Hoe Bitcoin anoniem te kopen zonder ID

Koop Bitcoin anoniem

Identiteitsuitsluiting, ooit van gehoord?

Daarom hebben de Verenigde Naties de zogenaamde UN Goal Target 16.9 gelanceerd, een initiatief dat erop gericht is om alle mensen een wettelijke identiteit te geven tegen het jaar 2030. Dat komt omdat er momenteel meer dan 1 miljard mensen op aarde zijn die geen officiële identiteit hebben zoals voorzien. door geboorteaktes, huwelijksvergunningen, enzovoort.

U kunt er zeker van zijn dat vrijwel al deze 1 miljard burgers tot de ‘bankloze’ burgers ter wereld behoren die geen toegang hebben tot bankrekeningen omdat ze niet over de juiste identiteitskaart beschikken. documenten om deze rekeningen in de eerste plaats te openen.

Koop Bitcoin anoniem

Deze “unbanked dynamiek” heerst in opkomende markten, maar we zien het ook net zo in de eerste wereld economieën. In al onze gemeenschappen, waar we ook vandaan komen, zijn er velen om ons heen die het doen zonder bankrekeningen en I.D. Kaarten.

De tragedie is dat er zoiets als Bitcoin bestaat dat perfect zou zijn als een waardeopslag voor gebruikers zonder bankrekening, maar dat BTC meestal moeilijk te kopen is zonder I.D. verificatie. Tot nu dus.

Wat uw redenen ook zijn, vandaag laten we u zien hoe u anoniem bitcoins kunt kopen, zonder de onbetaalbare noodzaak van een I.D. kaart. Laten we eraan beginnen!

Waarom Bitcoin anoniem kopen?

Laten we eerlijk zijn, de overgrote meerderheid van de mensen die Bitcoin anoniem willen kopen, behoort niet tot de massa zonder bank. Er zijn veel redenen om uw online privacy te behouden, en de recente verschuiving in crypto-gerelateerde wetten is een perfect voorbeeld van waarom crypto-eigenaren zich bewust moeten zijn van hoe belangrijk privacy is..

Toen Bitcoin ongeveer tien jaar geleden op het toneel verscheen, gaven regeringen helemaal niets om de digitale valuta. Nu werken de meeste landen aan wetten die bepalen hoe crypto’s worden gereguleerd, en sommige landen hebben crypto’s ronduit verboden.

Mensen die erop vertrouwden dat hun regering redelijk zou zijn over cryptowetgeving in plaatsen als China en India, hebben veel tijd verloren. Crypto-eigenaren die ervoor hebben gekozen om zo anoniem mogelijk te zijn, hebben een veel grotere kans om het eigendom van hun crypto’s te behouden en deze te gebruiken zoals ze willen.

Anoniem Bitcoin kopen is een goed begin om uw cryptoprivacy te behouden, maar er zijn ook veel andere dingen waarmee u rekening moet houden. Het internet staat wijd open voor hackers en overheidsagenten, dus als u ervoor wilt zorgen dat uw crypto-bezit zo veel mogelijk anoniem is, lees dan verder.

Er zijn manieren om Bitcoin anoniem te kopen

In de begintijd van Bitcoin waren er geen Know Your Client (KYC) -regels die moesten worden gevolgd. Crypto-uitwisselingen hadden de vrije hand om te handelen met wie ze maar wilden, en crypto-gebruikers hoefden zich over weinig zorgen te maken.

Nu hoesten grote uitwisselingen de gegevens van hun klanten op bij de overheid. De zaken zijn de afgelopen jaren drastisch veranderd. Gelukkig zijn er nog steeds manieren om aan crypto’s te komen zonder veel informatie weg te geven.

Bitcoin-geldautomaten

Bitcoin-geldautomaten zijn een natuurlijke plek om te beginnen, omdat ze in de meeste grotere steden te vinden zijn en het enige dat u nodig heeft om er een te gebruiken, is een creditcard of betaalpas. Het grote voordeel van het gebruik van deze machines is dat er in feite geen toezicht is, en het is niet moeilijk om een ​​prepaid debetkaart te krijgen die iedereen die naar het papieren spoor kijkt op een wilde ganzenjacht leidt..

