunderna tillgång till en FCA-reglerad mäklare för handel med CFD: er och valutor. Målet med ATFX är att leverera bästa möjliga handelsupplevelse. Mäklaren har en klientportal som är toppmodern och förlitar sig på de ledande krypteringssystemen. \ R \ n \ r \ nATFX använder de senaste överbryggningsteknikerna för att få de bästa priserna från sin likviditetsleverantör. Betalningssystemen på ATFX är supersnabba, inklusive för insättningar och uttag. \ R \ n \ r \ nMäklaren gör också processen att öppna konton snabbt och enkelt, vilket möjliggör handel direkt och ger också ett gratis demo-konto för testning systemet. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nATFX har också en mobilapp för handel när du är på språng och underlättar. Det erbjuder 24 \ / 5 kundtjänst från ett expertteam. Kunder kan också njuta av fullständig kontohantering via den snygga klientportalen. \ R \ n \ r \ n Huvudkontoret för ATFX ligger i City of London. De ligger i hjärtat av staden. Den specifika adressen är 1: a våningen, Cornhill 32, London EC3V 3SG, Storbritannien. \ R \ n \ r \ nRiskvarning: CFD: er är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. 71% av investerarkonton i detaljhandeln tappar pengar när de handlar med CFD \ / Spread betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFDs \ / Spread betting fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. \ R \ nBesök ATFX \ r \ n \ r \ nATFX i överblick \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBroker \ r \ nATFX \ r \ n \ r \ n \ r \ nReglering \ r \ nFCA – Cysec – FSC – FSA – FSRA \ r \ n \ r \ n \ r \ nMinimum Initial insättning \ r \ n \ r \ n $ 100 \ r \ n \ r \ n \ r \ nDemokonto \ r \ n \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ nTillgångstäckning \ r \ nForex, CFD: er för index, aktier, råvaror, kryptovalutor och spreadbetting \ r \ n \ r \ n \ r \ nMax Hävstång \ r \ nUK FCA Retail: 30: 1, UK FCA Professional: 400: 1; MU FSC, 400: 1 \ r \ n \ r \ n \ r \ nHandelsplattformar \ r \ nMetaTrader 4 & Mobila MetaTrader 4-appar & ATFX Connect \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHur regleras ATFX? \ R \ n Eftersom ATFX har sitt huvudkontor i Storbritannien regleras det av FCA. ATFX officiella namn är AT Global Markets (UK) Limited. Financial Conduct Authority reglerar och godkänner detta företag. FCA-registreringsnumret är 7605555 och företagsnumret är 09827091. \ r \ n \ r \ nRegleringen och tillståndet från FCA är för ATFX att vara CFD- och FX-mäklare. FCA CASS-reglerna ger ATFX rätt att hålla kundfonder. Som en del av FCA-regleringen och godkännandet följer ATFX byråns strikta lagkrav. Dessa inkluderar rättvis behandling av kunder och skydd av klientpengar. \ R \ n \ r \ nATFX regleras också i Mellanöstern och Nordamerika. \ R \ n \ r \ n Dessutom har ATFX Global Markets (CY) Ltd. verkar från Limassol, Cypern. Som sådan regleras detta avsnitt av ATFX från CySEC, Cyprus Securities and Exchanges Commission. CySEC-regler ger tillgång till EU- och EES-länderna. Schweiz och Mellanöstern har också tillgång till ATFX via CySEC-reglering. \ R \ nATFX Landsbegränsningar \ r \ nATFX är ett globalt mäklarföretag. Med detta sagt är det inte tillgängligt för kunder i vissa länder i världen. Dessa inkluderar Jemen, Vanuatu, Tunisien, Trinidad och Tobago och Sri Lanka. Det inkluderar också Bosnien och Hercegovina, Irak, Etiopien, Syrien, Sudan, Nordkorea och Turkiet. ATFX kan inte heller användas i Kuba, Japan, Iran, Kanada eller USA. Det är bäst att bekräfta att ATFX är tillgängligt i ditt land om det inte uttryckligen anges. Du kan göra detta genom att kontakta ATFX direkt. \ R \ nMiFID \ r \ n Förutom förordningen följer ATFX MiFID, direktivet om marknader för finansiella instrument. Europaparlamentet och rådet antog detta den 1 november 2007. MiFID reglerar marknader för finansiella instrument för tillhandahållande av investeringstjänster och aktiviteter, särskilt inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Denna EES omfattar alla 27 EU-länder förutom Norge, Liechtenstein och Island. \ R \ n \ r \ nMålet med MiFID var att harmonisera finansmarknadsstyrningen inom EES. Det syftar också till att förbättra finansiell transparens, effektivitet, konkurrens och konsumentskydd. Med MiFID kan värdepappersföretag fritt erbjuda tjänster inom andra medlemsstaters territorier eller tredjeparts territorier. Det enda kravet är att värdepappersföretaget måste ha