Zwoop ICO: Använd AI, maskininlärning och blockchain för att förbättra online-shopping

Zwoop

Zwoop syftar till att förbättra den dagliga användningen av e-handel med hjälp av artificiell intelligens och kryptoteknologi. Zwoop drivs av maskininlärning, AI och blockchain, och det hoppas kunna lösa vanliga problem som online shoppare möter.

Zwoop

Zwoop riktar sig direkt mot några av de frågor som är mest frustrerande för dem som handlar online. Bara några av de specifika problemen som plattformen syftar till att lösa inkluderar bortkastad tid, problem med att hitta en specifik produkt, en begränsning av valet, slutsålda varor, oväntade avgifter och långsamma kassaprocesser. Med Zwoop kan användare hitta vilken produkt de vill ha till bästa pris, kolla in med ett enda klick, kontrollera deras personliga data och bekräfta tillgängligheten för deras specifika produkt, inklusive storlek och färg.

Zwoop-funktioner

För att hjälpa det att fungera på massmarknadens skala har Zwoop ett symboliskt ekonomisystem som är genomtänkt och funktionellt. Det balanserar köp och försäljning av tokens och skapar en pålitlig begagnad marknad som är tokenbaserad. Zwoop tillåter användning av tokens på vilken produkt som helst från vilken handlare som helst och utnyttjar en distribuerad genomsökspool som stimuleras. Shoppare tjänar belöningar för att använda Zwoop, liksom för att dela deras data. Annonsörer och marknadsförare kan använda tokens för att få tillgång till gruppköp, data och annonser.

Zwoop-funktioner

Zwoop har flera huvudfunktioner, inklusive tolkning, hitta, köpa och kontrollera. När det gäller kontroll använder Zwoop blockchain för att låta konsumenter kontrollera sina egna data. Shoppare kan bestämma hur de ska använda sina data och sedan få belöningar när de väljer att dela den informationen.

Zwoops tolkningsförmåga använder ett distribuerat nätverk med sökrobotar och artificiell intelligens. Med dessa tekniker analyserar Zwoop detaljhandelswebbplatser globalt och kan känna igen de produkter som listas där, även när återförsäljare beskriver dem annorlunda. Baserat på den informationen kommer Zwoop att hitta de bästa erbjudanden som du kan få online.

Zwoop har en sökmotor som är mycket mer exakt än en typisk sökmotor. Det fungerar också utan fördomar, till exempel påverkan från affiliate-erbjudanden, SEO och reklam du får när du använder en sökmotor för att hitta en produkt. Zwoop-sökmotorn är utformad för att bara visa produkter som uppfyller de exakta kraven för en kund, inklusive stil, storlek, leveransalternativ och att vara i lager. På så sätt finns det ingen besvikelse att hitta det perfekta föremålet bara för att upptäcka att det inte är tillgängligt.

Slutligen gör Zwoop registrering och utcheckning automatisk. Användare kan dra fördel av den snabba klickningen med ett klick från alla återförsäljare. Shoppare kan välja att betala med någon större kryptovaluta, inklusive ZWP-tokens, eller med sina kredit- eller bankkort. Denna funktionalitet gör det möjligt för shoppare att använda sin kryptovaluta för vanliga detaljhandelsköp.

Zwoop-funktioner

Zwoop-teknik

För att leverera en väl avrundad och användbar plattform använder Zwoop flera teknologibitar, inklusive genomsökningsbassängen. Detta är ett öppet och distribuerat nätverk som består av sökrobotar för e-handel. Målet är att öka den totala nedladdningsbandbredden. De som kör genomsökningsprogrammet får belöningar via Zwoop-token.

Produkttolk kan känna igen och länka produkter från olika handlare, även om beskrivningarna är olika. Det kan även göras med produkter som beskrivs på olika språk och kombinera informationen från flera källor för en fullständig produktbeskrivning.

Det bästa priset och leveransmotorn bestämmer det bästa priset för varje kund baserat på preferenser och behov. Denna motor står till och med för saker som fraktavgifter, plats och skatter. Samma motor verifierar om produkter är tillgängliga i realtid.

Sidklassificatorn analyserar olika e-handelswebbplatser för att hitta viktig information om produkter, såsom dess beskrivning och pris. Det kan också klassificera produktsidorna för att förstå varje produkts kategori. Baserat på den kategorin extraherar klassificeringen specifik produktinformation i detalj.

Sökmotorn är otroligt användbar för shoppare, och somantiskt förstå användarfrågor för att hitta exakta produkter shoppare letar efter. Motorn kombinerar frågorna med kunskap om produkter och användaren. Det kan också matcha bilder och produkter samt delade webbadresser med produkter för integration med webbläsare och tredje part.

Slutligen definierar användarens beteendemotor intelligenta användarprofiler för varje kund. Det kompletterar inmatningen från användarna för varje sökning baserat på information som shoppare tidigare har lämnat eller deras beteende tidigare.

Zwoop-token

Användare kan få poletter i utbyte mot varor på C2C begagnad marknad inom Zwoop. Annonsörer och handlare kommer att använda polletter för att betala för gruppköp, data och reklam, samt för att belöna kunder. De som använder tredjeparts API betalar för denna användning. Zwoop LTD kommer att fylla på statskassan. Zwoop LTD kommer att fylla på statskassan.

Gruvarbetare kan sticka tokens för att börja bryta. Handlare kan sätta in token för att få tillgång till prioriterade tjänster, inklusive en prioritet i prislistan. Tredjeparts API-användare kan också sticka tokens för att komma åt API. Gruvarbetare och shoppare kan sälja sina ZWP-tokens på börsen eller sälja dem indirekt för att köpa produkter från handlarna som inte direkt accepterar ZWP.

Sätten att ta emot ZWP-tokens är omfattande, inklusive Zwoop LTD som tar emot tokens för betalning av tjänster och data. De som säljer varor på begagnad marknad kan få betalning i ZWP, och användare kan få tokens som lojalitetsbelöningar, inklusive från annonsörer. Handlare kan välja att acceptera ZWP-tokens som betalningar, och det kan även tredje parter som deltar i den öppna API-plattformen.

Zwoop Token Sale

Zwoop ICO kommer snart och du registrerar dig för närvarande på vitlistan via webbplatsen. Av tokens tilldelas 30 procent för token-försäljningen. Därefter går 25 procent till genomsökspoolen och 16 procent går till användarförvärv och marknaden. Det finns då 10 procent för grundarna och ytterligare 10 procent för laget, båda med en 12-månaders låsperiod. Partnerskap får 6 procent av tokens, och rådgivningsteamet får de sista 3 procenten.

Token-försäljning

Zwoop är också tydlig med hur de kommer att använda de medel de samlar in. Majoriteten, 40 procent, kommer att gå till plattformens globala lansering. Sedan kommer 37 procent att gå till utveckling, 12 procent för resurser, 8 procent för juridiska och 3 procent för rådgivnings- och konsultationsändamål.

Slutsats

Zwoop tillhandahåller en blockchain-applikation för e-handelsvärlden. Dess teknik gör det möjligt för kunder att hitta det bästa priset på en viss produkt var som helst på webben. Zwoop har också en fullt fungerande tokenekonomi för att stimulera deltagande.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me