Sommige BTC-geldautomaten vereisen intensievere aankoopprocessen, dus sommige vereisen mogelijk een vorm van “ID”, zoals het scannen van uw handpalmafdruk. Maar veel van deze geldautomaten hebben zoiets niet nodig, dus de meeste zijn zeer veel buy-and-go-stations als u anoniem bitcoins wilt pakken.

In sommige gebieden zijn er nog steeds BTC-geldautomaten die contant geld accepteren, en dit is een perfecte manier om kleine hoeveelheden BTC te kopen met minimale sporen van uw transactie. Het grote nadeel van contant kopen is het relatief kleine bedrag aan BTC dat u kunt kopen, en het feit dat de automaten meestal op openbare plaatsen staan.

Als u bijvoorbeeld een paar honderd dollar aan BTC in contanten koopt, zal er waarschijnlijk een video zijn waarin u de winkel binnengaat waar de BTC-geldautomaat is gevestigd en een hoop geld in de machine voert. Er zullen ook mensen rondhangen in de winkel die misschien geïnteresseerd zijn in wat je doet.

Persoonlijk Bitcoin kopen bij een Bitcoin-geldautomaat is een optie om aan de KYC-voorschriften te voldoen, maar het is volledig anoniem. In werkelijkheid zijn geen van de opties op deze lijst volledig discreet, maar ze zullen allemaal gemakkelijker zijn dan het indienen van al uw persoonlijke informatie bij een crypto-uitwisseling.

Sommige BTC-geldautomaten vereisen intensievere aankoopprocessen, dus sommige vereisen mogelijk een vorm van “ID”, zoals het scannen van uw handpalmafdruk. Maar veel van deze geldautomaten hebben zoiets niet nodig, dus de meeste zijn zeer veel buy-and-go-stations als u anoniem bitcoins wilt pakken.

Probeer prepaidkaarten met P2P-uitwisselingen

Als u met contant geld werkt, probeer dan naar uw plaatselijke supermarkt te gaan en uw fiat in te ruilen voor een prepaid-betaalpas. Daarna kunt u uw nieuwe wegwerpkaart gebruiken om bitcoins te kopen via peer-to-peer-uitwisselingen zoals LocalBitcoins en andere uitwisselingen waarvoor geen ID vereist is.

Het is ook de moeite waard om creatief na te denken als u in een grootstedelijk centrum woont. Misschien kun je cadeaubonnen ruilen voor crypto’s, als je de deal persoonlijk kunt doen. Er zijn tal van waardevolle items die met contant geld kunnen worden gekocht.

Er is geen manier om crypto’s te ruilen voor fysieke goederen via het net, maar als u lokaal handelt, kunt u vrijwel alles voor Bitcoins ruilen. Hoewel veel mensen waarschijnlijk met verliezen te maken hebben, gezien de stijging van de prijzen in 2017, zijn er nog steeds veel mensen die in Bitcoin zijn gestapt toen het een waarde had van ruim onder de $ 1.000 USD..

Als je iemand kunt vinden die op een hoop BTC zit en iets wil dat contant kan worden gekocht, kun je misschien een deal sluiten. Zolang ze hun BTC ruilen voor iets fysieks dat je hebt, zou de hele transactie volledig anoniem zijn.

CoinMama

CoinMama is een geweldige uitwisseling voor beginners voor iemand zonder een I.D. die op zoek is naar hun eerste BTC-aankoop. Dat komt omdat CoinMama gebruikers in staat stelt hun eerste $ 150 aan BTC te krijgen met een bankpas of creditcard zonder dat ze een identiteitskaart van welke aard dan ook hoeven te verstrekken.

Coinmama recensie

Dit is duidelijk een goede deal voor first-timers omdat de kooplimiet zo laag is. Maar het is een geweldige toegang voor diegenen die de crypto-ruimte willen betreden. Sommige gebruikers wordt mogelijk gevraagd om een ​​selfie te uploaden terwijl ze hun aankoopkaart omhoog houden, maar dat is niet gebruikelijk. De meesten hoeven zich geen zorgen te maken.

Lees onze volledige recensie van CoinMama als je meer details wilt weten.