auktorisation för dessa tjänster. \ R \ n \ r \ n Som en del av transparensen har ATFX en rad juridiska dokument tillgängliga på sin webbplats. Detta inkluderar alla dokument relaterade till efterlevnad och reglering. Var och en är nedladdningsbar för enkelhets skull. De spänner över kategorier som general, CFD och spread betting. Det här är vart du ska gå för detaljer om villkor relaterade till specifika tjänster och produkter. \ R \ nKanterkonton \ r \ nATFX erbjuder ett Edge-konto som har bättre spridningar och snabbare hastigheter. Den är utformad för avancerade handlare och inkluderar också ytterligare latensminskning. \ R \ n \ r \ nDenna typ av konto har en minsta insättning på $ 5000. Det inkluderar spreads som börjar vid 0,6 punkter och $ 0 provision per parti. Det finns ett stopp på 50 procent. Edge Accounts har marknadskörning (STP) och maximal hävstångseffekt för privatkunder på 30: 1. Det finns inga rekvisiter eller avslag. Detta konto har negativt saldoskydd för privatkunder. Det har också glidning och tillåter både säkring och expertrådgivare. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFör att välja ett Edge-konto skapar du helt enkelt din ATFX via den vanliga processen. När du har validerat live-kontot kan du kontakta ATFX kundtjänst för att byta till ett Edge-konto. Om ditt Edge-konto sjunker under värdet på minst 5 000 USD kan ATFX ändra det till ett standardkonto. \ R \ n \ r \ nDenna typ av konto har begränsad tillgänglighet. Den finns i Storbritannien, som inkluderar England, Skottland, Kanalöarna, norra ön och Wales. Det finns också i den europeiska regionen. Detta inkluderar de flesta länder inom EES. \ R \ n \ r \ nVillkor för valutahandel: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Spridningar från \ r \ n0.6 Pips \ r \ n \ r \ n \ r \ nMinsta insättning \ r \ n $ 5.000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n Uppdrag per sida per parti \ r \ n $ 0 \ r \ n \ r \ n \ r \ nStoppa ut \ r \ n50 % \ r \ n \ r \ n \ r \ nMaximal hävstång (detaljhandelskunder) 1 \ r \ n30: 1 \ r \ n \ r \ n \ r \ nUtförande typ \ r \ nMarknad (STP) \ r \ n \ r \ n \ r \ nRequotes \ r \ nIngen \ r \ n \ r \ n \ r \ nRekvisering \ r \ nIngen \ r \ n \ r \ n \ r \ nExpert Advisors (EAs) 2 \ r \ nAllowed \ r \ n \ r \ n \ r \ nHedging 3 \ r \ n Tillåtet \ r \ n \ r \ n \ r \ n Slippage 4 \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ n Negativt balansskydd (detaljhandelskunder) 5 \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nATFX Professional Clients \ r \ n Professionell klientklassificering är också tillgänglig från ATFX. Professionella kunder behöver inte hantera marginalökningarna från ESMA-förändringarna 2018. Europeiska värdepappers- och marknadsmyndigheten begränsade vissa produkter för privatkunder från och med den 1 augusti 2018. \ r \ n \ r \ n Professionella kunder har också tillgång till hävstång på upp till 200: 1. Det finns inga ändringar i skatterstatus eller krav på produkter. Det finns inte heller några förändringar i klientpengeskyddet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Professionella klienter avstår från vissa FCA-skydd. Dessa inkluderar brist på negativt balansskydd och undantagna restriktioner för CFD. ATFX kan också använda sofistikerat marknadsspråk när de pratar med professionella kunder och tar högre erfarenhetsnivåer. Det finns också ändringar av överväganden för bästa utförande. För privatkunder prioriteras transaktionskostnaden och det totala priset. För professionella kunder spelar sannolikhet för hastighet och körning också en roll. \ R \ nDemokonto \ r \ nATFX har ett demo-konto. Detta är ett utmärkt sätt att få en känsla för mäklarens erbjudanden. Det kan också vara ett användbart verktyg för nybörjare som behöver finslipa sina färdigheter. Eller avancerade handlare kan använda demo-kontot för att testa nya strategier. \ R \ n \ r \ n \ r \ nATFX-insättningar \ r \ nDet finns tre huvudsakliga insättningsmetoder tillgängliga på ATFX: kredit- eller betalkort, banköverföringar och e- plånböcker. E-plånböcker inkluderar Safecharge, Neteller och Skrill. Alla tre metoderna stöder insättningar i EUR, USD eller GBP. Det finns inga avgifter för insättningar som debiteras av ATFX. När det gäller debet- eller kreditkort utanför Storbritannien kan din leverantör ta ut en liten behandlingsavgift. ATFX kommer att ersätta dig för denna avgift om du anger ett kvitto för att bevisa