ZenSports: Decentral Peer to Peer Sports Betting Marketplace

Zensports

ZenSports er en peer-to-peer-markedsplads, der er bygget på ICON-protokollen, der lader enhver over hele verden acceptere eller oprette sportsindsatser. Der er ikke behov for at bruge en central bogholder, da alt håndteres via platformen ved hjælp af smarte kontrakter.

Zensports

Med ZenSports kan du oprette væddemål med dine valgte vilkår og vente på, at andre accepterer dem. Takket være brugen af ​​ZenSports er det muligt for enhver at “blive bookmaker” uden behov for at få en spillicens.

ZenSports er en decentral platform, der bruger smarte kontrakter. Det er bygget på protokollen fra ICON, der giver mulighed for et tillidsløst system. Markedspladsen bilægger tvister, der opstår ud over væddemålsresultaterne.

ZenSports-tokenøkonomien bruger SPORT-token, som strømliner belønninger, sanktioner, betalinger, væddemål og finansieringsprocesser.

Hvordan fungerer ZenSports?

Hvis du vil placere et sportsvæddemål på dine egne vilkår, kan du oprette et væddemål med disse specifikke vilkår og vente på, om en anden accepterer det. På grund af platformens størrelse er der en god chance for, at din indsats accepteres, forudsat at den har rimelige vilkår, med chancerne stigende, når platformen vokser. Alternativt kan du se på de eksisterende væddemål, som andre ZenSports-brugere har oprettet. Hvis du ser en, som du kan lide vilkårene for, skal du fortsætte og trykke på et par knapper for at acceptere deres vilkår. På grund af markedspladsens unikhed og brugernes forskellige interesser gør ZenSports det muligt at finde væddemål, som du aldrig ville finde i en traditionel sportsbook.

Producenten af ​​væddemålet er den person, der vil indsende resultaterne af det væddemål. Takere kan bestride resultaterne, hvis producenten ikke var ærlig, eller hvis der er uenighed. Markedspladsen stemmer derefter om de omstridte resultater, hvor den tokenære økonomi tilskynder hver enkelt part til at handle ærligt og i god tro.

Hvad er SPORT Token?

SPORT er symbolet bag ZenSports. Dette token har sin egen økonomi og tjener en række funktioner, herunder finansieringskonti, placering af væddemål, betaling, betaling af bøder og optjening af belønninger. Markedspladsen omfordeler væddemålsgebyrer afhængigt af SPORT-token-procentdelen. Dette gør det muligt at tjene passiv indkomst hver måned bare ved at holde SPORT-token.

Tokenallokeringen inkluderer 1 procent af tokens, der gives til hver PreSeed Round First Tranche og Second Tranche. Derudover tildeles 50 procent til ICO-salget og 17 procent til stifterne, rådgivere, aktiehavere og medarbejdere. Yderligere 4 procent af tokens distribueres til ICO-markedsføring, såsom dusør og luftdrop, og de sidste 27 procent holdes i reserve.

Hvad skal du vide om tegnsalget?

Forkøb for SPORT-tokens løber indtil 30. november 2018, hvor det offentlige salg løber fra 1. december 2018 til 5. januar 2019. Token-prisintervallet er $ 0,0024 til $ 0,006 afhængigt af tidspunktet under salget. Der er en minimumsinvestering på $ 25 og en maksimuminvestering på $ 8 millioner op til hard cap, hvilket er $ 12 millioner.

I Tranche 1, fra 1. til 9. december er der en bonus på 60 procent med SPORT-priser på 0,0024 $. I Tranche 2, fra 10. til 18. december, er der en bonus på 33 procent, hvilket fører til en pris på $ 0,004 pr. SPORT. Tranche 3 er fra 19. til 27. december med en bonus på 17 procent til en pris på $, 005 pr. SPORT. Endelig er der ingen bonus under Tranche 4, som er fra 28. december til 5. januar, og en pris på $ 0,006 pr. SPORT.

Salg af ZenSports-token

Passiv indkomst

Som nævnt kan du tjene passiv indkomst bare ved at holde tokens. Da ZenSports er en central markedsplads, overføres 100 procent af de bettinggebyrer, som platformen opkræver, tilbage til tokenindehaverne. Disse gebyrer betales baseret på den samlede procentdel af SPORT-tokens, der ejes med betalinger en gang hver måned.

Hvordan administrerer du dine ZenSports-midler?

Der er en enkelt placering på din ZenSports-konto til administration af dine midler og transaktioner. Via din konto kan du nemt overføre SPORT- eller ICX-tokens på få minutter. Du kan foretage et depositum via kreditkort eller ACH-overførsel, som begge også tilbydes til fiat-udbetalinger. ZenSports sikrer, at visning og adgang til midler er hurtig, enkel og sikker.

Hvilke enheder kan du bruge med ZenSports?

For at gøre ZenSports mere tilgængelig for en række brugere er den tilgængelig for henholdsvis Android- og Apple-enheder i henholdsvis Google Play Store og App Store. Det faktum, at ZenSports allerede har et funktionelt produkt, placerer projektet i skarp kontrast til konkurrenter, da de fleste blockchain- og kryptokurrencyprojekter kun har en idé, muligvis med meget lidt udvikling.

ZenSports-app

Mens produktet fra ZenSports allerede er fuldt funktionelt og tilgængeligt på både Android- og Apple-enheder, arbejder teamet stadig med at udvide tilgængeligheden på tværs af flere jurisdiktioner. I øjeblikket kan du kun bruge spilplatformen uden for Canada, USA og Europa. ZenSports arbejder på at få licenser til disse jurisdiktioner, så du bør forvente udvidet tilgængelighed i fremtiden.

Hvordan ser ZenSports-køreplanen ud?

Som nævnt har ZenSports allerede funktionelle platforme til Apple- og Android-enheder. Som sådan er en hel del af køreplanen allerede afsluttet. I september 2018 lancerede ZenSports fiat-versionen af ​​sin sportsbettingplatform. I 4. kvartal 2018 oprettede ZenSports SPORT-tokenet samt smarte kontrakter til ICO. Det tager sig af PR og markedsføring for ICO og gennemfører ICO, der løber ud i 1. kvartal 2019.

Køreplan

Q1 2019 vil også omfatte integrationen af ​​SPORT og smarte kontrakter i platformen. I mellemtiden vil Q2 have en designopdatering til brugeroplevelsen og grænsefladen.

Konklusion

ZenSports er en peer-to-peer-markedsplads for væddemål på sportsgrene, hvor brugere kan vælge et eksisterende væddemål til at acceptere eller oprette deres eget, som andre medlemmer af samfundet derefter kan acceptere. Markedspladsen er decentraliseret, og de, der har SPORT-tokens, tjener passiv indkomst via en procentdel af væddemålsgebyret.

ZenSports token-salget er i øjeblikket i gang.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me