Muur van munten

Wall of Coins gebruikt een uniek model, in die zin dat het een peer-to-peer-uitwisseling is zoals LocalBitcoins, maar het gebruikt sms-tekstcodes om aankopen te vergemakkelijken. Hier heeft u geen ID nodig: alleen een telefoon.

Muur van munten

En het leuke is dat Wall of Coins op veel plaatsen over de hele wereld actief is. U kunt het momenteel gebruiken op plaatsen zoals:

 • Argentinië
 • Australië
 • Brazilië
 • Canada
 • Duitsland
 • Letland
 • Mexico
 • Polen
 • Filippijnen
 • Roemenië
 • Verenigd Koninkrijk
 • Verenigde Staten

En LocalBitcoins, natuurlijk

We hebben LocalBitcoins al genoemd, en het is misschien wel de grootste en meest populaire P2P-crypto-exchange ter wereld, dus je hebt er waarschijnlijk ook al eens van gehoord.

Zoek naar verkopers

Het functioneert vrijwel hetzelfde als Wall of Coins: je maakt op individuele basis contact met aankopen en verkopers.

LocalBitcoins kan u ook helpen bij het faciliteren van lokale bijeenkomsten. Stel dat u een verkoper op LB vindt en dat u allebei in Londen woont. Via de P2P-uitwisseling kunt u ergens gemakkelijk verbinding maken en de deal rond krijgen. Geen I.D. vereist natuurlijk.

Lees onze volledige recensie voor meer informatie.

Denk aan vreemde banen

Sites zoals LocalBitcoins staan ​​je niet toe om je werk te ruilen voor crypto’s met hun bescherming, maar ze openen wel de deur om mensen of bedrijven te ontmoeten die Bitcoin hebben die ze willen verkopen of verhandelen.

Het idee achter Bitcoin is dat het eigenlijk een valuta is. De overgrote meerderheid van de mensen verhandelt valuta voor goederen of diensten, niet voor andere valuta. Als u crypto’s wilt gaan verzamelen zonder een officiële registratie van uw aankopen, kunt u uw tijd of talenten misschien inruilen voor Bitcoin of een andere cryptovaluta..

Nu crypto’s in de meeste landen beginnen te worden gereguleerd, zouden er duidelijke fiscale gevolgen zijn voor elke commerciële transactie. We kunnen u niet aanraden een wet te overtreden, dus het is een goed idee om na te gaan welke belastingverplichtingen u zou kunnen hebben als u crypto’s bezit of verhandelt.

Lees onze Gids om geld te verdienen met Bitcoin voor meer ideeën.

Kent u mijnwerkers?

Een ideale manier om verse Bitcoin op te halen zonder een spoor achter te laten, is door ze rechtstreeks bij een miner te kopen. Bitcoin-mijnwerkers moeten van tijd tot tijd een aantal van hun tokens verkopen, en nieuw geslagen bitcoins hebben soms een flinke premie.

Als je een mijnwerker kunt vinden die geld wil verdienen met een aantal van hun vers geslagen bitcoins (of welke cryptovaluta dan ook), dan kun je contant geld of andere waardevolle items voor hen ruilen. Er zou geen papieren spoor zijn en de tokens die u koopt, hebben geen transactiegeschiedenis.

Het is duidelijk niet zo eenvoudig om een ​​cryptominer te vinden en direct bij hen te kopen. Als je het kunt, is dit waarschijnlijk een van de beste manieren om crypto’s te kopen en niet veel records te produceren.

Dus nu heb je BTC … Wat als je heen en weer wilt blijven handelen in Bitcoin??

De meeste grote beurzen zoals Bittrex laten u niet veel doen als u uw account niet verifieert met een ID, hoewel Binance u wel toestaat om tot 2 BTC per dag op te nemen voordat u uw account moet verifiëren.

Een geweldige manier om deze onoverkomelijke dynamiek te omzeilen, is door middel van beurzen (voornamelijk gedecentraliseerde beurzen) om de BTC-handelspaaropties te krijgen waarnaar u op zoek bent, zonder dat deze beurzen iets over u hoeven te weten..

Laten we er een paar opsommen, zodat u weet waar u moet zoeken.