avgifterna. Insättningar gjorda med kreditkort, betalkort eller e-plånböcker visas vanligtvis inom 30 minuter. Banköverföringar visas på ditt handelskonto inom en arbetsdag efter att ATFX mottagit pengarna. \ R \ nATFX Uttag \ r \ nATFX erbjuder samma uttagsmetoder som insättningsmetoder: kredit- eller betalkort, e-plånbok eller banköverföring. Som med insättningar debiteras inga avgifter av ATFX och du kan ta ut i EUR, USD eller GBP. De flesta uttag behandlas inom en arbetsdag, men ATFX ansvarar inte för förseningar. De flesta uttag begär att ATFX får före 14:00 (i Storbritannien) behandlas den dagen. \ r \ n \ r \ nFöljande bearbetning kommer medel vanligtvis att rensas mellan 1 och 3 arbetsdagar. Internationella bankkablar kräver vanligtvis 3 till 5 arbetsdagar för att visas på ditt konto, beroende på bank. Uttag via e-plånböcker kommer vanligtvis inom två dagar. Återbetalningar till betalkort och kreditkort är vanligtvis slutbehandlade på två till fem dagar. \ R \ n \ r \ n Kom ihåg att uttag måste returneras till din ursprungliga betalningskälla av efterlevnadsskäl. När det gäller vinster på transaktioner från insättningar med ett kort går de extra medlen till ett bankkonto. Du måste också verifiera ditt ATFX-konto helt innan du kan ta ut pengar. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHur sätter du in och tar ut pengar med ditt ATFX-konto? \ R \ nFör att sätta in pengar på ditt ATFX-konto, logga bara in på ditt konto. Besök klientportalen och välj Insättning. Kom ihåg att ATFX inte accepterar betalningar från tredje part. Detta innebär att dina insättningar måste komma från dina egna konton. \ R \ n \ r \ nFör att ta ut pengar, besök klientportalen igen. Istället för att välja Insättning väljer du Uttag. Tänk på att du bara kan begära ett uttag varje dag. Detta förbättrar effektiviteten för ATFX. \ R \ nATFX-kampanjer \ r \ n Beroende på vilket land du registrerar dig för ATFX i kan du ha tillgång till en bonus. Det finns en välkomstkreditkampanj på $ 100 USD. Detta kräver bara att du öppnar ett Live-konto och sedan sätter in $ 200. När du handlar sex partier blir krediten uttagen. \ R \ n \ r \ nKom ihåg att denna bonus inte är tillgänglig för alla kunder. Europeiska riktlinjer gör det mycket utmanande att erbjuda bonusar. Dessa är förbjudna direkt i EU. \ R \ nATFX Trading Instruments \ r \ nEtt av fokuserna för ATFX erbjuder valutahandel. Mäklaren erbjuder 43 olika valutahandelspar. Dessutom granskar det ständigt sitt produktsortiment. ATFX strävar efter att alltid erbjuda ett så stort antal FX-par som möjligt. Dessa par inkluderar stora, minderåriga och exotiska. Forexmarknaden är tillgänglig 24 \ / 5 på ATFX. \ R \ n \ r \ nATFX erbjuder också tillgång till handel med ädelmetaller. Närmare bestämt kan du handla London Gold eller London Silver, som båda är på ett spotkontrakt. Denna marknad är öppen 23 timmar varje dag och 5 dagar i veckan. ATFX tillåter öppnande av sälj \ / short eller buy \ / long positioner. Marknaden är mycket likvid. Det finns också möjligheten att använda hävstång så högt som 1: 20. \ r \ n \ r \ n Råolja är en annan mycket likvid tillgång som kan handlas med ATFX. Du kan använda ATFX för att köpa eller sälja råvarubaserade olja-ETF: er. Det finns en stor handelsvolym; faktiskt har den den största handelsvolymen i världen. Det upplever också regelbundna kursrörelser. \ R \ n \ r \ nDu kan handla index med ATFX, med 15 typer av aktieindex från Asien, USA och Europa. Spotindexen på ATFX har låga marginalkrav och låga spreadar. Det finns tillgång till 1-till-1 kundsupport 24 \ / 5 plus snäva spreadar och inga provisioner. Handel med denna typ av tillgång börjar med en storlek på 0,10. \ R \ n \ r \ nDet finns också flera CFD-valutor tillgängliga. Slutligen stöder ATFX handel med 50 större CFD-aktier från USA och Tyskland. \ R \ nATFX Spread Betting \ r \ nNär du väljer att sprida vad med ATFX finns det ingen brittisk stämpelskatt eller kapitalvinstskatt. Det finns inte heller några provisioner och spreadar är konkurrenskraftiga, med bara 0,6 punkter. Med Spread betting kan du spekulera i stigande eller fallande marknader. Det möjliggör också handel på marginal. Spread betting görs via MetaTrader 4. Det innehåller verktyg för att begränsa risker, såsom stop-loss-begränsningsorder och balansskydd. Spread betting är populärt för handlare som vill diversifiera sina portföljer. Det är också populärt för dem som vill