ZenSports: gedecentraliseerde marktplaats voor peer-to-peer sportweddenschappen

Zensports

ZenSports is een peer-to-peer marktplaats, gebouwd op het ICON-protocol, waarmee iedereen over de hele wereld sportweddenschappen kan accepteren of creëren. Het is niet nodig om een ​​gecentraliseerde boekhouder te gebruiken, aangezien alles via het platform wordt afgehandeld met behulp van Smart Contracts.

Zensports

Met ZenSports kun je weddenschappen aanmaken met de door jou gekozen voorwaarden en wachten tot anderen ze accepteren. Dankzij het gebruik van ZenSports is het voor iedereen mogelijk om ‘bookmaker te worden’ zonder dat er een goklicentie nodig is.

ZenSports is een gedecentraliseerd platform dat slimme contracten gebruikt. Het is gebouwd op het protocol van ICON dat een betrouwbaar systeem mogelijk maakt. De marktplaats regelt alle geschillen die naast de wedresultaten ontstaan.

De ZenSports-tokeneconomie gebruikt het SPORT-token, dat de beloningen, boetes, betalingen, weddenschappen en financieringsprocessen stroomlijnt.

Hoe werkt ZenSports?

Als u op uw eigen voorwaarden een sportweddenschap wilt plaatsen, kunt u een weddenschap met die specifieke voorwaarden maken en wachten om te zien of iemand anders deze accepteert. Door de grootte van het platform is de kans groot dat uw weddenschap wordt geaccepteerd, mits deze redelijke voorwaarden heeft, waarbij de kansen toenemen naarmate het platform groeit. Je kunt ook kijken naar de bestaande weddenschappen die andere ZenSports-gebruikers hebben gemaakt. Als je er een ziet waarvan je de voorwaarden leuk vindt, ga je gang en tik je op een paar knoppen om hun voorwaarden te accepteren. Vanwege het unieke karakter van de markt en de uiteenlopende interesses van gebruikers, maakt ZenSports het mogelijk om weddenschappen te vinden die je nooit zou vinden in een traditioneel sportsbook.

De maker van de weddenschap is de persoon die de resultaten van die weddenschap indient. Namen kunnen de resultaten betwisten als de maker niet eerlijk was of als er een meningsverschil is. De marktplaats stemt vervolgens over de betwiste resultaten, waarbij de symbolische economie elke partij stimuleert om eerlijk en te goeder trouw te handelen.

Wat is het SPORT-token?

SPORT is het teken achter ZenSports. Dit token heeft zijn eigen economie en dient een scala aan functies, waaronder het financieren van accounts, het plaatsen van weddenschappen, het doen van betalingen, het betalen van boetes en het verdienen van beloningen. De marktplaats verdeelt wedkosten opnieuw afhankelijk van het SPORT-tokenpercentage. Dit maakt het mogelijk om elke maand een passief inkomen te verdienen door gewoon het SPORT-token vast te houden.

De token-toewijzing omvat 1 procent van de tokens die aan elk van de PreSeed Round First Tranche en Second Tranche worden gegeven. Bovendien wordt 50 procent toegewezen aan de ICO-verkoop en 17 procent aan de oprichters, adviseurs, aandeelhouders en werknemers. Nog eens 4 procent van de tokens wordt gedistribueerd naar ICO-marketing, zoals premies en airdrops, en de laatste 27 procent wordt in reserve gehouden.

Wat moet u weten over de tokenverkoop?

De voorverkoop voor SPORT-tokens loopt tot 30 november 2018 en de openbare verkoop loopt van 1 december 2018 tot 5 januari 2019. De prijsklasse van de token is $ 0,0024 tot $ 0,006, afhankelijk van de tijd tijdens de verkoop. Er is een minimale investering van $ 25 en een maximale investering van $ 8 miljoen tot de hard cap, dat is $ 12 miljoen.

Tijdens Tranche 1, van 1 tot 9 december, is er een bonus van 60 procent met SPORT-prijzen van $ 0,0024. Tijdens Tranche 2, van 10 tot 18 december, is er een bonus van 33 procent, wat leidt tot een prijs van $ 0,004 per SPORT. Tranche 3 is van 19 tot 27 december met een bonus van 17 procent voor een prijs van $ 0,005 per SPORT. Ten slotte is er geen bonus tijdens Tranche 4, die van 28 december tot 5 januari is, en een prijs van $ 0,006 per SPORT.

Verkoop van ZenSports-tokens

Passief inkomen

Zoals gezegd, kunt u passief inkomen verdienen door de tokens vast te houden. Aangezien ZenSports een gecentraliseerde marktplaats is, wordt 100 procent van de gokkosten die het platform verzamelt, teruggestort naar de tokenhouders. Deze vergoedingen worden betaald op basis van het totale percentage SPORT-tokens dat eenmaal per maand in het bezit is van betalingen.

Hoe beheert u uw ZenSports-fondsen??

Er is één locatie in uw ZenSports-account voor het beheren van uw geld en transacties. Via uw account kunt u binnen enkele minuten eenvoudig SPORT- of ICX-tokens overzetten. U kunt een aanbetaling doen via creditcard of ACH-overboeking, die beide ook worden aangeboden voor fiat-uitbetalingen. ZenSports zorgt ervoor dat het bekijken van en toegang krijgen tot fondsen snel, eenvoudig en veilig is.

Welke apparaten kunt u gebruiken met ZenSports?

Om ZenSports toegankelijker te maken voor een reeks gebruikers, is het beschikbaar voor zowel Android- als Apple-apparaten in respectievelijk de Google Play Store en App Store. Het feit dat ZenSports al een functioneel product heeft, plaatst het project in schril contrast met de concurrenten, aangezien de meeste blockchain- en cryptocurrency-projecten alleen een idee hebben, mogelijk met heel weinig ontwikkeling.

ZenSports-app

Hoewel het product van ZenSports al volledig functioneel is en beschikbaar is op zowel Android- als Apple-apparaten, werkt het team nog steeds aan het uitbreiden van de beschikbaarheid in meerdere rechtsgebieden. Op dit moment kunt u het gokplatform alleen buiten Canada, de Verenigde Staten en Europa gebruiken. ZenSports werkt aan licenties voor die rechtsgebieden, dus u kunt in de toekomst een grotere beschikbaarheid verwachten.

Hoe ziet de ZenSports Roadmap eruit?

Zoals gezegd heeft ZenSports al functionele platforms voor Apple- en Android-apparaten. Een groot deel van de roadmap is daarmee al voltooid. In september 2018 lanceerde ZenSports de fiat-versie van zijn platform voor sportweddenschappen. In Q4 2018 creëerde ZenSports het SPORT-token, evenals slimme contracten voor de ICO. Het verzorgt de PR en marketing voor de ICO en voert de ICO uit, die loopt tot Q1 2019.

Routekaart

Q1 2019 zal ook de integratie van SPORT en slimme contracten in het platform bevatten. Ondertussen zal Q2 een ontwerpvernieuwing bevatten voor de gebruikerservaring en interface.

Conclusie

ZenSports is een peer-to-peer-marktplaats voor sportweddenschappen waar gebruikers een bestaande weddenschap kunnen kiezen om te accepteren of een eigen weddenschap kunnen creëren die andere communityleden vervolgens kunnen accepteren. De markt is gedecentraliseerd en degenen die SPORT-tokens bezitten, verdienen passief inkomen via een percentage van de gokkosten.

De ZenSports-tokenverkoop is momenteel onderweg.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me