Volledig anonieme uitwisselingen

Als u geen enkele vorm van ID-verificatie wilt hebben wanneer u crypto’s verhandelt, zijn er een paar opties. Alleen omdat we hier een uitwisseling vermelden, wil dat nog niet zeggen dat we ze onderschrijven. Zorg ervoor dat u enkele onafhankelijke beoordelingen leest voordat u een uitwisseling vertrouwt!

BitMex

Als u niet in de VS woont, kunt u uw Bitcoin verhandelen zonder een geverifieerde ID bij BitMex. Met de uitwisseling kunt u storten, opnemen en handelen met onbeperkte hoeveelheden BTC, zelfs met een niet-geverifieerde account.

BitMEX recensie

BitMex biedt ook geavanceerde handelsopties voor niet-geverifieerde accounts en is uitgegroeid tot een belangrijke beurs. Het bedrijf wordt gerund vanuit Hong Kong en biedt een betere liquiditeit dan veel P2P-beurzen.

 • Bezoek BitMex
 • Lees onze recensie

BitQuick

Bij BitQuick heb je zelfs geen account nodig om in Bitcoin te handelen. Als u een extern wallet-adres en een e-mailadres heeft, zou u moeten kunnen beginnen met handelen. Er zijn berichten dat BitQuick om ID-documenten of een sms-verificatie vraagt, maar dit lijkt per geval te gebeuren.

Bisq

Bisq vereist dat u hun software downloadt, en dat is het dan ook. U kunt cypto’s verhandelen zonder ID op te geven, of door de KYC-hoepels te springen die gebruikelijk zijn bij de meeste grote cryptobeurzen. U handelt op het platform door een account aan te maken voor uw crypto-portemonnee, waardoor het een zeer eenvoudige manier is om met een hoge mate van anonimiteit te handelen.

Er zijn ook andere semi-anonieme opties

In deze wereld van veranderende crypto KYC-voorschriften zijn er nog steeds enkele geweldige opties om crypto’s te verhandelen zonder veel persoonlijke informatie uit te delen.

In tegenstelling tot P2P-netwerken zullen deze uitwisselingen over het algemeen een hogere liquiditeit hebben en betere prijzen voor zowel kopers als verkopers. Lees nogmaals recente beoordelingen voordat u ervoor kiest om te beginnen met handelen, want soms kunnen beurzen in kwaliteit of betrouwbaarheid achteruitgaan.

Coinbase

Ondanks het feit dat Coinbase is uitgegroeid tot een van de grootste beurzen in de VS, hoeven gebruikers van niveau 1 alleen een e-mailadres en telefoonnummer op te geven om te beginnen. Toegang tot niveau 1 geeft gebruikers de mogelijkheid om $ 5000 aan BTC te kopen of $ 25.000 te verkopen.

Coinbase recensie

Hoewel het geen perfecte oplossing is voor grotere BTC-houders die anoniem willen blijven, is het een goede manier voor kleinere houders om transacties tegen lage tarieven uit te voeren.

 • Bezoek Coinbase
 • Lees onze recensie

xCoins

xCoins vraagt ​​wel om een ​​e-mailadres, wachtwoord, uw land en mobiel telefoonnummer voor 2FA, maar dat is het dan. Zodra u zich op het platform bevindt, kunt u zoveel handelen als u wilt. Er zijn geen limieten voor niet-geverifieerde accounts, waardoor xCoins een goede optie is voor cryptohandelaren van elke omvang.

xCoins PayPal Bitcoin

 • Bezoek xCoins

BitFinex

Pas op: gebruik BitFinex op eigen risico, want er zijn de laatste tijd beschuldigingen van snode gekkigheid bij die uitwisseling. Maar zelfs dan nog, BitFinex is een van de weinige grotere gecentraliseerde uitwisselingen waarmee gebruikers kunnen afzien van I.D. verificatie als deze gebruikers alleen vertrouwen op cryptostortingen.

Bitfinex recensie

Iets om over na te denken, toch?

Gedecentraliseerde beurzen

Veel crypto-gebruikers houden van het idee van decentralisatie. Met een gedecentraliseerde uitwisseling kunt u crypto’s verhandelen zonder een gecentraliseerde uitwisselingsstructuur te gebruiken. Er zijn plussen en minnen aan het gebruik van een gedecentraliseerde uitwisseling, maar ze zijn een goede manier om crypto’s te verhandelen zonder uw persoonlijke gegevens te hoeven verstrekken.