handla med hävstångseffekt och en liten investering. \ R \ n \ r \ nSpridda vadhållningskonton har en lägsta insättning på \ u00a3100. Stop-out är 0,5 och maximal hävstång för privatkunder är 30: 1. Det finns inga rekvisiter eller avslag. Det är glidning med både säkring och EA tillåtna. Exekveringstyp av STP eller marknad. \ R \ n \ r \ n \ r \ nLäs vår kompletta guide till Bitcoin Spread Betting \ r \ n \ r \ nBeställningstyper \ r \ nIt överraskande erbjuder ATFX körning av marknadsordrar. Marknadsorder skickas till marknaden och utförs sedan till marknadspriset. Efter genomförandet kommer informationen om transaktionen att gå till MT4-plattformen. Verkställighetspriset för marknadsorder påverkas av bankernas likviditet och om det räcker. Det kan förändras snabbt. Kom ihåg att MT4-plattformen skickar transaktionsinstruktionerna till den angivna MT4-servern. \ R \ n \ r \ nATFX erbjuder en rad olika ordertyper att välja mellan. Väntande orderalternativ inkluderar Buy Limit, Buy Stop, Sell Stop och Sell Limit. A Take Profit eller Stop Less stänger väntande order. Alla väntande beställningar ansluter till företagsinstruktioner på servern. Den väntande ordern utlöses, sedan transakeras och utförs i form av en marknadsorder. Detta inträffar när marknadspriset når rätt punkt. Det är viktigt att komma ihåg att väntande order inte har garanterad exekvering till sitt ursprungliga pris. \ R \ nATFX-avgifter \ r \ nNär du handlar med ATFX, behöver du inte betala några provisionskostnader. Dessutom är AFTX stolt över att erbjuda snäva spreadar som är mycket konkurrenskraftiga. Detta minskar kostnaderna för handel och öppningspositioner. \ R \ nHandelsvillkor \ r \ nHandelsvillkoren på ATFX varierar beroende på tillgång. För enkelhets skull erbjuder ATFX en uppdaterad lista över handelsvillkor för varje enskild tillgång. Dessa är indelade efter kategori, till exempel valutakurser, minderåriga och exotiska. Andra kategorier inkluderar metaller, olja, index, kryptos och aktier. Det finns också handelsbetingelser för spread betting för FX-majors, FX-minderåriga, metaller, olja och index. \ R \ n \ r \ nFör varje produkt kan du se namn, minsta spread, kontraktstorlek och minimi- och maxparti storlek. Tänk på att det finns specifika produktspecifikationer för varje kontotyp. Dessa inkluderar detaljhandeln \ u2013 Standardklienter, Standard \ u2013 Edge-kontot och professionella kunder. \ R \ n \ r \ nATFX har en policy för No Dealing Desk. Detta minskar ingripande från ATFX som mäklare. Detta förbättrar i sin tur transparensen i handelsvillkoren. Det förbättrar också handelsmiljön. \ R \ nATFX Hävstång \ r \ nATFX erbjuder en lista med standardhävningar för klienter i avsnittet FAQ om handel. \ R \ n \ r \ nATFX UK följer FCA \ / ESMA-regler, erbjuder 1:30 för privatkunder och upp till 1: 400 för professionella handlare (med förbehåll för berättigande). \ r \ n \ r \ nFX exotics är standard med hävstång på 1:50. Både guld och silver har en standardhävstång på 1: 200. Standardindex för index är 1: 100, förutom att det är 1:50 för USDX. Standardhävstång är 1: 100 för olja, 1: 5 för kryptovalutor och 1:20 för CFD-aktier. \ R \ nATFX-plattformar \ r \ nAll handel på ATFX sker via den populära MetaTrader 4-plattformen. Denna plattform har stöd för alla typer av enheter, så varje klient kan använda den. På grund av MT4: s popularitet finns det också många guider och resurser tillgängliga online. \ R \ n \ r \ nMetaTrader 4 för Windows har flerspråkigt handelsstöd plus stöd för flera valutor. Det finns också en VPS-tjänst för anslutning hela dagen. MT4 Desktop erbjuder anpassade indikatorer och möjligheten att anpassa bibliotek, EA och skript. Detta låter den möta en rad handelsstilar. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMT4 Desktop erbjuder dessutom avancerade kartverktyg. Det finns mer än 50 indikatorer samt över 30 verktyg för att analysera diagram. Dessutom kan du ställa in parametrar och visningsmetoder för varje diagramtyp och indikator. MT4 Desktop möjliggör diversifiering tack vare fullt stöd för en rad tillgångar. \ R \ n \ r \ nAnvändningen av Expert Advisors möjliggör automatiserade handelsstrategier. MT4 har också förbättrad handelshastighet och är känd för sin robusthet och stabilitet. \ R \ n \ r \ nMetaTrader 4 har också en WebTrader som är optimerad för att maximera webbaserad prestanda. Det fungerar i alla webbläsare och kräver ingen nedladdning alls. Denna speciella version av MT4 är utformad för bekvämlighet. Det är användarvänligt och stöder många språk. WebTrader inkluderar också handel med ett klick. Den innehåller till och med realtidsinformation så att handlare kan fatta sina beslut med all tillgänglig information. Den innehåller också den fulla flexibiliteten på skrivbordet och avancerad kartläggning. \ R \ nMobile Trading \ r \ nMobile handelsplattformar för ATFX är också versioner av MetaTrader 4. Du kan ladda ner en applikation för antingen Android- eller Apple-enheter, så att alla kan handel på språng. \ r \ n \ r \ n iPhone MT4-applikationen innehåller de mest användbara funktionerna, till exempel EA och anpassningsbara indikatorer. Detsamma gäller för Android-applikationen. Endera mobilversionen har full funktionalitet och alla de andra versionernas verktyg. Det har också fullt flerspråkigt stöd tillgängligt 24 \ / 5. Den innehåller information i realtid som hjälper till med beslutsprocessen. MT4 för iOS eller Android inkluderar också avancerad kartläggning, såsom anpassning och snabb analys. Du får flexibiliteten att anpassa dig till din handelsstrategi och fullt stöd för tillgångar, vilket möjliggör diversifiering. \ R \ n \ r \ n \ r \ nAvancerade handelsverktyg i MetaTrader 4 \ r \ nFör att se alla produkter som ATFX erbjuder på MetaTrader 4, besök Market Watch-fönstret. När du högerklickar väljer du Visa alla. På det här sättet kan du hitta valfri tillgång och använda tillgängliga avancerade handelsverktyg med den. \ R \ n \ r \ nOm du vill infoga en diagramindikator, besök toppmenyn på plattformen. Klicka på Infoga och välj sedan Indikatorer. Alternativt kan du gå till Navigation och välja Indikatorer. Därifrån kommer du att kunna anpassa indikatorn. \ R \ n \ r \ n Det är också enkelt att skapa studier för rörelser som trendlinjer. Besök toppmenyn och välj Infoga. Välj din valda trendlinje där. Du kommer att märka att en hårkorsikon visas där. Flytta den här ikonen till det valda diagrammet. Du kan justera trendlinjens storlek genom att klicka och hålla ned musen. Det finns också ett snabbare alternativ. Du kan välja Bläddra, sedan Verktygsfält och Linjestudie. Detta visar ikonen i menyraden. Klicka på Fibonacci Retracement, hårkors eller trendlinjen för ännu fler alternativ. \ R \ nTrading Central \ r \ nTrading Central är känt för sina högsta tekniska analysresurser. ATFX-kunder får tillgång till Trading Central-funktioner, vilket hjälper till med hela investeringsstrategin. Trading Central är väl respekterat över hela världen och bedriver forskning för över 200 investeringsbanker, professionella återförsäljare, mäklare och fondförvaltare. Den används i 45 olika länder. Alla ATFX-klienter får fri tillgång till Trading Central. \ R \ n \ r \ nHandelscentralen ger professionell dataanalys och tekniska strategier för en rad tillgångar. Dessa inkluderar index, ädelmetaller, valutor och råvaror. Strategier uppdateras tio gånger varje dag för varje produkt för uppdaterad information. \ R \ n \ r \ n För att ge handlare förtroende för Trading Central-informationen är den en del av tre olika föreningar för oberoende forskningsleverantörer. Dessa inkluderar Asien IRP, Euro IRP och Investorside Research. Trading Central har inte heller någon investeringskonflikt. Det är en registrerad investeringsrådgivare med SEC (U.S.) och SFC (Hong Kong). \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDen forskning som visas i Trading Central använder kartistanalys för att bestämma mål och prisriktning. Den innehåller också matematiska modeller för att bestämma tidsrelevans och bekräfta riktningar. Trading Central använder dessutom japanska ljusstakar och relaterade signaler för att verifiera accelerations- eller reverseringsmarknader. \ R \ n \ r \ nTrading Central innehåller också avancerade funktioner som adaptiva ljusstakar som känner igen ljusstake-mönster i fortsättning och reversering i realtid. Det har också Adaptive Divergence Convergence baserat på MACD-indikatorn. Detta verktyg möjliggör visualisering av köp- och säljsignaler direkt från diagrammen. \ R \ n \ r \ nFör att dra nytta av Trading Central laddar du bara ner installationspaketet. Det finns också en installationsguide om du behöver hjälp. \ R \ nEkonomisk kalender \ r \ n Som förväntat av en mäklare har ATFX verkligen en ekonomisk kalender. Mäklaren hänvisar till det som en \ u201clives valutakalender för nyheter. \ U201d Kalendern uppdateras automatiskt så att handlare kan ha den senaste informationen. Det inkluderar också möjligheten att kontrollera tidigare händelser i historien. För varje händelse i kalendern ser du tid, valuta, betydelse, händelse, faktiska, prognos och tidigare siffror. \ R \ n \ r \ nDu kan ändra tidszonen eller de datum du vill se. Det finns också filter, inklusive för land, tid, betydelse och kategori. Kategorin inkluderar alternativ som centralbanker, balans, ekonomisk aktivitet, inflation, obligationer och mer. Eller så kan du söka efter en specifik händelse med namn genom att klicka på filtren. \ R \ n \ r \ n \ r \ nTeknisk analys \ r \ nATFX har en fullständig sektion för teknisk analys. Detta inkluderar marknadsnyheter och analyser för populära produkter som olja, ädla metaller, index, guld, krypto och FX. Teknisk analys publiceras flera gånger i veckan. Uppdateringar fokuserar på specifika produkter och inkluderar förutsägelser, influenser och mer. \ R \ nExpertanalys \ r \ n För att hjälpa handlare att fatta välutbildade beslut har ATFX en daglig marknadsrapport. Detta inkluderar de senaste översikterna för känslor och tekniska element. Rapporten har sentimentuppgifter relaterade till både små och stora aktörer. Det innehåller också de viktigaste strategierna och de tekniska för handlare, oavsett om de är motstridiga eller konforma. \ R \ n \ r \ nDetta är en daglig marknadsrapport och du kan ladda ner den direkt från ATFX-webbplatsen. Tidigare marknadsrapporter finns också tillgängliga på samma sida, inklusive de senaste månaderna. \ R \ n \ r \ nMarknadsrapporterna skapas av en tredje part. ATFX tar inget ansvar för rapporternas fullständighet eller noggrannhet. Ändå är införandet av rapporterna för ATFX-klienter ett otroligt användbart verktyg. Det kan leda till mycket tidsbesparingar i forskning eller komplettera en kunds andra forskningsstrategier. \ R \ n \ r \ n Förutom de dagliga marknadsrapporterna erbjuder ATFX också grundläggande kommentarer. Detta kommer från forskningsgruppen för marknadsanalys. Den innehåller detaljerad, uppdaterad grundläggande kommentar. Du hittar artiklar relaterade till grundläggande drag, kommande händelser i den ekonomiska kalendern och avancerade ekonomiska indikatorer. Dessa grundläggande marknadskommentarer är veckovisa. De finns också tillgängliga för nedladdning i avsnittet Analys i ATFX. De innehåller ett antal äldre rapporter så att du kan se historisk information. Som med marknadsrapporterna kommer den grundläggande kommentaren från en tredje part och ATFX tar inte ansvar för noggrannhet. \ R \ n \ r \ n \ r \ nUtbildning \ r \ nUtbildningsavsnittet om ATFX fokuserar på webbseminarier. Du hittar inte e-böcker eller det stora utbudet av resurser som många andra mäklare erbjuder. Det finns dock fler webinarier tillgängliga från ATFX än många konkurrenter erbjuder. Webbinarierna är gratis för ATFX-klienter men kräver registrering. \ R \ n \ r \ nUtbudet av webbinarier hjälper kunder att utveckla handelsförmåga eller öka förståelsen för koncept. Det finns webbseminarier för alla nivåer, från professionella handlare till nybörjare. De drivs alltid av yrkesverksamma för att tillhandahålla en hög nivå av korrekt information. \ R \ n \ r \ nListan över webbinarier innehåller alltid titel, språk, datum, starttid och varaktighet. Du kan också läsa en beskrivning av webbseminariet för att hjälpa dig att avgöra om du vill registrera dig. Webbinarierna innehåller vanliga ATFX Daily Market Updates flera gånger i veckan på engelska. Du kan också hitta webbseminarier på italienska, tyska, spanska och andra språk. Förutom marknadsuppdateringarna kan webbseminarier också fokusera på användbara handelsfärdigheter, såsom handel med RSI och glidande medelvärden eller Fibonacci-handel. \ R \ nVPS Services \ r \ n Beroende på vilken typ av konto du har är det också möjligt att använda en VPS via ATFX. Användningen av en virtuell privat server leder till ett säkrare genomförande av Expert Advisors. Den körningen tenderar att bli snabbare med en VPS och mer tillförlitlig. \ R \ nKonkurrenter \ r \ nATFX konkurrerar med liknande mäklare som har täckt tidigare, enligt följande: \ r \ n \ r \ n \ tPlus500 \ r \ n \ tAVATrade \ r \ n \ tIQ Option \ r \ n \ t24option \ r \ n \ tExpertOption \ r \ n \ tVinstage FX \ r \ n \ tForex.com \ r \ n \ tPepperstone \ r \ n \ tETX Capital \ r \ n \ tNordFX \ r \ n \ tCity