Changelly

Changelly is een gedecentraliseerde beurs. Daarom heb je geen account of iets dergelijks nodig om het platform te gebruiken. U configureert eenvoudig de transactie die u wilt doen, en Changelly zal u een adres geven.

Changelly recensie

Stuur de gewenste cryptovaluta naar dat adres en Changelly stuurt u binnen enkele minuten wat u verschuldigd bent.

 • Bezoek Changelly
 • Lees onze recensie

ShapeShift

U kunt ShapeShift ook uitproberen voor dezelfde soort handel. Ze geven je een adres en je stuurt de crypto die je verkoopt gewoon naar dat adres. U krijgt binnen de kortste keren uw BTC of waar u ook voor handelt.

Shapeshift

 • Bezoek Shapeshift
 • Lees onze recensie

Gedecentraliseerde uitwisselingen zijn cool, maar klantenondersteuning kan even duren

Het is ook volkomen begrijpelijk, omdat operaties zoals ShapeShift en Changelly geen enorme gecentraliseerde operaties zijn met enorme hiërarchieën van werknemers. En meestal zijn deze gedecentraliseerde uitwisselingen een makkie om te gebruiken.

Maar als u bij de kans problemen ondervindt tijdens het handelen, moet u slechts een paar dagen wachten op een reactie. Zowel ShapeShift als Changelly hebben meestal een achterstand aan supporttickets, dus je probleem zal uiteindelijk worden opgelost – het kan even duren. Wees geduldig!

Aan de andere kant, het belangrijkste nadeel van P2P-uitwisselingen?

Gebrek aan liquiditeit!

Als u een grote aankoop probeert te doen, wordt het moeilijker voor P2P-uitwisselingen omdat ze niet gecentraliseerd zijn. U moet verbinding maken met een individuele verkoper die genoeg bitcoins heeft voor wat u probeert te kopen.

U begrijpt hoe dat in de meeste gevallen een uitdaging kan zijn. Niet onmogelijk, maar wel een uitdaging.

Grote aankopen doen is een stuk eenvoudiger op gedecentraliseerde beurzen omdat ze toegang hebben tot aanzienlijke liquiditeit. Maar je hebt crypto nodig om deze uitwisselingen in de eerste plaats te gebruiken, wat voor jou waardeloos is als je BTC probeert te kopen met fiat.

Al met al moet u dus misschien gewoon nemen wat u kunt krijgen op de verschillende P2P-marktplaatsen. Tussen meerdere verkopers, zou je in staat moeten zijn om te scharrelen waar je ook naar op zoek bent.

Er is nog veel meer te weten over online privacy

De cryptografie waardoor Bitcoin werkt, is van topklasse. Aan de andere kant is uw online beveiliging misschien niet zo goed doordacht. Elke Bitcoin-transactie wordt geregistreerd op een openbare blockchain en uw online identiteit kan op een aantal manieren worden vastgesteld.

Autonoom Bitcoin kopen is een goede manier om nieuwsgierige blikken weg te houden van uw persoonlijke gegevens, maar het is slechts de eerste stap. Er zijn een aantal andere dingen waarmee u rekening moet houden als eigenaar / gebruiker van crypto’s, aangezien zowel overheden als criminelen zich steeds meer bewust worden van de waarde van crypto’s..

Elke Bitcoin-transactie deelt drie (of vier) stukjes gegevens met de hele wereld

 • Hoeveel bitcoins worden gehouden door het actieve adres (verzenden / ontvangen).
 • Wie heeft de bitcoins verzonden en ontvangen (tenzij er aanvullende beveiligingsmaatregelen zijn genomen).
 • Toen de transactie plaatsvond.

Al deze informatie kan u in verband brengen met bitcoin-transacties, waardoor het gebruik van Bitcoin een stuk minder privé wordt. Vroeger begrepen maar heel weinig mensen veel van het bitcoin-platform, maar dat verandert snel.