Index \ r \ n \ tBinary.com \ r \ n \ tXTB \ r \ n \ tFXTM \ r \ n \ tMarkets.com \ r \ n \ r \ nATFX Affiliate Program \ r \ n ATFX Affiliate Program är utformat för att hjälpa kunder att växa sin valutaföretag. Den inkluderar transparent rapportering med massor av detaljer plus konkurrenskraftiga uppdrag och exceptionell kundservice. För att använda affiliate-programmet registrerar du dig bara för att vara ATFX-partner. Din webbplats kommer att godkännas och du kan komma igång. Ta en titt på de olika ATFX-marknadsföringsmaterialen så att du kan öka dina omvandlingar. För varje kund du introducerar tjänar du en CPA-provision. Du får provisionen när klienten uppfyller ett minsta handelsgränsvärde. \ R \ n \ r \ nDet finns också ett Introducing Broker Partnership Program. Detta gör det möjligt för partners att få rabatter för kunder som de hänvisar till. Det finns ingen oro över komplexiteten under integrationsprocessen i ATFX. Du behöver inte heller göra några investeringar i förväg. Som en introduktionsmäklare introducerar du bara klienten. ATFX tar det därifrån och du tjänar en rabatt. Det finns inga begränsningar för provisionerna per klient. \ R \ n \ r \ nRebattalternativen är anpassningsbara och konkurrenskraftiga. Det finns också en kommissionsutbetalningsmekanism på flera nivåer. Detta innebär att varje ATFX-klientreferensärende leder till vinster. Varje sluten affär från din remiss leder till en provision. Du kan också få intäkter från remitteringar under sub-IB. Provisionsbetalningar sker omedelbart utan dolda avgifter eller avgifter. \ R \ n \ r \ nPartners får också 24 \ / 5 live support från en tilldelad kontoansvarig. Detta stöd är flerspråkigt. IBs får även utbildning för att hjälpa dem att maximera vinsten. Det finns guider från experter beroende på planer, affärsmål och dina konkurrensfördelar. IB får också fri tillgång till Trading Central och andra handelsverktyg. \ R \ nATFX Awards \ r \ n Under åren har ATFX vunnit många utmärkelser över olika marknader. Det utsågs till den bästa NDD Forex Broker 2018 från Online Personal Wealth AwardsMoneyAM. ATFX hedrades också med Bästa Forex Kundtjänster 2017 vid Entreprenör JFEX Awards och 13: e Jordan Forex Expo. Det utnämndes till den bästa valutamäklaren 2017 av den tredje sessionen av kinesiska valutamäklares årliga konferens HT Financial. ATFX var också den bästa märkesmäklaren 2017 från Shenzhen Huiyu Financial. Det var också den bästa valutamäklaren 2017 på Tapei International FinanceWord Forum FinanceWord. \ R \ n \ r \ nThe Global Banking & Finance Awards 2018 utsåg också ATFX till Årets FX-mäklare, Storbritannien. Detta är ett tillskott till den bästa Forex CFDs Broker-titeln från de brittiska Forex Awards av Share Magazine. År 2017 var mäklaren den snabbast växande valutamäklaren, Europa 2017. \ r \ nHur skyddar ATFX klientfonder? \ R \ nATFX har ett starkt åtagande att se till att kundfonderna alltid är säkra. Företaget använder den senaste krypteringstekniken som för närvarande är tillgänglig för att skydda data. Detta kombineras med effektiva skyddsåtgärder och strikt tillsyn. Resultatet är en handelsmiljö som är säker och tillförlitlig. \ R \ n \ r \ n Dessutom separerar ATFX kundfonder på förtroendekonton. Dess depåbank är Barclays Bank PLC. Att hålla kundfonder på segregerade konton säkerställer att fonderna alltid är skilda från ATFX. Dessutom, om något händer med ATFX och det blir insolvent, är dina medel säkra. Eftersom de är segregerade kan de inte användas för att ersätta borgenärer. \ R \ n \ r \ nFör att lägga till skyddet i den osannolika fallet av insolvens har AT Global Markets (UK) Limited-kunder FSCS-täckning. Systemet för ersättning för finansiella tjänster är tillgängligt för kunder i organisationer som regleras av FCA. Systemet spelar in i sällsynta fall att ATFX inte kan tillgodose sina återbetalningskrav. I den här situationen ger FSCS så mycket som \ u00a350,000 i ersättning per person för berättigade investeringar. \ R \ n \ r \ nATFX har också ett eget, självutvecklat redovisningssystem som är automatiskt. Det säkerställer att uttag endast är möjliga när kundens identitet matchar informationen på kontot. För ytterligare finansiell transparens har ATFX partnerskap med EY, en professionell revisionsorganisation. \ R \ nHur kontaktar du ATFX? \ R \ nFör kundernas bekvämlighet erbjuder ATFX flera metoder för att kontakta teamet. Det finns huvudtelefonlinjer tillgängliga på vardagar mellan 09:00 och 17:00, brittisk tid. Det finns ett 800-nummer från Storbritannien och ett separat nummer för samtal utanför Storbritannien. Eller så kan du skicka ett mejl till relevant avdelning. Avsnittet Kontakta oss på ATFX-webbplatsen visar alla. E-postadresser är för allmän information, klagomål \ / tvister, partnerskap, support och försäljningsförfrågningar. Du kan också kontakta support via livechatt längst ned till höger på sidan. \ R \ nATFX Help Center \ r \ nEtt område där ATFX saknas är ett hjälpcenter. De flesta mäklare har ett uppenbart hjälpcenter eller avsnitt med vanliga frågor. Det finns inget sådant uppenbart avsnitt på ATFX-webbplatsen. Istället finns det webbseminarier och det finns färdig information för att kontakta kundsupport. Det finns några avsnitt med vanliga frågor, till exempel de som rör handel. Sammantaget finns det dock inget bekvämt sätt att hitta information om andra vanliga frågor. Det skulle vara trevligt att ha ett särskilt avsnitt för information som denna. Det skulle göra det lättare att öppna ett konto, finansiera kontot och göra grundläggande felsökning utan att kontakta ATFX. \ R \ nATFX Klagomål \ r \ n Eftersom ATFX är ett reglerat företag har det ett tydligt klagomålshanteringsförfarande. Alla klagomål hanteras noggrant. Detta inkluderar ett fullständigt svar samt en förklaring. Personalen på ATFX genomgår alla utbildning i klagomålshantering. I de flesta fall kan ATFX lösa klagomål tidigt. \ R \ n \ r \ nI det sällsynta fallet av ett olöst klagomål kan klienter ibland hänvisa till FOS. Detta oberoende organ har till syfte att undersöka klagomål mot reglerade företag. FOS undersöker ditt klagomål och ger ett svar. För bästa resultat och minst krångel föreslår ATFX att du bara kontaktar FOS efter ett slutligt svar från ATFX. \ R \ nATFX sponsring \ r \ nFör att vara involverad i samhället sponsrar ATFX några evenemang. Detta inkluderar The Duke of Edinburgh Cup, China Event 2018. ATFX valde att sponsra just detta evenemang sedan det började i Storbritannien och marknadsförs i regioner över hela världen. Dessutom är Duke of Edinburgh Cup en känd välgörenhetsorganisation som har Royal Patronage. Välgörenheten hjälper unga människor runt om i världen. Detta stämmer överens med ATFX filosofi, som ytterligare uppmuntrade mäklaren att sponsra evenemanget. Denna speciella händelse har länge varit med 18 års händelser. Över 20 länder från fem kontinenter har deltagit och det har varit över 134 turneringar. \ R \ nSlutsats \ r \ nATFX är en mäklare med sitt huvudkontor i Storbritannien, särskilt London. Denna mäklare erbjuder handel för en rad tillgångar, inklusive forex, CFD och råvaror. Det finns flera typer av konton tillgängliga, inklusive för professionella kunder. \ R \ n \ r \ nATFX erbjuder konkurrenskraftiga spridningar och har inga provisioner. \ R \ n \ r \ nTrading sker via MetaTrader 4 med stöd för alla enheter, båda mobila och skrivbord. Kundtjänst är tillgänglig 24 \ / 5. Utbudet av insättnings- och uttagsmetoder erbjuder något för de flesta handlare. \ R \ n \ r \ nOm du är baserad i Storbritannien kan spridningsalternativet vara attraktivt för dig eftersom denna handelsmetod är kapitalvinst skattefri. r \ nBesök ATFX \ r \ n \ r \ nRiskvarning: CFD är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. 71% av investerarkonton i detaljhandeln tappar pengar när de handlar med CFD \ / Spread betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD \ / Spread betting fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2020-01-26"},"ytterligare typ":"odefinierad","alternativt namn":"odefinierad","tilldela":"odefinierad","utmärkelser":"odefinierad","varumärke":"odefinierad","kategori":"odefinierad","Färg":"odefinierad","djup":"odefinierad","disambiguatingDescription":"odefinierad","gtin":"odefinierad","gtin12":"odefinierad","gtin13":"odefinierad","gtin14":"odefinierad","gtin8":"odefinierad","höjd":"odefinierad","identifierare":"odefinierad","logotyp":"odefinierad","mainEntityOfPage":"odefinierad","material":"odefinierad","modell":"odefinierad","mpn":"odefinierad","nsn":"odefinierad","Serienummer":"odefinierad","Produktionsdatum":"odefinierad","inköpsdatum":"odefinierad","Utgivningsdatum":"odefinierad","samma som":"odefinierad","sku":"odefinierad","slogan":"odefinierad","url":"odefinierad","vikt":"odefinierad","bredd":"odefinierad"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me