Hoe kan ik: uw online identiteit beveiligen

Er zijn een paar eenvoudige dingen die u kunt doen om uw online privacy te verhogen en uzelf zo goed mogelijk te beschermen. Er zijn veel manieren om uw privacy te waarborgen, en dit is geen volledige lijst. De meeste mensen denken niet te veel na over hoe ze online veilig kunnen blijven, en deze ideeën zouden u moeten helpen bewust te worden van de risico’s waarmee crypto-gebruikers worden geconfronteerd.

Bitcoin-privacy

Als u voor al uw BTC-transacties hetzelfde adres gebruikt, is het een goed idee om te stoppen. Het adres dat u gebruikt, kan een record van uw BTC-handel vastleggen en mogelijk worden gebruikt om uw portemonnee te hacken.

Sommige experts raden aan om voor elke transactie een nieuw adres te gebruiken, hoewel uw portemonnee u dit misschien niet toestaat. Als u een portemonnee gebruikt met een beperkt aantal adressen, is het misschien een goed idee om te leren hoe u meer adressen kunt gebruiken of uw bestaande portemonnee te ruilen voor een portemonnee met een onbeperkt aantal adressen.

Hoe blader je?

Het is een slecht idee om dezelfde browser te gebruiken voor uw algemene internetactiviteiten en bitcoin-transacties. Afhankelijk van het soort apparaat en browser dat u gebruikt, zijn er verschillende opties om het beveiligingsniveau te verhogen.

Sommige mensen raden aan om een ​​beveiligde browser zoals TOR te gebruiken, maar er zijn problemen geweest met hacken op sommige exchanges voor TOR-gebruikers (hackers zijn behoorlijk slim). Lees de opties die er zijn, en zorg ervoor dat uw internetvoetafdrukken zo moeilijk mogelijk te herkennen zijn.

SPV en gehoste wallets kunnen problematisch zijn

SPV-portefeuilles (ook bekend als ‘thin clients’) hebben de neiging informatie te lekken die gevaarlijk kan zijn voor uw crypto-holdings.

De reden waarom SPV-portefeuilles doorgaans efficiënter zijn dan andere transactiesystemen, is omdat ze talloze adressen op een SPV-server opslaan, die waarschijnlijk voor hackers gemakkelijk toegankelijk zijn. Gehoste wallets hebben dezelfde problemen, en dit kan een probleem zijn voor mensen die hun crypto’s veilig willen houden.

Er is geen manier om dit probleem ‘op te lossen’, dus het is het beste om dit soort portefeuilles indien mogelijk te vermijden. Zelfs als er een stimulans is om een ​​SPV of gehoste portemonnee te gebruiken, zal de potentiële stimulans het risico vrijwel zeker niet rechtvaardigen.

Nu de kosten van hardwareportefeuilles dalen, zou het een goed idee zijn om op een veilige manier wat geld te investeren om uw cryptovoorraad op te slaan en te voorkomen dat u het slachtoffer wordt van slechte acteurs.

Wachtwoordproblemen

Het lijkt misschien gek om te zeggen, maar wachtwoorden zijn super belangrijk om ervoor te zorgen dat uw crypto’s veilig blijven. Als u hetzelfde paradigma voor het maken van wachtwoorden gebruikt dat u gebruikte toen de e-mail uitkwam, is het tijd voor verandering. De wachtwoorden die voor andere mensen werken, kunnen een gemakkelijk doelwit zijn voor hacksoftware van de volgende generatie.Daarom overschrijden zoveel mensen de geheugensteuntjes van woorden..

Je hebt opties, dat is duidelijk

Zoals dit bericht heeft geïllustreerd, heb je een paar verschillende routes die je kunt volgen om anoniem bitcoin te kopen zonder dat je een I.D. voor verificatie.

Zo vroeg zijn er velen die bitcoins willen kopen, maar die geen toegang hebben tot de traditionele middelen om dit te doen. U heeft bijvoorbeeld een bankrekening nodig om de populaire exchange Coinbase te gebruiken.

Daarom is het belangrijk om kennis te nemen van deze alternatieve en privé-manieren om bitcoin te kopen. Waar een wil is is een weg. Zoals we eerder hebben voorgesteld, raden we u aan als u een bankpas of creditcard heeft, BTC-geldautomaten als een goed startpunt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me